میشه یکی از دوستان لطف کنه یه توضیح مختصر در مورد این پوسته های مونوکک بده؟البته این اولین ساختمان نیمه مونوکک هستش
میشه یکی از دوستان لطف کنه یه توضیح مختصر در مورد این پوسته های مونوکک بده؟البته این اولین ساختمان نیمه مونوکک هستش
چرا این ساختمونه ستون نداره؟خودش که روی 2 تا ستونه توشم طبقاتش اگه روی ستون نیستن پس چجوریتن؟؟؟؟
این چیه!!!!!!!!!!!!!این سول ما جواب نداره؟![]()
این چیه!!!!!!!!!!!!!
من که مدیریت کنکور نمی دم و فک نکنم بجز شما کسی این کنکور رو میده.
خوشبحالت خوابمن که 4/30 خوابیدم و 6 هم بیدار شدم
[/
باراااااااااااااان نه..این کارو نکن...از فردا دیگه یکم تایم خوابت رو بیشتر کن...اینطوری بدنت خدایی نکرده ضعیف میشه..واسه کنکور باید ذهنت استراحت کرده باشه تا بتونه مطالب رو طبقه بندی کنه...
این سول ما جواب نداره؟![]()
جوابش 1 میشه
ممنون دوست خوبم.....خودمم 1 زده بودم ولی شک داشتم
فقط ببخشیدا کتاب رو دیدید..........مطمئن که 1؟
خب اینطور که تو تکنولوژی نمیاد.خوشتیپ این مدیریت نیست .......فناوری های نوین
من کتابو ندارم به نظرم آخر اون کتاب نوشته شده
بله الان نگاه کردم......به ترتیب همون گزینه ها تو کتاب اومده..
خب اینطور که تو تکنولوژی نمیاد.
بچه ها این سوال چی میشه جوابش ؟
جریان هوا کاریی کدام یک از سیستمهای زیر را افزایش می دهد؟
الف) دودکش خورشیدی
ب) حوضچه سقفی
ج) گردآورنده
د)فوتو ولتاییک
من نمیدونم جوابشو![]()
بچه ها این سوال چی میشه جوابش ؟
الف) دودکش خورشیدی
ب) حوضچه سقفی
ج) گردآورنده
د)فوتو ولتاییک
شروع ساخت مدرسه برمی گرده به دوره سلجوقی اولین مدرسه ،مدرسه چهارایوانی نظامیه خرگرد بوده اوج مدرسه سازی مربوط به دوره تیموریههشتی از زمان ایلخانیان وارد معماری شده؟؟
مدارس از کی؟؟؟و اوجش تیموری بوده ؟؟وایی اینا یادم رفته میشه الهامممم جون یا هرکی یادسه ی دور اینارو بگه
[خوشبحالت خوابمن که 4/30 خوابیدم و 6 هم بیدار شدم
[/
باراااااااااااااان نه..این کارو نکن...از فردا دیگه یکم تایم خوابت رو بیشتر کن...اینطوری بدنت خدایی نکرده ضعیف میشه..واسه کنکور باید ذهنت استراحت کرده باشه تا بتونه مطالب رو طبقه بندی کنه...
خوب نمیشه عزیزم چون باید سرکار برم مجبورم زود بیدار بشم ولی کلا خودم از خواب زیاد خوشم نمیاد و اینجوری ام شده تا صبح هم بیدار بودم بعدشم رفتم سرکار و اصلا هم متوجه نشدم که صبح شده![]()
گزینه 2 سوال 40 کنکور 86بچه ها این سوال چی میشه جوابش ؟
الف) دودکش خورشیدی
ب) حوضچه سقفی
ج) گردآورنده
د)فوتو ولتاییک
بچه هااا ازصب دارم میخونم اما بازم تموم نکردم خدایا چیکار کنم
بچه ها دلیل اینکه یک تیر را لانه زنبوری می کردن چی بود ؟؟؟؟؟؟؟/برا افزایش چی این کار می کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممکنه یکی این توضیح بده