اینا رو بخون
مشاهده پیوست 191105
ممنون خیلی- اما من تا اینجاشو میدونم اما یه سوال میبینم گیج میشم - مثلا اینکه نسبت به کدوم گره گشتاور بگیرم و بعد یه دفه میبینم وقتی گشتاور میگیرم کلی مجهول میاد تو معادله و......![]()
مایره آ نیست؟؟؟؟مشاهده پیوست 191109 این کجاست ؟ مربوط به کدام خانه معمار معروف قرن بیستمه؟
بهترین نقطه برای گشتاور گیری نقطه ای است که بیشترین مجهول را دارد......مثلا اگر دو تا تکیه گاه داشت باشیم که یکی مفصلی باشه و دیگری غلطتکی حول اون مفصلیه گشتاور میگیریم که 2 تا مجهول داره
و نکته دوم اینه که اول باید معادلات تعادل رو مرحله به مرحله پیش بری چون تو بعضی از این مراحل بعضی مجهول ها بدست میاد همون زیگما ها رو میگم
میشه این مسالو توضیح بدین برام لطفا؟؟؟؟مرسی
سلاااام. ازمون مركزو داديييين؟ من يه حس خيلي خوبي دارم. براي من خيلي اسون بود. براي شمام خوب بووووود؟![]()
سلاااام. ازمون مركزو داديييين؟ من يه حس خيلي خوبي دارم. براي من خيلي اسون بود. براي شمام خوب بووووود؟![]()
کلش مهمه بجز اون فصل های آخری که دیاگرام زده و نمودار های عجغ وجغ کشیده.سلام کسی میدونه کدوم فصلهای درک رفتار سازه های گلابچی مهم تره . اگه زبان نزنیم چقدر تاثیر داره؟
پایداریش چون شرایط ناپداری نداره و سه تکیه گاه شرایط ناپایداری نداره
در مورد معینی هم 3 واکنش تکیه گاهی داری دوتا مفصل یکی هم کابل مجموعا سه تا
ایییییییییییییییی که گفتی یعنی چه!اینجور ک به من توضیح داده شد...3 تا فرمول واکنش داریم و یه دونه مفصل میانی ....طبق قانون شرط به اعضای هز تعداد عضوی ک به مفصل رسیده n-1 توی معادلات داریم...اینجا 2 تا عضو رسیده یه هم ک یکیش حذف میشه میمونه 1 با اون 3 تا معادله مبشه 4 تا....این از سمت معادلات
سمت مجهولات هم 4 تاست...چون هر 2 تا تکیه گاه مفصلیه....
معادلات و مجهولات کم بشن به 0 میرسیم....پس هم پایداره هم معین
برا اون یکی هم همبنکارو میشه کرد
میشه سوالارو زحمتشو بکشی ؟؟؟سلاااام. ازمون مركزو داديييين؟ من يه حس خيلي خوبي دارم. براي من خيلي اسون بود. براي شمام خوب بووووود؟![]()
بله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.میشه سوالارو زحمتشو بکشی ؟؟؟
ایییییییییییییییی که گفتی یعنی چه!
بله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.
ببخشيد ولي خيلي حرص خوردم. اون جوري باهام حرف زد.
تو سايت باشه منم ميزارم.
اون سري باسخنامه كامل رو نزاشتم به خاطر همين قضيه ولي امروز حتما ميزارم
دم همه بچه های با مرام باشگاه گرمبله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.
تو سايت باشه منم ميزارم.
??????چند تا سوال زبان برای پیش بینی شرایط سخت کنکور میدم بشینید خوب لغت هاشو بخونید که مهمه
1-the 1929 stok market crash ..............the collapse of the american banking system
a)scurried
b)recanted
c)embellished
d)precipitated
2-when he came in,he didnt look up ,so she ...................that he was in a bad mood
a)curtailed
b)razed
c)surmised
d)inveighed
3-this was done with ................skill and professionalism
a)frugal
b)consummate
c)altruistic
d)cursory
حالا ج بدید 25 تاس هر روز اگه خواستید بقیه رو هم میزارم
بله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.
تو سايت باشه منم ميزارم.
يعنى عاشقتم كه عصبانى شدنمونم مث همه!بله بله حتما تو سايت بزارن منم ميزارم. فقط يه جيز. اون ادمي كه لطف كرد ر با ادبيات خيلي زيبا ازم خواست مه ازمونارو اينجا نزارم. من لطف مي كنم همينجا جوابتو ميدم. به شما هيج ربطي نداره. مركز معماري برا باباته؟ تو ضرر مي كني؟ اونا خيلي خوب در ميارن منم اينجا ١ ازمون بزارم كم نميشه ازشون.
تو سايت باشه منم ميزارم.