مگه نگفتی تو کتاب کدومشون به هم نزدیکن؟بعد فولدینگ ، دیکانستراگشنه دیگه!قبادیانی!فولدینگ لایه لایه افقی
دیکانستراکشن ساختار شکن

مگه نگفتی تو کتاب کدومشون به هم نزدیکن؟بعد فولدینگ ، دیکانستراگشنه دیگه!قبادیانی!فولدینگ لایه لایه افقی
دیکانستراکشن ساختار شکن
کتاب سنگینیه ، از لحاظ مطلب.نعیما خیلی آسون تر از جیزیه که دیده می شه.سلام دوستان می شه یه راهنمایی بکنید
من منظر خیلی نخوندم فقط منظر نعیما را خوندم تمام درصدام نسبتا خوبه ولی فقط منظرم پائین چون خیلی منظر نمیخوام
یه نفر بهم توصیه کرد منظر عصر کنکاش را بگیرم
می شه کسایی که این کتاب را خوندند و سوالای کنکور سالهای گذشته را هم دیدن بگند می تونه این کتاب مفید باشه یانه؟؟؟؟؟؟؟
نمی خوام تو این فرصت کم یه پول برای یه کتاب بدم و وقت هم صرف خوندنش بکنم بعد هیچ فایده ای نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا کمک کنید
وجه شباهت کدام یک از یک سبکهای زیر به هم نزدیک تر است؟
1_مدرن ونئو گوتیک 2_دیکانستراکشن و فولدینگ
3_ارت نوو و رمانسک 3_باروک و فولدینگ
کتاب سنگینیه ، از لحاظ مطلب.نعیما خیلی آسون تر از جیزیه که دیده می شه.
منظر ضریبش یکه ، درک معماری رو بالای 60 بزنی و منظرت 20 باشه ،خیلی بهتر از اونه که منظر رو با این همه مقاله مزخرف و کتاب های چرت بخونی و بزور 60 بزنی.
بیشتر و حل تست ها ی درک وقت بزاری بهتر از منظره.درک ضریبش سه اه وای منظر یک.درک 70 ،منظر صفر رو پوشش می ده.درک 70 ، زبان 20 رو پوشش می ده.خوب درک نمیره بالا
منظر رو چند بزنیم درک رو پوشش میده؟؟مثلا هر دوتارو 30 بزنیم خیلی کمه؟؟؟؟؟![]()
کتاب سنگینیه ، از لحاظ مطلب.نعیما خیلی آسون تر از جیزیه که دیده می شه.
منظر ضریبش یکه ، درک معماری رو بالای 60 بزنی و منظرت 20 باشه ،خیلی بهتر از اونه که منظر رو با این همه مقاله مزخرف و کتاب های چرت بخونی و بزور 60 بزنی.
منظر من سال پیش هیچی نخونده بودم میتونستم با دقت 30 بزنم که البته بی دقتی و اینا شد 15 4 تا مقاله خونده بودم ....باغ پیر نیا...2 تا مقاله از منصوری و 1 دونه هم باغ سازی ژاپنی ....راستش من درک را اکثرا بالای 50 می زنم بقیه درسهام هم تقریبا خوب میزنم ولی منظر را زیر 20 میزنم
میشه یه چیز خوب . کم و مفید معرفی کنی که درصدام بیاد رو 30 یا 40
مشاور مرکز بهم گفت این جور که منظر میزنی رتبه واقعیتا حدود 100 تا میاره پائین
منظر من سال پیش هیچی نخونده بودم میتونستم با دقت 30 بزنم که البته بی دقتی و اینا شد 15 4 تا مقاله خونده بودم ....باغ پیر نیا...2 تا مقاله از منصوری و 1 دونه هم باغ سازی ژاپنی ....
امسال هم باز منظر نخوندم با این که کتاب منظر کنکاش رو هم گرفتم ولی میخوام بخونم 200 صفحه است 2 روزه میشه کامل خوند مرور میخاد همه مقاله ها و جزوات رو پوشش میده .....خودشم تست های سال های پیش رو داره به نظر من واقعا کتاب خوبیه اگه حفظیاتت خوب باشه بگیر چون تعداد باغ ها واقعا زیاده من یه 30 صفحه از اولش خوندم فلش کارت درست کردم با این کتاب میتونی برسونی 40 -50
یه جزوه ای بود تو باشگاه در مورد منظر معاصر اعتضادی بود فک کنم همونه اورده...کلن همه چیو تو 200 صفحه جمع کرده میگم بگیرش اگه وقت داری بخونی ضرر نمیکنیگفتم من منظر نعیما را خوندم و قسمت باغ ایرانی را خوب بلدم بیشتر برای مبانی اولیش و منظرهای خارجی میخوام فکر میکنید پش مفید باشه
ممنون
گفتم من منظر نعیما را خوندم و قسمت باغ ایرانی را خوب بلدم بیشتر برای مبانی اولیش و منظرهای خارجی میخوام فکر میکنید پش مفید باشه
ممنون
مگه نگفتی تو کتاب کدومشون به هم نزدیکن؟بعد فولدینگ ، دیکانستراگشنه دیگه!قبادیانی!![]()
1)...2
2)...1
3)...4
اولی نمیدونم...دومی جامع قزوین....سومی شاید پیر علمدار دامغان....پنجمی طغرل...و آخری گنبد کبود مراغه
سلام دوستان می شه یه راهنمایی بکنید
من منظر خیلی نخوندم فقط منظر نعیما را خوندم تمام درصدام نسبتا خوبه ولی فقط منظرم پائین چون خیلی منظر نمیخوام
می شه کسایی که این کتاب را خوندند و سوالای کنکور سالهای گذشته را هم دیدن بگند می تونه این کتاب مفید باشه یانه؟؟؟؟؟؟؟
نمی خوام تو این فرصت کم یه پول برای یه کتاب بدم و وقت هم صرف خوندنش بکنم بعد هیچ فایده ای نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا کمک کنید
من کتاب ندیدم ولی گویا کتاب زیادی ولی مطلبش روان و به نظر من الان وقت کتاب خوندن جدید نیست اگه خیلی مایلی که منظر بخونی به نظرم جزوه بخون من خودم یک مقدار جزوه خوندم و درصد منظرم بد نیست البته من سوالات چزتی که گاهی اوقات میدن را جواب نمیدم به نظرم جزوه ها می تونن کارت راه بندازن
جزوه ها معمولا درکش خیلی سخت
چه جزوه ای را پیشنهاد می کنی؟؟/////////
باید تحلیل نیرویی کنی و اون سه قاعده رو بدونی.بچه ها میگم از کجا بدونیم یک عضو توی خرپا صفر نیرویی هستش ؟؟؟؟؟؟
و اینکه کدوم تحت فشار و کدوم تحت کشش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید تحلیل نیرویی کنی و اون سه قاعده رو بدونی.
در کل تو پل HOWE عضوهای گوشه ها ،عمودی و بالایی ،یعنی 4 تا شون صفر نیرو اند. وبیشتر حذفشون می کنن.الان تو این شکل حذف شدن.
تو پل PRATT هم عضو عمود وسط و و عضوهایی که تو پایین و گوشه ها هستند یعنی دوتا شون بهمراه اون عمودی وسطی ،یعنی در کل 3 عضو صفرنیرواند.
![]()
4?????بچه ها میشه لطفا این سوال را برام جواب بدید؟
مشاهده پیوست 190764
سلام دوستان می شه یه راهنمایی بکنید
خواهشا کمک کنید
....3بچه ها میشه لطفا این سوال را برام جواب بدید؟
مشاهده پیوست 190764