زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها صب تو خاب میدیدم 45اوردم رتبه لم...فک کن ن ن ن ن ن ن ن ن

حالا تودلتون میگید همون تو خواااااااب ببینی حححححح بگید ناراحت نمیشم..
بدجور انرژی درس خوندم گرفته شده
حوصله ام نمیکشه
ازصب ک چیزی نخوندم اما انشالاه ازربعدظهر بخونم .بچه ها حالا جمعه بعده کنکورمون!؟

نانی خوبه که خوابات بهت روحیه میدن
من خواب میبینم حتی مجاز نشدم:cry:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا عزیزم......بچه ها که جوابتو دادن ..ناراحت نشیاااااااااااااااا..:w36:
گفتند که به عضوی که با علامت ابی مشخص کردی داره نیرو وارد میشه دیگه به خاطر همین صفر نیرویی نیست.حالا قرار شد اگه کسی یه مطلب جامع از این صفر نیرویی ها داشت زحمتش رو بکشه برامون.

خوب منم پرسیدم چه نیرویی وارد میشه ؟؟؟؟ که کسی جواب نداد!!! عارفم که نیست .........
بیخیال میرم یکیو پیدا میکنم ازش میپرسم (به قول الهام ) خخخخخخخخخخخخخ

• Like
واکنش ها: imah

معمارباشی

عضو جدید
Re: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

خوب منم پرسیدم چه نیرویی وارد میشه ؟؟؟؟ که کسی جواب نداد!!! عارفم که نیست .........

من که جواب دادم ک ه

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

aytakin69

عضو جدید
بچه ها من تو فیس بوک دیدم این سوالو همه جواب 3 رو گفتن با یه سرس استدلالی مسخره که شاید دیدین شما هم....ولی حتی اگه 3 هم درست باشه من باز میگم 1...

کﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﮔﺰﻳﻨﻪﻫﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲﻫﺎﻱ
ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺍﻗﻠﻴﻢ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ؟
1( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻲ ﺳﻨﮕﻴﻦ، ﺑﺎﻡ
ﻣﺴﻄﺢ
2( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺐﺩﺍﺭ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺗﻴﺮﻩ
3( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺑﺎﻡﻫﺎﻱ ﻣﺴﻄﺢ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺩﺭ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
4( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺮﻭﺍﻧﻲ، ﺣﻴﺎﻁ ﻣﺮﻛﺰﻱ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من تو فیس بوک دیدم این سوالو همه جواب 3 رو گفتن با یه سرس استدلالی مسخره که شاید دیدین شما هم....ولی حتی اگه 3 هم درست باشه من باز میگم 1...

ﻣﺴﻄﺢ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
منم میگم 3 خخخخخخخخخخخخخخ

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

ﻣﺴﻄﺢ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ

بدون شک گزینه 1...........کی گفته معماری اقلیم سرد درون گراست؟؟؟؟اونو به من نشون بدین!!:biggrin:

aytakin69

عضو جدید

ﻣﺴﻄﺢ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ

مثلا یکی اومده گفته اقلیم سرد درون گراس مثل مسجد کبود....در این حد یعنی...:surprised:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدون شک گزینه 1...........کی گفته معماری اقلیم سرد درون گراست؟؟؟؟اونو به من نشون بدین!!:biggrin:
مشکل نداره کهههههههههههه شووووما عیسی حجتی ....عیسی حجت جنابعالییییی .....
آقا مگه نه این که معماری ایرانی کلا درونگراست به جز شمال ایران ....برونگرایی رو شما چی تعریف میکنید؟؟؟؟؟؟؟

aytakin69

عضو جدید
آقا مگه نه این که معماری ایرانی کلا درونگراست به جز شمال ایران ....برونگرایی رو شما چی تعریف میکنید؟؟؟؟؟؟؟

خب مگه تو کتاب کسمایی نگفته پلان تو این مناطق باید متراکم و فشرده باشه بگو خب.......حالا بهت 2 تا حجم میدن یکیش مکعب توپر یکیم تو خالی تو کدومو انتخاب میکنی مسلما تو پر چون متراکمتره پس منطقه سرد حیاط مرکزی به منزله یخچاله که به شدت باعث اتلاف حرارتی میشه...بگو قانع شدی من نتونستم فیسبوکیارو قانع کنم..:| کارم به تیکه پروندن رسید...:D

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه فضای مرکزی که کل فضاها نسبت به اون سازماندهی میشه...........درون گرایی واسه اقلیم گرمه که میخوان از آفتاب گرم در امان باشن و یه فضای مرکزی با حوض و درخت و.....که اینا واسه اقلیم سرد نیست چون باید از حداکثر گرمای آفتاب استفاده کنه و به صورت برون گرا باشه.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

ﻣﺴﻄﺢ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
33333سرد همیشه درون گراست دیگه!گرم هم همینطور.
مرطوب و معتدل برونگرا.
گرم و مرطوب هم نیمه درونگراست.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیدم پستتو ولی هر وقت این خرپا و تاسیسات مکانیکی و نور رو می بینم ، حالم بهم می خوره.:confused:از من انتظار توضیح این سوالو نداشته باش.
ببخشید.:gol:

jhigol

عضو جدید
منم میگم 111111111میشه
دقت کنین ص 266سبک شناسیم واسه مسجد کبود نوشته:.....به دلیل هوای سرد تبریز به گونه برونگرا ساخته شده.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم میگم 111111111میشه
دقت کنین ص 266سبک شناسیم واسه مسجد کبود نوشته:.....به دلیل هوای سرد تبریز به گونه برونگرا ساخته شده.
اون مسجد کبود و شخ لطف الله استثنا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هستند!!!!!!!!!!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مساجد دوره آذری از مردم واری دورشدند و جهت نشان دادن عظمت قدرت اون دوره ،بصورت برونگرا ساخته شده اند.وگرنه اقلیم های سرد خشک و گرم خشک همیشه بناهای درون گرا دارند.

aytakin69

عضو جدید
33333سرد همیشه درون گراست دیگه!گرم هم همینطور.
مرطوب و معتدل برونگرا.
گرم و مرطوب هم نیمه درونگراست.

یاورم نمیشه عارففففففففففففففففففففففففف....:eek:..........امیدوارم دختری که اونجا تیکه انداختم از بچه های اینجا نباشه.....:D ..یعنی کسمایی هم بگه 3 من مطمئنم 1...برم تو افق محو شم دوباره میام.....:eek:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاورم نمیشه عارففففففففففففففففففففففففف....:eek:..........امیدوارم دختری که اونجا تیکه انداختم از بچه های اینجا نباشه.....:D ..یعنی کسمایی هم بگه 3 من مطمئنم 1...برم تو افق محو شم دوباره میام.....:eek:
ببین حتما درون گران . تو یه کتاب بنویسن که دلیل نیست درست باشه.
من حداقل تو سه تا کتاب و مقاله خوندم و تو خلاصه هام هم نوشتم که گرم خشک و سرد خشک درون گران!
از الهام و عارفه هم بپرسی همینو می گن.
این خیلی آسونه تو چرا تو این طور چیزی موندی؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید شما برون گرایی رو تو شمال ایران رو میتونید ربط بدید به سردو خشک ....بابا اینجا سرد برون گرایی معنیش فقط حیاط مرکزی نیست که
الان من تو خونه درون گرا دارم میلرزم از سرما
شما حتما تو منطقه سرد نبودید که اینجوری میگید

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

ﻣﺴﻄﺢ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
333333333
انقد ريز شديم رو يه چيزايى مسائل ساده دوشوارى شدن!!! منم به خرس قاطر با پويان و عارف و البته جناب قباديان در ابنيه سنتى كه جزو منابع اصلى دركه موافقم!

من كه هزارساله دى اكتيوم!!! همينجا هم كلى وقت آدمو مى گيره! :biggrin:

aytakin69

عضو جدید
ببینید شما برون گرایی رو تو شمال ایران رو میتونید ربط بدید به سردو خشک ....بابا اینجا سرد برون گرایی معنیش فقط حیاط مرکزی نیست که
الان من تو خونه درون گرا دارم میلرزم از سرما
شما حتما تو منطقه سرد نبودید که اینجوری میگید

من تبریزم واسه همینه میگم درونگرا نمیشه.....بیخیال بابا ولی کنکور بیاد من میگم برونگرا .....

aytakin69

عضو جدید
ببین حتما درون گران . تو یه کتاب بنویسن که دلیل نیست درست باشه.
من حداقل تو سه تا کتاب و مقاله خوندم و تو خلاصه هام هم نوشتم که گرم خشک و سرد خشک درون گران!
از الهام و عارفه هم بپرسی همینو می گن.
این خیلی آسونه تو چرا تو این طور چیزی موندی؟

بیخیال قانع نشدم قبولم نکردم......فقط میتونم بگم کنکور خر استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت........:biggrin:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
دشوارییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
آقا من fbنرفتم ولی به قول ابرام به خرس (ضرث) قاطر (قاطع) اینو مطمئنم که 3 میشه

منم به اندازه خرس های آمازون و قاطر های قبرس شک ندارم 3 میشه:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا