زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان
2تا سوال :
.شما میدونید که میتونیم تو دفترچه سوالای کنکورعلامت بزنیم یا نه؟
.برا قسمت گرامر زبان هم نکته خاصی باید رعایت کنیم مثل اون مهارت های درک مطلب منظورمه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
2تا سوال :
.شما میدونید که میتونیم تو دفترچه سوالای کنکورعلامت بزنیم یا نه؟
.برا قسمت گرامر زبان هم نکته خاصی باید رعایت کنیم مثل اون مهارت های درک مطلب منظورمه
تو دفترچه كله معلقم بخواى بزنى مى تونى! :D
نكات گرامرو ديگه! ولى فوت و فن خاصى نداره مث ريدينگ. خيلى بايد حواست باشه غلط نزنى.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نزن نزن! به درد نمى خورن، خيلى آبكين، به جاش زبان بقيه گرايشارو بزن.

راستى بچه ها، به نظرم الان اگه آزمون يا كنكورا رو مى زنين، همه درسارو پشت سر هم بزنين( ترتيبش نه ها) اينكه مثلن بشينين دو ساعت و مجبور باشين هم زبان بزنين هم فن هم تاريخ هم درك... كه سر كنكور زود خسته نشين. يا اگه زبان مى زنين، فقط ريدينگ نزنين يا فقط لغت. سر كنكور به ريدينگ كه برسين خسته مى شين.....

راستى راجع به خواب آلودگى، يكى از دوستاى من پارسال سر زبان نيم ساعت خوابش برده بود! :D

aytakin69

عضو جدید
نزن نزن! به درد نمى خورن، خيلى آبكين، به جاش زبان بقيه گرايشارو بزن.

راستى بچه ها، به نظرم الان اگه آزمون يا كنكورا رو مى زنين، همه درسارو پشت سر هم بزنين( ترتيبش نه ها) اينكه مثلن بشينين دو ساعت و مجبور باشين هم زبان بزنين هم فن هم تاريخ هم درك... كه سر كنكور زود خسته نشين. يا اگه زبان مى زنين، فقط ريدينگ نزنين يا فقط لغت. سر كنكور به ريدينگ كه برسين خسته مى شين.....

راستى راجع به خواب آلودگى، يكى از دوستاى من پارسال سر زبان نيم ساعت خوابش برده بود! :D

خب دوستت خیلی خجسته بوده.....:D من که استرس داشته باشم عمرا خوابم بیاد

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوال 75تو ازمون ایوانخانه 2 ک پلان مدرسه داده میشه ابراهیم خان کرمان؟؟؟؟؟
یا گنجعلی خان کرمان؟؟؟؟

memare iran

عضو جدید
دوستان
به نظرتون برا مرور کتاب نکته های راهیان ارشد مفیده؟
تست های تالیفی هم الان میزنید یا دیگه فقط کنکورسالهای قبل بزنیم؟
کسی میدونه سوالای کنکورهنروساخت توسایت هست یا نه..پیداشون نکردم لطفا لینک بزارید اگه هست

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتیبه بیستون تو کرمانشاه

معبد رامسس دوم

سلیمانیه ترکیه.فرقشو یا ایا صوفیه تو مناره هاشونه.

تاج محل

راستی این عکس ها ی مساجد هند رو کسی تونسته حفظ کنه؟این اکبرشاه و بادشاهی و .....
چجوری حفظ کردین؟:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا سال 85کافیه کنکوراشو بزنیم؟؟؟؟؟خاهشن جواب بدید اووووووممممممم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستت خیلی خجسته بوده.....:D من که استرس داشته باشم عمرا خوابم بیاد

آدم خوابش نمیبره اما ممکنه که ذهنش خسته شه در اثر بیخابی ...منم پارسال همینجوری شدم ....شب قبل آزمون زیاد نتونستم بخوابم به درک عمومی که رسیدم اصن مغزم کشش نداشت رو سوالا فک کنم ...... حتما شب قبل از آزمون سعی کنید به اندازه کافی بخوابید:)

aytakin69

عضو جدید
آدم خوابش نمیبره اما ممکنه که ذهنش خسته شه در اثر بیخابی ...منم پارسال همینجوری شدم ....شب قبل آزمون زیاد نتونستم بخوابم به درک عمومی که رسیدم اصن مغزم کشش نداشت رو سوالا فک کنم ...... حتما شب قبل از آزمون سعی کنید به اندازه کافی بخوابید:)
اره اینو که قبول دارم ولی خب بعضی وقتا آدم دلش میخاد به موقع به خوابه ولی نمیتوته بخاطر همون استرسه ....منم حرفم اینه که بهتره از الان استرس خواب قبل و سر کنکورم نداشته باشیم چون بیشتر آدم داغون میشه...ایشالا که خوب پیش بره همه چی...

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
پشت بند معلق اولین بار در کدامین کلیسا استفاده شد؟

1_شارتر

2_نتردام

3_سالزبری

4_دورم

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون تو مناطق کوهستانی کمبود زمین کشاورزی دارن ..........اونجاهایی که شیبش کمتره واسه کشاورزی..........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا