زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
دوستان کجاییید چشمام به در خشک شد به قول ارزو و شیرین

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
آزمونهای آقای رستمی چندتا هست ؟ اولین آزمونش 5 دی بوده که گذشته ؟؟؟ هنوز کتاب به دستم نرسیده یا امروز یا فردا میرسه یادشون رفته بود ارسال کنن :(

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
آزمونهای آقای رستمی چندتا هست ؟ اولین آزمونش 5 دی بوده که گذشته ؟؟؟ هنوز کتاب به دستم نرسیده یا امروز یا فردا میرسه یادشون رفته بود ارسال کنن :(

نفیسه از سایت خودشون سفارش دادی؟ به نظرت نمایندگی ایوان خانه تبریزم داشته باشه کتابشو؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام

آزمون 5 دی بنا به درخواست کنکوریا به 19 دی منتقل شده
و تا 15 دی مهلت ثبت نام داره

در واقع کلا یک آزمونه
در سه شاخه :
زبان عمومی برای همه رشته ها
زبان عمومی و تخصصی معماری و هنرهای ساخت
زبان عمومی و تخصصی عمران

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ..خسته نباشید بچه ها..من این لغت های مهم کتاب رستمی رو که بعد از هر متن گفته توو ممرایز درست کردم...در غیر اونصورت نمیتونستم یاد بگیرم..کامل شد میذارم براتون اگه دوست داشتین استفاده کنین...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ..خسته نباشید بچه ها..من این لغت های مهم کتاب رستمی رو که بعد از هر متن گفته توو ممرایز درست کردم...در غیر اونصورت نمیتونستم یاد بگیرم..کامل شد میذارم براتون اگه دوست داشتین استفاده کنین...

سلااام........خسته نباشی....خیلی ماهی....دستت درد نکنه

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
بچه ها تو مقبره شیخ صفی الدین این مقبره خوانین و مقبره شاه اسماعیل کجا قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
بچه ها تو مقبره شیخ صفی الدین این مقبره خوانین و مقبره شاه اسماعیل کجا قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
شیخ صفی الدین............اردبیل
خوانین................اردل
شاه اسماعیل.............بخارا
شهید جون سوالت گنگ بود واسم:razz:............این طوری تصور کردم که تو مقبره شیخ صفی یه آرامگاهه به اسم خوانین و یه قبره به اسم شاه اسماعیل:biggrin:

Rozita9197

عضو جدید
سلام بچه ها
به یه کمک خیلیییییییی فوری نیاز دارم

شما عکس از شیت که با فوتوشاپ بسته شده باشه و به درد پایان نامه بخوره دارید؟
موضوعم هتله و وابسته به کویر...(منزلگاهی در کویر)
هر چی شیت دیدم هیچ کدومو دوس نداشتم...یه چیز خاص میخوام

پلیز هلپ میییییییییییییییی:cry:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

متاسفانه من ندارم عزیزم...یه سر به تاپیک شیت بندی بزن...

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:(....من الان داشتم خلاصه سازه در معماری که از باشگاه دان کردم میخوندم...هییییچچچچی نفهمیدم ازش....:cry:فنم افتضضضضاااحه

پلیز هلپ می توووو

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:(....من الان داشتم خلاصه سازه در معماری که از باشگاه دان کردم میخوندم...هییییچچچچی نفهمیدم ازش....:cry:فنم افتضضضضاااحه

پلیز هلپ می توووو
من یه چیزی که فهمیدم در ارتباط با فن...زیاد بزرگش نکن (به میزان کافی بزرگ هست) :D فکر نکن فن و سخته و اینا..فک کن داری تاریخ میخونی!! یه درس عادی مثه بقیه..راحت تر میشه ..من که فقط نمونه موردی سیستم ساختمانی میخونم و خرپا...همین..موفق باشی شیرینی :)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه چیزی که فهمیدم در ارتباط با فن...زیاد بزرگش نکن (به میزان کافی بزرگ هست) :D فکر نکن فن و سخته و اینا..فک کن داری تاریخ میخونی!! یه درس عادی مثه بقیه..راحت تر میشه ..من که فقط نمونه موردی سیستم ساختمانی میخونم و خرپا...همین..موفق باشی شیرینی :)

بابا فن بزرگ نیس من زیادی کوچیکم به خاطر همین بزرگ میاد به چشمم......

بابا لامصب انگار فینگلیش بود....کتاب نباشه خلاصه تنها جواب نمیده:( من فقط سازه در معماری دارم...اونم کلللا مطالبش یادم رفته باید از نو بوخونم.....از خرپا هم متتتننننفرم.....نمودارهای برش و خمشم اصصصصلا بلد نیستم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

'گلم شیت بندی رو مقوا منظورته یا پوستر تو فتوشاپ؟

پلیز هلپ می توووو
شیرینم همچین گفتی فنم افتضاحه من فک کردم چی شده
......فن سخته ....قبول ولی کجاش سخته اگه گفتی؟!مسائلش سخته!تازه...اونم برا خیلیا سخت نیس.حالا گیریم حلیات منو تو زیاد تاپ نیس.اشکالی نداره که.حق با مامان نیلوء.....کتاب سازه در معماری رو من دارمش.والا مثه ریشه ها و مفاهیم معماری غرب بانی مسعوده...........شاید بشه گفت کتاب بانی مسعود به مراتب سخت تره.بار ها گفته ام و بار دگر می گویم.....اگه فک می کنی کتابی که جلوت باز کردی و داری می خونیش سخته روخوانیش کن بره،رسیدی ته کتاب؟.....دوباره شروع کن به خوندنش.....دوباره و دوباره ....بلاخره یاد میگیریش.خیلیا فک می کنن اینکار همون حفظ کردنه ولی اصن اینطوری نیس.من از بزرگان و ناموران فامیلمون(نمیدونم چرا من مثه اونا نشدم!:biggrin:) بارها و بارها این نحوه خوندن رو شنیدم!(نحوه خوندن رو میشنفن آخه؟) به خدا الان دوسه تا صنعتی شریف داریم بقیم پراکنده شدن تو تهران و مدرس و اینا...........والا....خب بشین بخون دیگه بچه!چرا درس نمی خونی آخه؟!
..........هو....
آرامش
.................الان بهترم......بچه ها کسی دنی رو ندیده؟
غلط نکنم داره درس می خونه......منم رفتم درس بخونم
.....فعلا

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
'گلم شیت بندی رو مقوا منظورته یا پوستر تو فتوشاپ؟

شیرینم همچین گفتی فنم افتضاحه من فک کردم چی شده
......فن سخته ....قبول ولی کجاش سخته اگه گفتی؟!مسائلش سخته!تازه...اونم برا خیلیا سخت نیس.حالا گیریم حلیات منو تو زیاد تاپ نیس.اشکالی نداره که.حق با مامان نیلوء.....کتاب سازه در معماری رو من دارمش.والا مثه ریشه ها و مفاهیم معماری غرب بانی مسعوده...........شاید بشه گفت کتاب بانی مسعود به مراتب سخت تره.بار ها گفته ام و بار دگر می گویم.....اگه فک می کنی کتابی که جلوت باز کردی و داری می خونیش سخته روخوانیش کن بره،رسیدی ته کتاب؟.....دوباره شروع کن به خوندنش.....دوباره و دوباره ....بلاخره یاد میگیریش.خیلیا فک می کنن اینکار همون حفظ کردنه ولی اصن اینطوری نیس.من از بزرگان و ناموران فامیلمون(نمیدونم چرا من مثه اونا نشدم!:biggrin:) بارها و بارها این نحوه خوندن رو شنیدم!(نحوه خوندن رو میشنفن آخه؟) به خدا الان دوسه تا صنعتی شریف داریم بقیم پراکنده شدن تو تهران و مدرس و اینا...........والا....خب بشین بخون دیگه بچه!چرا درس نمی خونی آخه؟!
..........هو....
آرامش
.................الان بهترم......بچه ها کسی دنی رو ندیده؟
غلط نکنم داره درس می خونه......منم رفتم درس بخونم
.....فعلا

وای مرسی آرزو جونم.......نمیدونم چم شده.......اصن یه وضی ...من رفتم سازه در معماری بووووخخوووونم...البته میریم خونه خواهرم:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا