زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mon-@-rchitect

عضو جدید
خواهر من این آوتارتو عوض کن من هر دفه که مینینمش دلم غش میره

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:eek:
نوموخاممممممممممممممممممم
:child::crying:
اخه داداش گلم .دوسش داررررررررررررررررررررررررررم منه بیچارررررررررررررررررررره...........................بقیه آهنگ با شما دوستان
:gol:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام دو ایوان مسجد جامع اصفهان سقف سازی شبیه به هم دارن؟ مقرنس یا پتکانه؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:eek:
نوموخاممممممممممممممممممم
:child::crying:
اخه داداش گلم .دوسش داررررررررررررررررررررررررررم منه بیچارررررررررررررررررررره...........................بقیه آهنگ با شما دوستان
:gol:
نه بزار باشه اصلن انرژی میده به آدم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سرطان وسواس گرفتم الان داشتم تست منظر میزدم بخاطر حساسیت بیش از حد که نکنه اشتباه بزنم راحت 5 تا تست درست رو که تقریبا میدونستم از دست دادم :(

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
از صب نت قطع بودم با کلی زوق،اومدم ک جوابای دکترارو چک کنم باشما
اونایی ک جلوشان چیزی نیس مطمن درستن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا جوابای منه
اگه دوتا سوال ازایناست چرا ازدست بدیم 6درصد تو فن مگه کم درصدیه؟؟

پیوست ها

• DSC_0138.jpg
    DSC_0138.jpg
    34.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC_0139.jpg
    DSC_0139.jpg
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا صوت از محیط گرم به سرد میره.شب جوزمین سرده پس به سمت بالا

معمار جان اینو برعکس نگفتی یا من اشتباه میکنم ........چون تو شب سرما سنگینه پایینه و گرما سبک........صوتم قسمت بالاس.....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها توی بحث خرپا این یایداری داخلی یا خارجی چه جور؟؟؟؟؟/ توی سوال باید هر دوتاش باشه یا داخلی هم قبوله ؟؟؟؟؟؟؟؟
و همین طور برای تکیه گاه ها توی پایداری و ناپایداری و معینی و نامعینی شرایطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اره یکی بنویسه چون یک چیزی خوندم حس میکنم داره ولی ندیدمشون

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم اگه اصلاح کنی خیلی خوب میشه یه نگاه بنداز به کتاب یا جزوه یا هر چی داری چون صفه صاحب رو مطمئنم پتکانه ست

تو گتاب کنکاش هم نوشته ایوان جنوبی و غربی مقرنسه :surprised:واسه همین پرسیدم....بعد نوشته ایوان شرقی هم مقرنس کاری نداره!!!:surprised::surprised:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه کمک فوری میکنند...من دارم آزاد ثیت نام میکنم...این اسم دانشگاه کارشناسیم رو سرچ میکنم چیزی نیست....کدش کجا نوشته؟؟؟؟

هردانشگاهی کدش تو اون جدوله هست....کنار همون قسمتی که باید کد وارد کنی یه مستطیل کوچیک داره اونو بزنی کد همه دانشگاهها میاد

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخنامه من:دکترا 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا