زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها صبحتون بخیررر...
من ازین به بعد آخر شبا نمیام اینجا..دیشب همتون تو خواب من فن میخوندین :D واااای اینقدر خوابم جالب و بامزه بود..مخصوصا کفشای صولتی آرزویا..دنی هم وهم انگیز بود آواتارش..شزه هم با آواتر قدیمیش بود و نفیسه ..خخخخخخخ ....
یعنی صب بیدار شدم ترکیدم از خنده..خلاصه همه با هم داشتین فن میخوندین..عکس آواتارتون تو خوابم بود..من معتاد شدم به اینجا :D :D :D
سلام گلم صبحت بخیر خیر باشه :w15:
خواب زن چپه هیچکی فن نمیخونه :biggrin:من که فقط زبان میخونم ! :D
اون وقت و نفیسه خخخخخ چی بود ؟ یا خدا چه خوابی برام دیدی ؟ :D:heart::heart::heart::heart:
بچه ها روزتون پر از انرژی و امید
قررررررررررررررررررررررررررررررررررر ( صدای در حال شکستن کمر زبان ) :w08:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:(...ممممن ......خووووبببب؟؟؟؟ اصصصلا از سبک شناسی هیچی یادم نمیمونه....یعنی همممچین میخونم که انگار جوییدمش ولی دررریییغ که وقتی برمیگردم اول میبینم هیچی یادم نیس:eek::cry:مخصوصا شیوه خراسانی و رازی و آذری...مخصوصا آذری ....چیکار کنم....؟؟؟
تو تابستون این کتابو خوندم ولی اشتباه کردم مرور نکردم....الان انگار که بار اولمه میخونم...به نظرتون دیر نیس واسه خوندنش؟؟؟:(

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من نمیتونم نقل قول بگیرم :cool:
اره شهید خیلی باحال بود..مخصوصا وقتی ارزویا بهم نزدیک میشد کفشاش میرفت تو چشام :D
فاطمه با همون گلی که تو دهنش بود نشسته بود داشت درک رفتار سازه ها میخوند..شیرینم همین شکلی بود شکل اواتارش جوراباش کنارش بود. .. اره دنی وهم انگیز بود تازه نور هم میخورد به اواتارت اصن یه وضی:D
نفیسه تو بیشتر از همه میخوندی ..اون خخخخ برای کل خوابم بود..جاست شادی هم بود هاهاهاااااا...گمونم DDIQ هم بود که میگفت اروم بوخونین..تازه داره یادم میاد یه بخش هایی ازش..وای خداااا مردم از خنده..
شیرین منم با سبک درگیرم ..مرور کن پشت هم حل میشه..

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:(...ممممن ......خووووبببب؟؟؟؟ اصصصلا از سبک شناسی هیچی یادم نمیمونه....یعنی همممچین میخونم که انگار جوییدمش ولی دررریییغ که وقتی برمیگردم اول میبینم هیچی یادم نیس:eek::cry:مخصوصا شیوه خراسانی و رازی و آذری...مخصوصا آذری ....چیکار کنم....؟؟؟
تو تابستون این کتابو خوندم ولی اشتباه کردم مرور نکردم....الان انگار که بار اولمه میخونم...به نظرتون دیر نیس واسه خوندنش؟؟؟:(

شیرین من شارژ نداشتم جواب بدم دیروز..خخخخ شرمنده..:D

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز

چی دیره دختر جان؟؟؟؟؟/ بخون طبیعی فراموش کردنش..........................سعی کن الان که میخونی دسته بندی کنی اینجوری بیشتر یادت میمونه..................تنها تاریخی که من باهاش زیاد مشکل ندارم معاصر بقیه هی فرامشم میشه مخصوصا اسلامی................ولی از رو نمیرم کهههههههههههههههههه......................بزن تو گوش تاریخ افرین........:D

تا الان 1 ساعت منظر و 1.5 ساعت مرور معاصر .................................منم برعکس تو نفیسه زبان نمیخونمممممممممممممممممممم........:D

Rozita9197

عضو جدید
های اوری بادییییی

چند روز اعلام نکردم چون یکم درگیر پایان نامه بودم
(البته میدونم تا حدودی دارم بهونه میارمااا...):confused:
تا الان 1 ساعتو نیم هند و چین
خیلی سرعتم کندههههه....

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

این که کتاب رو تابستون به طور کامل کار کردین و الان یادتون نیست رو به طور کامل بفرستین تو سطل آشغال
حالا هر جور می خواین یا سرویس پرشی بزنین یا شوتش کنین یا گوششو بگیرین تا دمه سطل آشغال ببرین

من نمی دونم پرا از خودتون توقع بیجا دارین
بابا آدمیزاده یادش میره
به جای غصه مرور کنین

;)

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 11 و نیم

تا الان

2 ساعت و نیم

سیستم + مرور لغات زبان ینی 70 مین کلمه دور کردم تو 117 جمله
قشنگ حس می کنم مغزم داغ شده
:D

نفر بعد ......... ؟

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه خلاصه ای هس از بانی مسعود که محمد مسعود نوشته......................اقا حتما بخونینش کاملهههههه.....از خلاصه های خودم که کاملتر بود :D ....تا مدرنشو نگا کردم تقریبا هیچ بنایی رو رد نکرده..............

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 11 و نیم

تا الان

2 ساعت و نیم

سیستم + مرور لغات زبان ینی 70 مین کلمه دور کردم تو 117 جمله
قشنگ حس می کنم مغزم داغ شده

نفر بعد ......... ؟

این نفر بعد یعنی چی؟؟:smile:

سلامممممممممممم
ساعت 12/30

2 ساعت زبان (3 تا درک + لغتای متن هاش)
1 ساعت سازه فضاکار
1/30 فناوری نوین جزوه سینا شریفی فقط مبحث سیستم قاب فولادی سبک سرد نورد (مبحث جالبی بود دوس داشتمش- کاش عکساش یکم واضح تر بود فقط:mad:)

مامان نیلوووووو من تو خوابت نبودم؟:crying2: الان حسودیم شد خب:child:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه خلاصه ای هس از بانی مسعود که محمد مسعود نوشته......................اقا حتما بخونینش کاملهههههه.....از خلاصه های خودم که کاملتر بود :D ....تا مدرنشو نگا کردم تقریبا هیچ بنایی رو رد نکرده..............
میشه ادرسشم بگی کجاست؟باتشکر:smile:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
های اوری بادییییی

چند روز اعلام نکردم چون یکم درگیر پایان نامه بودم
(البته میدونم تا حدودی دارم بهونه میارمااا...):confused:
تا الان 1 ساعتو نیم هند و چین
خیلی سرعتم کندههههه....
برو بابا سرعتم کنده سرعتم کنده...:w00:یه بار دیگه بشنوم یکی بگه سرعتم کنده میزنم شل و پلش میکنم...
...مرد حسابی من میگم 3.5 ساعته چین و ژاپنو مرور کردم تو میگی 1.5 ساعته هند و چینو مرور کردم؟؟؟

من امروز گردنم درد میکنه میزنه به سرم...سرمم میزنه به چشمام به خاطر همین اعصاب ندارم...تا اطلاع ثانوی به دست و پای من نپیچین....:D

نفیسهههه قرار بود بری جواب سوالامو بدیاااا فک نکن یادم رفته
....از این به بعد سوالامو اینجا میپرسم..... اینجا چشم تو چشمم میشین نمیتونین بگذرین و جواب ندین:D

بچه ها کی جزوه طراحی لرزه ای خرسند رو میخونه؟؟؟میتونین دست نویسارو بخونین؟؟؟من که نمیتونم بوخونم:confused:

تا الانم هیچی نخوندم....یعنی خوندم بدون حضور ذهن....
بچه ها آزمون سوم رو کی میدیم؟؟؟چیا خوندین از این آزمون چیاتون مونده؟؟؟

توروخدا همه رو جواب بدیناااا .........هیچی رو از قلم نندازین....اعصاب ندارم:w00::w05::w04:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خدا خیرت بده آیتکین....من یعنی خودمو کششششتتتتممممااااا از بس گفتم یه نگا بهش بندازین بگین خوبه یا نه همه با هم بوخونیم....هیییششششکی یعنی هیییشششکیاااااااا گوش نکرد....الان همه میان میگن خوب شد گفتی آیتکین جان خیلی خوبه و فلان

