زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم
اولی نمیدونم ولی شکل سازه مشبک فضایی ممکن کابل باشه عکسش تاره دومی گزینه یک سومی گزینه دو

آخرین ویرایش:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا میشه ب اینا جواب بدید اگه عکس کیفیتش بده عذر میخام ؟؟؟؟
میخاستم ارشد مدیریت پروزه های سال پیشو پرینت بگیرم اما سوالای تست ک برای آقای طبابایی ک برای هربخش گرفته بوذم اونا همونن،دیگه؟؟؟؟؟لازم نیست،ک دیگه پرینت بگیرم
128)3

129)1

130)4

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجام خخخخ جانم عزیزم؟
داشتم پستای دیشب تا الانو میخوندم
سلاااااام عزیزم اینجاییی چقد ساکتی / بین جزوه های منظری که خوندی از همه به درد بخور تر کدوم بوده ؟ راستی توی جزوه شاهچراغی خط اول نوشته منظر بخشی از محیط است ولی سوال 111 سال92 برعکسش هست

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستتون درد نکنه از همتون ممنونم اما واقعاذخوب خوندید معلومه من اصلا تا حالا این شکل ها روندیده بودم
کهexهمان عارف عزیز لطف کردن گفتن از کجاست این شکلا
چون با گوشی میام بخاطر همین باگوشی عکس گرفتم
بازم ممنون فقط جزوه ای نیست ک این عکسا ومشابه اونا باشه توش ؟؟؟؟؟؟؟؟ک حدقل ی نگاهی بکنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا اخرش سر به کوه و بیابان میزارم از دست اینکه هر کتاب باز میکنی یک تست را هر کدوم یک گزینه میزنن
بچه ها یک چند تا سوال یکی جواب بده
1.توی اقیلیم گرم و خشک و گرم مرطوب حیاط ها کدوم بزرگتره و ارتفاع دیوار حیاط و ارتفاع اتاق ؟؟؟؟؟
2. محور طولی نقش جهان همون شمالی-جنوبی یا به یک سمتی متمایله ؟؟؟؟؟؟؟
3.درز انقطاع توی ساختمون یک بگه چنده 1/100یا1/200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خلاصه یک توضیح اگه بدید ممنون تازه از دو تا منبع با دو جواب متفاوت دیدم ممنون میشم بگین جریان درست چیه؟:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااام عزیزم اینجاییی چقد ساکتی / بین جزوه های منظری که خوندی از همه به درد بخور تر کدوم بوده ؟ راستی توی جزوه شاهچراغی خط اول نوشته منظر بخشی از محیط است ولی سوال 111 سال92 برعکسش هست
سلام عچقم ...
والا من خودم میخوام بهبهانیو اعتضادیو مرور کنم :| اگه قسمت شه تا قبل از کنکور :|

شاهچراغی .... آره اونو دیدم منم .... نمیدونم والا جزوه ی حسینی هم گفته منظر بخشی از محیط (الان چک کردم) ..... حالا من گفتم همونارو مرور میکنم بعد اگه رسیدم اینو میخونم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خدا اخرش سر به کوه و بیابان میزارم از دست اینکه هر کتاب باز میکنی یک تست را هر کدوم یک گزینه میزنن
بچه ها یک چند تا سوال یکی جواب بده
1.توی اقیلیم گرم و خشک و گرم مرطوب حیاط ها کدوم بزرگتره و ارتفاع دیوار حیاط و ارتفاع اتاق ؟؟؟؟؟
2. محور طولی نقش جهان همون شمالی-جنوبی یا به یک سمتی متمایله ؟؟؟؟؟؟؟
3.درز انقطاع توی ساختمون یک بگه چنده 1/100یا1/200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خلاصه یک توضیح اگه بدید ممنون تازه از دو تا منبع با دو جواب متفاوت دیدم ممنون میشم بگین جریان درست چیه؟:smile:
1- گرم و خشک بزرگتر از گرم و مرطوب ....ارتفاع توی گرم و مرطوب بیشتر به خاطر سایه اندازی و ارتفاع بیشتر اتاق هم گرم و مرطوب
2-مسجد امام رو که یادت هست نسبت به میدان 45 درجه چرخیده تا به سمت قبله باشه یعنی جنوب غربی حالا میشه شمالی جنوبی البته من یه جا دیدم که خیابان 4 باغ رو گفته بود شمالی جنوبی که یه خورده تو عکسش دقت کنی محور میدان به سمت جنوب شرقی متمایل تره
3-اگه تو صورت سوال برای 1 ساختمان بخاد میشه 1/100 اما اگه بگه برای 2 تا ساختمان میشه 1/200 ساختمان که ارتفاعش کمه +1/200 همون ارتفاع کمه که جمع کنی همون میشه 1/100 ارتفاع ولی نکته این توی هم سطح نبودن پی این 2 تا ساختمونه ........به نظرم امسال حتما یه سوال از این داریم

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اولیو دومی نظرم مثه توئه اما سومیو شک دارم بین 3 و 4

من سومی هم مطمئنم اینم مدرکش :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- گرم و خشک بزرگتر از گرم و مرطوب ....ارتفاع توی گرم و مرطوب بیشتر به خاطر سایه اندازی و ارتفاع بیشتر اتاق هم گرم و مرطوب
2-مسجد امام رو که یادت هست نسبت به میدان 45 درجه چرخیده تا به سمت قبله باشه یعنی جنوب غربی حالا میشه شمالی جنوبی البته من یه جا دیدم که خیابان 4 باغ رو گفته بود شمالی جنوبی که یه خورده تو عکسش دقت کنی محور میدان به سمت جنوب شرقی متمایل تره
3-اگه تو صورت سوال برای 1 ساختمان بخاد میشه 1/100 اما اگه بگه برای 2 تا ساختمان میشه 1/200 ساختمان که ارتفاعش کمه +1/200 همون ارتفاع کمه که جمع کنی همون میشه 1/100 ارتفاع ولی نکته این توی هم سطح نبودن پی این 2 تا ساختمونه ........به نظرم امسال حتما یه سوال از این داریم
پویان جونن ببخشید آخرش 1/100؟؟اون نکته اشو ک گفتی قاطی کردم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جزوه ای نیست تو باسگاه اینا باشه توش؟؟؟لازمه ما بخونیمش یا مدیریت ها باید بخونن
هست یه خلاصه واسه مرکزه به نظرم کامله 30 دقیقه ای هم میشه خوندش
از الهام واسه پیدا کردنش کمک بگیر الهاااااااااااام کجایییییی

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال اول چطوری شکلشو دیدین؟ من اصن نمیبینم!!!! امابه نظر نمیاد سازه چادری باشه!!!

عزیزم سوالای سال پیش مدیریت پروژه بود اگه خاستی عکس با کیفیت میذارم سوالای خوبی،داشت خجالت کشیدم همشو بپرسم اونارو فقط گذاشتم

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نمودار های 1 و 2 متعلق به چه تیر هایی هستند؟

تستی هم نمی دم ، بشینین فکر کنین!

سوالای سخت میدیااااا:confused:
اولی تیر طره ای که از سمت راست طره است و یک گشتاور متمرکز هم در انتهای دهانه داره.....؟
دومی هم که یه تیر دوسر گیرداره با یه بار متمرکز در وسط....
درسته؟؟؟؟:confused:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
هست یه خلاصه واسه مرکزه به نظرم کامله 30 دقیقه ای هم میشه خوندش
از الهام واسه پیدا کردنش کمک بگیر الهاااااااااااام کجایییییی
چی شده؟ کی چی میخواد؟:biggrin:
شدم گوگل باشگاه خخخخ

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نمودار های 1 و 2 متعلق به چه تیر هایی هستند؟

تستی هم نمی دم ، بشینین فکر کنین!

1_تیر یک سر گیر دار یا همون طره با بار گسترده غیر یکنواخت

2_تیر 2 سر گیر دار با یک بار متمرکز در وسط دهانه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟:que:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی شده؟ کی چی میخواد؟:biggrin:
شدم گوگل باشگاه خخخخ
ایماه جان ی جزوه چیزی ک توش اون سوالایی ک خودم عکس گذاشته بودمو پرسیده بودمو میخام ک توش باشن اخه من تا حالا اصلا اونا رو جایی ندیده بودم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا