دومیش میشه 2 اولیشو نمیدونمسوووواااااااااال :
1.قالب ماندگار بلوکی را به اختصار چه می گویند؟
الف)RBS
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
2.کدام یک جز سیستم های نورد سرد نیست؟
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UP

دومیش میشه 2 اولیشو نمیدونمسوووواااااااااال :
الف)RBS
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UP
تاریخ هارو دارم حفظ میکنم یعنی مرور میکنمنانی به نظر من فقط خوندن تنها را بزار کنار من از دیشب تا الان دارم تست میزنم خیلی چیزها را نخوندم ولی هر چی میخونم تموم نمیشن و اخرش فن میخونی تاریخ حس می کنی از یادت رفته ،تاریخ می خونی فن و درک فک می کنی یادت رفته ،من زدم توی کار تست فقط هم کنکور میزنم ،اگه هم به مشکلی بربخورم که قابل حل نباشه مراجعه میکنم فقط به همون مبحث
وقتی تست میزنی هم برات همه مرور میشن هم اینکه اعتماد به نفست میره بالا
سوووواااااااااال :
الف)RBS؟؟؟؟
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UPE
ازصب تاشب تست میزنیدتاریخ هارو دارم حفظ میکنم یعنی مرور میکنم
سالای گذشته ام دیگه چقد تستاشو حواب بدم البته اینم بم از فردامنم فقط تست میزنم تا 5شنبه عصر
بچه هاااا شماهام بگید الان دیگه حتی تاریخ هارو هم مرور نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازصب تاشب تست میزنیدتاریخ هارو دارم حفظ میکنم یعنی مرور میکنم
سالای گذشته ام دیگه چقد تستاشو حواب بدم البته اینم بم از فردامنم فقط تست میزنم تا 5شنبه عصر
بچه هاااا شماهام بگید الان دیگه حتی تاریخ هارو هم مرور نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازصب تاشب تست میزنید
نه والا من از صب تا شب دارم زبان میخونم آخرشم هیچی 4 روز بود لای هیچ کتاب دیگه ای باز نکرده بودم امروز عصبانی شدم کتاب زبان شوت کردم اون ور
دومیش میشه 2 اولیشو نمیدونم![]()
سوووواااااااااال :
الف)RBS؟؟؟؟
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UPE
ی راهنمایی :بلوکی منظور مکعبی بوده هاااااا
دومیا درستن
مکعب ب انگلیسی چی میشه ؟؟ :|گزینه 2 دیگه عوضش نمیکنم![]()
خدا لعنت کنه این اداره پست رو که امروز ذهن من رو مغتوش .مقتوش. مغشوشکرد الانم که شام خوردم وچشام داره البالو گیلاس میچینه
![]()
مخدوش خخخخخخخخدا لعنت کنه این اداره پست رو که امروز ذهن من رو مغتوش .مقتوش. مغشوشکرد الانم که شام خوردم وچشام داره البالو گیلاس میچینه
![]()
:|میشه ریکتنگل با ارتفاع![]()
من الان ازمون ایووووووووووووووون خونه رو زدم اقووووووووووووووووووووووووووووووو داغون له له لههههههههههههههههههههههههههههههه.....................خخخخخخخخخخخ
فقط درکشو 60 زدم که ائن آسون بود له لههههههههههههههههههه...در حدی که یکی از سوالا این بود شغل اصلی عشایر؟ :| اینو بچه 4 سا له ام میدونه دیگهههههههههههه.......
نمیدونم قراره جمعه چه اتفاقی بیفته فقط میدونم آدم خوش بینی نیستم........................روحیه ام صفرهههههههههههههههههههههههههه..![]()
BS ک توی همه ی قالب ماندگار ها هست... فقط شکلشه ک مهمه و ب اولش اضافه میشه دگ ... c (دایره)... K(مربع)... R (مستطیلی)
در ضمن : کیوب میشه مکعب خخخخ قابل توجه برخی دوستان خخخخخخخخخخ![]()
ی راهنمایی :بلوکی منظور مکعبی بوده هاااااا
دومیا درستن
سوووواااااااااال :
ج)KBS
ب)TRUNCO
من الان ازمون ایووووووووووووووون خونه رو زدم اقووووووووووووووووووووووووووووووو داغون له له لههههههههههههههههههههههههههههههه.....................خخخخخخخخخخخ
فقط درکشو 60 زدم که ائن آسون بود له لههههههههههههههههههه...در حدی که یکی از سوالا این بود شغل اصلی عشایر؟ :| اینو بچه 4 سا له ام میدونه دیگهههههههههههه.......
نمیدونم قراره جمعه چه اتفاقی بیفته فقط میدونم آدم خوش بینی نیستم........................روحیه ام صفرهههههههههههههههههههههههههه..![]()
BS ک توی همه ی قالب ماندگار ها هست... فقط شکلشه ک مهمه و ب اولش اضافه میشه دگ ... c (دایره)... K(مربع)... R (مستطیلی)
پس 3 میشه
100% منظورت من نبودم..خخخخخخخخخخخخخ
لایک کنین در راه خدا تشکرام تموم شد![]()