من اینارو نزدم جوابامم همشو مطمئن نیستم درست باشه.....
![]()
![]()
![]()
ممنون دوست عزیز که جواب دادید والا من موندم توی جوابها برا الهام جواب دادم ،سایه هم زده 1
اون مسجد هم گزینه 2 زده مث اینکه
![]()
![]()
![]()
ممنون دوست عزیز که جواب دادید والا من موندم توی جوابها برا الهام جواب دادم ،سایه هم زده 1
بچه ها لطفا این سوالات را جواب بدید من هم فک می کنم الهام این قدر اشتباه نزده و پاسخ نامه اش مشکل داره این ،بیاید و جوانی را از گمراهی نجات بدید
![]()
![]()
![]()
اون مسجد هم گزینه 2 زده مث اینکه
بابا یکی تکلیف این درک های من مشخص کنه گناه دارم به خدا
سوال سوم هم توضیح بده
به نظر من یه جای سوال ایراد داره، حداقل باید زمانو مشخص میکرد که با توجه به اون و جهت گیری سایه، جهت قبله هم مشخص می شد .... اینجوری از کجا میفهمیم مثلا کدوم طرف جنوبه!
به نظر من یه جای سوال ایراد داره، حداقل باید زمانو مشخص میکرد که با توجه به اون و جهت گیری سایه، جهت قبله هم مشخص می شد .... اینجوری از کجا میفهمیم مثلا کدوم طرف جنوبه!
319......4
330......2 ولی 1 هم میتونه باشه...
397......3 شاید
عذرا جون لطف کن از این به بعد سوالا رو دسته جمعی قرار نده اینجوری بحث روشون سخت میشه و مشارکت بچه ها رو میاره پایین
خوب جبهه ای که هیچ وقت سایه نمی افته جنوبه دیگه ...!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
لایه بخار بند در مناطق گرم و خشک در کدامین طرف عایق حرارتی قرار میگیرد؟
1-رو به طرف خارج
2_رو به طرف داخل
3_ما بین دیوار و عایق حرارتی
4_هیچ کدام
روبه طرف خارج نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
...........
والا خواستم دونه دونه بزنم یا چند تا چند تا ولی گفتم الان بقیه میگن چقدر این دختره بیکاره و هزارتا پست درست میشه اخرش وقتی بقیه میان بخونن کلی توی دلشون بهم ...... به خاطر اینه که بهصورت کلی گذاشتم چون یکم تعدادشون زیاد بود
بچه ها این ها مال پی دی اف عسگری بود بچهها من خیلی میترسم این جور پیش بریم با این اوصاف من به سایه خودم هم شک میکنم توی کنکور بزنم
خب میشه دلیل جوابهاتون هم به من بگید ممنون میشم
خوب جبهه ای که هیچ وقت سایه نمی افته جنوبه دیگه ...!!!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
درسته
خب من فقط یکیشو با اطمینان گفتم دلیلم اینه که وقتی ما هشتی داریم یعنی اون حریم امنیت هس حالا وقتی پیچ در پیچش میکنن قضیه ورای ایناس یعنی مقابله با گرما دیگه اینجوری خیلی بیشتر از اون گرمای وحشتناک جدا میشن و اینجوری خنکتره
دومی هر دو تاش میشه به نظرم ولی 2 شاید بهتر باشه قشنگتر میشه...
سومی دلی بود دلم گفت 3 رو بگو...![]()
مشاهده پیوست 193729
وضعیت این خرپا چی میشه؟؟؟؟
بچه ها گفتن میشه ناپایدار ولی تو پاسخ نامه 3استاد 2درجه نامعین وپایدار
لطفا توضیح بدین
مشاهده پیوست 193729
وضعیت این خرپا چی میشه؟؟؟؟
بچه ها گفتن میشه ناپایدار ولی تو پاسخ نامه 3استاد 2درجه نامعین وپایدار
لطفا توضیح بدین
![]()
r برام توضیح میدی چطوری میشه 6 ؟؟؟ اون 2تا تکیه گاه غلطکه؟؟؟؟
r برام توضیح میدی چطوری میشه 6
دو تا تکیه گاه سمت چپ معلومه دیگه هر کدوم 2 عکس العمل.....دو تا تکیه گاه بالا و پایین اسمشو نمیدونم چه حالتی بهش میگنیک عکس العمل دارن........گیردار با 3 عکس العمل نیست..... حالا بزار عارف بیاد اسمشو میگه....
میدونی قضیه این سایه هه چیه!!سایه رو شک نکن سقف به یه اندازه تو دو طرف اومده جلو دلیل نداره سایه دو طرف فرق کنه.......
دو تا تکیه گاه سمت چپ معلومه دیگه هر کدوم 2 عکس العمل.....دو تا تکیه گاه بالا و پایین اسمشو نمیدونم چه حالتی بهش میگنیک عکس العمل دارن........گیردار با 3 عکس العمل نیست..... حالا بزار عارف بیاد اسمشو میگه....
آها...میدونی اشتباهم این بود که من اون بالاییهارو هم یک درجه کم کردم یعنی فرض مفصل گرفتم که میشد 8...
بعدم که گفتین 6 فکر کردم سمت چپیه غلطک فرض شده این دیگه خنده دار بود...ممنون
عارف که گفته از خرپا خوشش نمیا جواب نمیده![]()
اما چقد شبیه گیرداره!!!!!!!!!!!!!!1من تاحالا همش اینارو گیر دار میگرفتمدو تا تکیه گاه سمت چپ معلومه دیگه هر کدوم 2 عکس العمل.....دو تا تکیه گاه بالا و پایین اسمشو نمیدونم چه حالتی بهش میگنیک عکس العمل دارن........گیردار با 3 عکس العمل نیست..... حالا بزار عارف بیاد اسمشو میگه....
![]()
میدونی قضیه این سایه هه چیه!!
سایه اون نوک تیزش تا روی منحنی ادامه پیدا میکنه یعنی اگه این منحنیه نبود بیشتر میرفت پایین .به خاطر همین تیکیه اونطرفش سایه اش پایین تر از اولی میفته.