زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون خیلی- اما من تا اینجاشو میدونم اما یه سوال میبینم گیج میشم - مثلا اینکه نسبت به کدوم گره گشتاور بگیرم و بعد یه دفه میبینم وقتی گشتاور میگیرم کلی مجهول میاد تو معادله و......:(

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
ممنون خیلی- اما من تا اینجاشو میدونم اما یه سوال میبینم گیج میشم - مثلا اینکه نسبت به کدوم گره گشتاور بگیرم و بعد یه دفه میبینم وقتی گشتاور میگیرم کلی مجهول میاد تو معادله و......:(

بهترین نقطه برای گشتاور گیری نقطه ای است که بیشترین مجهول را دارد......مثلا اگر دو تا تکیه گاه داشت باشیم که یکی مفصلی باشه و دیگری غلطتکی حول اون مفصلیه گشتاور میگیریم که 2 تا مجهول داره
و نکته دوم اینه که اول باید معادلات تعادل رو مرحله به مرحله پیش بری چون تو بعضی از این مراحل بعضی مجهول ها بدست میاد همون زیگما ها رو میگم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین نقطه برای گشتاور گیری نقطه ای است که بیشترین مجهول را دارد......مثلا اگر دو تا تکیه گاه داشت باشیم که یکی مفصلی باشه و دیگری غلطتکی حول اون مفصلیه گشتاور میگیریم که 2 تا مجهول داره
و نکته دوم اینه که اول باید معادلات تعادل رو مرحله به مرحله پیش بری چون تو بعضی از این مراحل بعضی مجهول ها بدست میاد همون زیگما ها رو میگم

ببخشیییید میشه این سوالو واسم حل کنید؟با راه حل :redface: ممنون میشم خیلی
22072014344.jpg

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی خیلی ممنونم لطف کردید فقط یدونه سوال دیگه پیش اومد...ببخشیدااا....نمیدونم شاید سوالمم مسخره باشه اما چون گیجم میکنه میپرسم! چرا اون اعضای قطری رو توو معادلات تعادل نیاوردید؟؟مثلا گشتاور نسبت به cاون عضو قطری سمت چپ که هیچی او سمت راستیه رو چرا تو معادله نیاوردید؟؟؟؟

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه این مسالو توضیح بدین برام لطفا؟؟؟؟مرسی

پایداریش چون شرایط ناپداری نداره و سه تکیه گاه شرایط ناپایداری نداره
در مورد معینی هم 3 واکنش تکیه گاهی داری دوتا مفصل یکی هم کابل مجموعا سه تا

mrabie

عضو جدید
سلاااام. ازمون مركزو داديييين؟ من يه حس خيلي خوبي دارم. براي من خيلي اسون بود. براي شمام خوب بووووود؟ :)

مرکز لطف کرد و به ما اطلاع نداد ساعت ازمونو . فقط 1 ساعت کمتر وقت داشتم برای ازمون:eek:
نمی دونم من تمام مدت جلسه داشتم سعی می کردم فکر کنم چطوری برسم 1 ساعتو جبران کنم :(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در نمای کدوم یک از اینها از آلومینیوم آنودایز شده استفاده نشده؟
1.

.
.

2.

.
.

3.

.
.

4.

جواب گزینه 3 می باشد.تالار شهر لندن نمای شیشه ای با برش cnc داره،چطور این رو دیدین ، شک نکردین؟
آلومینیوم آنودایز شده یعنی سطح آلومینیوم رو باردار می کنند تا ضد زنگ بشه و بصورت قطعات کوچک - بزرک یا متوسط نصب می شن.
فروشگاه سلفریج بیرمنگام از پلیت های آنودایز شده آلومینیوم ساخته شده.

memare iran

عضو جدید
دوستان کتاب معماری معاصردکترکامل نیامیخوام نمیدونم این خلاصه هایی که تو سایت هست خوبه یا نه کسی هست خونده باشدشون؟

مارال 110

عضو جدید
سوال ارشد

سوال ارشد

سلام کسی میدونه کدوم فصلهای درک رفتار سازه های گلابچی مهم تره . اگه زبان نزنیم چقدر تاثیر داره؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پایداریش چون شرایط ناپداری نداره و سه تکیه گاه شرایط ناپایداری نداره
در مورد معینی هم 3 واکنش تکیه گاهی داری دوتا مفصل یکی هم کابل مجموعا سه تا

اینجور ک به من توضیح داده شد...3 تا فرمول واکنش داریم و یه دونه مفصل میانی ....طبق قانون شرط به اعضای هز تعداد عضوی ک به مفصل رسیده n-1 توی معادلات داریم...اینجا 2 تا عضو رسیده یه هم ک یکیش حذف میشه میمونه 1 با اون 3 تا معادله مبشه 4 تا....این از سمت معادلات
سمت مجهولات هم 4 تاست...چون هر 2 تا تکیه گاه مفصلیه....
معادلات و مجهولات کم بشن به 0 میرسیم....پس هم پایداره هم معین
برا اون یکی هم همبنکارو میشه کرد

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجور ک به من توضیح داده شد...3 تا فرمول واکنش داریم و یه دونه مفصل میانی ....طبق قانون شرط به اعضای هز تعداد عضوی ک به مفصل رسیده n-1 توی معادلات داریم...اینجا 2 تا عضو رسیده یه هم ک یکیش حذف میشه میمونه 1 با اون 3 تا معادله مبشه 4 تا....این از سمت معادلات
سمت مجهولات هم 4 تاست...چون هر 2 تا تکیه گاه مفصلیه....
معادلات و مجهولات کم بشن به 0 میرسیم....پس هم پایداره هم معین
برا اون یکی هم همبنکارو میشه کرد
ایییییییییییییییی که گفتی یعنی چه!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه سوالارو زحمتشو بکشی ؟؟؟
بله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.
ببخشيد ولي خيلي حرص خوردم. اون جوري باهام حرف زد.
تو سايت باشه منم ميزارم.
اون سري باسخنامه كامل رو نزاشتم به خاطر همين قضيه ولي امروز حتما ميزارم

arefeh

کاربر ممتاز
ایییییییییییییییی که گفتی یعنی چه!

این یه فرمول کلیه...ک یه بار گذاشتم اما کسی متوجه نشد...من با این فرمول همه مسائل رو حل میکنم...اما توضیحش یکمی طولانی و میترسم الان بگم بچه ها با اون یکی قاطی کنن...بیشتر همه چی رو خراب کنم...
اما شرط داریم برای مفصل میانیn-1
برای قابها 3c
برای اون شکلهای غلتکیه میانی از اونها ک روی هم ملغرن یا میچرخن به تعداد نوع تغییر شکل یکی اضافه میکنیم....

arefeh

کاربر ممتاز
بله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.
تو سايت باشه منم ميزارم.

عزیزم....ممنونم...از اینکه قاطعانه از ما هم دفاع کردی...
به اون ک ربطی نداره...اما شما لطف میکنی وافعا ک میزاری...دست گلت درد نکنه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو سايت باشه منم ميزارم.
دم همه بچه های با مرام باشگاه گرم
منم متاسفم واسه اونی که این حرکت رو میزنه اگه میشه اسمش هم بگید خیلی خوب میشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
??????

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو سايت باشه منم ميزارم.

فدات بشم ..حرص نخور همه میدونن ک اینجا ک شماهایی،ک سوالا جزوه اینقد کمک میکنید چقد ب همه لطف میکنید ب خدا من اگه با شماها آشنا نمیشدم اینقد پیشرفت نمیکردم امروز داشتم پرینت میگرفتم پیش خودم میگفتم حس باسوادی،میکنم و خداایی،اینطوره انشالاه شماهاهم ک این شادی ک ب دل بچه ها،میذارید زود زود برمیگرده ب دل خود شماها ..فقط خاستم تشکر کنم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو سايت باشه منم ميزارم.
يعنى عاشقتم كه عصبانى شدنمونم مث همه! :w15:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا