سمت راستیه پویانه!با تشکر از دوستانی که جواب دادن همه درست جواب دادین :| فقط پویان یکی رو اشتباه جواب داد

سمت راستیه پویانه!با تشکر از دوستانی که جواب دادن همه درست جواب دادین :| فقط پویان یکی رو اشتباه جواب داد
مگه بده كه درست جواب داديم؟با تشکر از دوستانی که جواب دادن همه درست جواب دادین :| فقط پویان یکی رو اشتباه جواب داد
منم همینو فک می کنم ولی حوصله نداشتم بنویسم!کریستال پالاس نیست؟؟؟؟؟؟؟
مگه بده كه درست جواب داديم؟![]()
نهههههههه عزیزم اول فک کردم سوالای من آبکی بعد گفتم نه بچه های اینجا همه قوی هستن..... آفرین بر همگی![]()
شاهکار معماری عصر صنعت کدام بناست؟؟
اره عزیزم .کتابخانه ملی -پاریس - هانری لابروست .............همین الان خوندم
كتابخانه ملى پاريس؟شاهکار معماری عصر صنعت کدام بناست؟؟
واى معاصرو خوب اومدى!!!! من يه جا ديدم پرسيده بود رايت به كيا مى گفته استاد فيلان و كهن سرور بهمان!!!!!! مث دبستان جا خالى مى دن از كتاب!!!از معماری اسلامی بیزارم........اصلا تاریخ خر است....یه ذره هم به اینا رو بدی میگن اسم معشوقه ها و بچه های معمارای معاصرم حفظ کنین...اصلا سیستم اموزشیمون خر است..........
![]()
بله بله! ما قوى ايم! مى ترسم اينهمه ريز حفظ مى كنيم اصلن اينجورى نباشه سوالا !نهههههههه عزیزم اول فک کردم سوالای من آبکی بعد گفتم نه بچه های اینجا همه قوی هستن..... آفرین بر همگی![]()
مسير راه؟؟؟!؟! مدرن؟؟ انقلاب صنعتى؟؟ شيكاگو؟؟؟ شيب؟ بام؟اره عزیزم .
سوال دیگه؟
درکدام دوره معماری سازه ساختمان نشان دهنده مسیر راه است؟
چه خوشگله اين چشمه!!منم همینو فک می کنم ولی حوصله نداشتم بنویسم!
![]()
تير؟؟ چون هوا گرمه؟؟؟ بستگى داره رطوبت نسبى. نمى شه كلى پرسيد.رطوبت نسبی در کدامین فصل سال زیاد است؟
1_مهرماه
2_دی ماه
3_فروردین
4_تیرماه
رطوبت نسبی در کدامین فصل سال زیاد است؟
1_مهرماه
2_دی ماه
3_فروردین
4_تیرماه
سوال خوب و آسونی بودرطوبت نسبی در کدامین فصل سال زیاد است؟
1_مهرماه
2_دی ماه
3_فروردین
4_تیرماه
بحث صداقت در معماری را چه کسی مطرح کرد؟
1-جان راسکین
2-پیوجین
3-ویلیام ماریس
4-ویوله لودوک
راسكين؟بحث صداقت در معماری را چه کسی مطرح کرد؟
1-جان راسکین
2-پیوجین
3-ویلیام ماریس
4-ویوله لودوک
مربوط به جرج اورول نويسنده. كه به طور خاص اشاره مى كنه به مطالبى كه اورول توى داستاناش آورده، وضعيتايى كه واسه داشتن يه جامعه آزاد مخربن. براى دقيق دونستن اونا ديگه بايد بريد كتاباى مزرعه حيوانات و 1984 اورولو بخونيد! كه از حوصله اين بحث خارجه! خخخخخخOrwellian
میشه معنی این لغت رو دوستانی که زبانشون خوبه بگن......ممنون
من!.راسكين؟
مربوط به جرج اورول نويسنده. كه به طور خاص اشاره مى كنه به مطالبى كه اورول توى داستاناش آورده، وضعيتايى كه واسه داشتن يه جامعه آزاد مخربن. براى دقيق دونستن اونا ديگه بايد بريد كتاباى مزرعه حيوانات و 1984 اورولو بخونيد! كه از حوصله اين بحث خارجه! خخخخخخ
پسوند ian مثل ى نسبى تو فارسى مى مونه. به اسم كه اضافه شه ازش صفت نسبى مى سازه. مثلن victorian ويكتوريايى. و خيلى مثالاى ديگه. حالا اگه داخل متن خاصى بوده بگين تا واستون توضيح بيشتر بدم.
چرا؟؟؟!؟!؟ غلط گفتم؟؟؟ غلط نگفتم كه!!!من!.
اورول!.
علیرضا!.
صفت نسبی!.
بام!.
شیب!.
....ex(جون مادرت اسمتو عوض کن هر دفعه که میخام اشاره کنم بهت دچار تشویش روحی روانی میشم).
طراح سوالات کنکور سراسری!سازمان سنجش.
دکتر گلابچی.
و....![]()
اگر یکی از اتصالات یک ستون دو سر گیردار رو آزاد کنیم بار بحرانی کمانشی آن چند برابر میشود؟
اگر یکی از اتصالات یک ستون با اتصالات ساده را گیر دار بکنیم چه تغییری در بار بحرانی کمانش آن ایجاد میشود؟
اگر ابعاد مقطع و طول یک ستون با مقطع مربعی را دو برابر کنیم بار بحرانی کمانش آن چند برابر میشود ؟
بار بحرانی کمانش برای یک ستون آلومینیومی چند برابر نمونه مشابه فولادی است؟![]()
جزوه سروش نیارو ببین پیدا کردم برات میزارم............