memare iran
عضو جدید
تیر ورق چیست؟
به قطعه های پیش ساخته که از ورق ساخته میشه مثلا یه IPEکه با جوش دادن ورق بهم ساخته میشه میگن تیرورق
تیر ورق چیست؟
شلاله وضعت خوبه ها!
من با وجود این بره ، افق های روشنی رو برای خودم می بینم.![]()
4سوال به نظر نمیاد کابل باشه آخه تحت بارگذاریا تغییر شکل داده!!! قاب میشه
سوال 5 نمیدونم شک دارم بین 2 و 4
6 میشه 3
15-4
16-3
1میشه 4
2میشه1
3 میشه 4
سوال 6 آخه زده کششی درحالی که فشاری میشهای بابا...سئوال کنکور اگه اینها بود ک الان من تووو افق بودم...اما عمرا اگه اینها باشه....حتی 10% هم مشابه اینها نمیدن...اونها خیلی بدجنس اند...خیلی سنجش خر است...
الان شک روی 4-5-6-2 شده...اینهارو به جواب برسیم...
6 شاید حق با تو باشه..میله تحت فشار و کابل تحت کشش میشه گفت خرپا اما من با توجه به یه شکل توی کتاب سازه در معماری ک گفته بود جهت مقابله با رانش کابل میتونیم از میله استفاده کنیم ج دادم..اما اونهای دیگه رو نمیدونم...
سوال 6 آخه زده کششی درحالی که فشاری میشه
سوال 2 به کدوم میگی دال؟
كارنامه مركز اومد. صبح براتون ازمونو ميزارم.
زبان ٩٣
فن ٢٥
تاريخ ٥٤
درك ٣٢
منظر ٦٢
درصد كل معماري ٤٨
رتبه معماري ٤٤
درصد كل منظر ٥٩
رتبه منظر ٤
رتبه منظرشو!!!!!كارنامه مركز اومد. صبح براتون ازمونو ميزارم.
زبان ٩٣
فن ٢٥
تاريخ ٥٤
درك ٣٢
منظر ٦٢
درصد كل معماري ٤٨
رتبه معماري ٤٤
درصد كل منظر ٥٩
رتبه منظر ٤
منظر مي خوام جيكااااار اخه. برم بغل اتوبانو درخت بكارم. اون معماري لعنتييي بشه ٤رتبه منظرشو!!!!!![]()
فنتو بيار ٤٠ مى شه! دركتم همين بمونه حتى! كتاباى فن كنكاشو دارى؟؟منظر مي خوام جيكااااار اخه. برم بغل اتوبانو درخت بكارم. اون معماري لعنتييي بشه ٤(((((
ارزو به دل موندم كه يه بار اين فن رو بالا ٤٠ بزنم. تا حالا نتونستم. نه كنكاشو ندارم. فاطمي ٢ جلدشو دارمفنتو بيار ٤٠ مى شه! دركتم همين بمونه حتى! كتاباى فن كنكاشو دارى؟؟
خب اونم خلاصه همه گلاباس ديگه! ايستاييا رو كه اگه بخونى آب خوردنن! تنظيم ايناشم كه آسونه. بشين هنر ساختا رو بزن تا همش واست مرور شه.ارزو به دل موندم كه يه بار اين فن رو بالا ٤٠ بزنم. تا حالا نتونستم. نه كنكاشو ندارم. فاطمي ٢ جلدشو دارم![]()
اره منم فاطمی رو خوندم خوب بوده.به نظرم ایستایی معماری به گستردگی این کتابه نیس.ولی خوب و جمع و جور گفته کتابای گلابچیوخب اونم خلاصه همه گلاباس ديگه! ايستاييا رو كه اگه بخونى آب خوردنن! تنظيم ايناشم كه آسونه. بشين هنر ساختا رو بزن تا همش واست مرور شه.
ماشالا عالیههههه......آفریناره منم فاطمی رو خوندم خوب بوده.به نظرم ایستایی معماری به گستردگی این کتابه نیس.ولی خوب و جمع و جور گفته کتابای گلابچیو
اینم درصدای من
.
زبان 66
فن 43
تاریخ 70
درک 48
منظر 40
رتبه معاری 6
منظر 30
خیلی عالیه آفریناره منم فاطمی رو خوندم خوب بوده.به نظرم ایستایی معماری به گستردگی این کتابه نیس.ولی خوب و جمع و جور گفته کتابای گلابچیو
اینم درصدای من
.
زبان 66
فن 43
تاریخ 70
درک 48
منظر 40
رتبه معاری 6
منظر 30
خسته نباشید بچه هاچقدر اینجا امروز سوت و کوره
![]()
کجاییددددددد
بچه ها کسی نکته برداری از جزوه متدین داره اینجا بزاره من وقت نمیکنم بخونمبچه ها تو رو خدا اگه نکته مهم ، سوال یا چیزی دارید اینجا بزارید تا بقیه هم استفاده بکنن شاید یکی وقت نکرده باشه همه جزوات و کتابها رو خونده باشه
این روزای آخر بهم کمک کنیم تا بتونیم انشالله همه موفق از این آزمون بیرون بیایم
موفق باشید![]()
خب عزيزم كسى آپ نكرده ديگه. نيكى جان آپ مى كنه به زودى احتمالن.آزمون مرکزو کسی آپ نکرده ایها الناس؟ دارم میرم بیرون گفتم برم واسه پرینت....![]()
عالیه.......من از همون اول هی سوالای کنکورو نگا کردم الان نمیتونم واسه سنجش خودم بزنموشون چون نتیجه واقعی نیس........بچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال!![]()
1مى شدم!![]()
زبان78 فن 68 تاريخ64 درك 46 منظر 64 !!!!!!
خوشحالم الكى!![]()
آفرییییییییییییین 64 تاریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال!![]()
1مى شدم!![]()
خوشحالم الكى!![]()
افرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..بچه ها امروز كنكور پارسالو زدم، كاش با اطلاعات الانم مى رفتم سر كنكور پارسال!![]()
1مى شدم!![]()
خوشحالم الكى!![]()
به هرحال اين درصدا واقعى نيستن چون يه بار سر جلسه حداقل آدم ديدتشون!!عالیه.......من از همون اول هی سوالای کنکورو نگا کردم الان نمیتونم واسه سنجش خودم بزنموشون چون نتیجه واقعی نیس........![]()
كف كردم از تاريخ!! حتى واسه بعضياش مى دونستم از چه منبعيه!!! باور كن انقدى كه ماها تاريخو هى نكته ازش درآورديم حتمن امسال مى تركونيم. فقط بايد مرورش كرد. ميانگينم ٦٦ شد!!!آفرییییییییییییین 64 تاریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تک رقمی میشدی باور کنایشالا امسال
عزيزم كنكور فرق داره با اين آزمونا! الكى نه بايد نا اميد شد نه مغرور. سعيمونو مى كنيم انشالا نتيجه شم مى گيريم!افرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..
منم دیروز ازمون سنجشم خوب نبود فقط زبان 70 بود که اونم آسون یودافرین خیلی،خوب زدی منم میگم کاش سال پیش با همین دانش امسال میرفتم سر جلسه ...سمانه جون انگیزه انقد کم سده کنکورای سراسری خوب میزنم اما این سنجش دیروزو بازم بد ....میانگین درصدام 26بود..