زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنی که قطعا آقاست :D
شیرین؟هانی؟رزیتا؟زیتون؟آزی؟شهیییید؟میلاد؟ بچه ها غیبتتون زیاده هااا...اگه تا فردا حاضری نزنین بایست برین آموزش...حالا باز هستین من حضور ذهن ندارم اخه خوابم میاد...

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خوبید؟
مثل اینکه همه مشغول خوندنن حسابی...
راستی دوستان من تاریخ جهان زارعی تا رومانسک خوندم فعلا و معاصر بانی مسعود هم ظرف 7 روز باید بخونم.
البته قسمت جهانشو فکر کنم بتونم بخونم. اون صفحات آخر کتاب که حدود 100 صفحه میشه مربوط به معماری معاصر هست.
اونا رو چیکار کنم؟ :eek:
معاصر قبادیان هم قبلا خوندم ولی الان نمی دونم که تو این وقت کم قسمت مربوط به معاصر بانی و چجوری بخونم؟نخونم چی میشه!؟
هنوز مرورهام مونده...

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
سوالم تکراریه تو تاپیک مطالعه گروهی پرسیدم کسی جواب نداد!چیکار کنم مجبور شدم دوباره اینجا بپرسم نه که اینجا بیشتر بچه ها سر میزنن:razz::
میگم شما که جلو ترین!من عناصر تازه میخوام بخونم لینک جزوه خوب بهم میدین از هرکس که به نظرتون جامع تره(شریفی،کزازی،طباطبایی،...):gol::gol::gol:

[g, ;[h f,n جلو کجا بود عزیزمم
من خودمم اصن عناصر مناصر و خیلی چیزا دیگه نخوندم
هی میگم امروز دیگه ی کاریش میکنم...امروز ی کاریش میکنم.......خلاصه تا الان ک دیگه هیش کاری هنو نکردم برا این درسا

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گرفتمش
خیلی ریزه
و کمرنگه
شاید من چشام ضعیف شده اینطوری فک میکنم...
والا هنو اونقدی بهش نیگاه نکردم
ولی یکی از بچه ها دیرو تو تاپیک 94 چن تا از صفحاتشو گذاشته بود.

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
[g, ;[h f,n جلو کجا بود عزیزمم
من خودمم اصن عناصر مناصر و خیلی چیزا دیگه نخوندم
هی میگم امروز دیگه ی کاریش میکنم...امروز ی کاریش میکنم.......خلاصه تا الان ک دیگه هیش کاری هنو نکردم برا این درسا
عناصر به کنار ! من که هنوز مسائل ایستایی هم نخوندم !

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خوبید؟
مثل اینکه همه مشغول خوندنن حسابی...
راستی دوستان من تاریخ جهان زارعی تا رومانسک خوندم فعلا و معاصر بانی مسعود هم ظرف 7 روز باید بخونم.
البته قسمت جهانشو فکر کنم بتونم بخونم. اون صفحات آخر کتاب که حدود 100 صفحه میشه مربوط به معماری معاصر هست.
اونا رو چیکار کنم؟ :eek:
معاصر قبادیان هم قبلا خوندم ولی الان نمی دونم که تو این وقت کم قسمت مربوط به معاصر بانی و چجوری بخونم؟نخونم چی میشه!؟
هنوز مرورهام مونده...
بانی قسمت های آخرش ...اون آخر آخرها خیلی راحته
بعد من معاصر چون کلن مشکل داشتم باهاش از خلاصه ها ک دسته بندی کردن استفاده کردم خیلی جواب داد برا من
بانی آخراش راحته...
من ک تن تن رد شدم از روش
نمیدونم اسن یادم هس نیس...چ خبره اسن ...خدا داند

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
عناصر به کنار ! من که هنوز مسائل ایستایی هم نخوندم !
ukhwv f ;khv
عناصر ب کنار
مصالح ب کنار
تاسیسات مکانیکی ب کنار
تاسیسات الکتریکی ب کنار
تنظیم ب کنار
همه چی ب کنار
ایستایی هم ب کنارررر

سیستم ساختمانی هم تموم نکردم ب کنارررر

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
....سسس لللل ااااامممممممم....استغفرالله.....والا نیس هویت شما هنوز برام مشخص نشده(از لحاظ دختر یا پسر بودن!) و از طرفی شما طرح درسارو ریختی....همچی یه نمه...یه گوچگولو.....واهمه دارم!!!

اگه هنوز واسه کسی مبهم هست هویت این جانب
رسما اعلام می کنم
بنده آقایم
:D

گیریم من طرح درسا رو ریخته باشم
مهم همه دوستانی هستن که با آدم همراهی می کنن
:gol:

و اما در مورد اون واهمه گوچگولو
باید بگم که همون گوچگولوشم زیاده
:w16:

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
سوالم تکراریه تو تاپیک مطالعه گروهی پرسیدم کسی جواب نداد!چیکار کنم مجبور شدم دوباره اینجا بپرسم نه که اینجا بیشتر بچه ها سر میزنن:razz::
میگم شما که جلو ترین!من عناصر تازه میخوام بخونم لینک جزوه خوب بهم میدین از هرکس که به نظرتون جامع تره(شریفی،کزازی،طباطبایی،...):gol::gol::gol:

منم خودم دنباله یه جزوه خوب و کامل هستم
مرکز معماری تو تحلیل سوالات 93
عنوان کرده که جواب 4 تا تست تو جزوه عناصر و جزئیات شریفی هست
اما صفحاتی که آدرس می ده با اون جزوه ای که من از تو باشگاه دانلود کردم یکی نیست
از طرفی نمی دونم جزوه ای که تو باشگاه هست خامه یا پر
به نظرم خام باشه

دوستان راهنمایی کنن

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ukhwv f ;khv
عناصر ب کنار
مصالح ب کنار
تاسیسات مکانیکی ب کنار
تاسیسات الکتریکی ب کنار
تنظیم ب کنار
همه چی ب کنار
ایستایی هم ب کنارررر

سیستم ساختمانی هم تموم نکردم ب کنارررر
:eek:
نه .........
من ایستایی حتما می خونم.
اگر نصف سوالات و درست جواب بدیم رتبمون زیر 100 میشه درسته؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:
نه .........
من ایستایی حتما می خونم.
اگر نصف سوالات و درست جواب بدیم رتبمون زیر 100 میشه درسته؟
نمیدونم ولی کلن اگه تو هر درس نصفه سوالا رو درس بزنی خیلی خوبه ...ینی تموم...
اگر تو همه ی در س ها.

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه هنوز واسه کسی مبهم هست هویت این جانب
رسما اعلام می کنم
بنده آقایم
:D

گیریم من طرح درسا رو ریخته باشم
مهم همه دوستانی هستن که با آدم همراهی می کنن
:gol:

و اما در مورد اون واهمه گوچگولو
باید بگم که همون گوچگولوشم زیاده
:w16:
آهان
حله پس...
.........دیگه واهمه نهدالم:child::w16:
فرناز جون به قول فافا آخراش آسونه.بیشتر صفحاتش پر از شکلایی که کل صفحه رو پر کرده اگه تایم بگیری و بخونی (سریع بخونی و بدون اتلاف وقت)می تونی تمومش کنی.
بچه ها منم جزوه می خوام برا عناصر.هیچی ندارم کلا.به جز عناصر کاردانی برا مدرسان.اگه پیدا کردین منم منبصط کنین!(بی نصیب نذارین)

cna12

عضو جدید
یالّااااااا...یالّاااااااااا
به شدت جوّه این تاپیک دخترانست...ماام خجالتی...ادم میاد اینجا اول باید یه یاالله ای چیزی بگه
داره بوی ازادی میاد...چیزی نمونده دیگه...بعد ارشد fifa15...یلّلّی تلّلّی...فیلم...دَوَران(دور دور)......البته اگه قبول نشم کچلی و سربازی این حرفا (خدایی شوخیشم خوب نیس) بگذریم
حقیقتش هرروز چن بار اینجا سر میزنم ولی چون حوصله ی تایپ فارسی ندارم ترجیح میدم راه سکوت در پیش گیرم...ولی از شما کلی انرژی میگیرم...اجرکم عند الله

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
به شدت جوّه این تاپیک دخترانست...ماام خجالتی...ادم میاد اینجا اول باید یه یاالله ای چیزی بگه
داره بوی ازادی میاد...چیزی نمونده دیگه...بعد ارشد fifa15...یلّلّی تلّلّی...فیلم...دَوَران(دور دور)......البته اگه قبول نشم کچلی و سربازی این حرفا (خدایی شوخیشم خوب نیس) بگذریم
حقیقتش هرروز چن بار اینجا سر میزنم ولی چون حوصله ی تایپ فارسی ندارم ترجیح میدم راه سکوت در پیش گیرم...ولی از شما کلی انرژی میگیرم...اجرکم عند الله

اوا....خوب شد یالا گفتینا.......چارقد سرمون کردیم

آخی........خجالتی هستین پس

قبول حق باشه
در ضمن ما اینجا آقا هم داریما..که ایشونم یه دونس اونم واسه نمونس

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام بچه ها صبحتون بخیر...روز خوبی داشته باشین..پر انرژی و پر از درس...
به به ببینین کی اومده..جاست شادی :D جاست شادی جان دست شما رو سر اعضای تاپیک.. :D
آرزو چه "اوا"ی قشنگی گفتی مردم از خنده...
دوستمون آقای cna به نکته ظریفی اشاره کردن...:D:D شمام تشریف بیار پسرم..عب نداره عادت میکنی به تایپ فارسی:D :D

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز

اوا....خوب شد یالا گفتینا.......چارقد سرمون کردیم

آخی........خجالتی هستین پس

قبول حق باشه
در ضمن ما اینجا آقا هم داریما..که ایشونم یه دونس اونم واسه نمونس

فک کنم digitalarch هم پسر باشن !
در کل دوستان اینجا پسر و دختر نداره
امید و انگیزه و روحیه واسه همس
;)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی . دوستانی که کتاب تست دکتر سعیدی پور آکادمی تخصصی رو خریدن نظرشون چیه ؟ من کتاب عصر کنکاشو دارم . نمی دونم ارزش هزینه کردن داره یا نه . صفحاتشم خیلی بیشتره . به نظر پاسخنامه ی جامع تری نسبت به کنکاش داره . نه ؟

بابا همون کنکاشم خوبه دیگه وقتی هزینه برات مهمه چرا خرج الکی میترشی برا خودت.....................اسیر تبلیغات نشین....:D من راهیان ارشد دارم تا سال 91 هم هس و اصنم قصد ندارم کتاب جدید بخرم.....:D اونم یه کتابه دیگه شاهکار خلقت که نیس.....:redface: ولی اگه برات پولش اصن مهم نیس بخر تو خونم بشین مقایسه کن....:D به ما هم بگو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا