زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
شلاله وضعت خوبه ها!
من با وجود این بره ، افق های روشنی رو برای خودم می بینم.:biggrin:

ای بابا...سئوال کنکور اگه اینها بود ک الان من تووو افق بودم...اما عمرا اگه اینها باشه....حتی 10% هم مشابه اینها نمیدن...اونها خیلی بدجنس اند...خیلی سنجش خر است...
4سوال به نظر نمیاد کابل باشه آخه تحت بارگذاریا تغییر شکل داده!!! قاب میشه
سوال 5 نمیدونم شک دارم بین 2 و 4
6 میشه 3

15-4
16-3

1میشه 4
2میشه1
3 میشه 4

الان شک روی 4-5-6-2 شده...اینهارو به جواب برسیم...
6 شاید حق با تو باشه..میله تحت فشار و کابل تحت کشش میشه گفت خرپا اما من با توجه به یه شکل توی کتاب سازه در معماری ک گفته بود جهت مقابله با رانش کابل میتونیم از میله استفاده کنیم ج دادم..اما اونهای دیگه رو نمیدونم...

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا...سئوال کنکور اگه اینها بود ک الان من تووو افق بودم...اما عمرا اگه اینها باشه....حتی 10% هم مشابه اینها نمیدن...اونها خیلی بدجنس اند...خیلی سنجش خر است...

الان شک روی 4-5-6-2 شده...اینهارو به جواب برسیم...
6 شاید حق با تو باشه..میله تحت فشار و کابل تحت کشش میشه گفت خرپا اما من با توجه به یه شکل توی کتاب سازه در معماری ک گفته بود جهت مقابله با رانش کابل میتونیم از میله استفاده کنیم ج دادم..اما اونهای دیگه رو نمیدونم...
سوال 6 آخه زده کششی درحالی که فشاری میشه
سوال 2 به کدوم میگی دال؟

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها سئوالهایی ک باید از استادم بپرسم اینها رو با کمک بچه ها جمع کردم نمیدونم بازم سئوال دیگه ای هست یا نه...کمک کنید لطفا
البته احتمالا فردا کنسل بشه و بیوفته هفته بعد...چون من امروز نتونستم مرور کنم...و گفتم معاصر ایران هم بخونم...شاید به سئوالی بربخورم...بستگی داره استادم پیاممو ببینه و بگه فردا چه ساعتی برم پیشش اگه جواب بده میرم...:)
1)اولین دوطبقه شدن در مساجد بود یا مدرسه یا بنای دیگر؟؟در چه دوره ای؟ تیموری یا ایلخانی....(من خودم جزومو مجدد نیگاه کردم خودم هر دو رو تیموری زدم...جزو ویژگی هاشون)
2)سروع رواقهای دو طبقه از چه دوره ای بوده؟
3)رنگ در چه دوره ای وارد شد و آیا اوجش در دوره های بعدی بوده یا در همان دوره؟
4)کاخ هترا در نهایت 1 ایوانی-2 یا 3 ایوانی؟
5)در مورد باربر بودن یا نبودن ترکه های آتشکده نیاسر
دیگه؟؟؟بابا 5 سئوال ضایعه برم پیشش..بیشترش کنید...:D

arefeh

کاربر ممتاز
سوال 6 آخه زده کششی درحالی که فشاری میشه
سوال 2 به کدوم میگی دال؟

نه فکر کنم منظورش اینه ک کششیه رانش گیر...یعنی کششی ک رانشگیر داره...هاهاها...من کشته این توضیح دادنمم...اصلا نمیتونم منظورمو برسونم...خخخخ
رجب کجایی بیا ترجمه کن
من گفتم قاب نیس...چون اینقدر دیگه وسطشو صلب نمیکنند...حتی برای مقابله با کشش و فشارم این کارو نمیکنند...کلش رو ک تیر در نظر گفتم اون وسطشو دال گرفتم...نمیدونم والا...

arefeh

کاربر ممتاز
كارنامه مركز اومد. صبح براتون ازمونو ميزارم.

زبان ٩٣
فن ٢٥
تاريخ ٥٤
درك ٣٢
منظر ٦٢

درصد كل معماري ٤٨
رتبه معماري ٤٤

درصد كل منظر ٥٩
رتبه منظر ٤

آفرین...الان به نظرم دیگه باید رو درک و فن FOCUS بشی...درست گفتم دیگه؟؟؟خخخخخ...یادم رفت ک خارجی هستی...یادت باشه از اون آزمونی ک درصدات رو تو یه فایل آپ کردی به بعدم آپ کنی ک من توووو این هفته از آزمون 1 تازه میخوام شروع کنم به زدن...ایشالله ک ما هم به این مدارج برسیم...آمین

arefeh

کاربر ممتاز
بیا امروزم رفتا...واسه این پروژه خواهر زاده فسقلیم...8 سالشه با پاورپوینت ارائه داشتن...میبینی تورو خدااا...زمان ما سال 84 سال سال آخر کاردانی تازه فهمیدم یه نرم افزار خوب واسه ارائه هست و رفتیم یاد گرفتیم از دوستان هم خوابگاهیمون ک رشته کامپیوتر بودن...حالا بچه 8 ساله...خوبه والا

بیا اینه موضوعش...قورباغه و تولید مثل...حالا خدا کنه تو جشنواره اول بشه...وگرنه کتکش میزنم...:D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزو به دل موندم كه يه بار اين فن رو بالا ٤٠ بزنم. تا حالا نتونستم. نه كنكاشو ندارم. فاطمي ٢ جلدشو دارم :(
خب اونم خلاصه همه گلاباس ديگه! ايستاييا رو كه اگه بخونى آب خوردنن! تنظيم ايناشم كه آسونه. بشين هنر ساختا رو بزن تا همش واست مرور شه.

mitra2470

عضو جدید
خب اونم خلاصه همه گلاباس ديگه! ايستاييا رو كه اگه بخونى آب خوردنن! تنظيم ايناشم كه آسونه. بشين هنر ساختا رو بزن تا همش واست مرور شه.
اره منم فاطمی رو خوندم خوب بوده.به نظرم ایستایی معماری به گستردگی این کتابه نیس.ولی خوب و جمع و جور گفته کتابای گلابچیو
اینم درصدای من
.
زبان 66
فن 43
تاریخ 70
درک 48
منظر 40

رتبه معاری 6
منظر 30

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم فاطمی رو خوندم خوب بوده.به نظرم ایستایی معماری به گستردگی این کتابه نیس.ولی خوب و جمع و جور گفته کتابای گلابچیو
اینم درصدای من
.
زبان 66
فن 43
تاریخ 70
درک 48
منظر 40

رتبه معاری 6
منظر 30
ماشالا عالیههههه......آفرین;)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم درصدای من
.
زبان 66
فن 43
تاریخ 70
درک 48
منظر 40

رتبه معاری 6
منظر 30
خیلی عالیه آفرین

mitra2470

عضو جدید
خسته نباشید بچه ها :thumbsup2: چقدر اینجا امروز سوت و کوره :w33: :w32::w31:کجاییددددددد

بچه ها کسی نکته برداری از جزوه متدین داره اینجا بزاره من وقت نمیکنم بخونم :w06::w06:بچه ها تو رو خدا اگه نکته مهم ، سوال یا چیزی دارید اینجا بزارید تا بقیه هم استفاده بکنن شاید یکی وقت نکرده باشه همه جزوات و کتابها رو خونده باشه :book:این روزای آخر بهم کمک کنیم تا بتونیم انشالله همه موفق از این آزمون بیرون بیایم :w14::w14:

موفق باشید;)

باران جون من ی نکته برداری از جزوه متدین داشتم اینجا گذاشتم #1316 البته من خودم ننوشتم.ی تیکه از ی جزوست که از دانشگاه تهران گرفتم.ولی به نظرم خوب و مختصر بود
ا

mahsa_archi_arch

عضو جدید
یه خسته نباشید جانانه به همه
بچه ها یه سوال ساده :redface::redface:
توی پی مرکب بین دو ستون کجا تقویت کششی میزارن ؟
بالا یا پایین یا هر دو ؟؟

aytakin69

عضو جدید
آزمون مرکزو کسی آپ نکرده ایها الناس؟ دارم میرم بیرون گفتم برم واسه پرینت....:cry:

aytakin69

عضو جدید
بچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال! :D
1مى شدم! :D
زبان78 فن 68 تاريخ64 درك 46 منظر 64 !!!!!!
خوشحالم الكى! :w15:
عالیه.......من از همون اول هی سوالای کنکورو نگا کردم الان نمیتونم واسه سنجش خودم بزنموشون چون نتیجه واقعی نیس........:cry:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال! :D
آفرییییییییییییین 64 تاریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w22::w22::w22:
تک رقمی میشدی باور کن;) ایشالا امسال

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالیه.......من از همون اول هی سوالای کنکورو نگا کردم الان نمیتونم واسه سنجش خودم بزنموشون چون نتیجه واقعی نیس........:cry:
به هرحال اين درصدا واقعى نيستن چون يه بار سر جلسه حداقل آدم ديدتشون!!
آفرییییییییییییین 64 تاریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w22::w22::w22:
تک رقمی میشدی باور کن;) ایشالا امسال
كف كردم از تاريخ!! حتى واسه بعضياش مى دونستم از چه منبعيه!!! باور كن انقدى كه ماها تاريخو هى نكته ازش درآورديم حتمن امسال مى تركونيم. فقط بايد مرورش كرد. ميانگينم ٦٦ شد!!! :w15:
افرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..
عزيزم كنكور فرق داره با اين آزمونا! الكى نه بايد نا اميد شد نه مغرور. سعيمونو مى كنيم انشالا نتيجه شم مى گيريم!

aytakin69

عضو جدید
منم دیروز ازمون سنجشم خوب نبود فقط زبان 70 بود که اونم آسون یود

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اين روش تجويزى چيه؟؟؟؟؟ من تازگى باهاش آشنا شدم واسه اولين بار! :D يه با مرامى توضيحش ميده بى زحمت؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا