زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چطوری عارفه!
واست یه ماشین خریدم ، الان تو کره شمالیه!

.
.
.
اینم ماشینه خودمه ، الان تو گمرکه ، تا یه ماه دیگه ترخیص می شه!

امشب عالی ام...عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی....خیلی خوشحالم دوستای خوبی مثل شما ها دارم....سمانه جان میترا جووون آقا سحراب...رجب رجب ک برام ماشین خرید:D
اصلا کلا منو امشب نابوووووووووود کردین...خیلی دوستتون دارم خداییی....
از شما بهتر تو زندگیم نبوده و نخواهدم بود...
مرسی از همتوووووووووووووووووووووووووووون.....

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلیسای دوره انتقال از رمانسک به گوتیک؟بشتابید جایزه داره:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
امشب عالی ام...عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی....خیلی خوشحالم دوستای خوبی مثل شما ها دارم....سمانه جان میترا جووون آقا سحراب...رجب رجب ک برام ماشین خرید:D
اصلا کلا منو امشب نابوووووووووود کردین...خیلی دوستتون دارم خداییی....
از شما بهتر تو زندگیم نبوده و نخواهدم بود...
مرسی از همتوووووووووووووووووووووووووووون.....
اینم لایک کنین !
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...داره-دوست-داشتی-نگاه-کن?p=7237882#post7237882

arefeh

کاربر ممتاز
کلیسای دوره انتقال از رمانسک به گوتیک؟بشتابید جایزه داره:D

سن پیتزو؟؟؟؟!!!!:eek:
بابا از قبل رمانسک هم سئوال بدید خووووو...از اول جهان تا اول رمانسک هر جا رو ما مرور نکردیم دقیقا از اونجا میدید...افکار ما به هم میریزه...یه چند تا تست هم از معاصر از اول تا آخر ارگانیک میدید ببینیم چ کاره ایم؟؟؟امروز مرور کردم...فردا جدیدا بقیه معاصر رو نخوندم....

arefeh

کاربر ممتاز
چه حس خوبی دارم....:)
با این حس میرم میخوابم ک فردا صبح زود بیدار شم برای یه روز پر انرژی....
خدایا شکرت از نعمتهایی ک دادی...
شب همگی چای نسکافه ای همراه کیک شکلاتی...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطفا یک نظر بدید نظرتون چیه که برا ی مرور تاریخ ها دیگه کتاب ها را نخونم فقط جزوه قابوسی و عسگری با کتاب قبادیان بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچی من دوست نداره ،هیچکی جواب من نمی ده:cry::cry::cry:

mitra2470

عضو جدید
هیچی من دوست نداره ،هیچکی جواب من نمی ده:cry::cry::cry:
والله من تقریبا نظرم مثبته.یعنی خودمم تو فکرش بودم این کارو بکنم ولی خب دلم راضی نمیشه.
لا اقل اگه اینکارو انجام دادی حتما عکسا رو باز از روی کتابت نگاه کن.جهان مخصوصا همه رو نذاشته

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب سن دنی نیست مگه؟
از این آثار میانه راه متنفرم!
مقبره امیر اسماعیل سامانی میانه راه خراسانی و رازی.
نایین بین خراسانی و رازی و آذری
یزد بین خراسانی وآذری واصفهانی وقاجاری
اینا کار و زندگی نداشتن اومدن دخالت کردن تو هر بنا؟
که ما مجبور بشیم حفظشون کنیم؟:mad:

arefeh

کاربر ممتاز
صبح همگیتون آفتابی...
امروز میریم ببینیم چ میکنیم...توکل به خدا...
قراره معاصر و منظر رو بخونم....اما ببینیم چی میشه...
همگی موفق باشید:smile:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی شده عزیزم؟
حس مرگ دارم! :( تاريخمو هر دفعه يه درصدى مى زنم! بقيه شو تو يه رنج ده بيست درصدى به ثبات رسوندم ولى تاريخخخخخخخ !!! همه چى قاطى شده رسمن!! جزوه مانا هم غلط داره !! بانى مسعودم كه از كتابش جا خالى مى دن رسمن!!!! تازه من تاريخم قوى تر بود يعنى!!! :cry:
:w22:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حس مرگ دارم! :( تاريخمو هر دفعه يه درصدى مى زنم! بقيه شو تو يه رنج ده بيست درصدى به ثبات رسوندم ولى تاريخخخخخخخ !!! همه چى قاطى شده رسمن!! جزوه مانا هم غلط داره !! بانى مسعودم كه از كتابش جا خالى مى دن رسمن!!!! تازه من تاريخم قوى تر بود يعنى!!! :cry:
:w22:
عیب نداره عزیز من شما ایرانت که خوبه .من جهان خیلی ضعیفم ولی با این حال 66 درصد تست سال 85 رو زدم..میتونی تو بقیه جبران کنی مثلا خیالت راحته که هر چی از ایران بدن جواب میدی
حالا مشکلت معماری جهانشه یا غربش؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عیب نداره عزیز من شما ایرانت که خوبه .من جهان خیلی ضعیفم ولی با این حال 66 درصد تست سال 85 رو زدم..میتونی تو بقیه جبران کنی مثلا خیالت راحته که هر چی از ایران بدن جواب میدی
حالا مشکلت معماری جهانشه یا غربش؟
كلن همش!!! همه چى قاطى پاطى! :w15:

سوال: آقاى دوزبورخ كى بود؟؟
جديه ها. بگين ببينم!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی در راه خدا نحوهی کار اسلامپ رو به من توضیح بده ؟؟؟؟؟؟//
نحوه كار نداره ديگه!!! بتنا رو مى ريزن توش بعد ورش مى دارن اونقدى كه از بالاش بتنه مياد پايينو و ولو مى شه رو مى گن اسلامپ، سفت باشه بتن كمه اين مقدار شل باشه زياد!!! يه مين و ماكسى داره كه بتن مناسبى باشه. تو بتن خود متراكم هم اسلامپ قطريه، از بس شله مى ريزنش رو يه دايره، فاصله ى بين محيط اوليه تا محيط ثانويه اى كه توش ولو شده مى شه اسلامپش! الان مشكلت كجاشه دقيقن؟!؟!؟

توش : مخروط چلاق! :D

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
یکی در راه خدا نحوهی کار اسلامپ رو به من توضیح بده ؟؟؟؟؟؟//

اول سلام پویان جان
درباره اسلامپ:روانی و کارایی بتن و سهولت جاگیری آن را در قالب که با آزمایش اسلامپ مشخص میشود که یک مخروط بصورت ناقص است و بتن را درون ان میرزند و بعد از مدتی نشست آن را اندازه میگرند به اختلاف حالت قبل از نشست و بعد نشست عدد اسلامپ گویند که هر چه بیشتر باشد کارایی و روانی بتن بیشتر است

امیدوارم درست منظورتو فهمیده باشم و سوالت همین بوده باشه .....اگه قانع نشدی بگو بیشتر توضیح بدم داداش:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نحوه كار نداره ديگه!!! بتنا رو مى ريزن توش بعد ورش مى دارن اونقدى كه از بالاش بتنه مياد پايينو و ولو مى شه رو مى گن اسلامپ، سفت باشه بتن كمه اين مقدار شل باشه زياد!!! يه مين و ماكسى داره كه بتن مناسبى باشه. تو بتن خود متراكم هم اسلامپ قطريه، از بس شله مى ريزنش رو يه دايره، فاصله ى بين محيط اوليه تا محيط ثانويه اى كه توش ولو شده مى شه اسلامپش! الان مشكلت كجاشه دقيقن؟!؟!؟

توش : مخروط چلاق! :D

اول سلام پویان جان
درباره اسلامپ:روانی و کارایی بتن و سهولت جاگیری آن را در قالب که با آزمایش اسلامپ مشخص میشود که یک مخروط بصورت ناقص است و بتن را درون ان میرزند و بعد از مدتی نشست آن را اندازه میگرند به اختلاف حالت قبل از نشست و بعد نشست عدد اسلامپ گویند که هر چه بیشتر باشد کارایی و روانی بتن بیشتر است

امیدوارم درست منظورتو فهمیده باشم و سوالت همین بوده باشه .....اگه قانع نشدی بگو بیشتر توضیح بدم داداش:)
کلا نمیدونستم چیه یه عکس دیده بودم الان متوجه شدم مرسی .....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کسی پاسخ نامه کنکور 91 نداره آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ندارین فقط زبانشو کلیدشو بزارین ممنون میشم بخش درکش

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی پاسخ نامه کنکور 91 نداره آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ندارین فقط زبانشو کلیدشو بزارین ممنون میشم بخش درکش
سلام پویان خان خوبی؟
بخوام آپ کنم طول میکشه سرعت ندارم ببخشید از این سایت کلیدارو راحت میتونی دان کنی http://www.pardazeshpub.com/
اگر کارت را نیفتاد بگو از کتاب پاسخنامه تشریحیش عکس میگیرم برات

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پویان خان خوبی؟
بخوام آپ کنم طول میکشه سرعت ندارم ببخشید از این سایت کلیدارو راحت میتونی دان کنی http://www.pardazeshpub.com/
اگر کارت را نیفتاد بگو از کتاب پاسخنامه تشریحیش عکس میگیرم برات
راستی حواستون به A / B / C / D/ E / F بودن دفترچه تون باشه چون جای گزینه هاشون فرق داره

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی حواستون به A / B / C / D/ E / F بودن دفترچه تون باشه چون جای گزینه هاشون فرق داره
آره یه لحظه حس کردم همه رو غلط زدم ....بعد فهمیدم که نه بابا ....بچه ها 50 در اومد درصد زبانم البته بدون تست گرامر غلط زیاد داشتم چه وضعشه آخه..... سوالات کنکورا حس کردم آسونتر و راحتتر از کنکورای آزمایشیه .....ولی تو درک زبانش خوب رو گزینه ها مانور داده بودن ....

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجه شباهت کدام یک از یک سبکهای زیر به هم نزدیک تر است؟

1_مدرن ونئو گوتیک 2_دیکانستراکشن و فولدینگ

3_ارت نوو و رمانسک 3_باروک و فولدینگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا