زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آیتکین جونم....صباح الخیر....
راستش من میخواستم جاودانی بخونم ولی اینگده جزوه و کتاب نخونده دارم که وقت نمیکنم بخونمش...به نظرت چیکار کنم؟؟؟:w05:

اگه وقت نداری همش رو نخون همون قسمتی که گفتم رو بخون ....چون قسمتای معصرش از بقیه جزوه ها که داشتم کاملتر بود نسبتا

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
یوهویی همه جا با هم برف نمیاد که.....:Dایشالا اونجام میاد....هنوزم داره اینجا میباره....یه قیلوله میباره ولی میباره

چه فایده نگفتی که چند ساعت خوندی:(
بچه ها من امروز خواب زده به کلم...تا الان 1.5 ساعت درس خوندم که نصف بیشترش رو تو خواب سپری کردم...یه چی بگین خوابم بپره...یا بزنین تو تو کلم تا آدم شم
...نیلوجونم نگو دلم نمیاد بزنمت بززززن خوابم بپره

راستی نیلو من از شماها شنیدم بانی رو ...دیدم بخرمش قاتل میشم نخریدمش:D

راستی بچه هاااا تولده عیدمونم مباررررک

سلام شیرین جون ..من الان خودم کتک لازمم که تا همین نیم ساعت پیش خواب بودم..اصن نمیدونم چه مرگم شده که شل شدم..:w05:
عه کدوم کتاب؟همین ریشه و مفاهیم؟؟:w04:بعد از چی خوندی غرب رو؟نه بابا میخریدیش من خودم اینقدر به خونش تشنه ام که نمیذارم به شما برسه..:w01::w46:
تولد عید شمام مبارککککک...

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبحتون بخیر............:)

بچه ها واسه منظر قسمت باغ های جهان رو مخصوصا واسه اروپا و معاصرش جزوه جاودانی رو حتما بخونین کاملتره......ولی بخش باغهای ایرانی و نمونه هاش جزوه عسگری بهتره تصاویرش خیلی کاملتره......پارسالم واسه باغ ایرانی تصویر بود فقط
اره کاملا موافقم خیلی جزوه کاملی هستش..همه نکته ها رو داره..نگاه به قیافش نکنید خیلی باقلواست به قول شیرین..
من جزوه عسگری ندارمیووو از کجا بیارمیو؟؟ :w05: :w05:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام شیرین جون ..من الان خودم کتک لازمم که تا همین نیم ساعت پیش خواب بودم..اصن نمیدونم چه مرگم شده که شل شدم..:w05:
عه کدوم کتاب؟همین ریشه و مفاهیم؟؟:w04:بعد از چی خوندی غرب رو؟نه بابا میخریدیش من خودم اینقدر به خونش تشنه ام که نمیذارم به شما برسه..:w01::w46:
تولد عید شمام مبارککککک...
بیا اینم کتک
....قبادیان فقققط خوندم:dاونم یه دووور:cry:

Rozita9197

عضو جدید
های اوری بادیییییی
من عاشق امروزم...
دیروز را که نمیتوانم جان دوباره ببخشم،
برای همیشه دیروزم گذشته است،
تمام شده است،
اما هنوز امیدی هست،
از دیروزم درس می گیرم،
تا امروزم را بسازم،
من عاشق امروزم...
امروز،
همین حالا،
این لحظه،
نمیگذارم فردا نگرانم کند،
شاید هیچ وقت فردایی نداشته باشم،
شادیها، موفقیتها،لبخندهای فردا نباید ذوق زده ام کند ،
مشکلات، نا امیدیها و اشکهای فردا که از راه نرسیده كه نگرانش شوم،
من عاشق امروزم...
هدیه خداوندست ،
امروز بهترین لباسم را میپوشم،
بهترین عطرم را میزنم،
تا فرصت دارم هر چه دوستت دارم نگفته دارم خرج میکنم؛
حتما برای عزیزانم گل میخرم،
کتابهای نخوانده ام را می خوانم،
برای دیدن رنگین کمان عجله میکنم،
از بوییدن گلها خود را سر مست میکنم،
بهترین خویشتن خویش را عرضه میکنم،
والاترین اخلاقم،استعدادم،شکوهم... را
تقدیم میکنم با عشق
به خانواده ام،دوستانم، همکارانم...
من عاشق امروزم...
چقدر کار برای امروز دارم...
باید امروزم را زندگی کنم...:w32::w33::w34:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالت جا اومد؟؟؟حالا برو به درست برس:D آرررره حتتتتما حتتتتما میخونمششش.....بذار جهان جان تموم بشه....قربون قد و بالا و عرض قطورش:razz:بچه ها گفتن کتابارو اینجوری صدا کنین که خوندنش واستون آسون بشه....خخخخخخخخخخ

زارعی رو هم خودم میخوام بکشمش هاااا... :w46:http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w08.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w08.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w08.gif
خخخخخخخخخخ
منم رفتم که شروع کنمم یه روز خوب رو..

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااااااااا یه سوال این نقشه های کتاب معماری اسلامی پیرنیا رو باید یه خاطر بسپاریم ایا:surprised::eek:؟؟؟من حاضرم کلیسا حفظ کنم نقشه های مسجد و اینارو حفظ نکنم..خیلی سختن..

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هااااااااااا یه سوال این نقشه های کتاب معماری اسلامی پیرنیا رو باید یه خاطر بسپاریم ایا:surprised::eek:؟؟؟من حاضرم کلیسا حفظ کنم نقشه های مسجد و اینارو حفظ نکنم..خیلی سختن..
یس عزیزم....من یه روزم گذاشتم کلا شکلای سبک شناسی رو ببینم...تازشم....میپرسه این بنا چیه ؟؟کی ؟؟؟کجا؟؟ چرا ؟؟؟توسط کی ؟؟؟به چه سبکی ؟؟؟تو چه دوره ای ؟؟؟ساخته شده:confused:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
یس عزیزم....من یه روزم گذاشتم کلا شکلای سبک شناسی رو ببینم...تازشم....میپرسه این بنا چیه ؟؟کی ؟؟؟کجا؟؟ چرا ؟؟؟توسط کی ؟؟؟به چه سبکی ؟؟؟تو چه دوره ای ؟؟؟ساخته شده:confused:

شکل های این معماری اسلامی خیلییییییی زیاده..تازه اول کتاب هم معماریان میگه خیلی دوست داشته یه سری از نقشه های دانشجوهاشو بذاه تو کتاب ولی به یه دلایلی نذاشته..خدا خیر بده اون دلایل رو وگرنه بدبخت بودم !!

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صبحتون بخیر............:)

بچه ها واسه منظر قسمت باغ های جهان رو مخصوصا واسه اروپا و معاصرش جزوه جاودانی رو حتما بخونین کاملتره......ولی بخش باغهای ایرانی و نمونه هاش جزوه عسگری بهتره تصاویرش خیلی کاملتره......پارسالم واسه باغ ایرانی تصویر بود فقط
؟
؟؟
؟
؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یکی به من بگه چرا تو این سوال گزینه 1 درسته؟؟؟اصلا بدنه تیره کردن یعنی چه؟؟یعنی دیوارارو تیره کنیم؟؟؟اگه اینطوریه چرا میگه در یک اتاق با رنگ روشن؟؟!!!!خب لابد منظورش اینه که سقف و کف روشنه.....
خب حالا با توجه به همه اینا اصولا باید گزینه 2 درست باشه....توضیح میدین چرا گوزیننه 1 درست است؟؟!!!:confused:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=8057580&viewfull=1#post8057580

آخرین ویرایش:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هیچ کدومتون ازمون مرکز رو شرکت نکرده بودین بگین چه کردین ازمون امروزو.............فک کنم امروز جامع بود

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هیچ کدومتون ازمون مرکز رو شرکت نکرده بودین بگین چه کردین ازمون امروزو.............فک کنم امروز جامع بود

من فقط همون دو سه تای اول رو شرکت کردم والا داغووون بود..تو یکی از ازموناش دقیقا سوالای منظر سه تا ازمون قبل رو با همون ترتیب گذاشته بودن اونم 10 تا ..خو لامصبا یعنی ازون مباحث فقط همون سوالا وجود داره !! اصن یه وضی بود ..زنگ زدم تهران و حرف و حدیث ...آزمون اخری که یوزر و پسورد منو عوض کردن بهمم خبر ندادن !یعنی تا دوشنبه !بعد خودم زنگ زدم یه کارنامه بی اسم برام فرستادن که بیا کارنامت !نه مشاوری نه چیزی..خیلیییی بی در و پیکر..خدا نگذره از کسایی که این کنکور مسخره رو باب کردن که اینجور موسسات اینجوری پول بچاپن از ملت ...
دلم چقد پر بود آیتکین... :D

