با snipping tool ham هم میشه![]()
الان خواستم روش استفاده از این بگم که گفتی ؟؟؟؟؟
عزیزم اگه بشه ببریش توی فتوشاپ هم میشه به صورت صفحه صفحه سیو کنی
با snipping tool ham هم میشه![]()
اولی نمیدونم ولی شکل سازه مشبک فضایی ممکن کابل باشه عکسش تاره دومی گزینه یک سومی گزینه دولطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم
اینجام خخخخ جانم عزیزم؟الهام کجاییییییییی ؟؟؟
128)3لطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟
میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم
منم اولیو دومی نظرم مثه توئه اما سومیو شک دارم بین 3 و 4128)3
129)1
130)4
سلاااااام عزیزم اینجاییی چقد ساکتی / بین جزوه های منظری که خوندی از همه به درد بخور تر کدوم بوده ؟ راستی توی جزوه شاهچراغی خط اول نوشته منظر بخشی از محیط است ولی سوال 111 سال92 برعکسش هستاینجام خخخخ جانم عزیزم؟
داشتم پستای دیشب تا الانو میخوندم
سلام عچقم ...سلاااااام عزیزم اینجاییی چقد ساکتی / بین جزوه های منظری که خوندی از همه به درد بخور تر کدوم بوده ؟ راستی توی جزوه شاهچراغی خط اول نوشته منظر بخشی از محیط است ولی سوال 111 سال92 برعکسش هست
1- گرم و خشک بزرگتر از گرم و مرطوب ....ارتفاع توی گرم و مرطوب بیشتر به خاطر سایه اندازی و ارتفاع بیشتر اتاق هم گرم و مرطوببه خدا اخرش سر به کوه و بیابان میزارم از دست اینکه هر کتاب باز میکنی یک تست را هر کدوم یک گزینه میزنن
بچه ها یک چند تا سوال یکی جواب بده
1.توی اقیلیم گرم و خشک و گرم مرطوب حیاط ها کدوم بزرگتره و ارتفاع دیوار حیاط و ارتفاع اتاق ؟؟؟؟؟
2. محور طولی نقش جهان همون شمالی-جنوبی یا به یک سمتی متمایله ؟؟؟؟؟؟؟
3.درز انقطاع توی ساختمون یک بگه چنده 1/100یا1/200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خلاصه یک توضیح اگه بدید ممنون تازه از دو تا منبع با دو جواب متفاوت دیدم ممنون میشم بگین جریان درست چیه؟![]()
منم اولیو دومی نظرم مثه توئه اما سومیو شک دارم بین 3 و 4
این کدام جزوه یا کتاب؟؟؟؟؟من سومی هم مطمئنم اینم مدرکش
![]()
این سوال از کتاب سیستم ها ساختمانی آینده است ...........یه پلهاین کدام جزوه یا کتاب؟؟؟؟؟
پویان جونن ببخشید آخرش 1/100؟؟اون نکته اشو ک گفتی قاطی کردم1- گرم و خشک بزرگتر از گرم و مرطوب ....ارتفاع توی گرم و مرطوب بیشتر به خاطر سایه اندازی و ارتفاع بیشتر اتاق هم گرم و مرطوب
2-مسجد امام رو که یادت هست نسبت به میدان 45 درجه چرخیده تا به سمت قبله باشه یعنی جنوب غربی حالا میشه شمالی جنوبی البته من یه جا دیدم که خیابان 4 باغ رو گفته بود شمالی جنوبی که یه خورده تو عکسش دقت کنی محور میدان به سمت جنوب شرقی متمایل تره
3-اگه تو صورت سوال برای 1 ساختمان بخاد میشه 1/100 اما اگه بگه برای 2 تا ساختمان میشه 1/200 ساختمان که ارتفاعش کمه +1/200 همون ارتفاع کمه که جمع کنی همون میشه 1/100 ارتفاع ولی نکته این توی هم سطح نبودن پی این 2 تا ساختمونه ........به نظرم امسال حتما یه سوال از این داریم
این سوال از کتاب سیستم ها ساختمانی آینده است ...........یه پله
جزوه ای نیست تو باسگاه اینا باشه توش؟؟؟لازمه ما بخونیمش یا مدیریت ها باید بخونن
هست یه خلاصه واسه مرکزه به نظرم کامله 30 دقیقه ای هم میشه خوندشجزوه ای نیست تو باسگاه اینا باشه توش؟؟؟لازمه ما بخونیمش یا مدیریت ها باید بخونن
128)3
129)1
130)4
سوال اول چطوری شکلشو دیدین؟ من اصن نمیبینم!!!! امابه نظر نمیاد سازه چادری باشه!!!
سوال اول چطوری شکلشو دیدین؟ من اصن نمیبینم!!!! امابه نظر نمیاد سازه چادری باشه!!!
از ستونای گوشه و کناری......... چهارتایی تو گوشه و کناریا دو تایی...........به نظرم ترمینال حج باشه
چی شده؟ کی چی میخواد؟هست یه خلاصه واسه مرکزه به نظرم کامله 30 دقیقه ای هم میشه خوندش
از الهام واسه پیدا کردنش کمک بگیر الهاااااااااااام کجایییییی
ایماه جان ی جزوه چیزی ک توش اون سوالایی ک خودم عکس گذاشته بودمو پرسیده بودمو میخام ک توش باشن اخه من تا حالا اصلا اونا رو جایی ندیده بودمچی شده؟ کی چی میخواد؟
شدم گوگل باشگاه خخخخ