من تو دنیای واقعی ریزه میزم دیده نمیشم اینجا چرا هیششششکی حرفای منو نمیبینه

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان مهندس:) خسته نباشید :) میشه درباره این دو موضوع منو یکم راهنمایی کنین؟ :redface:

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
هانیییییی تو هم بودی مادر..دیگه وقتی DDDIQ بودن اونوقت تو نباشی؟؟؟اصن میشه؟؟
ای جان دستمال صورتی..به قول فافا
شیرییییییننننن عزییییزززززمممممم:biggrin:تو دختر آخرییی ها معلومه قشنگ..عزیزم..من جواب هیچکدوم از سوالاتو نمیدونم مادر..من جزوه دست نویس هیشکیو جز خودم نمیتونم بوخونم..واسه آزمونم نمیخونم اصن قاطی پاطی شدم همه چیو درهم برهم میخونم ..بعدشم برا اینکه میگی کندی..بزنم شل و پلت کنم؟؟؟؟ تو باز داری مو به مو میخونی اشتباست...گمونم شادی به شما گفت یا شهید...
اون سوا موالای فن هم من قربونت برم بلد نیستم ...
بچه ها دنی یکی یه دونست ها...البته دیجیتال و cna هم هستنا اونا کم میان ولی دنی داداش یکی یه دونتونه میتونن بهش حسودی کنین...خخخخخخخخخ...

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا خیرت بده آیتکین....من یعنی خودمو کششششتتتتممممااااا از بس گفتم یه نگا بهش بندازین بگین خوبه یا نه همه با هم بوخونیم....هیییششششکی یعنی هیییشششکیاااااااا گوش نکرد....الان همه میان میگن خوب شد گفتی آیتکین جان خیلی خوبه و فلان

من تو دنیای واقعی ریزه میزم دیده نمیشم اینجا چرا هیششششکی حرفای منو نمیبینه

شیرین جون یکم ریلکس باش
اتفاقا اتفاقا وقتی پست آیتکین رو دیدم یاد حرفای تو افتادم عزیزمممم گفتم ا.. این همون جزوه ای ک شیرین میگفت

در مورد سوالای قبلیت آزمون قرار 15 دی بگیریم
من هنوز مباحثش رو کامل نخوندم
زبان رو ک تازه از پری روز ب طور جدی دارم درک مطلب کار میکنم.. پس بی خیال سرفصلای سیلابس
سیستم در زمان های دور خرپا و کش بستی رو خوندم نیاز ب مرور داره واسه فضاکار هم دارم جون میکنم
ایستایی و مکانیکی و صوتشو نخوندم
اقلیم نخوندم
تاریخ معاصر و اسلامی و خوندم ولی مرور میخواد از منلبع دیگر
جهان یونانم مونده
فک کنم بس باشه دیگه همه چیم مونده :)
طراحی لرزه ای رو هم ک اصلا هیچی ازش نخوندم ؛)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرییییییننننن عزییییزززززمممممم:biggrin:تو دختر آخرییی ها معلومه قشنگ..عزیزم..من جواب هیچکدوم از سوالاتو نمیدونم مادر..من جزوه دست نویس هیشکیو جز خودم نمیتونم بوخونم..واسه آزمونم نمیخونم اصن قاطی پاطی شدم همه چیو درهم برهم میخونم ..بعدشم برا اینکه میگی کندی..بزنم شل و پلت کنم؟؟؟؟ تو باز داری مو به مو میخونی اشتباست...گمونم شادی به شما گفت یا شهید...
بچه ها دنی یکی یه دونست ها...البته دیجیتال و cna هم هستنا اونا کم میان ولی دنی داداش یکی یه دونتونه میتونن بهش حسودی کنین...خخخخخخخخخ...[/QUOTE

آخیش خیالم راحت شد ک بودم تو خوابت :)
مگه دیجیتال پسره ؟؟؟؟ :-!

بچه ها تشکرام تموم شده :(
]

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دنی یکی یه دونست ها...البته دیجیتال و cna هم هستنا اونا کم میان ولی دنی داداش یکی یه دونتونه میتونن بهش حسودی کنین...خخخخخخخخخ...[/QUOTE

آخیش خیالم راحت شد ک بودم تو خوابت :)
مگه دیجیتال پسره ؟؟؟؟ :-!

بچه ها تشکرام تموم شده :(
]

تشکرای منم تموم شده:huh:باید سنتی تشکر کینم :biggrin:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها دنی یکی یه دونست ها...البته دیجیتال و cna هم هستنا اونا کم میان ولی دنی داداش یکی یه دونتونه میتونن بهش حسودی کنین...خخخخخخخخخ...
اوهوم بچه آخریم:w16::w12:....منم هنوز از آزمون قبلی نخونده دارم....یعنی نخونده هام خیلی زیاده....نه دیگه مو به مو خوندن پررر.....آدم باید اینجوری مرور کنه
.....ولی خودت که میدونی هند و چین و ژاپن گوشت تلخه:razz: باز خووبه تو میتونی دست نویس خودتو بخونی من اونم نمیتونم:biggrin:
شیرین جون یکم ریلکس باش
اتفاقا اتفاقا وقتی پست آیتکین رو دیدم یاد حرفای تو افتادم عزیزمممم گفتم ا.. این همون جزوه ای ک شیرین میگفت

در مورد سوالای قبلیت آزمون قرار 15 دی بگیریم
من هنوز مباحثش رو کامل نخوندم
زبان رو ک تازه از پری روز ب طور جدی دارم درک مطلب کار میکنم.. پس بی خیال سرفصلای سیلابس
سیستم در زمان های دور خرپا و کش بستی رو خوندم نیاز ب مرور داره واسه فضاکار هم دارم جون میکنم
ایستایی و مکانیکی و صوتشو نخوندم
اقلیم نخوندم
تاریخ معاصر و اسلامی و خوندم ولی مرور میخواد از منلبع دیگر
جهان یونانم مونده
فک کنم بس باشه دیگه همه چیم مونده :)
طراحی لرزه ای رو هم ک اصلا هیچی ازش نخوندم ؛)
از
اوووخیش خیالم راحت شد یکی پستمو دیده:child: من از جهان یونان به اینورم مونده....ایستایی معینی نامعینی خوندم ولی اشکال زیاد دارم باید بپرسم....خرپا اصصصصلا نخوندم هنوز.....بقیه هم فعلا نخوندم...چون تازه سیلابس آزمون 2 رو تموم کردم...البته معماری ایرانی رو کلا نخوندم....سبک شناسی هم آذری مونده.....معاصرم که کلا مونده:(
تشکر شیرین جان-لطف کردی دوست گلم:redface:

خواهش عزیزم قابلی نداشت;)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یبار زبان میزنم 50-60 یبار میشه 30........:w06::w06:فک کنم تو جلسه کنکورم میشه 20 :biggrin: ولی عمرا بذارم این کنکور امسالم بزنه پس کلم....همچین میزنم تو گوشش که.......:w08:

به قول فاطمه....................قرچچچچچچچچچچچچچچ.....این کمر کنکور بود من کلا کمرشو شکستم با تمام عواملش........:w00:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فک کنم محمد مسعو 2 تا جزوه داره ها.....من اونیو میگم که زیپ هس هر فصل جداست بعد فونشم نستعلیقه............

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرین جان این خلاصه محمد مسعود بعد پست مدرنو نداره؟

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بچه ها........ بچه ها
یکی بیاد بگه چی باید از این نوع جزوه بخونم!!!!!!!!! مثلا طراحی لرزه ای جزئیات ارتقا دهنده..........اصلا اینا چین!!!!!!!!!:w09::w19:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
یعنی اینو بخونیم حل همه چیز!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیرین من پایم به قول خودت چارپایه هر وقت شروع کردی بگو منم بخونم من اتفاقا چند وقت تو این فکرم جزوه هایی مثل این طراحی لرزه ای ساختمان بلند باهم بخونیم..........کسی هست ایا!؟؟؟؟؟؟؟

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سازه های کش بستی و گنبد ژئودزیک من پاسخ نداره کسی پاسخ تستا رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا