نه بابا درسته تعجبم از این کتابا و این همه اطلاعاتته....چرا؟؟؟!؟!؟ غلط گفتم؟؟؟ غلط نگفتم كه!!!![]()
نه بابا درسته تعجبم از این کتابا و این همه اطلاعاتته....چرا؟؟؟!؟!؟ غلط گفتم؟؟؟ غلط نگفتم كه!!!![]()
هااااان! ترسيدم خو!!!! از بس همه چيو قاطى كردم به همه چى شك دارم!نه بابا درسته تعجبم از این کتابا و این همه اطلاعاتته....
یه دنیا ممنون جزوه سروش نیارو دیدم که اینارو پرسیدم ولی خامه و بدون جوابجزوه سروش نیارو ببین پیدا کردم برات میزارم
عزيزم خب شايد آدم بلد نيس جوابو!چرا اینجا اینجوری شده؟قبلا سئوال میپرسیدی همه جواب میدادن .نمیدونم شاید من اینجا غریبم![]()
بحث صداقت در معماری را چه کسی مطرح کرد؟
1-جان راسکین
2-پیوجین
3-ویلیام ماریس
4-ویوله لودوک[/QUOTE
جواب 4
سوالتون چی بود؟چرا اینجا اینجوری شده؟قبلا سئوال میپرسیدی همه جواب میدادن .نمیدونم شاید من اینجا غریبم![]()
اگر یکی از اتصالات یک ستون دو سر گیردار رو آزاد کنیم بار بحرانی کمانشی آن چند برابر میشود؟
اگر یکی از اتصالات یک ستون با اتصالات ساده را گیر دار بکنیم چه تغییری در بار بحرانی کمانش آن ایجاد میشود؟
اگر ابعاد مقطع و طول یک ستون با مقطع مربعی را دو برابر کنیم بار بحرانی کمانش آن چند برابر میشود ؟
بار بحرانی کمانش برای یک ستون آلومینیومی چند برابر نمونه مشابه فولادی است؟![]()
1/16برابر
1/0.49برابر تقریبا برابر با 2
4 برابر
1/3برابر
نکته اش اینجاست که بار کمانش ستون رابطه مستقیم با ممان اینرسی و جنس ماده(ضریب الاستیسیته)داره و رابطه معکوس با توان دوم طول جسم داره.....طول موثر اینارو هم که تو کتابا نوشته تو همون جزوه سروش نیا هم نوشته مثلا یه ستون دو سر گیردار طول موثرش 1/2 یه ستون با اتصالات مفصلی می باشد و.....
رطوبت نسبی در کدامین فصل سال زیاد است؟
1_مهرماه
2_دی ماه
3_فروردین
4_تیرماه
مهندس این جزوه سروشی را که میگی توی سایت هست همین قسمتی که میگی توش توضیح داده؟؟؟؟؟؟
عزیزم نمیدونم این قسمتش هس یا نه
عزیزم نمیدونم این قسمتش هس یا نه
1/16برابر
4 برابر
1/3برابر
نکته اش اینجاست که بار کمانش ستون رابطه مستقیم با ممان اینرسی و جنس ماده(ضریب الاستیسیته)داره و رابطه معکوس با توان دوم طول جسم داره.....طول موثر اینارو هم که تو کتابا نوشته تو همون جزوه سروش نیا هم نوشته مثلا یه ستون دو سر گیردار طول موثرش 1/2 یه ستون با اتصالات مفصلی می باشد و.....
بعد به من میگه زیاد خوندی!1/16برابر
4 برابر
1/3برابر
درسته.این جملا آخری رو اشتباه نگفتین؟؟؟؟؟3 برابر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان متوجه نشدم چی رو چی تقسیم بشه
ردیف پایین برا چیه؟؟؟؟نمیفهمم ردیف پایینشو
من الان متوجه نشدم چی رو چی تقسیم بشهمیشه یه خورده توضیح بدین؟؟ببخشین تورو خدا
N , EI . L چیه میشه توضیح بدین
N , EI . L چیه میشه توضیح بدین