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی به من بگه چرا تو این سوال گزینه 1 درسته؟؟؟اصلا بدنه تیره کردن یعنی چه؟؟یعنی دیوارارو تیره کنیم؟؟؟اگه اینطوریه چرا میگه در یک اتاق با رنگ روشن؟؟!!!!خب لابد منظورش اینه که سقف و کف روشنه.....
خب حالا با توجه به همه اینا اصولا باید گزینه 2 درست باشه....توضیح میدین چرا گوزیننه 1 درست است؟؟!!!:confused:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=8057580&viewfull=1#post8057580

دقیقا به نظر منم گزینه 2 درسته..اینجوری فکر میکنم که درصد درکم از مرز30 تجاوز نمیکنه دیگه..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اونوقت 2؟؟؟
ب نظر من تیره ک اسن هم کوتاه میکنه هم کوچیک
حالا این ک میگه مثلن اونا روشن بمونن ... بعد بدنه رو تاریک کنیم ب نظرم این بدنه ها انگار ب هم نزدیک تر میشن
حالا چرا ارتفاعو کفته نمیدونم...ینی ب این ربط داره ک سقف روشن مونده؟؟

کلن روشن باشه ....ی فضا...هم بزرگتر و جادار تره هم مرتفع تر...
مث حمومو اینا ک معمولن کوچولوعن ولی سفید میکنیمشون تا بزرگتر دیده شن ...+البته برا القای حس پاکیزگی هم میگن هس

هااا اینم هستا...
آره چرا 2 نمیشه راستی
وقتی بدنه ها تیره( و ب هم نزدیک شن...حس نزدیک شدن ب آدم دس میده )و سقف همچنان روشن بمونه=فک کن مث ی دالون....تنگ و باریک و
مرتفع....

اوههه ....پسسسسررررر
آره ن؟؟؟
اینم میشه
حتمن ی چیز بوده ک سقفو رروشن گذاشته دیگه

سوالای درک آکارو کلن اسن....
دووس نذارم
برا ایوان خیلی خوبه....راحته...لا اقل نرماله بابا...ی چیزاییشو اقلکن دیدی تو کنکور اومده

آخرین ویرایش:

elham_er

عضو جدید
چیارو خوندی و چیا مونده؟ بگو تا بهتر نظر بدن بچه ها

IMG_20150109_200903.jpgاینارو هم نخوندم

چیزی و از قلم انداختم لطفا بهم بگید...IMG_20150109_200919.jpg
ی سری چیزارو دیگه ادامه ندادم رفتم سراغ جزوه...راستی برای نور و اکوستیک جزوه قیالکلو به نظرم خوب نیس..چی بخونم ک تستاشو بزنم؟؟ساختمان بتنی هم خیلی حفظ کردنی داره بخونم؟؟

elham_er

عضو جدید
من هم تقزیبن وضیت تو هم
خیلی خبه 10 ساعت میخونی
من ک اسن نمیخونم
ینی 4 اعت 3 ساعت و پیشه شماها حساب نمیشه

هم مرور کن درسای قبلیو تا اونارو از دس ندی
خیلی مهمه این

میگن درسایی رو بخونید جدید ک بتونید مرورش هم بکنید
ولی من گوش نمیدم
چون هنوز اون رگه تن تن خوندنه با استرس نیومده سزاغم
ک اگه اون بیاد سراغم ی مطلب جدید رو با مرورش با هم میخونم بره

من هم خیلی فن هس ک نخوندم خیلی خیلی
درس های دیگه هم همین
ولی گفتم دیگه من ک وقت ندارم ک... پس مثلن اینطور فک میکنم ک من کل این فن و سازه رو فردا امتحان دارم
خب حالا اون وقتا چ طور میخوندی؟؟؟
من همون کارو میکنم
چون کار دیگه ای از دستم بر نمیاد در برابر این کوهه در سه ای نخوندهخ

تست شرو کن...
شرو کن

من البته گذاشتم همینایی رو ک خوندم ی کم جمو جور شن بعد برم کنکورا بزنم
دو سه روزی بابت یه مشکلی اصلا درس نخوندم..
الانم که دست و دلم نمیره زیاد ب درس..
عکسارو ببین لطفا چی بخونم؟؟؟:(:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا