زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم قوس معماری به کل نعل اسب ؟؟؟

نقاشی دیواری به سبک غربی از کدوم دوره و در کدوم شهر ؟؟؟قاجار تهران نیست؟؟؟؟

بلندترین مناره در ایران؟؟؟مناره سین اصفهان
کامل ترین نمونه معماری تیموریان در کدام بنا دیده شده؟؟سلطانیه نیست؟؟؟؟

نمیدونم واقعا گیج شدم اون مربوط به نعل اسب توی کتاب تست راهیان زده مغربی ولی توی یه تست دیگه دیدم زده هندی :surprised:

نقاشی دیواری هم یه جا تو خلاصه هام نوشتم صفوی/ اصفهان الان توی یه تست دیدم زده قاجار / تهران

بلندترین مناره هم این گزینه هاش : مسجد جامع اصفهان/مسجد جامع یزد/مسجد گوهرشاد / مسجد امام اصفهان

کاملترین معماری تیموریان : مسجد جامع یزد/تاریخانه دامغان / مسجد کبود تبریز/ گنبد سلطانیه

mon-@-rchitect

عضو جدید
کجاااااااااااا :w06:حالا که من رفتم قهوه درست کردم و خوردم خواب از سرم پرید شما رفتید :w06::w00:

باران جون غصه نخور گلم من هستم ولی فک کنم به دردت نخورم فقط هستم که تنها نباشی عزیزم به قول الهام خخخخخخخخخخخخ

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران جون غصه نخور گلم من هستم ولی فک کنم به دردت نخورم فقط هستم که تنها نباشی عزیزم به قول الهام خخخخخخخخخخخخ

مرسی عزیزم که هستی . من بدترم هیچی یادم نمیاد همه چیزو قاطی کردم . لعنت به هرچی کنکوره :crying:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم واقعا گیج شدم اون مربوط به نعل اسب توی کتاب تست راهیان زده مغربی ولی توی یه تست دیگه دیدم زده هندی :surprised:

نقاشی دیواری هم یه جا تو خلاصه هام نوشتم صفوی/ اصفهان الان توی یه تست دیدم زده قاجار / تهران

بلندترین مناره هم این گزینه هاش : مسجد جامع اصفهان/مسجد جامع یزد/مسجد گوهرشاد / مسجد امام اصفهان

کاملترین معماری تیموریان : مسجد جامع یزد/تاریخانه دامغان / مسجد کبود تبریز/ گنبد سلطانیه

ولی قوس نعل اسبی به قوس عربی میگن....

کلا هرچی از غرب اومده از دوره قاجار بوده و تو تهران
:biggrin:

من تو نکات خوندم مناره سین اصفهان.........احتمالا منظورش بلندترین ایوان بوده که مسجد جامع یزد میشه.

اینم میشه کبود تبریز......

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمون تعیین سطح سنجش سال 92 بدون پاسخنامه

پیوست ها

• آزمون تعیین . سال 92سطح.pdf
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 0

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

کلا هرچی از غرب اومده از دوره قاجار بوده و تو تهران
:biggrin:

من تو نکات خوندم مناره سین اصفهان.........احتمالا منظورش بلندترین ایوان بوده که مسجد جامع یزد میشه.

اینم میشه کبود تبریز......

در مورد اون هم که گفتید قاجار میشه نسیم عسکری گفته صفوی نمونه اون هم چهل ستون اصفهان ----- حالا کدوم درسته :biggrin:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

ولی اصلا اسمی از عربی نیومده هاااااا

هندی/مغربی/رومی/ایرانی این گزینه هاس

احتمالا مغربی باشه فکر کنم منظورش همونه............تو نکته هامم دو جا اینو نوشتم.......تو گوگل سرچ کن قوس نعل اسبی برات میاره..

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چیه از بس خیالاتی شدم تو این مدت الان تو اتاقم نشستم همش حس میکنم یکی پشت در اتاق :cry: واسه همین اصلا جرات ندارم بلند بشم آماده ام که اگه جن اومد تو اتاق جیغ :w06: بزنم :w15::w15: اینا همش اثرات درس خوندنه :biggrin: ولی جدای از شوخی خیلی میترسم :cry::cry:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چیه از بس خیالاتی شدم تو این مدت الان تو اتاقم نشستم همش حس میکنم یکی پشت در اتاق :cry: واسه همین اصلا جرات ندارم بلند بشم آماده ام که اگه جن اومد تو اتاق جیغ :w06: بزنم :w15::w15: اینا همش اثرات درس خوندنه :biggrin: ولی جدای از شوخی خیلی میترسم :cry::cry:

اااااااااا این کارا چیه هههه........احیانا فیلم ترسناک ندیدی؟؟؟:smile:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

نخنددددد :cry: الان وضعیتم خیلی بحرانیه :biggrin: از بس یه جا نشستم فکر کنم دیگه نتونم بلند بشم باید بیان با کاردک از رو زمین جدام بکنن :w15:
یه بدشانسی دیگه که دارم داداشم شبا تو خواب حرف میزنه هرچند دقیقه 1 بار هم صدای اون میاد منم دارم از ترس سنگکوب میکنم :w22::w47:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخنددددد :cry: الان وضعیتم خیلی بحرانیه :biggrin: از بس یه جا نشستم فکر کنم دیگه نتونم بلند بشم باید بیان با کاردک از رو زمین جدام بکنن :w15:
یه بدشانسی دیگه که دارم داداشم شبا تو خواب حرف میزنه هرچند دقیقه 1 بار هم صدای اون میاد منم دارم از ترس سنگکوب میکنم :w22::w47:

دیگه ترسناک شد.....:biggrin:

:w43::w43::w43::w43::w43::w43::w43: تنها راش اینه باهاشون بجنگی........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا