زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ی چند وقت میخوام بگم یادم میره!
شبکه اموزش ی برنامه بنام خلاقیت در معماری داره که توش نکات اسکیسی جالبی میگه و هم اینکه میاد درباره بناها توضیح میده
من خودم ی بار نگاه کردم تونستم ی تست بزنم!

سللللوووم دوستای گلم.....تا الان 2 ساعت شامل 45 دقیقه مرور لغات 504 از درس 5 تا 10
1.15 مروری معماری ماد از کتاب جهان زارعی....با اینکه دیروز خونده بودم ولی یادم رفته بود:confused:الانم میخوام معماری پارسی رو بخونم....اولین باره دارم از جهان معماری ایرانو میخونم...
دوتاسوالم از معماری ماد دارم میرم تو تاپیک سوالات بپرسم بیایین جواب بدین

بچه ها الان به نظرتون منی که کتابامو تموم نکردم بشینم نخونده ها رو بوخونم یا با برنامه مرور پیش برم....

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سللللوووم دوستای گلم.....تا الان 2 ساعت شامل 45 دقیقه مرور لغات 504 از درس 5 تا 10
1.15 مروری معماری ماد از کتاب جهان زارعی....با اینکه دیروز خونده بودم ولی یادم رفته بود:confused:الانم میخوام معماری پارسی رو بخونم....اولین باره دارم از جهان معماری ایرانو میخونم...
دوتاسوالم از معماری ماد دارم میرم تو تاپیک سوالات بپرسم بیایین جواب بدین

بچه ها الان به نظرتون منی که کتابامو تموم نکردم بشینم نخونده ها رو بوخونم یا با برنامه مرور پیش برم....
سلام.
شیرین جان منم ی عالمه تموم نکردم...
من ک میخونم...
ب نظرم هر کی برا خودش ی چیز میگه اینا ...نمیدونم درس جدید نخونیدو اینارو ولش کنید باابا...ب وضیت ما نمیخوره والا...
باز هم من باید بگم؟؟؟؟بابا ی کتاب گنده رو هم میشه 1 روزه خوند...ب خدا ما بلد نیستیم....
شیرین میدونی چقد از درسای من مونده؟؟؟؟

فقط باید همزمان مرور ها رو انجام بدی ک زحمتت مث کبوتر نره و نره...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
من ک میخونم...
ب نظرم هر کی برا خودش ی چیز میگه اینا ...نمیدونم درس جدید نخونیدو اینارو ولش کنید باابا...ب وضیت ما نمیخوره والا...
باز هم من باید بگم؟؟؟؟بابا ی کتاب گنده رو هم میشه 1 روزه خوند...ب خدا ما بلد نیستیم....

نه عزیزم من نمیگم کلا نمیخونم...میگم موندم الان جدید بخونم یا نگه دارم واسه اونور!!!؟؟؟
مثلا 5 فصل از جهان زارعی مونده موندم الان از اول مرور کنم یا اون 5 فصل رو اول بخونم بعد؟؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم من نمیگم کلا نمیخونم...میگم موندم الان جدید بخونم یا نگه دارم واسه اونور!!!؟؟؟
مثلا 5 فصل از جهان زارعی مونده موندم الان از اول مرور کنم یا اون 5 فصل رو اول بخونم بعد؟؟؟
جفتش با هم به نظر من..مثلا دوفصل از اینایی که نخوندی بخون فرداش 1 فصل از قبل رو مرور کن..برنامه 1 هفته رو کلی بنویس که تو یه هفته قراره چه درسایی رو بخونی و کدومارو دوره کنی..یعد تو اونروز اگه حست مثلا به جهان نکشید معاصرو جایگزین کن..نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه..:D

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرین این ک گفتم هرکی ی چیز میگه شما نبودی ها...
اونایی ک دارن از بالا مارو تماشا میکنن از بالا و بیرون ارشد هستن منظورم بود
والا نمیدونم...
دوستام میگفتن اول اونا بوخون تموم کن بعد.
5 درس زارعی ک چیزی نمونده تموم کنی .
تموم میکنی.
باهم پیش ببر..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایزدی هیچیش نیس که فقط من نمیتونم خطشو بوخونم..من چیکار کنم :((((
اینی ک الان میلاد گذاشته با اون قبلیه فرق داره...
ینی واضخ تره..
ی دنیا...
شیرین تو هم ی نیگا ب هش بکن با اونی ک ماا از تو باشگا برداشته بودیمو نمیشد اسن خوند فرق داره..
من ک ی نیگا کردم خیلی واضح بود
خیلی ذوق کردم...مث ی معجزه بود:D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
من ک میخونم...

کاملا موافقم باهات..یکی از دوستای من که رتبش 61 شد میگفت دقیقا شب اخر هم داشته پلان اون کلیساهایی که عزیزدل من هستن :D رو مرور میکرده و کلا هم تا اخرین روزا خونده ولی مرور هم میکرده همش...حالا کتاب گنده نه 1 روز ولی میشه تقسیمش کرد تو دو سه روز خوند واقعا..بچه ها من از زمان و معماری منوچهر رو ندارم بگیرم به نظرتون؟؟؟یا بانی بسه؟؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه چی بگم ؟؟بیاین یه ساعت معلوم کنیم شبا بیایم..اینجوری من هی صب دارم میخونم دلم اینجاس که الان شیرین چی گفت فافا چی گفت دنی اومد ...:D :Dباااااشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفااااا...الان یکی از بچه ها گمونم شیرین بود یا شهید که هی میگفت بیاین یه ساعت معلوم کنیم میاد منو با تیر میزنه..:w04:

Rozita9197

عضو جدید
بچه ها من یه چی بگم ؟؟بیاین یه ساعت معلوم کنیم شبا بیایم..اینجوری من هی صب دارم میخونم دلم اینجاس که الان شیرین چی گفت فافا چی گفت دنی اومد ...:D :Dباااااشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفااااا...الان یکی از بچه ها گمونم شیرین بود یا شهید که هی میگفت بیاین یه ساعت معلوم کنیم میاد منو با تیر میزنه..:w04:

وای اره منم شدیدددددد موافقم
منم هی دلم اینجاس

با ساعت 9 شب موافقین؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 228206

بچه ها اینو یه نگاه بکنین من خوشم اومد خلاصه کتاب سلطاندوست هس فک کنم از خیلی جزوه دست نویسا بهتر باشه....:redface:

من کتابو دارم و تجهیزات تبادل حرارتی رو خوندم و می تونم بگم
تجهیزات تبادل حرارت رو به خوبی خلاصه کردن
ینی از صفحه 1 تا 6 جزوه

ممنون از دوستان

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی چند وقت پیش یکی از بچه ها در مورد کاخ آپادانا پرسیده بود که کجاست و چندتاس
من دیشب متوجه شدم ک:
2 تا کاخ آپادانا داریم یکی در شوش و دیگری در تخت جمشید
و 1 معبد آپادانا داریم در 4کیلومتری شمال شرق شوش( منظور اینکه شامل مجموعه شوش نیست) و مال زمان اردشیر سوم و به اعتقاد آندره گدار محل اصلی آتش بوده

:confused:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فاطمه راست میگه
انقدر این بچه رو حرص ندید:biggrin:

بچه ها من ی جوری ام.. انگار ولوولک گرفتم:biggrin: نمیدونم ب کدوم یکی از درسا برسه ... مرور قبلی هارو انجام بدم یا مباحث مونده رو بخونم( فقط مباحث آزمون فردا رو میگما نه کلی)

منم با ساعت اعلامی رزیتا موافقم رفتم ساعت 9 بیام

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا موافقم باهات..یکی از دوستای من که رتبش 61 شد میگفت دقیقا شب اخر هم داشته پلان اون کلیساهایی که عزیزدل من هستن :D رو مرور میکرده و کلا هم تا اخرین روزا خونده ولی مرور هم میکرده همش...حالا کتاب گنده نه 1 روز ولی میشه تقسیمش کرد تو دو سه روز خوند واقعا..بچه ها من از زمان و معماری منوچهر رو ندارم بگیرم به نظرتون؟؟؟یا بانی بسه؟؟
نیلو ینی الانه ک...
ی وقت مزینی نخری هااااااااااااااا
الان این کارا بزار کنار
این ک مییگم ی کتاب بخونی فرق داره نمیگم برو مزینی بخر ک...
اسلن ...اسلنننننن..... ی وقت اینکار نکنی هاااااا....
اون کتاب کنده ها ک میگم ...اونایی هستن ک ضرورت دارن حتمن خونده شن...یعنی حتمن شده ی دور نیگاهشون کرد...جاهی مهم رو..شکل ها رو اینا...
ن این ک بری مزینی بوخونی...ن ن...آخ آخ ن...

تسط ب چیزایی ک خوندیم خیلی خیلی خیلی مهمه...اونهارو فراموش نکنیم.
حیفه تو کنکور بگیم ...اه...خونده بودمشاااا...الان یادم نمیاد...

وقت اضافه اوردی بریم کارای غیر ضرور.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
به نظرتون من تو این زمان باقی مونده چی بخونم تا الان میشه گفت درسی نخوندم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:crying::crying::crying2:
ب نظر من جزوه میخونی ...سریع ...سریع کتابها رو هم نیکا کن...
مثل عکس ها ..
عکس ها کتاب گلابچی
عکسا کتاب تاریخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا