زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون حوضخونه هم فکر کنم تو کتاب معماری ایرانی دیده بودمش ... اما اگه سر کنکور میومد عمرا اگه یادم بود :| خخخخخخخخخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه تو اتاقم خخخخ:biggrin:
امضامو نیییگاه کن.. من نیستم مثلا خخخخخخ
کارم داشتین خخخ صدام کنین
یکی نیست بگه کی با تو کار داره آخه خخخخ

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخنامه شم هست تو همون فايل زيپ. يه پى دى افه. ببين دوباره.
نمى دونم.... تاريخش خيلى سخت بود فنشم يه جورى بود! كلن آزمونا همه شون يه جورين كثافتا!! :w06:
من ازمون ١ ايوان خانه رو زدم. تاريخش واسم سخت بود ولي بقيه خوب بود.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمون ٢ رو ندادما.
اين ازمون ١ ايوان به ترتيب از زبان تا منظر
٨٢ -٤٢ - ٣٢ - ٤٧ - منظر فقط ٨ سوال اولش بود بقيه اش نبود از اون ٨ تا ٦٥ زدم.
بابا شماهااااااا دیگه همتون رتبه برترا هستید دیگه..
نیکی جووون نبودی دلتنگت بودیم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا شماهااااااا دیگه همتون رتبه برترا هستید دیگه..
نیکی جووون نبودی دلتنگت بودیم
نه بابااااا. اخه كنكور اين شكلي نيست. كنكور خيلي مفهومي ميشه. يكم سوال عوض بشه من توش مي مونم :(
نهههه من هميشه هستم. ولي نمي نويسم خيلي :)

aytakin69

عضو جدید
نه بابااااا. اخه كنكور اين شكلي نيست. كنكور خيلي مفهومي ميشه. يكم سوال عوض بشه من توش مي مونم :( نهههه من هميشه هستم. ولي نمي نويسم خيلي :)
اتفاقا سوالای کنکور بعضا از اینام آبکی تره تنها چیزی که فرق میکنه شرایط کنکوره برا همین درصدا میاد پایین مخصوصا کسایی که استرسشون بالاس ........امیدوارم همع سر جلسه آروم باشیم و از همه اطلاعاتمون استفاده کنیم...:)

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان
شما این روزهای مونده رو چطوری برنامه ریزی کردین من یکم گیج شدم

aytakin69

عضو جدید
بچه ها این نمودارهای برش و خمش یه سری نکته داشت که با اونا میشد با حذف گزینه حل کرد این سوالارو من جزوه داشتم الان نیس کسی میتونه کمکی کنه؟

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

آقا من به این عارف بدجور مشکوکم :confused: من میگم این یه کاره ای هست :biggrin: میدونید چیه؟؟؟؟؟؟؟ من فکر میکنم این از سازمان سنجشه :w15: هرچی سوال و نکته میزاره رو سعی کنید خوب ازش یاد بگیرید :w10: خیلی آخه بلده بعدشم هرچی بهش میگی توی 1 ثانیه با دلیل و مدرک میاد رو میکنه :evil: حالا از ما گفتن بود گفتم بهتون بگم شما هم یه خورده به رفتارش توجه کنید متوجه میشید من چی میگم :biggrin:

عارف جااااااااااان ببخشیداااااا:w45: خیلی ماهییییییییییییی

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کدم درسته ؟؟با دلیل مدرک لطفا:D
1-حساسیت چشم در شب بیشتر به نور آبی بوده ودر روز به نور زرد
2-حساسیت چشم در شب بیشتر به نور زرد مایل به نیلی بوده و در روز به زرد مایل به سبز

بعد یه سوال دیگه : وقتی تو به تیر گشتاور متمرکز داریم چه وقت نمودار گشتاور خمشی به سمت بالا میره چه وقت به سمت پایین؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من به این عارف بدجور مشکوکم :confused: من میگم این یه کاره ای هست :biggrin: میدونید چیه؟؟؟؟؟؟؟ من فکر میکنم این از سازمان سنجشه :w15: هرچی سوال و نکته میزاره رو سعی کنید خوب ازش یاد بگیرید :w10: خیلی آخه بلده بعدشم هرچی بهش میگی توی 1 ثانیه با دلیل و مدرک میاد رو میکنه :evil: حالا از ما گفتن بود گفتم بهتون بگم شما هم یه خورده به رفتارش توجه کنید متوجه میشید من چی میگم :biggrin:

راس میگی منم موافقم....... حالا عارف خان جواب این سوالای عناصر جزییاتی هم که گذاشتی بذار،شاید تو کنکور اومد:D

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کدم درسته ؟؟با دلیل مدرک لطفا:D
1-حساسیت چشم در شب بیشتر به نور آبی بوده ودر روز به نور زرد
2-حساسیت چشم در شب بیشتر به نور زرد مایل به نیلی بوده و در روز به زرد مایل به سبز

بعد یه سوال دیگه : وقتی تو به تیر گشتاور متمرکز داریم چه وقت نمودار گشتاور خمشی به سمت بالا میره چه وقت به سمت پایین؟؟
اینو الهام به من یاد داده همین جا از طرف خودم و خونواده ازش تشکر میکنم
اگر زمینه سیاه باشه رنگ زرد جلو دیده میشه و رنگ آبی عقب تر حالا 2 هم فک کنم جاهاشونو باید عوض کنی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو الهام به من یاد داده همین جا از طرف خودم و خونواده ازش تشکر میکنم
اگر زمینه سیاه باشه رنگ زرد جلو دیده میشه و رنگ آبی عقب تر حالا 2 هم فک کنم جاهاشونو باید عوض کنی

همون 2 درسته دیگه چرا جاهاشون رو عوض کنه؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا حسودی نکنین من فقط چشم امید بستم به این تاریخ الان یکی از ازمونهارو 93 درصد زدم ولی نپرسید کدوم ازمون:biggrin:

memare iran

عضو جدید
اقا حسودی نکنین من فقط چشم امید بستم به این تاریخ الان یکی از ازمونهارو 93 درصد زدم ولی نپرسید کدوم ازمون:biggrin:

حسودی که نمیکنیم هیچ کلی هم خوشحال میشیم
فقط یکی به من بگه چطوری این روزها درس بخونم..امروز کلا صرف کنکور91وپاسخ تشریحیش شد:(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

:d:cool::)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا