زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا از خدا ممنونم...منم شمالم و خیلی سرد بود این چندروز الانم هست...اما بیشتر سمت گیلان و مازندران سردی کشیدن...خیلی از ته دلم براشون خوشحالم ایشالله یا هوا تو آخر همین هفته خوب بشه...یا تا 4 شنبه هفته بعد ادامه داشته باشه ک مجبور شن دوباره عقب بندازند...واقعا شده مثل امتحانات پایان ترم...ک بچه ها کلی ذوق میکردن...

یه زحمت میکشی لینک سازه بتنی مرکز رو بزاری ...من نتونستم پیدا کنم...

12-ناپایدار
14)1؟؟؟؟:surprised:
26)4
27)3؟؟؟؟

ووواااااااای من یک کتاب رفتم خریدم سبک شناسی و مبانی نظری و معاصر ایران برا قبادیان...چه کتاب باحالیههههه...کاشکی زودتر میدیدم....البته از کتاب قطور خوشم میاد شاید فردا بشینم معاصر ایرانشو بخونم...موندم چیکار بکنم...امروز تستهای سال 89-88 رو زدم...
تو 89 :
تاریخ 52
درک 40
ایستایی 40
منظر 26

تو 88
تاریخ 38
درک 56
ایستایی 51
منظر 30

تاریخ 88 واسه این بد زدم چون 10 تا سئوالش فقط معاصر بود و من:cry:
منظرم کم خوندم...میخوام بیشترش بکنم چون حس کردم سئوالاش خیلی راحته
اما ایستایی هم ضعیفم خیلی
درک رو فکر میکردم زیر 30 بزنم اما شاید بعضی سئوالا رو قبلا تووو تست تالیفی زده بودم درصدم اینقدر از نظر من بالا شده...
البته من به زیادیه شما دوستان نخوندم...ضریب هوشیه 300 هم ندارم...
دوستان یه راهنمایی میکنند...
درضمن من عذر میخوام از اینکه کم اینجا هستم...اوضاع خونه و همه چی به هم ریخته هست...نهایت میتونم بیام یه چند تا پست ببینم و ج بدم و برم....:(
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=172678&d=1380349989

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال واسه کنکور 90 ، من از انشارات پردازش دانلود کردم گفته جوابش میشه گزینه 1

ولی یه جزوه از علی عسکری دارم که جواب این سوال رو داده گزینه 2 . حالا کدوم جواب درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused: خدا نگذره ازتون دیگه دارم دیوونه میشم :cry::wallbash::crying2: اخه چقدر باید بین جوابها تناقض وجود داشته باشه آخهههههه:w06:

12.jpg

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال واسه کنکور 90 ، من از انشارات پردازش دانلود کردم گفته جوابش میشه گزینه 1

ولی یه جزوه از علی عسکری دارم که جواب این سوال رو داده گزینه 2 . حالا کدوم جواب درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused: خدا نگذره ازتون دیگه دارم دیوونه میشم :cry::wallbash::crying2: اخه چقدر باید بین جوابها تناقض وجود داشته باشه آخهههههه:w06:

مشاهده پیوست 193072

12.jpgباران جون من اینجوری حلش کردم در نتیجه میشه طول هر دو برابرند

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 193072

باران طلایی شما چرا اینقدر هرس میخوری .....شما که ماشالله سر کار دولتی هستی حالا امسال نشد سالی دیگه ...حالا ما هم بخاطر اینکه بهمون نگن بیکار والاف نشستیم داریم درس میخونیم و گر نه اونورم خبری نیست ...زیاد جدی نگیر قضیه رو :biggrin:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران طلایی شما چرا اینقدر هرس میخوری .....شما که ماشالله سر کار دولتی هستی حالا امسال نشد سالی دیگه ...حالا ما هم بخاطر اینکه بهمون نگن بیکار والاف نشستیم داریم درس میخونیم و گر نه اونورم خبری نیست ...زیاد جدی نگیر قضیه رو :biggrin:

میدونم ابراهیم اونور خبری نیست :biggrin: ولی خب من به درس خیلی علاقه دارم و یه مسئله دیگه هم که هست میخوام با قبولی توی ارشد به خیلیااا تو دهنی بزنم که میگن تو کجا دانشگاه ملی کجا:cry: خب آخه مگه من چی ز اونای که قبول میشن کمتر دارم :crying2:
تازه امروز یکی از دوستام صبح زنگ زده کجایی؟ میگم خونه میگه این وقت روز مگه نباید سرکار باشی گفتم خب جمعه کنکور دارم مرخصی گرفتم دارم میخونم :w10: بهم گفت برو بابا جمعش بکن یعنی فکر کردی تو قبول میشی؟؟؟؟ مگه دانشگاه ملی الکی که تو قبول بشی :crying::crying: خیلی دلم شکست :crying2::crying2::crying: منم گفتم من سعی و تلاشم رو کردم بقیه اش با خداست قبولم نشدم اصلا واسم مهم نیست :lol:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنجش مچکریم خخخخ

خدا شاهده من مرور معاصر عسگریم مونده بود... اصن رغبت نمیکردم خلاصه هامو بخونم... از عصر بعد از کلی شادیو اینا.. بعدش اونو خوندم کلللی ذوق کردم ک همش یادم مونده الانم... بعدش نشستم بین النهرین رو مرور کردم... کلی هم سریالای تلویزیونو دیدم (بماند ک تکراری بودن خخخخ)
الانم میرم مصرو بخونم....
ب این میگن انگیزه.....

هستم تا طرفای صبح ... چون کلی انرژی دارم .... اومدم کارتمو بزنمو برم شیفت دوم خخخ

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست TeSt.pdf این فایل تست رو قبلا تو باشگاه دان کردم الان که باز میکنم رمز میخواد یکی اینو واسم کن کنف الیکون کنه!

ایماه کجاییییییییییییییی

• Like
واکنش ها: imah

3ehn4z!

عضو جدید
نه جواب ندارن

چرا هیشکی نیست
چه بد :(
یه سوال دیگه هم دارم الهام جون ، الان که یه هفته عقب افتاد ، به نظرت ارزش داره درک کنکاش رو بگیرم بخونم ابن هفته؟یا بشینم تستای عسگری رو بزنم ؟ تو کتابشو داری ؟ به نظرت خوبه ؟ یا بیخیالش؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه بد :(
یه سوال دیگه هم دارم الهام جون ، الان که یه هفته عقب افتاد ، به نظرت ارزش داره درک کنکاش رو بگیرم بخونم ابن هفته؟یا بشینم تستای عسگری رو بزنم ؟ تو کتابشو داری ؟ به نظرت خوبه ؟ یا بیخیالش؟
والا من خودم کتابشو نداشتم ... جزوشو داشتم و خوندم...اونم بعد از خوندن کتابای گلابچی و تاریخ.... بجز قسمت سایه و پرسپکتیو چیز جدیدی برام نداشت... واسه درک بنظرم بشین تستای سالهای قبل رو بزن... دستت میاد کجا ضعیفی کجا قوی... اونایی ک ضعف داری رو میتونی روشون وقت بذاری بعد

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاااشیییییییید بینم تنبلااااا
پا میشید یاااا

ی هفته اضافه بهمون وقت ندادن ک بخوابیم
پاااشید ک ثانیه ثانیه ی این هفته از طلا هم با ارزش تره
ی صبحانه ی توپ بزنید بر بدن خوابتون بپره ... بعدش با انگیییزه شروع کنید

میریم ب جنگ کنکور

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پاااشیییییییید بینم تنبلااااا
پا میشید یاااا

ی هفته اضافه بهمون وقت ندادن ک بخوابیم
پاااشید ک ثانیه ثانیه ی این هفته از طلا هم با ارزش تره
ی صبحانه ی توپ بزنید بر بدن خوابتون بپره ... بعدش با انگیییزه شروع کنید

