زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

بچه ها کی طراحی لرزه ، فناوری نوین و.... غیر خام سروش نیا یا در کل یه جزوه خوب سراغ داره معرفی کنه....من کتاباشونو ندارم...طراحی لرزه ای خام سروش نیارم یه نگا انداختم اصصصلا متوجه نشدم....
طراحی لرزه ای جزو درسهایی هستش که باید حتما تدریس بشه به ادم حتی تدریس هم.که میشه هر بار که بخونیدش یه چیز جدیدی میفهمین ازش،حالا که فرصتش نیست همون جزوه خام رو بخونید سوالاتتون رو اینجا بپرسید بهتره
برای فناوری نوین اقای سروش نیا جزوه ای نداره اقای شریفی و طباطبایی جزوه دارن

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها جریان پایداری سازه ها چیه؟ چی باید بخونیم:cool::razz:

اوووف من الان خوندم...نفهمیدم....:razz::(از جزوه سروش نیا خوندم.... عکس العمل ها متقارب نباشن و موازی نباشن........ نفهمیدم که:w00: :cry:

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
اوووف من الان خوندم...نفهمیدم....:razz::(از جزوه سروش نیا خوندم.... عکس العمل ها متقارب نباشن و موازی نباشن........ نفهمیدم که:w00: :cry:
شیرین:D خواهر من اصلا نمیدونم چی باید بخونم تو این کتاب متابا مطالبشو پیدا نمیکنم!؟:surprised: اصلا اسم جزوش چیه!!!!:cool:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کی طراحی لرزه ، فناوری نوین و.... غیر خام سروش نیا یا در کل یه جزوه خوب سراغ داره معرفی کنه....من کتاباشونو ندارم...طراحی لرزه ای خام سروش نیارم یه نگا انداختم اصصصلا متوجه نشدم....
شیرین جان واسه طراحی لرزه ای کزازی و طباطبایی رو بخون تو باشگام هست .حتی اگه چیزی متوجه نشدی عکساشو بامطالب مربوط به عکسارو به خاطر بسپار.واسه فناوری ام جزوه عناصر سیناشریفی حرف نداره ...آخرای جزوشون مباحث فناورییه که عالی میشه درکش کرد.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیرین:D خواهر من اصلا نمیدونم چی باید بخونم تو این کتاب متابا مطالبشو پیدا نمیکنم!؟:surprised: اصلا اسم جزوش چیه!!!!:cool:
من کتاب ندارم....تو جزوه سروش نیا نوشته پایداری و ناپایداری...معینی و نامعینی....ولی هرچی بود بحث مزخرفی بود خدا رحمتش کنه:D
شیرین جان واسه طراحی لرزه ای کزازی و طباطبایی رو بخون تو باشگام هست .حتی اگه چیزی متوجه نشدی عکساشو بامطالب مربوط به عکسارو به خاطر بسپار.واسه فناوری ام جزوه عناصر سیناشریفی حرف نداره ...آخرای جزوشون مباحث فناورییه که عالی میشه درکش کرد.
من مال سینا شریفی و سروش نیا رو دانلود کردم....مرررسی که گفتی حتتتما دانلود میکنم;)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جون کسی از تاریخ امریکا و روکوکو جزوه ای چیزی داره؟یا توو باشگاه هست؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاااااا ایهالغافلون.............انا غافل توووو:D:w07:
نتونستم خودمو نگه دارم.....رفتم حموم اومدم لاک صورتی زدم....ژیگول کردم خودمو موهامو بافتم.....خییییالم راحت شد:w12::w16: بابا واسه کنکور میخونیم مردنی نیستیم که....:w05::w06::w04:
تا الانم 6.30 درس خوندم....شامل فن و کمی تنظیم شرایط و زبان...الانم میرم تاریخ بوخونم...فصل هند و چین و ژاپن اگه خدا بخواد امشب تموم میشه....
میبینین چقققدر عقبم....کی میگفت گذشته ها گذشته....هنووووز لنگ اون 4 روزم که نخوندم..میخونم میخونم نمیرسم......:w00: ولی اینش خیلی خوبه که خوراکیای اون 4 روزم مونده...:w12::D

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

گمونم تو جزوه کامل نیا روکوکو رو دیدم....آمریکای میانه رو نمیدونم....جزوشو در آوردم فرصت نکردم هنوز بخونم....یکی از جزوه هاش h1 بود فک کنم

Rozita9197

عضو جدید
بچه ها ببینین کسی جواب سوال منو میدونه عایا؟؟؟؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/453645-رفع-اشکال-دروس-فنی-ساختمان-آزمون-ارشد-معماری/page126

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ آمریکای میانه رو نمیخواد بخونی ...ولی سبک جورجین رو بخون .هم روکوکو هم جورجین آمریکا تو جزوه مانا قابوسی هست ...که تو باشگاه موجوده شکرخدا:)

cna12

عضو جدید
بچه ها ببینین کسی جواب سوال منو میدونه عایا؟؟؟؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ال-دروس-فنی-ساختمان-آزمون-ارشد-معماری/page126

منظورت این سواله؟؟
مهمترین علت استفاده از مقاطع T و L شکل در ساخت تیرهای بتن مسلح تحت خمش چیست؟(سراسری 88)
1-سهولت در بستن و باز کردن قالب
2-کمک به لفزایش مقاومت برشی در جان تیر
3- افزایش مقاومت خمشی با قرار دادن مصالح در دورترین محل نسبت به تار خنثی
4- کاهش وزن تیر
به نظر من گزینه 3 درست هست ، توضیح کتاب زیاده نمیتئنم بنویسم ولی نوشته گزینه 1 (این کتابی که دارم غلط زیاد داره به این خاطر ازش مطمین نیستم)
.................................................................................................................................................................................................................
گزینه 1 درست نیست چون واسه قالب بندی بهترین فرم همون مقطع ساده 4گوشه
گزینه 2 از اساس خنده داره چون مقاومت برشی تو تیر بتن مسلح با خاموت تامین میشه
گزینه 3 کلا ادمو یاده تیر فولادی میندازه چون این حرف نمیتونه انچنان واسه تیر بتن مسلح صدق کنه....
گزینه 4 کاملا معقوله....چرا؟؟؟ واسه این که تیر بتن مسلح بار مرده زیادی داره و چه بهتر که بیان تیر رو لاغر کنن ولی جایی که تمرکز تنش وجود داره برای مقابله با اون مصالحو
زیاد کنن...تا نیروی وارد بر سطح و درنتیجه تنش کم شه

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی این که دو سه روزه ساعت نمیزارم واسه اینه که نمی رسم ساعت بگیرم
دیروز بیرون
امروز بیرون
فردا هم بیرون
می خونم
ولی دیگه نمی تونم ساعت بگیرم
اما برسم حتما با ساعت کار می کنم

دوستان تا فردا
;)

Rozita9197

عضو جدید
منظورت این سواله؟؟
مهمترین علت استفاده از مقاطع T و L شکل در ساخت تیرهای بتن مسلح تحت خمش چیست؟(سراسری 88)
1-سهولت در بستن و باز کردن قالب
2-کمک به لفزایش مقاومت برشی در جان تیر
3- افزایش مقاومت خمشی با قرار دادن مصالح در دورترین محل نسبت به تار خنثی
4- کاهش وزن تیر
به نظر من گزینه 3 درست هست ، توضیح کتاب زیاده نمیتئنم بنویسم ولی نوشته گزینه 1 (این کتابی که دارم غلط زیاد داره به این خاطر ازش مطمین نیستم)
.................................................................................................................................................................................................................
گزینه 1 درست نیست چون واسه قالب بندی بهترین فرم همون مقطع ساده 4گوشه
گزینه 2 از اساس خنده داره چون مقاومت برشی تو تیر بتن مسلح با خاموت تامین میشه
گزینه 3 کلا ادمو یاده تیر فولادی میندازه چون این حرف نمیتونه انچنان واسه تیر بتن مسلح صدق کنه....
گزینه 4 کاملا معقوله....چرا؟؟؟ واسه این که تیر بتن مسلح بار مرده زیادی داره و چه بهتر که بیان تیر رو لاغر کنن ولی جایی که تمرکز تنش وجود داره برای مقابله با اون مصالحو
زیاد کنن...تا نیروی وارد بر سطح و درنتیجه تنش کم شه

نه سوال من اون نبود...

توی جزوه طباطبایی یه قسمت هس متوجه نمیشم

بعد یه سوال پرسیده که توی کابلی که عکسشو کشیده راهکاری برای مقابله با خمش هس؟
عکسشم اینه که گذاشتم

مشاهده پیوست 229127

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بچه ها کیا 5 پامیشن.....رو کنین بینم:w02:
من که آزمون زیر ذره بین نمیدم...چون سوالاش خیلی سختن تضعیف روحیه میشم:(

لغتتو قوی کن
من با اینکه یه سالی میشه به جزوه هام دست نزدم الان همینطوری شرکت کردم ببینم چجوریه
فقط گرامر خیلی غلط زدم از 9 تا لغتم 8 تا درست بود از 5 تا گرامری که زدم 2 تا درست بود

پس بدون لغت دونستن و بالا بردن دایره لغت کلید حل مشکله

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

لغتتو قوی کن
من با اینکه یه سالی میشه به جزوه هام دست نزدم الان همینطوری شرکت کردم ببینم چجوریه
فقط گرامر خیلی غلط زدم از 9 تا لغتم 8 تا درست بود از 5 تا گرامری که زدم 2 تا درست بود

پس بدون لغت دونستن و بالا بردن دایره لغت کلید حل مشکله
شما برای لغت چه منابعی رو خوندین?

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شما برای لغت چه منابعی رو خوندین?

من خودم کتاب واژگان 1و2 , و کتاب واژگان 3 و4 تالیف محسن قاسمی رو خوندم
جلد اولش 1و12 لغاتیه که اسونتره و از لغات راهنمایی شروع کرده تا لغات دانشگاه در حد یه دانشجوی لیسانس

جلد دومش 3و4 همین لغتاییه ک تو کنکورا اومده همه رو جمع کرده ، من خودم که خوندم از نظر لغت خیلی کتابای خوبی هستن

البته کتابای دیگه ای هم هستن به همین شکل که لغات چند سال کنکور رو دارن مثل همین کنکور ارشد زیر ذره بین ک تعریفشو زیاد شنیدم ولی حقیقتش خودشو ندیدم ، ولی فک کنم همشون مث هم باشن

البته شنیدم کتاب essential word for toefl رو هم خیلی همه تاکید می کنن، از اونجایی که متد کنکور ما متد تافل هست کلماتش همه تافله

cna12

عضو جدید
نه سوال من اون نبود...

عکسشم اینه که گذاشتم

مشاهده پیوست 229127
والا من تو این شکل چیزی متوجه نشدم...ولی خوب چن راه که بیشتر نداره واسه مهار...یا از یه عضو میانی فشاری استفاده میشه مثل ساختمان بانک فدرال ریزرو
یا اینکه کابلو از رو تیر انتقال میدن و نهایتا به زمین یا پی متصل میکنن که بوسیله برش (اصطکاک) زمین با رانش مقابله کنه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه سوال من اون نبود...

عکسشم اینه که گذاشتم

مشاهده پیوست 229127

اگر دو سر کابل به دو دکل متصل کنیم نیروی به وسط کابل وارد کنیم نیروی رانش ، کابل را به داخل خم میکند یعنی همین تصویری که گذاشتین
خب برای خنثی کردن نیروی رانش کابل اصلی از کابل مهار یا همون کابل گای استفاده میشه
به همین راحتی

آخرین ویرایش:

Rozita9197

عضو جدید
اگر دو سر کابل به دو دکل متصل کنیم نیروی به وسط کابل وارد کنیم نیروی رانش ، کابل را به داخل خم میکند یعنی همین تصویری که گذاشتین
خب برای خنثی کردن نیروی رانش کابل اصلی از کابل مهار یا همون کابل گای استفاده میشه
به همین راحتی

رانش نه نفیسه جونم خمش....
سوال من در مورد خمش بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا