زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینارو نزدم جوابامم همشو مطمئن نیستم درست باشه.....

ممنون دوست عزیز که جواب دادید والا من موندم توی جوابها برا الهام جواب دادم ،سایه هم زده 1

اون مسجد هم گزینه 2 زده مث اینکه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز که جواب دادید والا من موندم توی جوابها برا الهام جواب دادم ،سایه هم زده 1

بچه ها لطفا این سوالات را جواب بدید من هم فک می کنم الهام این قدر اشتباه نزده و پاسخ نامه اش مشکل داره این ،بیاید و جوانی را از گمراهی نجات بدید

من اینارو نزدم جوابامم همشو مطمئن نیستم درست باشه.....

منم بجز 2-3 تا بقیه ی جوابام مثه فرهاد بودااااا
شاید پاسخنامه اشتباهه ... یا مخ منو فرهاد خخخخخخخخخ

orkide69

عضو جدید

عذرا جون لطف کن از این به بعد سوالا رو دسته جمعی قرار نده اینجوری بحث روشون سخت میشه و مشارکت بچه ها رو میاره پایین

Art & Design

عضو جدید

معمارباشی

عضو جدید
Re: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

به نظر من یه جای سوال ایراد داره، حداقل باید زمانو مشخص میکرد که با توجه به اون و جهت گیری سایه، جهت قبله هم مشخص می شد .... اینجوری از کجا میفهمیم مثلا کدوم طرف جنوبه!

خوب جبهه ای که هیچ وقت سایه نمی افته جنوبه دیگه ...!!!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من یه جای سوال ایراد داره، حداقل باید زمانو مشخص میکرد که با توجه به اون و جهت گیری سایه، جهت قبله هم مشخص می شد .... اینجوری از کجا میفهمیم مثلا کدوم طرف جنوبه!

این پلان نشون میده واسه اقلیم سرده.......یعنی اون طرف که پنجره داره جنوبه........

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذرا جون لطف کن از این به بعد سوالا رو دسته جمعی قرار نده اینجوری بحث روشون سخت میشه و مشارکت بچه ها رو میاره پایین

والا خواستم دونه دونه بزنم یا چند تا چند تا ولی گفتم الان بقیه میگن چقدر این دختره بیکاره و هزارتا پست درست میشه اخرش وقتی بقیه میان بخونن کلی توی دلشون بهم ...... به خاطر اینه که بهصورت کلی گذاشتم چون یکم تعدادشون زیاد بود

بچه ها این ها مال پی دی اف عسگری بود بچهها من خیلی میترسم این جور پیش بریم با این اوصاف من به سایه خودم هم شک میکنم توی کنکور بزنم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
لایه بخار بند در مناطق گرم و خشک در کدامین طرف عایق حرارتی قرار میگیرد؟

1-رو به طرف خارج

2_رو به طرف داخل

3_ما بین دیوار و عایق حرارتی

4_هیچ کدام

روبه طرف خارج نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

:)درسته

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا خواستم دونه دونه بزنم یا چند تا چند تا ولی گفتم الان بقیه میگن چقدر این دختره بیکاره و هزارتا پست درست میشه اخرش وقتی بقیه میان بخونن کلی توی دلشون بهم ...... به خاطر اینه که بهصورت کلی گذاشتم چون یکم تعدادشون زیاد بود

بچه ها این ها مال پی دی اف عسگری بود بچهها من خیلی میترسم این جور پیش بریم با این اوصاف من به سایه خودم هم شک میکنم توی کنکور بزنم

سایه رو شک نکن سقف به یه اندازه تو دو طرف اومده جلو دلیل نداره سایه دو طرف فرق کنه.......

aytakin69

عضو جدید
خب میشه دلیل جوابهاتون هم به من بگید ممنون میشم

خب من فقط یکیشو با اطمینان گفتم دلیلم اینه که وقتی ما هشتی داریم یعنی اون حریم امنیت هس حالا وقتی پیچ در پیچش میکنن قضیه ورای ایناس یعنی مقابله با گرما دیگه اینجوری خیلی بیشتر از اون گرمای وحشتناک جدا میشن و اینجوری خنکتره

دومی هر دو تاش میشه به نظرم ولی 2 شاید بهتر باشه قشنگتر میشه...:D

سومی دلی بود دلم گفت 3 رو بگو...:D

Art & Design

عضو جدید
خوب جبهه ای که هیچ وقت سایه نمی افته جنوبه دیگه ...!!!

واقعا!! نمی دونستم
اخه من خونده بودم در فصل تابستان خورشید از شمال شرق طلوع می کنه و شمال غرب هم غروب میکنه
در فصل زمستان هم از جنوب شرق طلوع می کنه و جنوب غرب هم غروب می کنه .... پس چطور میشه جهت جنوب سایه نمی افته..... میشه بیشتر توضیح بدی؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ایول من کلا این نخونده بودم توی تستها باهاش برخورد کردم و این جوری حفظ کردم که هر طرف که گرما هست بخار بند همون طرفه ،یعنی توی گرم خشک چون بیرون گرم تر بخاربند به طرف خارج و توی سرد هم چون گرما داخل بیشتر خب بخاربند به سمت داخل هستش فک می کنم اینجوریه یکی بیا یا تصدیق یا تکذیب کنه چون من این توی ذهنم هستش

معمارباشی

عضو جدید
Re: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

اقا من اعتراف می کنم به جوابی که دادم مطمئن نبستم ولی حسی گفتم ... مسیر حرکت خورشید حداکثر از شمال شرقی به سمت جنوب بعد هم شمال شرقی پس سایه اش هم میشه از جنوب شرقی به سمت شمال بعد هم جنوب غربی ... خود جنوب سایه نداره..البته بازم مطمئن نیستم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من فقط یکیشو با اطمینان گفتم دلیلم اینه که وقتی ما هشتی داریم یعنی اون حریم امنیت هس حالا وقتی پیچ در پیچش میکنن قضیه ورای ایناس یعنی مقابله با گرما دیگه اینجوری خیلی بیشتر از اون گرمای وحشتناک جدا میشن و اینجوری خنکتره

دومی هر دو تاش میشه به نظرم ولی 2 شاید بهتر باشه قشنگتر میشه...:D

سومی دلی بود دلم گفت 3 رو بگو...:D

والا مهندس من چی بگم ،ولی به خودم برای سوال 1 راستیتش 4زیاد قبول ندارم ،مگه که برسونم یک سرچ توی جزوه ها کنم ببینم جریان چی بوده ،ولی برای سوال دو باید بگم که گزینه 1گفته هر چند من بیشتر 2را دیدم ،و سوال 3 هم جوابش 3ولی خب من که نمی تونم سر جلسه با حس عمل کنم باید با دلیل انتخاب کنم :w10:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
r برام توضیح میدی چطوری میشه 6

دو تا تکیه گاه سمت چپ معلومه دیگه هر کدوم 2 عکس العمل.....دو تا تکیه گاه بالا و پایین اسمشو نمیدونم چه حالتی بهش میگن :Dیک عکس العمل دارن........گیردار با 3 عکس العمل نیست..... حالا بزار عارف بیاد اسمشو میگه....

mitra2470

عضو جدید
سایه رو شک نکن سقف به یه اندازه تو دو طرف اومده جلو دلیل نداره سایه دو طرف فرق کنه.......
میدونی قضیه این سایه هه چیه!!
سایه اون نوک تیزش تا روی منحنی ادامه پیدا میکنه یعنی اگه این منحنیه نبود بیشتر میرفت پایین .به خاطر همین تیکیه اونطرفش سایه اش پایین تر از اولی میفته.

memare iran

عضو جدید
دو تا تکیه گاه سمت چپ معلومه دیگه هر کدوم 2 عکس العمل.....دو تا تکیه گاه بالا و پایین اسمشو نمیدونم چه حالتی بهش میگن :Dیک عکس العمل دارن........گیردار با 3 عکس العمل نیست..... حالا بزار عارف بیاد اسمشو میگه....

آها...میدونی اشتباهم این بود که من اون بالاییهارو هم یک درجه کم کردم یعنی فرض مفصل گرفتم که میشد 8...
بعدم که گفتین 6 فکر کردم سمت چپیه غلطک فرض شده این دیگه خنده دار بود...ممنون
عارف که گفته از خرپا خوشش نمیا جواب نمیده:smile:

mitra2470

عضو جدید
اما چقد شبیه گیرداره!!!!!!!!!!!!!!1من تاحالا همش اینارو گیر دار میگرفتم:w22:

mitra2470

عضو جدید
بچه ها من اخر نفهمیدم عامل شکل گیری شهر تو اقلیم گرم و خشک ،جهت تابشه یا باد مطلوب و نامطلوب؟؟؟

memare iran

عضو جدید
یه سوال دیگه این که 2j=m+r کی باید تعداد عکس العمل تکیه گاه بشماریم و کی همون 3بجای rمیذاریم؟؟؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی قضیه این سایه هه چیه!!
سایه اون نوک تیزش تا روی منحنی ادامه پیدا میکنه یعنی اگه این منحنیه نبود بیشتر میرفت پایین .به خاطر همین تیکیه اونطرفش سایه اش پایین تر از اولی میفته.

آخه این سوال تو کتاب عسگری دیده بودم................جوابش همونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا