زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
حسودی که نمیکنیم هیچ کلی هم خوشحال میشیم
فقط یکی به من بگه چطوری این روزها درس بخونم..امروز کلا صرف کنکور91وپاسخ تشریحیش شد:(

خوب یکم زیادی طول کشیده ولی این روزا وقتت رو رو تستهای مختلف بزار چون دیگه فرصت جزوه خوندن نیست چون با تست زدن تمام درسها برات مرور میشه ;)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخ خوبه یادت دادمو اینجوری میگی:biggrin:
خخخخخ
طبق ایزدی و قیابکلو 2 درسته

آخه تو قیابکلو ص 17 نوشته حساسیت در روشنایی به نور زرد-سبز و در شب به نور سبز-آبی.......پس سبز این وسط مشترکه اما گزینه 2 زرد مشترکه!!!

memare iran

عضو جدید
خوب یکم زیادی طول کشیده ولی این روزا وقتت رو رو تستهای مختلف بزار چون دیگه فرصت جزوه خوندن نیست چون با تست زدن تمام درسها برات مرور میشه ;)

امروز مشاورمرکز گفت تست نزن الان دوره کن هفته دیگه تست بزن با شبیه سازی کنکور...درصورتی که من برا خودم برنامه ریزی کرده بودم که با تست و پاسخ تشریحی هاش پیش برم.اینجوری شد که الان نمیدونم بهترین کارچیه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز مشاورمرکز گفت تست نزن الان دوره کن هفته دیگه تست بزن با شبیه سازی کنکور...درصورتی که من برا خودم برنامه ریزی کرده بودم که با تست و پاسخ تشریحی هاش پیش برم.اینجوری شد که الان نمیدونم بهترین کارچیه

یه هفته واسه تست کمه حتی من الان پشیمونم که چرا زودتر تست کار نکردم البته بستگی به وقت هم داره ولی من با اینکه تمام وقت درس میخونم ولی همش تست کار میکنم البته این واسه من که دیر شروع کردم خوبه فکر کنم شمام وضعیتتون مثه من باشه و این رو هم بشما توصیه میکنم و اصلا شک به این قضیه ندارم وگر نه همچین جسارتی بخرج نمیدادم:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه تو قیابکلو ص 17 نوشته حساسیت در روشنایی به نور زرد-سبز و در شب به نور سبز-آبی.......پس سبز این وسط مشترکه اما گزینه 2 زرد مشترکه!!!
این چیزیه ک من توخلاصه هام نوشتم :
چشم در شب ب نور: سبز آبی (نیلی)
در روز (زرد سبز)
چشم ب سبز بیشترین حساسیت را دارد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

111) 3????
117)3???
کاخ فیروز اباد فارس چگونه بنایی است؟؟؟؟
1
ساختمانی درمرکز ی شهر مربع 2 قلعه ای مدور بر فراز تپه ای سوق الجیشی
3 ساختمان و باغی درمرکز شهر مدور 4 قلعه باغی مستطیل شکل دردشت
3???

تا جایی هم ک من یادمه نوشته بود ایزدی
تو شب به سبز مایل به آبی ک میشه نیلی
توو روز به سبز مایل به زرد ک همون سبز زرده....

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چیزیه ک من توخلاصه هام نوشتم :
چشم در شب ب نور: سبز آبی (نیلی)
در روز (زرد سبز)
چشم ب سبز بیشترین حساسیت را دارد
خوب اینی که گفتی درسته ....حالا کدوم گزینه میشه؟ توکنکاش جواب تورو داده اما فک می کنم با توجه به قیابک 1 درسته :confused:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه هيچ جوره زرد نمى تونه به نيلى مايل باشه!! زرد؟؟؟ نيلى؟!؟!؟ شيب؟؟ بام؟!؟!؟

بچه ها يه استرس مسخره اى پيدا كرده م، نمى دونم بعد از كنكور چطورى به زندگى عادى برگردم! :D انگار كه از كما بيايم بيرون، يا از غار اصحاب كهف!!! اگه همه جا عوض شده باشه چى؟؟؟؟؟؟
كلن كار كردنم يادم رفته، نمى دونم دفتر چقد كار منتظرمه، آدما چه شكلى بودن؟!؟ واسه كار هم بايد برنامه مى ريختم؟!؟!؟:eek:

arefeh

کاربر ممتاز
یه هفته واسه تست کمه حتی من الان پشیمونم که چرا زودتر تست کار نکردم البته بستگی به وقت هم داره ولی من با اینکه تمام وقت درس میخونم ولی همش تست کار میکنم البته این واسه من که دیر شروع کردم خوبه فکر کنم شمام وضعیتتون مثه من باشه و این رو هم بشما توصیه میکنم و اصلا شک به این قضیه ندارم وگر نه همچین جسارتی بخرج نمیدادم:D
من ک قاطعانه تا آخر هفته میخوام بازم درس بخونم...آخه سرعت تستم بالاست...
و فکر کنم برسم تست خوب بزنم تووو هفته بعد...فقط نگرانیم اینه ک تست بسیار بسیار بسیار بسیار زیاد دارم...خیلی دوست دارم همشو بزنم...این یکم نگرانم میکنه
در ضمن بچه ها لطفا جمعه سعی کنید زیاد اینجا باشید...من کل اشکالاتمو توویی دروس رو میخوام بزارم برا جمعه ک ازتون بپرسم...شاید یه سری هاش برا شما هام مفید باشه...پس امیدوارم باشید و استفاده کنید....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اینی که گفتی درسته ....حالا کدوم گزینه میشه؟ توکنکاش جواب تورو داده اما فک می کنم با توجه به قیابک 1 درسته :confused:
هرجا این زهرا خانم باشه سوالها تناقض پیدا میکنه هااا
مثه مسیرهای اقلیم ها بوووود
اما این نکته ای ک من نوشتم درسته شک نکن بهش

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
میشه عزیزم منبع این عکس رو بگی؟؟؟و اگه امکان داره یه عکس با کیفیت تر بزاری؟؟؟سخت میشه خوند....
منم بین مقبره و حوضخانه شک کردم
گرم و مرطوب میشه...راحت ترین راه جان پناهشه...تووو افلیم های دیگه از اینها نداریم

میشه یکی اینو خوب توضیح بده من کلا با اینا مشکل دارم:cool:
https://www.mediafire.com/?t0so5wt4f8jfzuo
هاها؟؟!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا جواب این سوالمم بدین
شترگلو یا لوله s شکل تو ساختمان واسه جلوگیری از نشست بو می باشد و شاید مقابله با فشار معکوس(اینجاشو تو ویکی دیدم.)

ولی تو باغ ایرانی فقط واسه ایجاد فشار به سمت جلو بود.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مركز؟!؟!؟ منظورت ايوانخانه س؟؟؟ مجيد جان دقت كن!!
نه همون مرکز خخخخخخ
دقت داریییییم معصومه خخخخ یادته دختره اسمش معصومه بود
اصلا جوابارو ندیده بودم از بس ناراحت بودم..الان نشستم دوباره زدمش اینا شد درصدام

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرجا این زهرا خانم باشه سوالها تناقض پیدا میکنه هااا
مثه مسیرهای اقلیم ها بوووود
اما این نکته ای ک من نوشتم درسته شک نکن بهش

خلاصه تو درسته جواب تست کدومه ؟؟ آخه خلاصت حرف منو تایید میکنه!

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
خلاصه تو درسته جواب تست کدومه ؟؟ آخه خلاصت حرف منو تایید میکنه!
خلاصه درسته
رفتم الان پستتو دیدم دیدم دو اشکال داشت خخخخ
دگ خودت حرفامو با گزینه یکی کن
من مغزم کشش نداره ببینم کدومش میشه دگ مااادر خخخخخخ

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
شترگلو یا لوله s شکل تو ساختمان واسه جلوگیری از نشست بو می باشد و شاید مقابله با فشار معکوس(اینجاشو تو ویکی دیدم.)

ولی تو باغ ایرانی فقط واسه ایجاد فشار به سمت جلو بود.

من جواب این سوالمو گرفتم :|
شما اگه زحمتی نیس به اون یکی سوالم جواب بده در مورد گشتاور خمشی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها... ی سوال فوووق تخصصی خخخخ
شما تا چ روزی میخونید؟ 16ام؟ 17ام؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کدم درسته ؟؟با دلیل مدرک لطفا:D
1-حساسیت چشم در شب بیشتر به نور آبی بوده ودر روز به نور زرد
2-حساسیت چشم در شب بیشتر به نور زرد مایل به نیلی بوده و در روز به زرد مایل به سبز

بعد یه سوال دیگه : وقتی تو به تیر گشتاور متمرکز داریم چه وقت نمودار گشتاور خمشی به سمت بالا میره چه وقت به سمت پایین؟؟
این سبز باید باشه ک مشکل حل بشه
چون سبز مایل ب نیلی همون سبز آبی میشه
:confused:
حالم بهم خورد از بس گیجمون کردن ایییییییییش
:hate:
1 هم در حالت کلی درسته اما اگه بخوای دقیق بگی ک کدوم رنگ (منظورم همون متمایل بودنه) باید 2 اصلاح بشه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز 2 تا سوال پرسیدم که هیشکی تحویل نگرفت..........ما رفتیم پی زندگیمون اگه عمری باقی بود بعد کنکور میامو میگم چی شد.....همگی موفق باشین
خب عزیزم شاید سوالت دیده نشده ... یا یکی مثه من دیده (نمودارهارو) و بلد نبوده ک جواب بده
دوباره بپرس
نریییاااااااااااااااااااااااااااااااااا

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز 2 تا سوال پرسیدم که هیشکی تحویل نگرفت..........ما رفتیم پی زندگیمون اگه عمری باقی بود بعد کنکور میامو میگم چی شد.....همگی موفق باشین

حتما کسی بلد نبوده اخه من خودم وقتی بلد نیستم جواب نمیدم

اینجا همه مثه همن بحث این حرفا نیست ناراحت نشو اینجا همه یارو غمخوار همن:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بار دیگه بپرس من ندیدم ex کجا بوده که ج نداده ......اگه بلد بودم حتما ج میدم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا