زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید دیشب جمله نذاشتم خفن سرما خوردم:crying2::w22:
قول میدم امشب بذارم:w16:

خاله مهربون همین که توی تاپیک میبینمت انرژیی میگرم خدا سلامتی بده ایشالا زودتر خوب شی

shokoo.m

کاربر بیش فعال
ولی من اینطور فکر نمیکنم
هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه
اون تلاش قبلی نصفه رها شد...
با دلایل نامعلوم...
اگه قراربود نتیجه نده که این همه دانشجو با طرز فکر و منطق هاشون نمی اومدن و امضا نمی کردن
جای امید داشت...
ولی پیگیری نشد

نتیجه نمیداد،مطمئن باش، اینجا تلاش ها بی فایده اس، همیشه ی خدا حق با اوناس:w09: و دانشجو بدبخت هیچ حقی نداره

eman619rv

عضو جدید
سلام .
بچه ها اگه من اولویت اولم رو تهران مرکزی بزنم و قبول نشم از شانسم برای قبول شدن در اولویت دومم که شیرازه کم میشه یا نه؟
نسبت به اولویت بندی هر فرد قبول میشه یا تراز اون فرد!؟؟؟ مثلا اگه من انتخاب دومم شیراز باشه ولی کس دیگه ای انتخاب اولش ، اون اول بررسی میشه یا فرقی نداره ترازه که ملاکه؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه لطف کنین این تصاویر رو روبه روی شماره مورد شماره بزنین..گیج شدم..ممنون 011.jpg:confused:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سایت آکادمی خوندم .گفتم از الان بگم بعد کنکور این تاپیک بسته میشه

این سایت آکادمی خوندم .گفتم از الان بگم بعد کنکور این تاپیک بسته میشه

شما و دوستانتان در روز کنکور سراسری معماری از ساعت 16 به بعد به مدت 3 روز می­توانید با وارد شدن به سامانه تخمین رتبه در سایت آکادمی تخصصی معماری و دیدن سؤالات کنکور، پاسخ برگ خود را همانند کنکور پر کنید. بعد از اعلام کلید سؤالات توسط سازمان سنجش (حدود 4 روز بعد از کنکور) تمامی پاسخ برگ­ها تصحیح شده و رتبه افراد و جامعه آماری شرکت کنندگان به آنان اعلام می­شود.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها نیم روزتون بخیر تمام روزتون افتابی!

دیشب اخطار گرفتم قراره اخراجم کنن به خاطر اون عکس دیشب:D

سلام من که دیشب نبودم و عکس هم ندیدم میشه دوباره عکست رو بزاری تا هم من ببینم و هم دوباره اخطار دوم رو بهت بدن :redcard: و از تاپیک اخراجت کنن :w15::w15::w15:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
؟؟؟؟؟.jpg

میشه اینا رو توضیح بدین دوستان؟
99 میشه 2
100میشه 3

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما و دوستانتان در روز کنکور سراسری معماری از ساعت 16 به بعد به مدت 3 روز می­توانید با وارد شدن به سامانه تخمین رتبه در سایت آکادمی تخصصی معماری و دیدن سؤالات کنکور، پاسخ برگ خود را همانند کنکور پر کنید. بعد از اعلام کلید سؤالات توسط سازمان سنجش (حدود 4 روز بعد از کنکور) تمامی پاسخ برگ­ها تصحیح شده و رتبه افراد و جامعه آماری شرکت کنندگان به آنان اعلام می­شود.
با اينكه از اكادمي بدم مياد ولي اين تخمين رتبش خيلي خوبه. جدي. الكي بهت رتبه نميده. بين همه ي كسايي كه رفتن اونو وارد كردن بين اونا و فقط اونا بهت رتبه ميده. مثلا ٧٠٠ نفر شركت كنند. بين اون ٧٠٠ نفر رتبه ميده. خيلي خوبه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اينكه از اكادمي بدم مياد ولي اين تخمين رتبش خيلي خوبه. جدي. الكي بهت رتبه نميده. بين همه ي كسايي كه رفتن اونو وارد كردن بين اونا و فقط اونا بهت رتبه ميده. مثلا ٧٠٠ نفر شركت كنند. بين اون ٧٠٠ نفر رتبه ميده. خيلي خوبه
البته با اسم مستعار ثبت نام کنین خخخخخ که بعدا ادعاش نشه عضو آکادمی بودین

ghavami.f

عضو جدید

ولی اگه سوالات رو هم بزاره خیلی خوبه حداقلش ادم خودشم میتونه میانگین بگیره -من نگران بودم چطور بعد کنکور جوابامو با کلید سنجش مقایسه کنم :twisted:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من این صفحه از نویفرت رو پیدا کردم که هر سال یکی میاد.
اتوبوسه یعنی شماره 11 اومده.
اون رمپ که شبیه لامپه هم ساله قبل اومد .
حالا من می گم امسال شماره 2 یا 3 یا 4 میاد.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من که دیشب نبودم و عکس هم ندیدم میشه دوباره عکست رو بزاری تا هم من ببینم و هم دوباره اخطار دوم رو بهت بدن :redcard: و از تاپیک اخراجت کنن :w15::w15::w15:

والا نمیدونم مگه بده شادیتو با دیدن یه عکس با دوستان تقسیم کنی و به اشتراک بزاری:biggrin:

از اونایی که دارن بگیر

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من این صفحه از نویفرت رو پیدا کردم که هر سال یکی میاد.
اتوبوسه یعنی شماره 11 اومده.
اون رمپ که شبیه لامپه هم ساله قبل اومد .
حالا من می گم امسال شماره 2 یا 3 یا 4 میاد.
بچه به نظرتون خوندن کتاب طراحی فضای شهری بحرینی لازمه ! همش از این استانداراس اتوبوس اینا

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا نمیدونم مگه بده شادیتو با دیدن یه عکس با دوستان تقسیم کنی و به اشتراک بزاری:biggrin:

از اونایی که دارن بگیر

نه کجاش بده که آدم شادیهاش رو با بقیه تقسیم بکنه خصوصا ما که هفته سختی در پیش داریم و خیلی حساس شدیم و از لحاظ روحی یه خورده ضعیف هستیم باید به فکر شاد کردن هم دیگه باشیم :w32::w14:ا انشالله این هفته هم به خوبی و خوشی سپری بشه ;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب گرفتاری شدیم ...دیگه کلا هیچی یادم نیس...هر چی می خونم واسم تازگی داره...مثلا دوره اخرمه...کسی اینجوری هس یا فقد من اینجوریم

بچه جون نگران نباش من هم همین جورم تازه هر بار که درک رفتار سازه ها را میخونم انگار یک کتاب جدید نوشته شده و دارم میخونم :cry:

نیت کردم تا روز کنکور 7بار بخونم شاید 7تا سوالش بتونم جواب بدم ازش:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من سرما خوردم اساسی ،ای خدا قسمتتون نکنه

بچه ها یک نظر بدید من تا الان 600تا از سوالات عسگری را مرور کردم به نظرتون لازمه که بقیه اش هم مرور کنم یا دوباره برم و سوالات درک کنورها 10 سال بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک چیز دیگه بچه ها نمی دونم چرامن درک رفتار را هر بار میخونم انگار یک کتاب جدید هستش برام منونم میشم راهنمایی کنید

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من سرما خوردم اساسی ،ای خدا قسمتتون نکنه

بچه ها یک نظر بدید من تا الان 600تا از سوالات عسگری را مرور کردم به نظرتون لازمه که بقیه اش هم مرور کنم یا دوباره برم و سوالات درک کنورها 10 سال بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک چیز دیگه بچه ها نمی دونم چرامن درک رفتار را هر بار میخونم انگار یک کتاب جدید هستش برام منونم میشم راهنمایی کنید
بهترین راه واسه افزایش درصد درک عمومی :درسنامه +تست تالیفی+کنکور 3 سال اخیر
چون نکته برداری نمی کنی.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین روکش برای سازه غشایی و پارچه سازه کششی :فایبر گلاس با روکش تفلون
هم در برابر آتش مقاومه و هم در برابر سایش و استهلاک
عمر مفیدش 20 تا 25 سال.
ولی روکش های ETFE واسه شفافیت خوبن و مشکل دوام دارند.
PVC مات
PTFE نیمه شفاف
ETFE نسبتا شفاف

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین راه واسه افزایش درصد درک عمومی :درسنامه +تست تالیفی+کنکور 3 سال اخیر
چون نکته برداری نمی کنی.

اخه درک رفتار که همه اش نکته است البته زیر قسمت مهمه اش خط میکشم و وقتی هم میخونم معمولا یک خلاصه چیزی کنار عکس هاش مینویسم :cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا