زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوالهای تاریخه کنکور ادوار گذشته است.
سوال 2 و 3 رو فقط واسه این گذاشتم که ببینید ، سوالهای تکراری هم می دن.
اسم بناهای عکس های آخری رو هم از راست به چپ بنویسین.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان می شه یه راهنمایی بکنید

من منظر خیلی نخوندم فقط منظر نعیما را خوندم تمام درصدام نسبتا خوبه ولی فقط منظرم پائین چون خیلی منظر نمیخوام
یه نفر بهم توصیه کرد منظر عصر کنکاش را بگیرم
می شه کسایی که این کتاب را خوندند و سوالای کنکور سالهای گذشته را هم دیدن بگند می تونه این کتاب مفید باشه یانه؟؟؟؟؟؟؟
نمی خوام تو این فرصت کم یه پول برای یه کتاب بدم و وقت هم صرف خوندنش بکنم بعد هیچ فایده ای نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا کمک کنید

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

من منظر خیلی نخوندم فقط منظر نعیما را خوندم تمام درصدام نسبتا خوبه ولی فقط منظرم پائین چون خیلی منظر نمیخوام
می شه کسایی که این کتاب را خوندند و سوالای کنکور سالهای گذشته را هم دیدن بگند می تونه این کتاب مفید باشه یانه؟؟؟؟؟؟؟
نمی خوام تو این فرصت کم یه پول برای یه کتاب بدم و وقت هم صرف خوندنش بکنم بعد هیچ فایده ای نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا کمک کنید
کتاب سنگینیه ، از لحاظ مطلب.نعیما خیلی آسون تر از جیزیه که دیده می شه.
منظر ضریبش یکه ، درک معماری رو بالای 60 بزنی و منظرت 20 باشه ،خیلی بهتر از اونه که منظر رو با این همه مقاله مزخرف و کتاب های چرت بخونی و بزور 60 بزنی.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظر ضریبش یکه ، درک معماری رو بالای 60 بزنی و منظرت 20 باشه ،خیلی بهتر از اونه که منظر رو با این همه مقاله مزخرف و کتاب های چرت بخونی و بزور 60 بزنی.

خوب درک نمیره بالا:(
منظر رو چند بزنیم درک رو پوشش میده؟؟مثلا هر دوتارو 30 بزنیم خیلی کمه؟؟؟؟؟:redface:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب درک نمیره بالا:(
منظر رو چند بزنیم درک رو پوشش میده؟؟مثلا هر دوتارو 30 بزنیم خیلی کمه؟؟؟؟؟:redface:
بیشتر و حل تست ها ی درک وقت بزاری بهتر از منظره.درک ضریبش سه اه وای منظر یک.درک 70 ،منظر صفر رو پوشش می ده.درک 70 ، زبان 20 رو پوشش می ده.
واقعا هر کی درک رو بالای 50 بزنه رتبش بهتر درمیاد.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

راستش من درک را اکثرا بالای 50 می زنم بقیه درسهام هم تقریبا خوب میزنم ولی منظر را زیر 20 میزنم
میشه یه چیز خوب . کم و مفید معرفی کنی که درصدام بیاد رو 30 یا 40
مشاور مرکز بهم گفت این جور که منظر میزنی رتبه واقعیتا حدود 100 تا میاره پائین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- 3
2- 4
3- 2
مدرسه 4 باغ
مسجد جامع اصفهان(البته رو قزوین هم شک داشتم)....
الله الله شیخ صفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برج کاشانه
نمیدونم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش من درک را اکثرا بالای 50 می زنم بقیه درسهام هم تقریبا خوب میزنم ولی منظر را زیر 20 میزنم
میشه یه چیز خوب . کم و مفید معرفی کنی که درصدام بیاد رو 30 یا 40
مشاور مرکز بهم گفت این جور که منظر میزنی رتبه واقعیتا حدود 100 تا میاره پائین
منظر من سال پیش هیچی نخونده بودم میتونستم با دقت 30 بزنم که البته بی دقتی و اینا شد 15 4 تا مقاله خونده بودم ....باغ پیر نیا...2 تا مقاله از منصوری و 1 دونه هم باغ سازی ژاپنی ....
امسال هم باز منظر نخوندم با این که کتاب منظر کنکاش رو هم گرفتم ولی میخوام بخونم 200 صفحه است 2 روزه میشه کامل خوند مرور میخاد همه مقاله ها و جزوات رو پوشش میده .....خودشم تست های سال های پیش رو داره به نظر من واقعا کتاب خوبیه اگه حفظیاتت خوب باشه بگیر چون تعداد باغ ها واقعا زیاده من یه 30 صفحه از اولش خوندم فلش کارت درست کردم با این کتاب میتونی برسونی 40 -50

آخرین ویرایش:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظر من سال پیش هیچی نخونده بودم میتونستم با دقت 30 بزنم که البته بی دقتی و اینا شد 15 4 تا مقاله خونده بودم ....باغ پیر نیا...2 تا مقاله از منصوری و 1 دونه هم باغ سازی ژاپنی ....
امسال هم باز منظر نخوندم با این که کتاب منظر کنکاش رو هم گرفتم ولی میخوام بخونم 200 صفحه است 2 روزه میشه کامل خوند مرور میخاد همه مقاله ها و جزوات رو پوشش میده .....خودشم تست های سال های پیش رو داره به نظر من واقعا کتاب خوبیه اگه حفظیاتت خوب باشه بگیر چون تعداد باغ ها واقعا زیاده من یه 30 صفحه از اولش خوندم فلش کارت درست کردم با این کتاب میتونی برسونی 40 -50

گفتم من منظر نعیما را خوندم و قسمت باغ ایرانی را خوب بلدم بیشتر برای مبانی اولیش و منظرهای خارجی میخوام فکر میکنید پش مفید باشه

ممنون

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفتم من منظر نعیما را خوندم و قسمت باغ ایرانی را خوب بلدم بیشتر برای مبانی اولیش و منظرهای خارجی میخوام فکر میکنید پش مفید باشه

ممنون
یه جزوه ای بود تو باشگاه در مورد منظر معاصر اعتضادی بود فک کنم همونه اورده...کلن همه چیو تو 200 صفحه جمع کرده میگم بگیرش اگه وقت داری بخونی ضرر نمیکنی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون

حتما بخونش پارسال سوال 3 _4 تا سوال ازش اومد به جرات میتونم بگم واسه جمع بندی کلیه کتابها و مقالات این منظر کنکاش لیلا میر خرسندی بهترینه همین جا (جا داره )ازش کمال تشکر رو داشته باشم:D

aytakin69

عضو جدید

1)...2

2)...1

3)...4

اولی نمیدونم...دومی جامع قزوین....سومی شاید پیر علمدار دامغان....پنجمی طغرل...و آخری گنبد کبود مراغه

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
1)...2

2)...1

3)...4

اولی نمیدونم...دومی جامع قزوین....سومی شاید پیر علمدار دامغان....پنجمی طغرل...و آخری گنبد کبود مراغه

خانمی همه رو درست گفتی الی سوال 2 که میشه 4 اگه توجه کنی گفته گنبدهای رک یعنی تیزه دار .........پس میشه مخروطی

ex جان منم دیگه نقل قول نگرفتم از تستات همین جوابهای منه با این تفاوت که گزینه 2 میشه 4 و بابت تستات و فعالیت مفیدت هم سپاسگذارم;)

عه یادم رفت اولین تصویر هم مربوط به مسجد ومدرسه چهار باغ عباسی واقع در ضلع شرقی چهار باغ با گنبدی دو پوسته گسسته و رنگ کاشهای زرد وسیاه بر زمینه فیروزه ای و و قراگیری بازار در ضلع شمالی این مسجد و کاروانسرای مادر شاه در ضلع شرقی این مسجد

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهشا کمک کنید

من کتاب ندیدم ولی گویا کتاب زیادی ولی مطلبش روان و به نظر من الان وقت کتاب خوندن جدید نیست اگه خیلی مایلی که منظر بخونی به نظرم جزوه بخون من خودم یک مقدار جزوه خوندم و درصد منظرم بد نیست البته من سوالات چزتی که گاهی اوقات میدن را جواب نمیدم به نظرم جزوه ها می تونن کارت راه بندازن

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کتاب ندیدم ولی گویا کتاب زیادی ولی مطلبش روان و به نظر من الان وقت کتاب خوندن جدید نیست اگه خیلی مایلی که منظر بخونی به نظرم جزوه بخون من خودم یک مقدار جزوه خوندم و درصد منظرم بد نیست البته من سوالات چزتی که گاهی اوقات میدن را جواب نمیدم به نظرم جزوه ها می تونن کارت راه بندازن

جزوه ها معمولا درکش خیلی سخت
چه جزوه ای را پیشنهاد می کنی؟؟/////////

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میگم از کجا بدونیم یک عضو توی خرپا صفر نیرویی هستش ؟؟؟؟؟؟
و اینکه کدوم تحت فشار و کدوم تحت کشش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه تا سوال تالیفی از جزییات ارتقا دهنده و فناوری های نوین ساختمانی :
جزییات ارتقا دهنده و فناوری های نوین ساختمانی اینا الان رو بورس سوالا ی دکتری هستند و هر سال 4 یا 5 تا سوال دکتری و هنر های ساخن ،shift می شه اینور تو معماری.
بخونینشون.ICF-LGS-GRC و....
1.کدوم یک از بتن های زیر ،ضد آب هستند؟
الف-گرانکریت
ب-های کریت
ج-SCC
د-TRANSPARENT CONCRETE
اینطور سوال هم مهمه،یعنی اسم می دن و می گن سیستم کدومشون متفاوته!
2.سیستم ساختمانی کدومیک متفاوته!
الف.انستیتو بتن آمریکا
ب.فرودگاه جده
ج.ساختمان همایش سازمان ملل
د.ایلینی هال
3.تو کدوم سازه ، از پانل های GRC استفاده شده؟
الف-حمام ورالمیلیوم
ب-منادناک
ج-مدیاسیتی
د-SWISS RE

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه ها معمولا درکش خیلی سخت
چه جزوه ای را پیشنهاد می کنی؟؟/////////

من چند تا جزوه مال دوستام بود بهم دادن یکی غزاله روحانی خیلی راحت بود ،تاریخچه منظر هم یک30صفحه بود اون هم خوبه ،جزوه منصوری و اعتضادی هم یک نگاه انداختم در کل خوندن منظر خیلی راحته فقط یکم تاریخچه اش اون 30 صفحه اوایلش اذیت کرد برا حفظ کردنشون که بعد خوب شد،به نظرم محدود بخون ولی با تسلط بخون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میگم از کجا بدونیم یک عضو توی خرپا صفر نیرویی هستش ؟؟؟؟؟؟
و اینکه کدوم تحت فشار و کدوم تحت کشش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید تحلیل نیرویی کنی و اون سه قاعده رو بدونی.
در کل تو پل HOWE عضوهای گوشه ها ،عمودی و بالایی ،یعنی 4 تا شون صفر نیرو اند. وبیشتر حذفشون می کنن.الان تو این شکل حذف شدن.
تو پل PRATT هم عضو عمود وسط و و عضوهایی که تو پایین و گوشه ها هستند یعنی دوتا شون بهمراه اون عمودی وسطی ،یعنی در کل 3 عضو صفرنیرواند.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه هايى كه تاريخشون توپه و اينا..... كسى اينا كه مى گه نمى دونم فلان بنا بيانيه ى پست مدرنه و بهمان بيانيه ى چى و اينا رو، تسلطى داره بياد بگه يه دور واسمون؟؟؟؟
مثلن سيگرام بيانيه ى ميس ونده روهه س واسه ساختمون بلند..

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید تحلیل نیرویی کنی و اون سه قاعده رو بدونی.
در کل تو پل HOWE عضوهای گوشه ها ،عمودی و بالایی ،یعنی 4 تا شون صفر نیرو اند. وبیشتر حذفشون می کنن.الان تو این شکل حذف شدن.
تو پل PRATT هم عضو عمود وسط و و عضوهایی که تو پایین و گوشه ها هستند یعنی دوتا شون بهمراه اون عمودی وسطی ،یعنی در کل 3 عضو صفرنیرواند.

مرسی فقط اون سه تا قاعده چی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟

sheelan

عضو جدید

خواهشا کمک کنید

کتاب نعیما + جزوه معماری با طبیعت در گذر زمان(بهبهانی)=اگه با دقت بخونی تا 50 میتونی بزنی...زیاد رو کنکورهای ازمایشی مرکز حساب نکن تم سوالاش با کنکور فرق داره...

cna12

عضو جدید
مشخصه ی ravensbourne college لندن چیه؟index.jpg
1)نمای شیشه ای باز و بسته شونده
2)پانل های grc
3)الومنیوم آنودایز شده
4)نمای فلزی دو پوسته مشبّک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا