سوال چی بوده مگه؟
کدام یک از انواع سقف سازه های زیر تنها بر روی قاعده ای ( زمینه ) با تناسبات مشخص می نشیند؟
1- یزدی بندی 2- مقرنس 3- کاسه سازی 4- رسمی بندی
جواب گزینه 3
سوال 74 کنکور 92
سوال چی بوده مگه؟
سوال چی بوده مگه؟
والا من جدیدا ب همه ی خونده هام شک دارم
اما چیزی ک من میدونم اینه ک ... مناره ها خب اول ب ایوانی ک متصل ب گنبد خونه بوده چسبیده بودن (همون سلجوقی ینا منظورم هست)... بعدش تو ایلخانی اینا اومده سمت ایوانی ک بیرونه مثه مسجد جامع
الهام جون یعنی خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي میشه مناره های دو طرف ایوان؟؟؟ چرا ایوان منتهی به گنبدخانه نمیشه؟؟
باران جون من الان یه pdfمرکز معماری دارم نوشته گزینه 3 اما تو سوال گزینه 3 رسمی بندیه نه کاسه سازی...دفترچه ها مختلفه....یه کدوم اشتباه اما کدوم؟؟؟کدام یک از انواع سقف سازه های زیر تنها بر روی قاعده ای ( زمینه ) با تناسبات مشخص می نشیند؟
جواب گزینه 3
سوال 74 کنکور 92
اغااا گفته خصوصیت مشترک در مساجد سلجوقی نگفته که ایوان منتهی به گنبد خانه واسه چه دورانیه .........پس میشه ایوان منتهی به گنبدخانه چون این قضیه اولین بار در مساجد4 ایوانی در دوران سلجوقیان پدید امد
چی واسه خدا کردی که الان انتظار داری کمکت کنه هااااااااااااا؟
کدام یک از انواع سقف سازه های زیر تنها بر روی قاعده ای ( زمینه ) با تناسبات مشخص می نشیند؟
جواب گزینه 3
سوال 74 کنکور 92
آره ... این میشه کاسه سازی
ببینید واسه رسمی بندی یا یزدی بندی... ی هشتی رو تصور کنید... با شاپرک و سنبوسه و ایناش خودشونو ی جوری تنظیم میکنن ک هرجایی جا میشن
مقرنس هم ک دیدید ک همه جا، جا شده
میمونه کاسه سازی
( روش حل من خخخخخ)
بستگی داره چی خونده باشیمیگم یک چیز میگم فقط خواهشا نخندید بهم و زود هم جواب بدید شاید ما رفتیم یک دو کلمه بخونیم ،اینجانب نمیرسونم که همه درسام درست و درمون مرور کنم و امشب و فردا هم مهلت داریم چون انشاله 4شنبه باید برم اهواز که برم برا امتحان 5شنبه و جمعه اونم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونه دایی امبه نظرتون توی این یک روز خورده باقی مونده من چی بخونم که ضرر نکرده باشم و ارزش خوندن داشته باشه ، من دیگه اب از سرم گذشته این اولین و شاید هم اخرین باری که می تونم کنکور بدم ،ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دم همتون گرم حالا بدوید این بنده حقیر یک راهنمایی کنید بریم سر کتاب و درس
اونش بین منو خداس درسته که هیچوقت نمیتونم خوبیاشو جبران کنم چون تو بدترین شراط هوامو داشته .میگن از خدا بخواه از بنده خدا هیچ نخواه. ازخدا خواستن عیب نیس....
سفارشی نمیشه آبجی باید خودت بخای اونم با خواهش تمنااااوای حاجی جون میگم شرمنده تو که این قدر ارتباطت قوی با بالایی میگم میشه بهش بگی من هم قبول کنه یک جای خوب مساله برام حیثیتی شده قراره برم خونه دایی واسه امتحان یعنی همه میفهمنن و اگه ..... وای خدا من چه شود ،الهی ابرو حیثیت ام حفظ کن همون طور که همیشه حفظ کردی
سفارشی نمیشه آبجی باید خودت بخای اونم با خواهش تمناااا
البته اگه من بخام ازش هزینه داره که میتونم شماره حساب بدم ....![]()
بستگی داره چی خونده باشی
باید تو ذهت بمون این مهمه
منم همینو میگم........
شما میدونید اون یکی سوالم جوابش کدوم میشه؟؟؟ کاسه سازی یا رسمی بندی؟؟
به پیر به پیغمبر من این رو پارسال شانسی زدم رسمی بندی درست از اب در اومد الانم سوالای 92 عصر کنکاش کنارمه اونم زده رسمی بندی
میگم یک چیز میگم فقط خواهشا نخندید بهم و زود هم جواب بدید شاید ما رفتیم یک دو کلمه بخونیم ،اینجانب نمیرسونم که همه درسام درست و درمون مرور کنم و امشب و فردا هم مهلت داریم چون انشاله 4شنبه باید برم اهواز که برم برا امتحان 5شنبه و جمعه اونم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونه دایی امبه نظرتون توی این یک روز خورده باقی مونده من چی بخونم که ضرر نکرده باشم و ارزش خوندن داشته باشه ، من دیگه اب از سرم گذشته این اولین و شاید هم اخرین باری که می تونم کنکور بدم ،ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دم همتون گرم حالا بدوید این بنده حقیر یک راهنمایی کنید بریم سر کتاب و درس
منم همینو میگم........
شما میدونید اون یکی سوالم جوابش کدوم میشه؟؟؟ کاسه سازی یا رسمی بندی؟؟
خواهر من این آوتارتو عوض کن من هر دفه که مینینمش دلم غش میرهعزیزم من که کلا چیزی نخوندم برنامه خودمو میگم اگه به نظرت خوب بود همین کارو بکن من میخوام درک رفتار سازه وکتابهای تاریخو نگاه کنم که تصاویرش وپلاناش تو ذهنم بمونه همین ......چه برنامه خلوتیه![]()
بچه ها این نکته ای که باران جون زحمت کشیده گذاشته تو تاپیک از کنکوره 92 من فک میکنم این 2تا جوابا اشتبان .....
سقف سازه تنها بر روي قاعده اي با تناسبات مشخص : كاسه سازي...............درحالی ک من تو جوابا دیدم رسمی بندی
خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي :مناره هاي دو طرف ايوان...............من جوا اینو دیدم ایوان متصل به گنبد خانه
استباه میکنم آیا؟؟ پاسخنامه من اشتباه اس آیا؟؟
رسمی بندی میشه جواب
چون زمینه ی رسمی حتما باید مربع باشه
ولی کاسه سازی ، کاربندی و یزدی بندی می تونه مستطیل هم باشه
باران جون من الان یه pdfمرکز معماری دارم نوشته گزینه 3 اما تو سوال گزینه 3 رسمی بندیه نه کاسه سازی...دفترچه ها مختلفه....یه کدوم اشتباه اما کدوم؟؟؟
مریم جان میشه در مورد کاسه سازی یه توضیح بدی؟ ممنون میشم
نه داش ابرام.. 2 میشهمشاهده پیوست 192719اخه چرا باید 4 باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم عزیزمخب منم سوالها رو از آکادمی تخصصی معماری دانلود کردم همینجوری که نوشته بود منم نوشتم بخدا من بی تقصیرم
![]()
خدا لعنتشون کنه که اینجور با احساسات ما بازی میکنن و هر سوالی یه جوابی واسش دادن . خستم شد دیگه
منم دیگه نکته نمیزارم حداقل اینجوری اینقد دیگه دچار شک و تردید نمیشیم و به اون جوابهای غلطی که خوندیم دلخوش میکنیم
![]()