میریم ب جنگ کنکور

عزیزم تا الان بیدار بودیم...اما خونواده ک متوجه نیست همش اذیت میکنه...این همه ساعت رو میتونستم درس بخونم امااااا....
الانم فعلا بیدارم تا....بعد میخوابم ک 6-7 بیدار شم برم همون کتابخونه درس بخونم....
کاشکی شبانه روزی بود کتابخونه...میموندمو نمیومدم ک این همه زمانم هدر نره....
آخرم میدونم با 3000 مجاز میشم...اونم اگه مجاز شم....:razz:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم تا الان بیدار بودیم...اما خونواده ک متوجه نیست همش اذیت میکنه...این همه ساعت رو میتونستم درس بخونم امااااا....
الانم فعلا بیدارم تا....بعد میخوابم ک 6-7 بیدار شم برم همون کتابخونه درس بخونم....
کاشکی شبانه روزی بود کتابخونه...میموندمو نمیومدم ک این همه زمانم هدر نره....
آخرم میدونم با 3000 مجاز میشم...اونم اگه مجاز شم....:razz:
سخت نگیر ب خودت ک هرچی اعصابت بهم بریزه ب ضرر خودته گلم
آرووومه آرووومه ..
دگ هم نشنوم بگی 3000 میشم :|
زحمتتو کشیدی از خوابو خوراکت زدی... پس نتیجشم میگیری
یادته هی میگفتی وقت کم دارم کاش ی کم اضافه شه... خب اینم ی فرصت مجدد... ازش نهایت استفاده رو بکن... تو کتابخونه برو ...8صبح تا 7 شب ... کلییییییییییی میخونی
همون بسه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سخت نگیر ب خودت ک هرچی اعصابت بهم بریزه ب ضرر خودته گلم
آرووومه آرووومه ..
دگ هم نشنوم بگی 3000 میشم :|
زحمتتو کشیدی از خوابو خوراکت زدی... پس نتیجشم میگیری
یادته هی میگفتی وقت کم دارم کاش ی کم اضافه شه... خب اینم ی فرصت مجدد... ازش نهایت استفاده رو بکن... تو کتابخونه برو ...8صبح تا 7 شب ... کلییییییییییی میخونی
همون بسه

واقعا دلمو خدا شاد کرد....همش حس میکنم این فرصت رو خدا داده بهم....و عمرا برا هیچ کس دیگه...منم باید ازش استفاده کنم....فقط واسه اینکه خدا بدونه من از فرصتی ک بهم داده نتایج استفاده رو میبرم....
میخوام فن و معاصر ایران و منظر رو قوی کنم....درک هم معلوم نی چشه...فقط تست میزنم...:)

• Like
واکنش ها: imah

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا همه دارن با خودشون حرف میزنن یهو میبینی 10 صفحه حرف الکی اضافه شده
حداقل جواب سوالای همو بدید باهم هی جرف نزنید جواب بغیرم بدید وسطاش
موفق باشید

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا همه دارن با خودشون حرف میزنن یهو میبینی 10 صفحه حرف الکی اضافه شده
حداقل جواب سوالای همو بدید باهم هی جرف نزنید جواب بغیرم بدید وسطاش
موفق باشید

خب میایم به همدیگه روحیه بدیم :w33:بین صحبتها هم جوابها رو میدیم ;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطف میکنید سوال 37و 39جواب بدید!؟

پیوست ها

• Screenshot_2014-02-05-11-40-31.jpg
    Screenshot_2014-02-05-11-40-31.jpg
    7.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال شماره 1
سیستم سازه ای برج العرب چیست؟
الف)هسته برشی و مهاربندی فولادی
ب)قاب فولادی و خرپای مرکزی
ج)هسته بتنی و قاب فولادی
د)لوله فولادی با خرپاهای انتقالی
------------------------------------------
سوال شماره 2
سقف این بنا از فایبر گلاس با روکش پلی وینل ساخته شده است.
الف)fuji expo pavilion
ب)georgia dome
ج)expo 70 usa
د)sliver dome
------------------------------------------
سوال شماره 3
سیستم سازه ای کتابخانه ی مرکزی سیاتل ساخته رم کولهاس چه می باشد؟
الف)نمای الماسی بتنی مهاربندی شده
ب)هسته بتنی با خرپاهای نمایان
ج)قاب فولادی نورد سرد و گرم
د)هسته برشی و نمای آلومینیومی

memare iran

عضو جدید
سلام به همه
این چندروز چی کارکنیم؟؟؟تست بزنیم؟درس ها یی که ضعیفیم بخونیم؟درسهایی که قوی هستیم قوی ترکنیم؟؟
چکار کنیم که بهترین استفاده رو از این زمان داشته باشیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا