افرین پیشرفت کردید همینجوری پیش برید تا ی هفته دیگه میتونید به ده ساعت برسونید![]()
خیلی ممنون
امیدوارم .....
خدا کنه ......
می خوام .......
می تونم ......

افرین پیشرفت کردید همینجوری پیش برید تا ی هفته دیگه میتونید به ده ساعت برسونید![]()
اره.... تایممون الان خیلی کم با توجه به حجم درسی!خیلی ممنون
امیدوارم .....
خدا کنه ......
می خوام .......
می تونم ......
![]()
خسته نباشی دنی جان..ماشالا تو یک ساعت و نیم خوب جمع میکنی درس رو..من تو یک ساعت و نیم نهایتا بخوان 15،20 صفحه..اونم بدون مرور..مثلا دیروز فقط شیوه رازی مرورش + خلاصه برداری یک ساعت و نیم شدامروز :
ا ساعت و 35 مین تاسیسات : مرور مکانیکی و فصل 3 آکوستیک (36 صفحه) + درس جدید ، فصل 4 آکوستیک (15 صفحه)
50 مین لغات زبان : مرور 45 جمله و یادگیری 5 جمله
1 ساعت و 55 مین تنظیم : مرور قیابکلو و کسمایی (28 صفحه) + درس جدید ، فصل 3 کسمایی (8 صفحه)
2 ساعت و 10 مین تاریخ : مرور چین و ژاپن (38 صفحه) + درس جدید ، شیوه خراسانی و پست مدرن (20 صفحه)
جمعا : 6 ساعت و نیم
خسته نباشی دنی جان..ماشالا تو یک ساعت و نیم خوب جمع میکنی درس رو..من تو یک ساعت و نیم نهایتا بخوان 15،20 صفحه..اونم بدون مرور..مثلا دیروز فقط شیوه رازی مرورش + خلاصه برداری یک ساعت و نیم شدالبته مرور خط به خط
ولی باز زیاد بود به نظرم.نگاه به ساعت مطالعه ت نکن ماشالا توو یه روز درسا رو خوب جمع میکنی اگه این ساعت بشه 10 ساعت واقعا عالیه..
ولی خلاصه نویسی خوبه..هم بهتر تو ذهنتون میمونه با نوشتن هم برای دوره اون روزای اخر خیلی مفیده..یه کم کلی تر و شکل کلمات کلیدی بنویسید که تا میخونین یادتون بیاد جریان چی بود..این خیلی کمک میکنه به مرور..منم دور اول ننوشتم خلاصه.هردرسی که دارم دوره میکنم رو خلاصه مینویسم.البته دوره الان من فرق خاصی با دور اول نداره بس که یادم رفته ه ه ه ه ه..به قول فافا مثه کبوتر رفته ه ه هخیلی ممنون
چیزی که واسه خودم خیلی زمان گیر بود خلاصه نویسیه
آخه خیلی نکته به نکته می نوشتم زمان می گرفت
واسه همین الان دیگه بی خیالش شدم
زمان خلاصه نویسی رو به مرور اختصاص دادم
همه چی به مرور زمان بهتر میشه اگه تلاش پشتش باشه
و این برای همه دوستان صادقه
![]()
سلام سلام
من دستم از بند تازه در اومد...
بدویین بیاین ببینم ....دلم براتون تنگ شده
بابا من اسن درک مطلب کار میکنم تو خونه ها خب؟
فک کنم از سر جلسه هم بیشتر استرس دارم...
اسن خطارو گم میکنم ... یهو 2 خط میرم پایین تر
اسن ی سیم ثانیه چشمو میگردونم ی نیگا ب سوال بندازما یا متن اسن همه چیو گم میکنم میرم...
اسن کلافم کرده...حیف ک پایین کتابش در حال پره شدنه وگرنه همچین پرتش میکردم
بابا بزا دلم خنک شه ...
اوه...داغ کردم واقن...
ااسن نمیدونم دیگه چطور بشینم بخونم...
دفرمه شدم
رو صندلی میشینم ی درده
دراز میکشم ی درده
میشینم ی بد بختی
والاااا
اسن دیگه نمیتونم بشینم درس بخونم...
نشستن هم دیگه سخت شده![]()
چرا نیلوفر؟؟؟؟؟؟؟ چی شد اخه مواظب کبفت نبودی؟؟/سلااامییوووو
نیلو امد...نیلو با سر درد امد..نیلو با کیف رفت بی کیف امد..
پولمو زدن50 تومن
اصن نفهمیدم چجوری...خب ولش..چه خبرااا؟خوب خوندین؟؟؟
اخجون یکی اومد..دلم پوسید خو..چرا نمیاینچرا نیلوفر؟؟؟؟؟؟؟ چی شد اخه مواظب کبفت نبودی؟؟/
من که امروز سردرد شدید داشتم یه کم خلاصه باغهایایرانی خوندم![]()
اخجون یکی اومد..دلم پوسید خو..چرا نمیاین
اره از تو کیفم زدن...واقعا نمیدونم چجوری شداخی عزیزمم افرییین..خسته نباشی..منم سردرد دارم
سلام دوست جونیا
بچه هااااااا آزمون جمعه هستش یا شنبه؟؟؟
عجب بقالیی راه انداختن!!!دوستان من برای مهلت ثبت نام آزمون جامع به سه موسسه زنگ زدم
آکادمی و ایوان خانه تا روز سه شنبه قبل از هر آزمون مهلت دارن
هزینه هر آزمون ایوان 45 هزار تومنه
آکادمی رو دقیق نمی دونم ولی فک کنم همین حدود باشه
ولی مرکز
کلا 4 تا آزمون داره که برای ثبت نام باید 4 تاشو ثبت نام کنی و تکی تکی نمیشه
مهلتش هم تا 9 دی هست
هزینه 4 تاش میشه 230 هزار تومن
سلام دوستان همگی خسته نباشید .منم دارم میخونم.ولی تاحالا از خودم ازمون نگرفتم فقط تست زدم و متن خوندم!! خیلی بده نه؟
لینک ازمون دو اکادمی رو میدین لطفاسلام
هیچ ایرادی نداره
بناس ما همه با هم شنبه 6 دی آزمون دوم آکادمی رو امتحان بگیریم
شما هم با ما همراهی کنین
![]()