زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
باغ سنگی کرمانباغ سنگی در 40 کیلومتری سیرجان به سمت بافت در استان کرمان واقع است. خالق این اثر که بیشتر جنبه هنری دارد، پیرمردی کر و لال بوده که دیگر در قید حیات نیست.

ادم بیشتر وحشت میکنه تا اینکه لذت ببره............ولی در کل این پیرمرد در نوع خودش یه هنرمنده................من یقرا فاتحه مع صلوات:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ادم بیشتر وحشت میکنه تا اینکه لذت ببره............ولی در کل این پیرمرد در نوع خودش یه هنرمنده................من یقرا فاتحه مع صلوات:D
من به شخصه خیلی لذت بردم
این نشان از زیبایی شناسی پیرمرد بوده ،این که تونسته یه همچین خلاقیتی داشته باشه در نوع خودش بی نظیره
خدایش بیامرزد

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..ظهر همگی بخیرو خوشی..من که تا 11 خواب بودم.....:smoke:
بچه ها کسی ازمون های جامع سنجش رو نداره زحمت بکشه برامون بزاره؟

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقااااااااااااا من متوجه شدم چرا قرمزا صفرن بالاخره:D.......... اما میشه یکی به من توضیح بده چرا اون عضو که با آبی مشخص کردم صفر نیست؟؟؟
llllllll.jpg

orkide69

عضو جدید
عاقااااااااااااا من متوجه شدم چرا قرمزا صفرن بالاخره:D.......... اما میشه یکی به من توضیح بده چرا اون عضو که با آبی مشخص کردم صفر نیست؟؟؟
مشاهده پیوست 193550

ببین اگه گره ای شامل 2 عضو باشه و نیروی خارجی بهش وارد نشه نیروی داخلی هر 2 تا عضوش صفره ولی الان به اون گره اخریه (بالا سمت چپ) نیروی p وارد شده دیگه پس اون ابی که مشخص کردی نمیتونه صفر باشه

cna12

عضو جدید
یه سوال...چرا مقطع بال پهن(ipb) برای ستون مناسب تر از مقاطع دایره و قوطیه...مگه نه اینکه مقطع دایره بیشترین ممان و مقاومت پیچشی و کمانشیو دارن و کاملا متقارنن...
در ضمن برای ستون پروفیل بال پهن مناسبتره یا لوله های پر شده از بتن؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین اگه گره ای شامل 2 عضو باشه و نیروی خارجی بهش وارد نشه نیروی داخلی هر 2 تا عضوش صفره ولی الان به اون گره اخریه (بالا سمت چپ) نیروی p وارد شده دیگه پس اون ابی که مشخص کردی نمیتونه صفر باشه

آخه یه قانون دیگه هم داریم که اگه دو عضو به هم برسن و یه نیروی خارجی در راستای یکیشون وارد شه اونوقت عضو سوم (که میشه آبیه ) صفره

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 193550
پس یعنی کلا متوجه نشدی دیگه خخخخ شوخی کردما یه وقت ناراحت نشی :d عضوی صفر میشه که نیرو نداشته باشه به این عضوی که آبی کردی که از هر دو طرفش نیرو وارد میشه

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس یعنی کلا متوجه نشدی دیگه خخخخ شوخی کردما یه وقت ناراحت نشی :d عضوی صفر میشه که نیرو نداشته باشه به این عضوی که آبی کردی که از هر دو طرفش نیرو وارد میشه

میشه یه خورده روان تر توضیح بدید من اصلا اینا رو بلد نیستم:cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
باغ سنگی کرمانباغ سنگی در 40 کیلومتری سیرجان به سمت بافت در استان کرمان واقع است. خالق این اثر که بیشتر جنبه هنری دارد، پیرمردی کر و لال بوده که دیگر در قید حیات نیست.
اينم اضافه كنم كه بعد از اينكه باغش خشك مى شه از ناراحتى اين كارو مى كنه، به ياد باغ خشك شده ش....:(

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

:D عزیزم واسه چی ناراحت شم؟؟....... کسی که دیروز این سوال خوب توضیح نداد متوجه شیم من امروز رفتم از یکی دیگه پرسیدم ....
اگه نیروهای تکیه گاهی رو حساب کنی میبینی که تکیه گاه سمت چپ نیروی عمودیش صفر میشه پس از پایین به عضو نیرویی وارد نمیشه از بالا هم که واضحه نیرویی بهش وارد نمیشه....

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D عزیزم واسه چی ناراحت شم؟؟....... کسی که دیروز این سوال خوب توضیح نداد متوجه شیم من امروز رفتم از یکی دیگه پرسیدم ....
اگه نیروهای تکیه گاهی رو حساب کنی میبینی که تکیه گاه سمت چپ نیروی عمودیش صفر میشه پس از پایین به عضو نیرویی وارد نمیشه از بالا هم که واضحه نیرویی بهش وارد نمیشه....
نیروش صفر میشه ؟؟ چطوری حساب کرد !!! عارف کجایی؟؟؟ :D سوپر من بیااااا

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرایط عضو صفر نیرویی رو بگین بچه ها؟؟؟
بعدش آشپزخانه تو اقلیم های متفاوت کجا ی ساختمونه؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگهکتابی دارید که توش مثال داده از عضو فشاری و کششی و عضو صفر نیرویی لطفا عکس بگیرید بزارید به خدا ثواب داره خیلی هامون توش مشکل داریم شاید این هفته اخری این مشکل هم حل شه اساسی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگهکتابی دارید که توش مثال داده از عضو فشاری و کششی و عضو صفر نیرویی لطفا عکس بگیرید بزارید به خدا ثواب داره خیلی هامون توش مشکل داریم شاید این هفته اخری این مشکل هم حل شه اساسی
سلام
حالا چرا از من نقل قول گرفتی !!!:biggrin:
من ک چیزی ندارم بخدا... خودمم اینارو میلنگم توشون ... از اون سری سوالاس ک 95 درصد نمیزنمشون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
حالا چرا از من نقل قول گرفتی !!!:biggrin:
من ک چیزی ندارم بخدا... خودمم اینارو میلنگم توشون ... از اون سری سوالاس ک 95 درصد نمیزنمشون

بابا نمی دونم چرا الهام از تو نقل گرفت،از دیروز تا الان هر چی پست میخوام بزارم از اونی که توضیح چند پست دادی همه اش اولش اون میداد چیکار کنم

• Like

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا نمی دونم چرا الهام از تو نقل گرفت،از دیروز تا الان هر چی پست میخوام بزارم از اونی که توضیح چند پست دادی همه اش اولش اون میداد چیکار کنم
:biggrin:
قاطی کرده سیستمت
وقتی میبینی تو پستت میاد نقل قول اضافه پاکش کن خودت کامل ... یا ری استارت کن
واسه منم پیش اومده

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
قاطی کرده سیستمت
وقتی میبینی تو پستت میاد نقل قول اضافه پاکش کن خودت کامل ... یا ری استارت کن
واسه منم پیش اومده

اوکی مهندس ،الان نمی تونم سیستم ریست کنم کلی فایل باز دارم که نمی دونم مال کجاهاست:biggrin:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هیچ کس سنجش شرکت نکرده؟؟؟
دوستای گلم میشه بی زحمت این سوال رو جواب بدین..0.jpg

eman619rv

عضو جدید
سلام ، دوستان چرا واسه ثبت نام ارشد آزاد که میرم تو سایت میزنه ناپیوسته؟؟؟
ارشد کلا ناپیوسته ست یا اینکه مهلت ثبت نام پیوسته اش تموم شده؟؟

Art & Design

عضو جدید
مشاهده پیوست 193550

یکی از روش های تشخیص عضو صفر نیرویی در خرپا:
اگر گره ای دو عضو داشته باشه و نیروی خارجی به گره وارد نشه در اون صورت این دو عضو صفر نیرویی هستند
ولی در اینجا عضوی که با آبی مشخص کردی به گره بالایی عضو نیروی p وارد شده پس صفر نیست

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم هیچکی جواب منو نداد:(
چرا عزیزم......بچه ها که جوابتو دادن ..ناراحت نشیاااااااااااااااا..:w36:
گفتند که به عضوی که با علامت ابی مشخص کردی داره نیرو وارد میشه دیگه به خاطر همین صفر نیرویی نیست.حالا قرار شد اگه کسی یه مطلب جامع از این صفر نیرویی ها داشت زحمتش رو بکشه برامون.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها صب تو خاب میدیدم 45اوردم رتبه لم...فک کن ن ن ن ن ن ن ن ن

حالا تودلتون میگید همون تو خواااااااب ببینی حححححح بگید ناراحت نمیشم..
بدجور انرژی درس خوندم گرفته شده
حوصله ام نمیکشه
ازصب ک چیزی نخوندم اما انشالاه ازربعدظهر بخونم .بچه ها حالا جمعه بعده کنکورمون!؟

• Like

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ، دوستان چرا واسه ثبت نام ارشد آزاد که میرم تو سایت میزنه ناپیوسته؟؟؟
ارشد کلا ناپیوسته ست یا اینکه مهلت ثبت نام پیوسته اش تموم شده؟؟
ماله سراسری هم ناپیوستس دیگه. مشکلی نیست که.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا