زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا درسته تعجبم از این کتابا و این همه اطلاعاتته....
هااااان! ترسيدم خو!!!! از بس همه چيو قاطى كردم به همه چى شك دارم! :D

هنوز مونده تا درياى اطلاعات منو كشف كنين! به عمق درياچه هه تو تخت سليمانه و به وسعت اقيانوس ها!!! باهاهاهاها! خخخخخخخ. :w18::w08:

mitra2470

عضو جدید
بچه ها پاسخ تشریحی سال 91 رو کسی نذاشته تو باشگاه؟!!!من به شدت نیازمندم:cry:
تورو خدا یاری برسونین.کسی نمیتونه بذاره!!!!
کتاب من تا سال 90 داره.92 تو باشگاه بود اما واسه 91 نابود شدم و اخر ی فابل درست حسابی پیدا نکردم

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینجا اینجوری شده؟قبلا سئوال میپرسیدی همه جواب میدادن .نمیدونم شاید من اینجا غریبم:razz:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا تاسیسات مکانیکی و نور چی ها را باید بخونم و کاملا حفظ باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام برا بار اخر بخونمش؟؟
لطفا راهنمایی کنیدمرسی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سهلاااام
خووودافظ
خخخخخخخخخخ
شب میام باز پیشتون
برم معاصر بخونم و بیام باز
دوستون دالم ی عاااااالللمه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر یکی از اتصالات یک ستون دو سر گیردار رو آزاد کنیم بار بحرانی کمانشی آن چند برابر میشود؟
اگر یکی از اتصالات یک ستون با اتصالات ساده را گیر دار بکنیم چه تغییری در بار بحرانی کمانش آن ایجاد میشود؟
اگر ابعاد مقطع و طول یک ستون با مقطع مربعی را دو برابر کنیم بار بحرانی کمانش آن چند برابر میشود ؟
بار بحرانی کمانش برای یک ستون آلومینیومی چند برابر نمونه مشابه فولادی است؟:surprised::eek:

1/16برابر
1/0.49برابر تقریبا برابر با 2
4 برابر
1/3برابر
نکته اش اینجاست که بار کمانش ستون رابطه مستقیم با ممان اینرسی و جنس ماده(ضریب الاستیسیته)داره و رابطه معکوس با توان دوم طول جسم داره.....طول موثر اینارو هم که تو کتابا نوشته تو همون جزوه سروش نیا هم نوشته مثلا یه ستون دو سر گیردار طول موثرش 1/2 یه ستون با اتصالات مفصلی می باشد و.....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
1/16برابر
4 برابر
1/3برابر
نکته اش اینجاست که بار کمانش ستون رابطه مستقیم با ممان اینرسی و جنس ماده(ضریب الاستیسیته)داره و رابطه معکوس با توان دوم طول جسم داره.....طول موثر اینارو هم که تو کتابا نوشته تو همون جزوه سروش نیا هم نوشته مثلا یه ستون دو سر گیردار طول موثرش 1/2 یه ستون با اتصالات مفصلی می باشد و.....

مهندس این جزوه سروشی را که میگی توی سایت هست همین قسمتی که میگی توش توضیح داده؟؟؟؟؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
رطوبت نسبی در کدامین فصل سال زیاد است؟

1_مهرماه

2_دی ماه

3_فروردین

4_تیرماه

و اما جواب صحیح گزینه 2

هرچه دما کاهش یابد رطوبت نسبی افزایش میابد میدونید یا بگم......یا میگم:D چون بدلیل کاهش دما رطوبت دوست داره به شکل قطرات باران یا اشک یا شبنم یا..........دربیاد:surprised:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم نمیدونم این قسمتش هس یا نه

امکانش نیست براتون بزاریدش شما؟؟؟؟؟؟
والا یک سری از جزواتش که توی باشگاه هم بود بعضی هاش غیر قابل خوندن میشد و بقیه اش هم به سختی؟؟؟؟؟؟
کلا من دوست دارم این چیزا را یاد بگیرم ربطی به کنکور هم نداره ،جدیدا نمی دونم چرا خوشم اومده :smile:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
1/16برابر
4 برابر
1/3برابر

این جملا آخری رو اشتباه نگفتین؟؟؟؟؟3 برابر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
1/16برابر
4 برابر
1/3برابر
بعد به من میگه زیاد خوندی!:razz:
این عکس بار بحرانی هر کدوم رو نشون می ده. پایینی ها رو رو هم تقسیم کنین نسبتشون در میاد.
این تو جزوه عمران دانشگاه سهند بود.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این عکس بار بحرانی هر کدوم رو نشون می ده. پایینی ها رو رو هم تقسیم کنین نسبتشون در میاد.

اتفاقا من از تجزیه و تحلیل هات خیلی خوشم اومد باعث شدی من هم علاقه مند شم ،هرجا سوالاتت یا جوابهات ببینم حتما میخونم ،کلا باعث شدی من هم برم توی کف فن خدا را چه دیدی شاید باعث و بانی خیر شدی و من هم یک مقدار توی کنکور زدم ،ولی در کل جدایدا از این چیزا خوشم اومدم مرسی برا عکس که گذاشتی

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من اینو یادم رفته بود رفتم نگاه کردم بعد اومدم توضیح دادم:razz:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
امکانش نیست براتون بزاریدش شما؟؟؟؟؟؟
والا یک سری از جزواتش که توی باشگاه هم بود بعضی هاش غیر قابل خوندن میشد و بقیه اش هم به سختی؟؟؟؟؟؟
کلا من دوست دارم این چیزا را یاد بگیرم ربطی به کنکور هم نداره ،جدیدا نمی دونم چرا خوشم اومده :smile:
17072014343.jpg

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

ردیف پایین برا چیه؟؟؟؟نمیفهمم ردیف پایینشو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا