زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانی به نظر من فقط خوندن تنها را بزار کنار من از دیشب تا الان دارم تست میزنم خیلی چیزها را نخوندم ولی هر چی میخونم تموم نمیشن و اخرش فن میخونی تاریخ حس می کنی از یادت رفته ،تاریخ می خونی فن و درک فک می کنی یادت رفته ،من زدم توی کار تست فقط هم کنکور میزنم ،اگه هم به مشکلی بربخورم که قابل حل نباشه مراجعه میکنم فقط به همون مبحث
وقتی تست میزنی هم برات همه مرور میشن هم اینکه اعتماد به نفست میره بالا
تاریخ هارو دارم حفظ میکنم یعنی مرور میکنم
سالای گذشته ام دیگه چقد تستاشو حواب بدم البته اینم بم از فردامنم فقط تست میزنم تا 5شنبه عصر
بچه هاااا شماهام بگید الان دیگه حتی تاریخ هارو هم مرور نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوووواااااااااال ::D
1.قالب ماندگار بلوکی را به اختصار چه می گویند؟
الف)RBS؟؟؟؟
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
2.کدام یک جز سیستم های نورد سرد نیست؟
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UPE

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
- اگه موج نبود امنیت ساحل دلچسب نبود

- اگر با هدف راه بیفتیم زمین خوردن ،مانعمان نمیشود.

- از تنبلی و بی حوصلگی بپرهیز که این دو کلید هر بدی اند. آمام محمد باقر (ع)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالای گذشته ام دیگه چقد تستاشو حواب بدم البته اینم بم از فردامنم فقط تست میزنم تا 5شنبه عصر
بچه هاااا شماهام بگید الان دیگه حتی تاریخ هارو هم مرور نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازصب تاشب تست میزنید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازصب تاشب تست میزنید

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه والا من از صب تا شب دارم زبان میخونم آخرشم هیچی 4 روز بود لای هیچ کتاب دیگه ای باز نکرده بودم امروز عصبانی شدم کتاب زبان شوت کردم اون ور

:biggrin: خوب کاریش کردی منم که خیلی وقته شوتش کردم اونور چون اصلا وقت واسه خوندنش نداشتم :w15::w15:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دومیش میشه 2 اولیشو نمیدونم:(

سوووواااااااااال ::D
الف)RBS؟؟؟؟
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UPE

:D
ی راهنمایی :بلوکی منظور مکعبی بوده هاااااا
دومیا درستن

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا لعنت کنه این اداره پست رو که امروز ذهن من رو مغتوش .مقتوش. مغشوش:Dکرد الانم که شام خوردم وچشام داره البالو گیلاس میچینه:biggrin:

aytakin69

عضو جدید
من الان ازمون ایووووووووووووووون خونه رو زدم اقووووووووووووووووووووووووووووووو داغون له له لههههههههههههههههههههههههههههههه.....................خخخخخخخخخخخ

فقط درکشو 60 زدم که ائن آسون بود له لههههههههههههههههههه...در حدی که یکی از سوالا این بود شغل اصلی عشایر؟ :| اینو بچه 4 سا له ام میدونه دیگهههههههههههه.......

نمیدونم قراره جمعه چه اتفاقی بیفته فقط میدونم آدم خوش بینی نیستم........................روحیه ام صفرهههههههههههههههههههههههههه..:cry:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان ازمون ایووووووووووووووون خونه رو زدم اقووووووووووووووووووووووووووووووو داغون له له لههههههههههههههههههههههههههههههه.....................خخخخخخخخخخخ

فقط درکشو 60 زدم که ائن آسون بود له لههههههههههههههههههه...در حدی که یکی از سوالا این بود شغل اصلی عشایر؟ :| اینو بچه 4 سا له ام میدونه دیگهههههههههههه.......

نمیدونم قراره جمعه چه اتفاقی بیفته فقط میدونم آدم خوش بینی نیستم........................روحیه ام صفرهههههههههههههههههههههههههه..:cry:

کاکو این مشکل هممونه مشکل شما تنها نیست پس یه خورده برونگرا باش:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوووواااااااااال :

ج)KBS

ب)TRUNCO

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
BS ک توی همه ی قالب ماندگار ها هست... فقط شکلشه ک مهمه و ب اولش اضافه میشه دگ ... c (دایره)... K(مربع)... R (مستطیلی)

در ضمن : کیوب میشه مکعب خخخخ قابل توجه برخی دوستان خخخخخخخخخخ
:biggrin:

100% منظورت من نبودم..خخخخخخخخخخخخخ
لایک کنین در راه خدا تشکرام تموم شد:biggrin:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا بیخیال باش دیگه هر اتفاقی بخواد بیفته میفته پس سعی کن با اعتماد به نفس کامل بری سر جلسه و اینهمه آیه یس هم نخون بخدا من بچه ها رو که اینجا میبینم اینقد بلد هستن از خودم کلا نامید میشم من در مقابل خیلی از بچه های اینجا ( زیر صفرم) خیلی اوضاعم داغونه ولی بازم نامید نیستم میگم خدا بزرگه هرچی اون بخواد همون میشه پس خودت ناراحت نکن عزیزم فقط توی ین فرصت باقیمونده برو چند تا تست کار کن شاید خدا خواست و چند تا از اونا اومد نامید نباش ;)

mahi bano

عضو جدید
BS ک توی همه ی قالب ماندگار ها هست... فقط شکلشه ک مهمه و ب اولش اضافه میشه دگ ... c (دایره)... K(مربع)... R (مستطیلی)

مگه کیوب رو توی انگلیسی cube نمی نویسن؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

عاقاااا عایق ماندگار که میشه icf ......بعد این بلوک ملوکاش میشه kbs مخفف چیه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا