دیگه ترسناک شد.....
تنها راش اینه باهاشون بجنگی........
کاش زودتر صبح میشد خشک شدم
دیگه ترسناک شد.....
تنها راش اینه باهاشون بجنگی........
تیمچه امین الدوله واسه کدوم دوره است؟؟؟ تیموری یا قاجار؟؟؟
خخخخ با تاخیر غشاییه....بچه ها الان یعنی جواب این میشه غشایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 194608
شما هم تو تمامی مراحل زندگی تون موفق باشین!
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
خدا می دونه دیگه این عذاب تا سه روزه دیگه پابرجاست و بعد اون صفاسیتی!البته یه هفته چون خونه تکونی شروع می شه و یه عالمه کــــــــــــــــــــــــــــــــــار!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
در ضمن من الان سیستم های ساختمونی رو کامل تموم کردم ، یعنی اسلایدها و کتاباش و سینا شریفی و سروش نیا و .....هر چی بود تموم شد.
چند تا نکته بود که تو این کتابا خوندم و دیدم استثنا هستند و نامردا از اینا سوال میدن.
اون روز ندا یه سوال از سه آزمون آورد و گفت چرا تاشده نمی شه؟ندا اونو بیار تا بگم.
اون ساختمون لوله ی فولادی توش داره و تاشده نیست ولی بدیش اینه که تو بخش تاشده به اون اشاره کرده و مارو به شک می ندازه.
یه سوال دیگه هم بود که تو پل آلامیلو گفته بود ، نیروهای افقی در سطح پل چگونه خنثی می شن که جوابش ، دیافراگم یا سطح پله که با خرپاهایی به زمین وصله.
سازه ساختمان رنو کار فاستر ، قابل توسعست و strut داره.
strut ها رو کم ارتفاع می گیرن تا کمانش نکنه.
دیرک تکیه گاهی سازه غشایی ها رو مرتفع کنن ، باید به مشکلات ناشی از باد جواب بدن و بهمین خطر بیشتر از 1 به 15 اجرا نمیشه.
سیستم های ساختمونی بعضی ها جک دارن و قابل تنظیمن و بعضی ها نه.حتما اونا رو بدوننین که سوال کنکور.
قاب پرتال هم مهمه و تو خیلی از سازه های سیستم و سازه به مثابه معماری اومده.قابلیت تحمل خمش دارن پس می تونن با فرم های خاص یا مهاربندی ،پایداری جانبی بدست بیارن.
هر سوال داشتین بپرسین.
تعداد سوالای تقریبی رو جلوش می زارم و به ترتیب اولویت چیدم.
درک رفتار سازه ها5
سازه در معماري5
مبانی سازه در معماری3
استاتيک کاربردي2
مقاومت کاربردي2
فناوري هاي نوين ساختماني5
سازه هاي مشبک فضايي2
طراحی لرزه ای برای معماران : مقابله ای هوشمندانه با زلزله3
سازه های بلند 2
معمار+مهندس=ساختار2
معماري ديجيتال2سيستم هاي ساختماني آينده1
ساختمانها چگونه عمل ميکنند2
سازه به مثابه معماري2
پل های ایران وجهان : تعامل معماری، تکنولوژی و زیبایی1
پوسته ها و سازه های ورق تاشده برای معماران و مهندسان عمران3
ساختمان هاي بتني براي معماران2
ساختمان هاي فولادي براي معماران2
جزييات،ارتقا دهنده معماري1
فناوري نانو در معماري و مهندسي ساختمان1
سازه هاي چادري کششي2
این نکات رو هر کی نمی دونه یادداشت کنه که اصل مطلبه!
گنبد آنتی کلستیک زین اسبی از لحاظ پایداری در مقابل باد بهترینه!چون هم خط راس داره و راس القعر.15 تا 30 دهانه و یک سی ام دهانه ضخامت دارن و افتشون یک ششم تا یک دهمه.
خط الراس یعنی تحت اثر منحنی طنابی بوجود اومده و فقط بارهای ثقلی رو تحمل می کنه ولی خط القعر همون تثبیت کننده در برابر بادهاهستند.
افت سقف ساختمانی 1/360 تا 1/500
واسه پایداری جانبی عرشه پل دو راه وجود داره :1-مقطع aerodynamic........و2-مهاربندی اون.
تنش های پارچه های کششی خالصند یعنی هیچی دیگه ندارند.مثل خمش و برش و...تو انتخاب پارچه باید مقاومت کششی پارچه رو مهمترین فاکتور تعیین کننده در انتخابش در نظر بگیریم.
4 میشه ؟اینم اگه میشه جواب بدین؟
مشاهده پیوست 194626
4 میشه ؟

نمیدونم والا پاسخنامه من زده 1 اما فک میکنم پاسخامه ام اشتباس چون گزینه ها رو جابجا زده سوال سال 91 میشه اگه جوابای درستشو دارین چک کنین؟![]()
،اره الف درستهدرسته دیگه همون 1 من فکر کردم از راست به چپه اصلا به زیر شکلا توجه نکردم دقتو داری به خدا،اره الف درسته
اینم اگه میشه جواب بدین؟
مشاهده پیوست 194626
این قسمتش دقیقا از کجاست؟ میشه یه توضیحکی در موردش بدی؟شما هم تو تمامی مراحل زندگی تون موفق باشین!
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
خدا می دونه دیگه این عذاب تا سه روزه دیگه پابرجاست و بعد اون صفاسیتی!البته یه هفته چون خونه تکونی شروع می شه و یه عالمه کــــــــــــــــــــــــــــــــــار!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
در ضمن من الان سیستم های ساختمونی رو کامل تموم کردم ، یعنی اسلایدها و کتاباش و سینا شریفی و سروش نیا و .....هر چی بود تموم شد.
چند تا نکته بود که تو این کتابا خوندم و دیدم استثنا هستند و نامردا از اینا سوال میدن.
اون روز ندا یه سوال از سه آزمون آورد و گفت چرا تاشده نمی شه؟ندا اونو بیار تا بگم.
اون ساختمون لوله ی فولادی توش داره و تاشده نیست ولی بدیش اینه که تو بخش تاشده به اون اشاره کرده و مارو به شک می ندازه.
یه سوال دیگه هم بود که تو پل آلامیلو گفته بود ، نیروهای افقی در سطح پل چگونه خنثی می شن که جوابش ، دیافراگم یا سطح پله که با خرپاهایی به زمین وصله.
سازه ساختمان رنو کار فاستر ، قابل توسعست و strut داره.
strut ها رو کم ارتفاع می گیرن تا کمانش نکنه.
دیرک تکیه گاهی سازه غشایی ها رو مرتفع کنن ، باید به مشکلات ناشی از باد جواب بدن و بهمین خطر بیشتر از 1 به 15 اجرا نمیشه.
سیستم های ساختمونی بعضی ها جک دارن و قابل تنظیمن و بعضی ها نه.حتما اونا رو بدوننین که سوال کنکور.
قاب پرتال هم مهمه و تو خیلی از سازه های سیستم و سازه به مثابه معماری اومده.قابلیت تحمل خمش دارن پس می تونن با فرم های خاص یا مهاربندی ،پایداری جانبی بدست بیارن.
هر سوال داشتین بپرسین.
2.......![]()
اینم بی زحمت جواب میدید![]()
![]()
![]()
مرسی ارکیده جون دلیل پایداری 2 رو هم میگی؟ میدونی از چه فرمول یا روشی حل میشه؟
دوستان کسی پاسخ دکتری رو نداره؟