تو آزمون 2 و 3 من حدود 5 تاشو نگرفتم!یعنی یا غلطن یا روی سوال غلطن یا دیگه نمی دونم!بچه ها این ازمونای "سه استاد سه ازمون" که بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن، همه جواباش درسته؟
تو آزمون 2 و 3 من حدود 5 تاشو نگرفتم!یعنی یا غلطن یا روی سوال غلطن یا دیگه نمی دونم!بچه ها این ازمونای "سه استاد سه ازمون" که بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن، همه جواباش درسته؟
ببخشید دیشب جمله نذاشتم خفن سرما خوردم
قول میدم امشب بذارم![]()
ولی من اینطور فکر نمیکنم
هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه
اون تلاش قبلی نصفه رها شد...
با دلایل نامعلوم...
اگه قراربود نتیجه نده که این همه دانشجو با طرز فکر و منطق هاشون نمی اومدن و امضا نمی کردن
جای امید داشت...
ولی پیگیری نشد
تو آزمون 2 و 3 من حدود 5 تاشو نگرفتم!یعنی یا غلطن یا روی سوال غلطن یا دیگه نمی دونم!
سلام بچه ها نیم روزتون بخیر تمام روزتون افتابی!
دیشب اخطار گرفتم قراره اخراجم کنن به خاطر اون عکس دیشب![]()
سلام من که دیشب نبودم و عکس هم ندیدم میشه دوباره عکست رو بزاری تا هم من ببینم و هم دوباره اخطار دوم رو بهت بدنو از تاپیک اخراجت کنن
![]()
با اينكه از اكادمي بدم مياد ولي اين تخمين رتبش خيلي خوبه. جدي. الكي بهت رتبه نميده. بين همه ي كسايي كه رفتن اونو وارد كردن بين اونا و فقط اونا بهت رتبه ميده. مثلا ٧٠٠ نفر شركت كنند. بين اون ٧٠٠ نفر رتبه ميده. خيلي خوبهشما و دوستانتان در روز کنکور سراسری معماری از ساعت 16 به بعد به مدت 3 روز میتوانید با وارد شدن به سامانه تخمین رتبه در سایت آکادمی تخصصی معماری و دیدن سؤالات کنکور، پاسخ برگ خود را همانند کنکور پر کنید. بعد از اعلام کلید سؤالات توسط سازمان سنجش (حدود 4 روز بعد از کنکور) تمامی پاسخ برگها تصحیح شده و رتبه افراد و جامعه آماری شرکت کنندگان به آنان اعلام میشود.
البته با اسم مستعار ثبت نام کنین خخخخخ که بعدا ادعاش نشه عضو آکادمی بودینبا اينكه از اكادمي بدم مياد ولي اين تخمين رتبش خيلي خوبه. جدي. الكي بهت رتبه نميده. بين همه ي كسايي كه رفتن اونو وارد كردن بين اونا و فقط اونا بهت رتبه ميده. مثلا ٧٠٠ نفر شركت كنند. بين اون ٧٠٠ نفر رتبه ميده. خيلي خوبه
با اينكه از اكادمي بدم مياد ولي اين تخمين رتبش خيلي خوبه. جدي. الكي بهت رتبه نميده. بين همه ي كسايي كه رفتن اونو وارد كردن بين اونا و فقط اونا بهت رتبه ميده. مثلا ٧٠٠ نفر شركت كنند. بين اون ٧٠٠ نفر رتبه ميده. خيلي خوبه
سلام من که دیشب نبودم و عکس هم ندیدم میشه دوباره عکست رو بزاری تا هم من ببینم و هم دوباره اخطار دوم رو بهت بدنو از تاپیک اخراجت کنن
![]()
من که سر سمینارش خوابم گرفت!کتابشو که بخونم میرم تو تابوت!بچه به نظرتون خوندن کتاب طراحی فضای شهری بحرینی لازمه ! همش از این استانداراس اتوبوس اینا
بچه ها من اخر نفهمیدم عامل شکل گیری شهر تو اقلیم گرم و خشک ،جهت تابشه یا باد مطلوب و نامطلوب؟؟؟
این صفحه رو هم ببینین تا روحیه بگیرین.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/543086-خنده-بازار!!?p=7295439#post7295439
والا نمیدونم مگه بده شادیتو با دیدن یه عکس با دوستان تقسیم کنی و به اشتراک بزاری
از اونایی که دارن بگیر
عجب گرفتاری شدیم ...دیگه کلا هیچی یادم نیس...هر چی می خونم واسم تازگی داره...مثلا دوره اخرمه...کسی اینجوری هس یا فقد من اینجوریم
بهترین راه واسه افزایش درصد درک عمومی :درسنامه +تست تالیفی+کنکور 3 سال اخیربچه ها من سرما خوردم اساسی ،ای خدا قسمتتون نکنه
بچه ها یک نظر بدید من تا الان 600تا از سوالات عسگری را مرور کردم به نظرتون لازمه که بقیه اش هم مرور کنم یا دوباره برم و سوالات درک کنورها 10 سال بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک چیز دیگه بچه ها نمی دونم چرامن درک رفتار را هر بار میخونم انگار یک کتاب جدید هستش برام منونم میشم راهنمایی کنید
بهترین راه واسه افزایش درصد درک عمومی :درسنامه +تست تالیفی+کنکور 3 سال اخیر
چون نکته برداری نمی کنی.