زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام
صبح زمستونی همه بخیرررررررررر
میگم بچه ها دیگه زمستون شده کاش ما هم به خواب زمستونی میرفتیم:D
منم ساعت پنج بیدار شدم تا ساعت 5.30 هم بیدار بودم و خواب هم نمیرفتم ولی حوصله نداشتم درس بخونم!:D
در نتیجه اینقدر تو رختخواب موندم تا خواب رفتم.:)

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
صبح زمستونی همه بخیرررررررررر
میگم بچه ها دیگه زمستون شده کاش ما هم به خواب زمستونی میرفتیم:D
منم ساعت پنج بیدار شدم تا ساعت 5.30 هم بیدار بودم و خواب هم نمیرفتم ولی حوصله نداشتم درس بخونم!:D
در نتیجه اینقدر تو رختخواب موندم تا خواب رفتم.:)

یه یا علی میگفتی و لعنت به دل سیاه شیطون بیدار میشدی :biggrin:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلامممممممممممممممم..........کسی که میخواست 5 بیدار شه ساعت 10.5 بیدار شد.....................چراااااااا؟ چون شب از استرس نخوابیدددددددددد تازه 5 صبح خوابش برد :eek:....................................من پارسال انقد استرس نداشتم امسال نمیدونم چه مرگمه............:(

فاطیما8

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی کتاب اقای سعیدی پور رو گرفته بگه چطوره؟؟؟من از کتابفروشی شهرمون خواستم بیاره گفت تا اخر هفته برام میاره ولی عصر کنکاش خیلی بهتره و خیلی ها میبرن....
من دودل شدم چیکار کنم؟هیچکی سعیدی پور نگرفته بگه چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی میدونه اقای شاهین حیدری چند تا کتاب داره؟
من فقط سه تا تو نت دیدم:cry:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها کسی کتاب اقای سعیدی پور رو گرفته بگه چطوره؟؟؟من از کتابفروشی شهرمون خواستم بیاره گفت تا اخر هفته برام میاره ولی عصر کنکاش خیلی بهتره و خیلی ها میبرن....

من کنکاش دارم..راضی ام..به گمانم آزی سفارش داده بود واستا بیاد ازش بپرس.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلامممممممممممممممم..........کسی که میخواست 5 بیدار شه ساعت 10.5 بیدار شد.....................چراااااااا؟ چون شب از استرس نخوابیدددددددددد تازه 5 صبح خوابش برد :eek:....................................من پارسال انقد استرس نداشتم امسال نمیدونم چه مرگمه............:(
من هم ...من هممم...
9:30 اینا دقیق یادم نمیاد کی پا شدمم...(نیلو کی بود ...؟کی پا شدمم؟دقیقن تا پا شدم پیامه تورو دیدم آخه)
من 3 خابیدم آیتکین....تازه 3 رفتم فقط تو رخت خابم حالا خدا داند کی خابم برد...
میتونستم 7-8 پاشم هااا....بعد ب خودم گفتم دختر بگیر بخاب ...خودتو ب کشتن نده...
والااااااااه

سلام
ن بابا...ب آکادمی میگم دارید کتابو بیام امروز ببرم و اینا...
میگه : نهههه امروز آقای فلانی نیس ...نمیشه...
میگم خب من هرروذ ک نمیتونم بیام ...
میگه نمیشه دیگه...
اسن فک نمیکردم اینجوری بشه...فک میکردم غروب کتاب رو پامه و من دارم هی از ذوق نیگاش میکنم. ....

منم خیلی میخام بدونم چ کتابیه؟چ جوریه...ولی همینجا چن پست قبل پرسیدم ...هیش کی اسن ماشالاااااا....:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میرم آب میخورم میام میبینم یه صفحه اضافه شده..بچه هایی که کتاب اکادمی دارن یه بخش از پاسخ تشریحی رو بذارن منم همون بخش از کتاب کنکاش رو میذارم بچه هایی که هنوز نگرفتن مقایسه کنن..یا ببینن با کدوم راحت ترن

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:confused: سلام دوستان کنکوری گلم
فقط آزمون 25% دوم آکادمی پیدا نکردم دوستان لینک بدین

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من اواره شدم!
از اتاقم زدم بیرون! کتابامو جمع کردم اومدم ی جاییی بیرون از خونه تو حیاط عین انبار ولی خوبیش اینکه اسمش انبار نیست!:cry::D
با اینکه ما چهار نفر بیشتر تو خونه نیستیم اینگار ده نفر دارن زندگی میکنن! تو خونه ما زیادی هیجان وجود داره!
منم برای کسب موفقیت و پیدا کردن ی فضا اروم زدم بیرون ولی الان که دارن خوب دقت میکنم میبینم که صدای ماشین داره میاد!:surprised: ولی هرچی باشه بهتر از صدای فیلم!
به امید موفقیت!:razz:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من اواره شدم!
از اتاقم زدم بیرون! کتابامو جمع کردم اومدم ی جاییی بیرون از خونه تو حیاط عین انبار ولی خوبیش اینکه اسمش انبار نیست!:cry::D
با اینکه ما چهار نفر بیشتر تو خونه نیستیم اینگار ده نفر دارن زندگی میکنن! تو خونه ما زیادی هیجان وجود داره!
منم برای کسب موفقیت و پیدا کردن ی فضا اروم زدم بیرون ولی الان که دارن خوب دقت میکنم میبینم که صدای ماشین داره میاد!:surprised: ولی هرچی باشه بهتر از صدای فیلم!
به امید موفقیت!:razz:
اخی عزیزم ایشالااا موفق باشی.. سروصدا که نگوووو..پشت خونمون دارن خونه درست میکنن یه آقایی هست گویا اصن با بقیه اوستاکارا کنار نمیاد..سر و صدای ساختمون سازی یه طرف!دعوای اینا رو کجای دلم بذارم..امروز یکیشون داشت میگفت اینو از بالا پرت کنیم پایین:eek: :redface: فقط سرما نخوری شهید جون گرم بپوش..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
اخی عزیزم ایشالااا موفق باشی.. سروصدا که نگوووو..پشت خونمون دارن خونه درست میکنن یه آقایی هست گویا اصن با بقیه اوستاکارا کنار نمیاد..سر و صدای ساختمون سازی یه طرف!دعوای اینا رو کجای دلم بذارم..امروز یکیشون داشت میگفت اینو از بالا پرت کنیم پایین:eek: :redface: فقط سرما نخوری شهید جون گرم بپوش..
ممنوووووووووون
الان زیر پتوم هوای اینجا بس ناجوانمردانه سرد! ولی من به سرما عادت دارم تو اتاق خودمم خبری از گرما نیست زیر چندتا پتو قایم میشم ولی حاضر نیستم اتاق گرم بشه! خوابم میگیره:razz:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی فافا جون خیلی خوبی
آزمون 50 درصد دوم همون آزمون سوم آکادمی بچه ها اگر دارین برام بزارین مرسی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون کدوم آزمون بهتر ؟
مرکز - آکادمی - ایوان

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب. چاپ بیست و هفتم و شما دارین؟ من چاپ هجدهم دارم ا پاسخنامه مرکز چک میکنم خیلی انگار فرق کرده مطالبش جدیده؟:(

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرکز - آکادمی - ایوان

مرکز در کل نرماله تاریخش خیلی خوبه

ایوان سوالات فنش خیلی عجیبه همش از ساختمان بلنده مگه میشه از سازه و درک سوال نیاد؟

اکادمی فنش خیلی خوبه و منظر و یکم تاریخش

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

مرکز - آکادمی - ایوان
به نظرم ایوان بهتره،شاید نسبتا سطح سوالات فن و ایستایی همه موسسات یه جور باشه اما بهترین سوالات زبان که خیلی هم تایین کننده هستش رو ایوان داره مال مرکز اسونه مال اکادمی دیگه خنده داره

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظرم ایوان بهتره،شاید نسبتا سطح سوالات فن و ایستایی همه موسسات یه جور باشه اما بهترین سوالات زبان که خیلی هم تایین کننده هستش رو ایوان داره مال مرکز اسونه مال اکادمی دیگه خنده داره

ایوان امتحان میدی دیجیتال جان؟ چرا همش سازه مشبک فضایی ساختمان بللند و سازه به مثابه سوالاش؟:(ازمون 4

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایوان امتحان میدی دیجیتال جان؟ چرا همش سازه مشبک فضایی ساختمان بللند و سازه به مثابه سوالاش؟:(ازمون 4
اخه ساختمان بلند جدا خیلی مهمه سال پیش تو هنرهای ساخت 11تا سوال داشت تو معماریم داشت یه چند تایی،سازه مشبک هم خوب سوال میاد ازش،ولی کلا میگم که سوالات فن و ایستایی موسسات نسبتا تو یه سطحه اما زبان ایوان واقعا یه سر و گردن بهتره به نظرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا