زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من جدیدا ب همه ی خونده هام شک دارم
اما چیزی ک من میدونم اینه ک ... مناره ها خب اول ب ایوانی ک متصل ب گنبد خونه بوده چسبیده بودن (همون سلجوقی ینا منظورم هست)... بعدش تو ایلخانی اینا اومده سمت ایوانی ک بیرونه مثه مسجد جامع

:crying:عافااا این جواب کنکور 92 بود من تو اون pdf که مرکز با پاسخای تشریح گذاشته اینو خوندم...یعنی غلطه؟؟ اما واقعا ایوان منتهی به گنبد خانه ارجح تره هاااا اینطور نیس؟؟؟:(

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام جون یعنی خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي میشه مناره های دو طرف ایوان؟؟؟ چرا ایوان منتهی به گنبدخانه نمیشه؟؟

اغااا گفته خصوصیت مشترک در مساجد سلجوقی نگفته که ایوان منتهی به گنبد خانه واسه چه دورانیه .........پس میشه ایوان منتهی به گنبدخانه چون این قضیه اولین بار در مساجد4 ایوانی در دوران سلجوقیان پدید امد

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام یک از انواع سقف سازه های زیر تنها بر روی قاعده ای ( زمینه ) با تناسبات مشخص می نشیند؟

1- یزدی بندی 2- مقرنس 3- کاسه سازی 4- رسمی بندی

جواب گزینه 3

سوال 74 کنکور 92
باران جون من الان یه pdfمرکز معماری دارم نوشته گزینه 3 اما تو سوال گزینه 3 رسمی بندیه نه کاسه سازی...دفترچه ها مختلفه....یه کدوم اشتباه اما کدوم؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم یک چیز میگم فقط خواهشا نخندید بهم و زود هم جواب بدید شاید ما رفتیم یک دو کلمه بخونیم ،اینجانب نمیرسونم که همه درسام درست و درمون مرور کنم و امشب و فردا هم مهلت داریم چون انشاله 4شنبه باید برم اهواز که برم برا امتحان 5شنبه و جمعه اونم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونه دایی ام:cry::cry::cry: به نظرتون توی این یک روز خورده باقی مونده من چی بخونم که ضرر نکرده باشم و ارزش خوندن داشته باشه ، من دیگه اب از سرم گذشته این اولین و شاید هم اخرین باری که می تونم کنکور بدم ،ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دم همتون گرم حالا بدوید این بنده حقیر یک راهنمایی کنید بریم سر کتاب و درس

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اغااا گفته خصوصیت مشترک در مساجد سلجوقی نگفته که ایوان منتهی به گنبد خانه واسه چه دورانیه .........پس میشه ایوان منتهی به گنبدخانه چون این قضیه اولین بار در مساجد4 ایوانی در دوران سلجوقیان پدید امد

منم همینو میگم........

شما میدونید اون یکی سوالم جوابش کدوم میشه؟؟؟ کاسه سازی یا رسمی بندی؟؟

asal 1

عضو جدید
چی واسه خدا کردی که الان انتظار داری کمکت کنه هااااااااااااا؟

اونش بین منو خداس درسته که هیچوقت نمیتونم خوبیاشو جبران کنم چون تو بدترین شراط هوامو داشته .میگن از خدا بخواه از بنده خدا هیچ نخواه. ازخدا خواستن عیب نیس....

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام یک از انواع سقف سازه های زیر تنها بر روی قاعده ای ( زمینه ) با تناسبات مشخص می نشیند؟

1- یزدی بندی 2- مقرنس 3- کاسه سازی 4- رسمی بندی

جواب گزینه 3

سوال 74 کنکور 92

به پیر به پیغمبر من این رو پارسال شانسی زدم رسمی بندی درست از اب در اومد الانم سوالای 92 عصر کنکاش کنارمه اونم زده رسمی بندی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ... این میشه کاسه سازی
ببینید واسه رسمی بندی یا یزدی بندی... ی هشتی رو تصور کنید... با شاپرک و سنبوسه و ایناش خودشونو ی جوری تنظیم میکنن ک هرجایی جا میشن
مقرنس هم ک دیدید ک همه جا، جا شده
میمونه کاسه سازی
( روش حل من خخخخخ)

حالا الهام روش حفظ کردن من هم داشته باش یک کاسه برا اینکه در تعادل بمون و تر و تمیز باشه باید روی یک زمین درست و حسابی و با تناسب باشه که میشه همون جواب کاسه سازی با زمینه متناسب شما:biggrin:

asal 1

عضو جدید
میگم یک چیز میگم فقط خواهشا نخندید بهم و زود هم جواب بدید شاید ما رفتیم یک دو کلمه بخونیم ،اینجانب نمیرسونم که همه درسام درست و درمون مرور کنم و امشب و فردا هم مهلت داریم چون انشاله 4شنبه باید برم اهواز که برم برا امتحان 5شنبه و جمعه اونم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خونه دایی ام:cry::cry::cry: به نظرتون توی این یک روز خورده باقی مونده من چی بخونم که ضرر نکرده باشم و ارزش خوندن داشته باشه ، من دیگه اب از سرم گذشته این اولین و شاید هم اخرین باری که می تونم کنکور بدم ،ای خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بستگی داره چی خونده باشی
باید تو ذهت بمون این مهمه

آخرین ویرایش:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونش بین منو خداس درسته که هیچوقت نمیتونم خوبیاشو جبران کنم چون تو بدترین شراط هوامو داشته .میگن از خدا بخواه از بنده خدا هیچ نخواه. ازخدا خواستن عیب نیس....

این یه نکته اخلاقی داشت واسه همه یعنی همیشه بیاد خدا باشید نه در لحظات سختی .....پویان بردیمون تو فاز اخوند بازی:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای حاجی جون میگم شرمنده تو که این قدر ارتباطت قوی با بالایی میگم میشه بهش بگی من هم قبول کنه یک جای خوب مساله برام حیثیتی شده قراره برم خونه دایی واسه امتحان یعنی همه میفهمنن و اگه ..... وای خدا من چه شود ،الهی ابرو حیثیت ام حفظ کن همون طور که همیشه حفظ کردی
سفارشی نمیشه آبجی باید خودت بخای اونم با خواهش تمناااا
البته اگه من بخام ازش هزینه داره که میتونم شماره حساب بدم ....:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سفارشی نمیشه آبجی باید خودت بخای اونم با خواهش تمناااا
البته اگه من بخام ازش هزینه داره که میتونم شماره حساب بدم ....:biggrin:

محض رضای خدا پویان اسم شماره حساب نیار که الان سکته میکنم کمتر از یک ماه پیش 800-900 توی این حسابم بود الان بیا یک نگاه کن برام گریه کن همین امروز دادشم 500تومن اخری بلند کرد ای خدا ازش نگذره پول کار کردم :cry::cry::cry::cry::cry:
پویان به غیر دعای کنکور برویک دعا هم برا حساب خالی شدم کن که ثواب داره اخرت نصیبت میشه :biggrin:
من بگو دلم خوش بود این 50 تومن بعد امتحان میریم با خاله ام خرج میکنیم توی اهواز و خوش گذرونی ........

asal 1

عضو جدید
بخدا قاطی میکنین بیخیال بایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره چی خونده باشی
باید تو ذهت بمون این مهمه

خیلی کم درس خوندم ولی خب شرایط نمی زاشت بیشترش بخونیم از هر چی یک ذره خوندم خالی نباشه

ای جوانمردان خر خون بیاید یک راهنمایی کنید ما بریم دنبال زندگیمون

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینو میگم........

به پیر به پیغمبر من این رو پارسال شانسی زدم رسمی بندی درست از اب در اومد الانم سوالای 92 عصر کنکاش کنارمه اونم زده رسمی بندی
:biggrin:
والا نمیدونم من دگ
من تو خلاصه هام اونجوری نوشته بودم از پارسال... احتمالا الان کپک زدن دگ و غلط خخخخخخخخ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی برا من این قاب 3مفصلی را توضیح نمیده کجا ها ازش استفاده میکنن،3مفصلی بهتره یا قابی که صلبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مزایا و معایب؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mon-@-rchitect

عضو جدید

عزیزم من که کلا چیزی نخوندم برنامه خودمو میگم اگه به نظرت خوب بود همین کارو بکن من میخوام درک رفتار سازه وکتابهای تاریخو نگاه کنم که تصاویرش وپلاناش تو ذهنم بمونه همین ......چه برنامه خلوتیه:D

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
منم همینو میگم........

رسمی بندی میشه جواب
چون زمینه ی رسمی حتما باید مربع باشه
ولی کاسه سازی ، کاربندی و یزدی بندی می تونه مستطیل هم باشه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم من که کلا چیزی نخوندم برنامه خودمو میگم اگه به نظرت خوب بود همین کارو بکن من میخوام درک رفتار سازه وکتابهای تاریخو نگاه کنم که تصاویرش وپلاناش تو ذهنم بمونه همین ......چه برنامه خلوتیه:D
خواهر من این آوتارتو عوض کن من هر دفه که مینینمش دلم غش میره

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها این نکته ای که باران جون زحمت کشیده گذاشته تو تاپیک از کنکوره 92 من فک میکنم این 2تا جوابا اشتبان .....

سقف سازه تنها بر روي قاعده اي با تناسبات مشخص : كاسه سازي...............درحالی ک من تو جوابا دیدم رسمی بندی

خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي :مناره هاي دو طرف ايوان...............من جوا اینو دیدم ایوان متصل به گنبد خانه

استباه میکنم آیا؟؟ پاسخنامه من اشتباه اس آیا؟؟

برای دوره سلجوقی در مورد مناره این ویژگی گفته شده :
- ایجاد مناره اکثرا به صورت منفرد در کنار مساجد به عنوان نماد مذهبی و نشانه شهر
- آغاز ساخت مساجد با ترکیب گنبدخانه و ایوان و حیاط و شاخص شدن گنبد روی مقصوره

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
باران جون من الان یه pdfمرکز معماری دارم نوشته گزینه 3 اما تو سوال گزینه 3 رسمی بندیه نه کاسه سازی...دفترچه ها مختلفه....یه کدوم اشتباه اما کدوم؟؟؟

نمیدونم عزیزم :cry: خب منم سوالها رو از آکادمی تخصصی معماری دانلود کردم همینجوری که نوشته بود منم نوشتم بخدا من بی تقصیرم :cry: :crying2: خدا لعنتشون کنه که اینجور با احساسات ما بازی میکنن و هر سوالی یه جوابی واسش دادن . خستم شد دیگه :(:cry: منم دیگه نکته نمیزارم حداقل اینجوری اینقد دیگه دچار شک و تردید نمیشیم و به اون جوابهای غلطی که خوندیم دلخوش میکنیم :crying2:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
مریم جان میشه در مورد کاسه سازی یه توضیح بدی؟ ممنون میشم

رسمی بندی یا کاربندی می تونه از یه مربع نصفه یا یه مستطیل نصفه هم شکل بگیره
حالا اگه این مستطیل یا مربع کامل باشه میشه از همون خط رسمای کاربندی یا رسمی بندی، خط رسم های کاسه سازی رو ترسیم کرد
یعنی توی یه مربع یا مستطیل نصفه نمیشه کاسه سازی کشید حتما باید کامل باشند
ولی چرا می گیم مثل رسمی بندی ابعاد مشخص نمی خواد چون این اضلاع مستطیل می تونن هر نسبتی داشته باشن
ولی توی رسمی حتما باید این نسبت 1 به 1 باشه یعنی مربع باشه

پیوست ها

• 379240_401859799904776_440030197_n.jpg
    379240_401859799904776_440030197_n.jpg
    32.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم عزیزم :cry: خب منم سوالها رو از آکادمی تخصصی معماری دانلود کردم همینجوری که نوشته بود منم نوشتم بخدا من بی تقصیرم :cry: :crying2: خدا لعنتشون کنه که اینجور با احساسات ما بازی میکنن و هر سوالی یه جوابی واسش دادن . خستم شد دیگه :(:cry: منم دیگه نکته نمیزارم حداقل اینجوری اینقد دیگه دچار شک و تردید نمیشیم و به اون جوابهای غلطی که خوندیم دلخوش میکنیم :crying2:

نه باران جون ما خیلی از نکات خوبی که میذاری استفاده میکنیم هر چقدم ازت تشکر کنم کمه...بخدا نمیخاستم ناراحتت کنم فک کردم این جوابایی که من دارم اشتباست میخاستم مطمئن شم عزیزم:( ناراحت نباش دیگه ....:w36:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا