زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام.
شیخ صفی الدین............اردبیل
خوانین................اردل
شاه اسماعیل.............بخارا
شهید جون سوالت گنگ بود واسم:razz:............این طوری تصور کردم که تو مقبره شیخ صفی یه آرامگاهه به اسم خوانین و یه قبره به اسم شاه اسماعیل:biggrin:
ممنون توی همون مقبره گفته این مکانها هم وجود داره منتها من نمیدونم کجای این ارمگاه قرار دارن؟

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه بابایکی پیدا شه به من بگه چرا درست حسابی درس نمی خونم اخریه اصلا ول شدم هی میخوابم واااااااااااااااااااااااای:w13:

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
سلام به همه بابایکی پیدا شه به من بگه چرا درست حسابی درس نمی خونم اخریه اصلا ول شدم هی میخوابم واااااااااااااااااااااااای:w13:
سلام عزیزم
خواب خواب میاره! اگر شده درس نخونی و همینجوری بشینی بهتر از اینکه هی بخوابی! خواب خوبه ولی به اندازه زیادیش ادم کسل میکنه!
شروع کن به خوندن حتی اگر حال خوندن نداری خودش کمکم حالت میاد سرجاش من خیلی اینجوری میشم! ولی اگه هی بگی حوصله ندارم بیشتر بهت تلقین میشه!

مارال 110

عضو جدید
سلام عزیزم
خواب خواب میاره! اگر شده درس نخونی و همینجوری بشینی بهتر از اینکه هی بخوابی! خواب خوبه ولی به اندازه زیادیش ادم کسل میکنه!
شروع کن به خوندن حتی اگر حال خوندن نداری خودش کمکم حالت میاد سرجاش من خیلی اینجوری میشم! ولی اگه هی بگی حوصله ندارم بیشتر بهت تلقین میشه!
ممنون سعی خودمو میکنم برام دعا کنید .این یک ماهه رو هم به خوبی بگذرونم.

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
بچه ها واسه سازه های فضاکار از چه منابعی استفاده میکنید؟ کتاب درک رفتار خوندم ولی بیشتر نمونه توضیح داده اصلا چیزی نفهمیدم!:(

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
ممنون سعی خودمو میکنم برام دعا کنید .این یک ماهه رو هم به خوبی بگذرونم.
میتونی نگران نباش........این چیزا عادیه! حالا بزارید روانشناس تاپیک بیاد اون بهتر تشخیص میده!;)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه سازه های فضاکار از چه منابعی استفاده میکنید؟ کتاب درک رفتار خوندم ولی بیشتر نمونه توضیح داده اصلا چیزی نفهمیدم!:(

یکی از درسنامه های مرکز معماری خلاصه این قسمت رو داره
فک کنم درسنامه 6 بود
اون خوب بنظر میومد
من خودم ازین قسمت فضاکار هیچ خوشم نمیاد و از روی کتاب کنکاش میخونمش

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
یکی از درسنامه های مرکز معماری خلاصه این قسمت رو داره
فک کنم درسنامه 6 بود
اون خوب بنظر میومد
من خودم ازین قسمت فضاکار هیچ خوشم نمیاد و از روی کتاب کنکاش میخونمش
ممنون....;)

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیت بندی های اونجا بیشتر دستیه شیرین جونم...
گلم یه چنتایی پیدا کردم امیدوارم به دردت بخوره.کلی پوستر داشتم نمیدونم کجان:razz:.آخر شب دوباره می گردم اگه پیداشون کردم بهت خبر میدم.
وای مرسی آرزو جونم.......نمیدونم چم شده.......اصن یه وضی ...من رفتم سازه در معماری بووووخخوووونم...البته میریم خونه خواهرم:razz:
آهان ...... فدات شم. حالا شد.فقط نری اونجا گل بگب گل بشنفی عزیزم!

ممنون توی همون مقبره گفته این مکانها هم وجود داره منتها من نمیدونم کجای این ارمگاه قرار دارن؟
وا.....مطمئنی شهید؟!:razz:
من باید دکتر میشدم...حقمو عموزاده هام خوردن......گلم چرا درس نمی خونی؟تا چش هم بزنی میبینی کنکور از راه رسده ها.خودتم مطمئنا میتونی تصور کنی.صبح کنکور که میشه حالت تهوع و استرس بهت دس میده...چرا؟چون روزارو یا با بطالت سپری کردی یا تو خواب!همسن و سالاتم ازت جلو زدن و تو موندی و یه سال تکراری،کتابای تکراری و ....(زبونم لال).عزیز دلم فک کردی ما جودی آبوتیم که یه جرویس پندلتونی میاد و مارو نجات میده؟!نه والا.....نیستیم.یادت باشه هر وقت احساس خواب آلودگی بهت دس داد برو شبرو شیر آب و باز کن(آب سرد) و یه آبی به دستو صورتت بزن خوابت می پره.
یه جمله میگم قراره امضای پروفایلم باشه ولی الان اشکالی نداره در گوشی به تو بگم.....یادت باشه رنج تفاوتیست بین آنچه هست و آنچه تو می خواهی باشد!!!
تکلیف خودت و با خودت مشخص کن.ببین اگه از چیزی که الان هستی راضی....خب پس عیبی نداره بخوابی یا درس نخونی....ولی نه،اگه راضی نیستی یا می خوای پیشرفت کنی(قلوه سنگ نیستیم که یه جا بمونیم......آدمیم).........بسم الله;)موفق باشی(ببخش اگه برخوردم تند بود
)
.
.
.
.
.بچه ها جونم داداشم 10 سالشه مریض شده،دکترا میگن آسم داره.......انقد پسر خوب و دوست داشتنیه......لطفا اگه امکانش هست براش دعا کنین...یه دنیا ممنونتونم:gol::gol:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
بچه ها تو مقبره شیخ صفی الدین این مقبره خوانین و مقبره شاه اسماعیل کجا قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مقبره خوانین در نزدیکی مقبره شیخ صفی
مقبره شاه اسماعیل پیرامون آرامگاه یا گنبد الله الله

(اسلاید 62 جزوه نسیم)

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

ول شدن که همه ول میشن
مهم اینه که جم و جور شین
واسه جم و جور شدن یه قاب می خواین یه چارچوب
می تونه هدفتون باشه
می تونه خسته شدن از شرایط موجود و عوض کردنش باشه
می تونه اثبات خودتون به دیگران باشه
می تونه خوشحال کردن نزدیکان باشه
می تونه رقابت با دیگران و کل کل باشه
می تونه ......

تقریبا همه اینا تو کنکور می گنجه
یا بهتره بگم کنکور می تونه قابی باشه که همه اینا رو شامل بشه

پس هر چه زودتر خودتون رو تو چارچوب بزارین
;)

آخرین ویرایش:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

من از رو کتاب فاطمی می خونم و امروز تاز هرسیدم به ابتدای فصل

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلم یه چنتایی پیدا کردم امیدوارم به دردت بخوره.کلی پوستر داشتم نمیدونم کجان:razz:.آخر شب دوباره می گردم اگه پیداشون کردم بهت خبر میدم.

آهان ...... فدات شم. حالا شد.فقط نری اونجا گل بگب گل بشنفی عزیزم!

وا.....مطمئنی شهید؟!:razz:

من باید دکتر میشدم...حقمو عموزاده هام خوردن......گلم چرا درس نمی خونی؟تا چش هم بزنی میبینی کنکور از راه رسده ها.خودتم مطمئنا میتونی تصور کنی.صبح کنکور که میشه حالت تهوع و استرس بهت دس میده...چرا؟چون روزارو یا با بطالت سپری کردی یا تو خواب!همسن و سالاتم ازت جلو زدن و تو موندی و یه سال تکراری،کتابای تکراری و ....(زبونم لال).عزیز دلم فک کردی ما جودی آبوتیم که یه جرویس پندلتونی میاد و مارو نجات میده؟!نه والا.....نیستیم.یادت باشه هر وقت احساس خواب آلودگی بهت دس داد برو شبرو شیر آب و باز کن(آب سرد) و یه آبی به دستو صورتت بزن خوابت می پره.
یه جمله میگم قراره امضای پروفایلم باشه ولی الان اشکالی نداره در گوشی به تو بگم.....یادت باشه رنج تفاوتیست بین آنچه هست و آنچه تو می خواهی باشد!!!
تکلیف خودت و با خودت مشخص کن.ببین اگه از چیزی که الان هستی راضی....خب پس عیبی نداره بخوابی یا درس نخونی....ولی نه،اگه راضی نیستی یا می خوای پیشرفت کنی(قلوه سنگ نیستیم که یه جا بمونیم......آدمیم).........بسم الله;)موفق باشی(ببخش اگه برخوردم تند بود
)
.
.
.
.
.بچه ها جونم داداشم 10 سالشه مریض شده،دکترا میگن آسم داره.......انقد پسر خوب و دوست داشتنیه......لطفا اگه امکانش هست براش دعا کنین...یه دنیا ممنونتونم:gol::gol:

کاملا موافقم .....

برای سلامتی و شفای همه بیماران
به ویژه برادر Arezoya
صلوات

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
مقبره خوانین در نزدیکی مقبره شیخ صفی
مقبره شاه اسماعیل پیرامون آرامگاه یا گنبد الله الله

(اسلاید 62 جزوه نسیم)
ممنون جاشو رو پلان نمیدونم کجای!:surprised:
نمیدونم چرا جای اینا اینقدر برام مهم شده!

شهید یوسف الهی

کاربر ممتاز
خسته نباشید
همگی خدا قوت
امروز پیشرفت نکردم برعکس به عقب برگشتم چون امشب جایی دعوت بودیم
جمعا 7.18 دقیقه
شامل
زبان دو درس همراه با مرور
فن قسمت فضا کار
معماری اسلامی شیوه اذری

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبحتون بخیر و شادی
دوست جونا چرا ساعت مطالعه نمیدید؟ من خودم تا آخر هفته درگیر کارای دانشگاهمم خیلی نمیرسم بخونم نهایت 4 ساعت در روز
بچه ها فقط یک ماه و 7 روز مونده خبر دارید ک ؟!
زود تر خودتونو جمع و جور کنید وگرنه عقب میوفتید ( از من یکی ک حداقل عقب میوفتید :) )

با ی دوستی صحبت میکردم دیروز میگفت این یک ماه رو شده خودتو بکش ولی از ی ربع واسه خوندن نگذر چون روز کنکور ححسرت میخوری

آره دوست جونا بجنبید

(گاهی تلنگر لازمه )

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صبحتون بخیر و شادی
دوست جونا چرا ساعت مطالعه نمیدید؟ من خودم تا آخر هفته درگیر کارای دانشگاهمم خیلی نمیرسم بخونم نهایت 4 ساعت در روز
بچه ها فقط یک ماه و 7 روز مونده خبر دارید ک ؟!
زود تر خودتونو جمع و جور کنید وگرنه عقب میوفتید ( از من یکی ک حداقل عقب میوفتید :) )

با ی دوستی صحبت میکردم دیروز میگفت این یک ماه رو شده خودتو بکش ولی از ی ربع واسه خوندن نگذر چون روز کنکور ححسرت میخوری

آره دوست جونا بجنبید

(گاهی تلنگر لازمه )

من دیروز 9.15 درس خوندم .....ولی انقد خسته بودم گرفتم خوابیدم....
2 زبان.....2 ساعت فن...بقیییه تاریخ جهان مرور 3 فصل اول از جزوه مانا و کتاب زارعی....میدونم واسه مرور خیلی زمان زیادیه ولی دیگه چاره چیه...یادم رفته:w05::w10:

آخرین ویرایش:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کی طراحی لرزه ، فناوری نوین و.... غیر خام سروش نیا یا در کل یه جزوه خوب سراغ داره معرفی کنه....من کتاباشونو ندارم...طراحی لرزه ای خام سروش نیارم یه نگا انداختم اصصصلا متوجه نشدم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا