دوستان کجاییید چشمام به در خشک شد به قول ارزو و شیرین

نیلو خیلیییییییییی خوکشله
کلی کیف کردم از عکست
اینجا کجاست؟![]()
سلام دوستان
آزمونهای آقای رستمی چندتا هست ؟ اولین آزمونش 5 دی بوده که گذشته ؟؟؟ هنوز کتاب به دستم نرسیده یا امروز یا فردا میرسه یادشون رفته بود ارسال کنن![]()
سلام دوستان
آزمونهای آقای رستمی چندتا هست ؟ اولین آزمونش 5 دی بوده که گذشته ؟؟؟ هنوز کتاب به دستم نرسیده یا امروز یا فردا میرسه یادشون رفته بود ارسال کنن![]()
نفیسه از سایت خودشون سفارش دادی؟ به نظرت نمایندگی ایوان خانه تبریزم داشته باشه کتابشو؟
سلام ..خسته نباشید بچه ها..من این لغت های مهم کتاب رستمی رو که بعد از هر متن گفته توو ممرایز درست کردم...در غیر اونصورت نمیتونستم یاد بگیرم..کامل شد میذارم براتون اگه دوست داشتین استفاده کنین...
فدات شیرین جونی...قابل شمارو ندارهسلااام........خسته نباشی....خیلی ماهی....دستت درد نکنه![]()
سلام.سلام بچه ها
بچه ها تو مقبره شیخ صفی الدین این مقبره خوانین و مقبره شاه اسماعیل کجا قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ساعت 5 و 20
تا الان
4 ساعت و 25 مین
ایستایی ، تنظیم ، زبان
بچه ها سوال منم جواب بدید ممنون میشم هااا
اسن خودم سوالم گم کردم
![]()
سلام بچه ها
به یه کمک خیلیییییییی فوری نیاز دارم
شما عکس از شیت که با فوتوشاپ بسته شده باشه و به درد پایان نامه بخوره دارید؟
موضوعم هتله و وابسته به کویر...(منزلگاهی در کویر)
هر چی شیت دیدم هیچ کدومو دوس نداشتم...یه چیز خاص میخوام
پلیز هلپ میییییییییییییییی
من یه چیزی که فهمیدم در ارتباط با فن...زیاد بزرگش نکن (به میزان کافی بزرگ هست)سلام بچه ها....من الان داشتم خلاصه سازه در معماری که از باشگاه دان کردم میخوندم...هییییچچچچی نفهمیدم ازش....
فنم افتضضضضاااحه
![]()
پلیز هلپ می توووو
من یه چیزی که فهمیدم در ارتباط با فن...زیاد بزرگش نکن (به میزان کافی بزرگ هست)فکر نکن فن و سخته و اینا..فک کن داری تاریخ میخونی!! یه درس عادی مثه بقیه..راحت تر میشه ..من که فقط نمونه موردی سیستم ساختمانی میخونم و خرپا...همین..موفق باشی شیرینی
![]()
'گلم شیت بندی رو مقوا منظورته یا پوستر تو فتوشاپ؟سلام بچه ها
به یه کمک خیلیییییییی فوری نیاز دارم
شما عکس از شیت که با فوتوشاپ بسته شده باشه و به درد پایان نامه بخوره دارید؟
موضوعم هتله و وابسته به کویر...(منزلگاهی در کویر)
هر چی شیت دیدم هیچ کدومو دوس نداشتم...یه چیز خاص میخوام
پلیز هلپ میییییییییییییییی
شیرینم همچین گفتی فنم افتضاحه من فک کردم چی شدهسلام بچه ها....من الان داشتم خلاصه سازه در معماری که از باشگاه دان کردم میخوندم...هییییچچچچی نفهمیدم ازش....
فنم افتضضضضاااحه
![]()
پلیز هلپ می توووو
'گلم شیت بندی رو مقوا منظورته یا پوستر تو فتوشاپ؟
شیرینم همچین گفتی فنم افتضاحه من فک کردم چی شده......فن سخته ....قبول ولی کجاش سخته اگه گفتی؟!مسائلش سخته!تازه...اونم برا خیلیا سخت نیس.حالا گیریم حلیات منو تو زیاد تاپ نیس.اشکالی نداره که.حق با مامان نیلوء.....کتاب سازه در معماری رو من دارمش.والا مثه ریشه ها و مفاهیم معماری غرب بانی مسعوده...........شاید بشه گفت کتاب بانی مسعود به مراتب سخت تره.بار ها گفته ام و بار دگر می گویم.....اگه فک می کنی کتابی که جلوت باز کردی و داری می خونیش سخته روخوانیش کن بره،رسیدی ته کتاب؟.....دوباره شروع کن به خوندنش.....دوباره و دوباره ....بلاخره یاد میگیریش.خیلیا فک می کنن اینکار همون حفظ کردنه ولی اصن اینطوری نیس.من از بزرگان و ناموران فامیلمون(نمیدونم چرا من مثه اونا نشدم!![]()
) بارها و بارها این نحوه خوندن رو شنیدم!(نحوه خوندن رو میشنفن آخه؟) به خدا الان دوسه تا صنعتی شریف داریم بقیم پراکنده شدن تو تهران و مدرس و اینا...........والا....خب بشین بخون دیگه بچه!چرا درس نمی خونی آخه؟!
..........هو....![]()
آرامش.................الان بهترم......بچه ها کسی دنی رو ندیده؟
غلط نکنم داره درس می خونه......منم رفتم درس بخونم
.....فعلا![]()
متاسفانه من ندارم عزیزم...یه سر به تاپیک شیت بندی بزن...