صبح آذر ماه پاییزیتون بخیر دوستانپاییز داره تموم میشهانشاا.. پاییز بعد هممون این شکلی باشیم
![]()
شهید جان گمونم فافا گفت بخش اصفهان رو بایست بوخونی!! فکر کنماخرشم هیچکس جواب سوال دوممو نداد![]()
اونو اره ........بقیشو نمیدونمشهید جان گمونم فافا گفت بخش اصفهان رو بایست بوخونی!! فکر کنم![]()
ی چند وقت میخوام بگم یادم میره!
شبکه اموزش ی برنامه بنام خلاقیت در معماری داره که توش نکات اسکیسی جالبی میگه و هم اینکه میاد درباره بناها توضیح میده
من خودم ی بار نگاه کردم تونستم ی تست بزنم!
سلام.سللللوووم دوستای گلم.....تا الان 2 ساعت شامل 45 دقیقه مرور لغات 504 از درس 5 تا 10
1.15 مروری معماری ماد از کتاب جهان زارعی....با اینکه دیروز خونده بودم ولی یادم رفته بودالانم میخوام معماری پارسی رو بخونم....اولین باره دارم از جهان معماری ایرانو میخونم...
دوتاسوالم از معماری ماد دارم میرم تو تاپیک سوالات بپرسم بیایین جواب بدین
بچه ها الان به نظرتون منی که کتابامو تموم نکردم بشینم نخونده ها رو بوخونم یا با برنامه مرور پیش برم....
عزیزمبچه ها بجز جزوه ایزدی چه جزوه دیگه ای واسه نور و صوت خوبه؟
سلام.
شیرین جان منم ی عالمه تموم نکردم...
من ک میخونم...
ب نظرم هر کی برا خودش ی چیز میگه اینا ...نمیدونم درس جدید نخونیدو اینارو ولش کنید باابا...ب وضیت ما نمیخوره والا...
باز هم من باید بگم؟؟؟؟بابا ی کتاب گنده رو هم میشه 1 روزه خوند...ب خدا ما بلد نیستیم....
شیرین میدونی چقد از درسای من مونده؟؟؟؟
فقط باید همزمان مرور ها رو انجام بدی ک زحمتت مث کبوتر نره و نره...
جفتش با هم به نظر من..مثلا دوفصل از اینایی که نخوندی بخون فرداش 1 فصل از قبل رو مرور کن..برنامه 1 هفته رو کلی بنویس که تو یه هفته قراره چه درسایی رو بخونی و کدومارو دوره کنی..یعد تو اونروز اگه حست مثلا به جهان نکشید معاصرو جایگزین کن..نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه..نه عزیزم من نمیگم کلا نمیخونم...میگم موندم الان جدید بخونم یا نگه دارم واسه اونور!!!؟؟؟
مثلا 5 فصل از جهان زارعی مونده موندم الان از اول مرور کنم یا اون 5 فصل رو اول بخونم بعد؟؟؟
عزیزم
الان بوگو ب من ایزدی چشه؟؟
بابا ب خدا جزوه این ...جزوه اون ..فرقی نداره...یکیشو بخونین.
شیرین این ک گفتم هرکی ی چیز میگه شما نبودی ها...نه عزیزم من نمیگم کلا نمیخونم...میگم موندم الان جدید بخونم یا نگه دارم واسه اونور!!!؟؟؟
مثلا 5 فصل از جهان زارعی مونده موندم الان از اول مرور کنم یا اون 5 فصل رو اول بخونم بعد؟؟؟
اینی ک الان میلاد گذاشته با اون قبلیه فرق داره...ایزدی هیچیش نیس که فقط من نمیتونم خطشو بوخونم..من چیکار کنم(((
کاملا موافقم باهات..یکی از دوستای من که رتبش 61 شد میگفت دقیقا شب اخر هم داشته پلان اون کلیساهایی که عزیزدل من هستنسلام.
شیرین جان منم ی عالمه تموم نکردم...
من ک میخونم...
ب نظرم هر کی برا خودش ی چیز میگه اینا ...نمیدونم درس جدید نخونیدو اینارو ولش کنید باابا...ب وضیت ما نمیخوره والا...
باز هم من باید بگم؟؟؟؟بابا ی کتاب گنده رو هم میشه 1 روزه خوند...ب خدا ما بلد نیستیم....
شیرین میدونی چقد از درسای من مونده؟؟؟؟
فقط باید همزمان مرور ها رو انجام بدی ک زحمتت مث کبوتر نره و نره...
بچه ها من یه چی بگم ؟؟بیاین یه ساعت معلوم کنیم شبا بیایم..اینجوری من هی صب دارم میخونم دلم اینجاس که الان شیرین چی گفت فافا چی گفت دنی اومد ...![]()
باااااشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفااااا...الان یکی از بچه ها گمونم شیرین بود یا شهید که هی میگفت بیاین یه ساعت معلوم کنیم میاد منو با تیر میزنه..
![]()
من موافقم...وای اره منم شدیدددددد موافقم
منم هی دلم اینجاس
با ساعت 9 شب موافقین؟
مشاهده پیوست 228206
بچه ها اینو یه نگاه بکنین من خوشم اومد خلاصه کتاب سلطاندوست هس فک کنم از خیلی جزوه دست نویسا بهتر باشه....![]()
نیلو ینی الانه ک...کاملا موافقم باهات..یکی از دوستای من که رتبش 61 شد میگفت دقیقا شب اخر هم داشته پلان اون کلیساهایی که عزیزدل من هستنرو مرور میکرده و کلا هم تا اخرین روزا خونده ولی مرور هم میکرده همش...حالا کتاب گنده نه 1 روز ولی میشه تقسیمش کرد تو دو سه روز خوند واقعا..بچه ها من از زمان و معماری منوچهر رو ندارم بگیرم به نظرتون؟؟؟یا بانی بسه؟؟
ب نظر من جزوه میخونی ...سریع ...سریع کتابها رو هم نیکا کن...سلام دوستان عزیز
به نظرتون من تو این زمان باقی مونده چی بخونم تا الان میشه گفت درسی نخوندم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()