زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این ساختمونه ستون نداره؟خودش که روی 2 تا ستونه توشم طبقاتش اگه روی ستون نیستن پس چجوریتن؟؟؟؟

اون سازه یه طبقه است و جنسش از آلمینیومه و از داخل برای پایداریش دندانه ای شده.....رو دو تا پایه بتنی که نقش ایستایی و جایگیری

سیرکولاسیون عمودی رو بر عهده دارن قرارگرفته..........فرمشم از بدنه هواپیما الگو گرفتن....

mahi bano

عضو جدید
Nat_West_media_centre_cropped[1].jpg
ساختمان مركز رسانه‌اي استاديوم كريكت لرد لندن، اولين ساختمان نيمه مونوكك (Monocoque structure) تمام آلومينيومي در جهان هستش. مونوكك یه لغت لاتین/فرانسوي و معادل واژه تك بدنه يا تك پوسته، شامل سيستمي در ساختمان‌سازي میشه كه تو اون واسه شكل دادن به كل سازه از يك پوسته خارجي استفاده مي‌كنند كه شبيه پوسته تخم‌مرغ يا بدنه واحد يك اتومبيل عمل بکنه. اين سازه براي اولين بار تو صنعت هواپيماسازي به كار گرفته شد و آلومينيوم به عنوان بهترين گزينه براي پوشش داخلي و خارجي در آن مورد استفاده قرار گرفت. اين پوشش حتي تو ضخامت‌هاي كم هم میتونه به راحتي در برابر نيروهاي برشي مقاومت كنه و علاوه بر اون مي‌تونه به آساني خم بشه و گشتاورهاي خمشي مقابل توجهي را تحمل کنه. تركيب اين سازه پوسته‌اي با يك پوشش داخلي باعث ايجاد يك نيرو برخلاف فشردگي(نیروی فشاری) ميشه كه به نيمه مونوكك معروف هستش .

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

این سول ما جواب نداره؟:(

atrali

کاربر ممتاز
این چیه!!!!!!!!!!!!!:(
من که مدیریت کنکور نمی دم و فک نکنم بجز شما کسی این کنکور رو میده.

خوشتیپ این مدیریت نیست .......فناوری های نوین
من کتابو ندارم به نظرم آخر اون کتاب نوشته شده

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
[
خوشبحالت خواب :cry: من که 4/30 خوابیدم و 6 هم بیدار شدم :confused:[/
باراااااااااااااان نه..این کارو نکن...از فردا دیگه یکم تایم خوابت رو بیشتر کن...اینطوری بدنت خدایی نکرده ضعیف میشه..واسه کنکور باید ذهنت استراحت کرده باشه تا بتونه مطالب رو طبقه بندی کنه...

atrali

کاربر ممتاز
خب اینطور که تو تکنولوژی نمیاد.

اتفاقا این سوال بیشتر به تکنولوِِژی میخوره و اینکه تو ایستایی اومده پس واسه تکنو هم هست....اصلا سوال مربوط به کتاب فناوری نوین نه اختصاصی مدیریت:smile:

orkide69

عضو جدید
بچه ها این سوال چی میشه جوابش ؟
جریان هوا کاریی کدام یک از سیستمهای زیر را افزایش می دهد؟
الف) دودکش خورشیدی
ب) حوضچه سقفی
ج) گردآورنده
د)فوتو ولتاییک

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم جوابشو:cry:

گزینه 2 درسته........تو گزینه 1 با تابش گرما به بدنه هوای داخل اون گرم میشه چون سبکتره به سمت بالا حرکت میکنه و خارج میشه.........گزینه 3

و4 بحث تابش خورشید و جمع آوری اونه که ربطی به باد نداره...........حوضچه سقفی از طریق جریان هوا و تبخیر باعث خنکی میشه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
هشتی از زمان ایلخانیان وارد معماری شده؟؟
مدارس از کی؟؟؟و اوجش تیموری بوده ؟؟وایی اینا یادم رفته میشه الهامممم جون یا هرکی یادسه ی دور اینارو بگه

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این سوال چی میشه جوابش ؟
جریان هوا کاریی کدام یک از سیستمهای زیر را افزایش می دهد؟
الف) دودکش خورشیدی
ب) حوضچه سقفی
ج) گردآورنده
د)فوتو ولتاییک

اگه اشتباه نکنم سوال کنکور باید باشه یا یکی از این آزمونهای آزمایشی من یه جا خوندم زده بودم گزینه 3 یه جای دیگه هم گزینه 4 زده بود صحیح :cry:

mahi bano

عضو جدید
هشتی از زمان ایلخانیان وارد معماری شده؟؟
مدارس از کی؟؟؟و اوجش تیموری بوده ؟؟وایی اینا یادم رفته میشه الهامممم جون یا هرکی یادسه ی دور اینارو بگه
شروع ساخت مدرسه برمی گرده به دوره سلجوقی اولین مدرسه ،مدرسه چهارایوانی نظامیه خرگرد بوده اوج مدرسه سازی مربوط به دوره تیموریه

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[
خوشبحالت خواب :cry: من که 4/30 خوابیدم و 6 هم بیدار شدم :confused:[/
باراااااااااااااان نه..این کارو نکن...از فردا دیگه یکم تایم خوابت رو بیشتر کن...اینطوری بدنت خدایی نکرده ضعیف میشه..واسه کنکور باید ذهنت استراحت کرده باشه تا بتونه مطالب رو طبقه بندی کنه...

خوب نمیشه عزیزم چون باید سرکار برم مجبورم زود بیدار بشم ولی کلا خودم از خواب زیاد خوشم نمیاد و اینجوری ام شده تا صبح هم بیدار بودم بعدشم رفتم سرکار و اصلا هم متوجه نشدم که صبح شده :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها صب یکی برا من یک عکس گذاشت مال مرکز برش گفت از جزوه فاطمی میشه اگه کسی کامل جزوه فاطمی را داره بزاره من فقط 57صفحه اش داشتم و فک می کردم که کامله:confused:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااا ازصب دارم میخونم اما بازم تموم نکردم خدایا چیکار کنم

نانی به نظر من فقط خوندن تنها را بزار کنار من از دیشب تا الان دارم تست میزنم خیلی چیزها را نخوندم ولی هر چی میخونم تموم نمیشن و اخرش فن میخونی تاریخ حس می کنی از یادت رفته ،تاریخ می خونی فن و درک فک می کنی یادت رفته ،من زدم توی کار تست فقط هم کنکور میزنم ،اگه هم به مشکلی بربخورم که قابل حل نباشه مراجعه میکنم فقط به همون مبحث
وقتی تست میزنی هم برات همه مرور میشن هم اینکه اعتماد به نفست میره بالا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دلیل اینکه یک تیر را لانه زنبوری می کردن چی بود ؟؟؟؟؟؟؟/برا افزایش چی این کار می کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکنه یکی این توضیح بده

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دلیل اینکه یک تیر را لانه زنبوری می کردن چی بود ؟؟؟؟؟؟؟/برا افزایش چی این کار می کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکنه یکی این توضیح بده

با لانه زنبوری کردن 1.5 برابر ارتفاش معمولا زیادتر میشه و در نتیجه ممان اینرسی افزایش پیدا کره و در برابر خمش مقاومتر میشه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوووواااااااااال ::D
1.قالب ماندگار بلوکی را به اختصار چه می گویند؟
الف)RBS
ب)TFS
ج)KBS
د)LSF
2.کدام یک جز سیستم های نورد سرد نیست؟
الف)BOX SYSTEM
ب)TRUNCO
ج)STICK BUILT
د)TILT UP

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا