زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دارم معماری جهان میخونم ب نظرت فوکوس،کنم ب کتاب یا جزوه قابوسی؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که می دونم گنبد ترکین و ترمبه پتکانه از رازی اومده . ولی شاید نقش سازه ای داره.گنبد سوال تو هم هیچ کدوم از ایناست.
آخه تو بکی از آثار خوارزمشاهیان بود که تو نماش طاق داشت و من از استادمون پرسیدم چیه ، گفت دیوار سنگین و بلنده و اون طاق ها نقش سازه ای دارن.پس فک کنم ترک های سوال تو هم سازه ای باشه!
سوال قحطی بود ندا؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال قدیمی ولی دارای تناقض و این یکی اپدیت شده اوناست:D

جهت شرقی غربی در معابر کدام اقلیم مناسب است؟

1_گرم وخشک

2_گرم و مرطوب

3_سرد کوهستانی

4_هیچ کدام

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم پایم
.پویان جان همه میگن درکتون خوبه میشه ماها رو هم راهنمایی خیر بکنین
اینم تقدیم به دوستان گلم تحلیل از خودم با توجه به خونده هام و تجربه ....
1- هر روز تست بزنید
2- فکر طراح عزیز رو بخونید ... (خییییییییییییییییییییییییللللللللللللللللللللللیییییییییییییییییی مهمه) این نکته تو اکثر سوالای درک ج میده.....یعنی طراح هر کاری بکنه نمیتونه لو نده خودشو
3- درسای تاریخ اسلامی و جهان پلان هارو که دارید میخونید تحلیل بکنید ..... 1سوال همیشه داریم از این بخش
4- تنظیم شرایط که دیگه همیشه سوال داریم ازش رو مسلط باشید
5- ابنیه سنتی قبادیان رو یه نگاه سرعتی بهش بندازید هر سال 2 تا سوال درک داره
6- هر سال از فن 2 تا سوال داریم که ماشاالله همه فن رو ترکونیدم دیگه
7- اصل سوالات و سوالات تاثیر گذار در درک معماری سوالایی هستن که مربوط میشن به طراحی همونایی که تو 4 سال یاد گرفتیم کتاب علی عسگری یه بخشی مربوط به این گزینه داره که سوالای این قسمت فک کنم تو کنکور بیشتر از همه است
8- پرسپکتیو و سایه که من هم با سایه مشکل دارم ولی خوب میشه با یه تسلط نصفه نیمه هم جواب داد
9- بعضی سوالات که نباید بهشون جواب داد...یه مدت که تست بزنی دستت میاد
10- مسلط بودن به 5 تا طرحی که تو دانشگاه کار کردیم فضاهاش ....استانداردها....و..... مخصوصا طرح مسکونی که ریز نکته توش زیاد داره
اما نکات کلی
- با تحلیل جواب بدید شانسی جواب دادن یعنی مطمئنا جواب غلط
- ترس نداشته باشین ازش سعی کنید به تعداد زیادی از سوالات پاسخ بدید
- درک اصلا معلوم نیست چه اتفاقی بیفته ولی خیلی رو رتبه تاثیر داره پس درصد بالای درک یعنی درصد بالای قبولی روش کار کنید
این دوتا درصد رو هم داشته باشید...زبان -3 ...فن45...درک 45...تاریخ 70 منظر 30 ....سال 91 رتبه 123
زبان 16....فن 64.....درک 28....تاریخ 48....منظر 45....سال 92 رتبه 182
مقایسه 2 تا رتبه نشان از تاثیر درک داره با این که زبان هم منفی زده بوده ولی ببینید درک چه میکنه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

1_گرم وخشک

2_گرم و مرطوب

3_سرد کوهستانی

4_هیچ کدام
این سوال بارها و بارها پرسیده شده ...براسا قیابک ج بدیم یا کسمایی
من میگم 1....ولی قیابک خاک بر سر یه چی دیگه میگه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

1_گرم وخشک

2_گرم و مرطوب

3_سرد کوهستانی

4_هیچ کدام
جهت ابنیه رو می گم!
در واقع تو همشون !
بزار بهت یه توضیح توپ بدم!
تو ایران اکثر بناها مستطیلی هستند،واسه گرم و مرطوب و مرطوب معتدل کشیدگی شرقی خربی جهت استفاده از نسیم دریا است.
تو سرد و خشک هم جهت بهره وری از نور خورشید و در گرم و خشک واسه ایجاد سایه.

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوباره جهت ابنیه.
می دونم الان می گی تو گرم خشک و سرد خشک اینطوری نیست، ولی باید دقت کنی که مثلا 10 تا خونه کنار هم بچینیم و جهت گیری همشون شمالی جنوبی باشه،در کل شرقی غربی دیده میشه.
چرا باید اینکارو کنیم؟چون باید باقت تو این مناطق متراکم و فشرده باشه!
اگه یه زمانی تکی خواستیم خونه بزاریم یا ویلایی بازم این جهت به صرفه تره!
درکل همشون در امتداد شرقی غربی خوب جواب میدن.یه جا اقتصادی عملکردیه و یه جه اقلیمی.
ولی معابر گرم خشک -----------شرقی غربی -------------سایه
سرد خشک-------------------شمالی جنوبی --------------گرما

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در واقع تو همشون !
بزار بهت یه توضیح توپ بدم!
تو ایران اکثر بناها مستطیلی هستند،واسه گرم و مرطوب و مرطوب معتدل کشیدگی شرقی خربی جهت استفاده از نسیم دریا است.
تو سرد و خشک هم جهت بهره وری از نور خورشید و در گرم و خشک واسه ایجاد سایه.
بزار منم یه توضیح توپ بدم تو سرد و کوهستانی درسته که نور گرفتن اولویته ولی تابش آفتاب تو معابر شمالی جنوبی باعث سریعتر ذوب شدن میشه که الان تو شهر های ما تبدیل به به معذل(معزل(معضل))شده خودت که دیگه تو یه شهر سردو برفی هستی چرا میگی قیابک میگه شرقی غربی ولی من میگم غلط گفته ......البته اگه یه تبصره بزاریم واسش میشه گفت که معابر اصلی شمالی جنوبی و معابر فرعی شرقی غربی ولی بازهم مشکل داره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزار منم یه توضیح توپ بدم تو سرد و کوهستانی درسته که نور گرفتن اولویته ولی تابش آفتاب تو معابر شمالی جنوبی باعث سریعتر ذوب شدن میشه که الان تو شهر های ما تبدیل به به معذل(معزل(معضل))شده خودت که دیگه تو یه شهر سردو برفی هستی چرا میگی قیابک میگه شرقی غربی ولی من میگم غلط گفته ......البته اگه یه تبصره بزاریم واسش میشه گفت که معابر اصلی شمالی جنوبی و معابر فرعی شرقی غربی ولی بازهم مشکل داره
ابنیه رو گفتم!معبر رو نه!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرفت درسته!ولی لایک هام تموم شده!:(
واسه خودت دست بزن و آفرین بگو از طرف من.:D

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که می دونم گنبد ترکین و ترمبه پتکانه از رازی اومده . ولی شاید نقش سازه ای داره.گنبد سوال تو هم هیچ کدوم از ایناست.
آخه تو بکی از آثار خوارزمشاهیان بود که تو نماش طاق داشت و من از استادمون پرسیدم چیه ، گفت دیوار سنگین و بلنده و اون طاق ها نقش سازه ای دارن.پس فک کنم ترک های سوال تو هم سازه ای باشه!
سوال قحطی بود ندا؟

خیلی هم سوالم خوب بود:razz:
الان نکتشو میگم روشن شین:D

سابقه اندیشه ساخت گنبد ترکین با باریکه تاق در آتشکده نیاسر امااین باریکه تاق ها باربر نیستند!
نخستین گنبد ترکین با باریکه تاق باربر در گنبد نظام الملک مسجد جامع اصفهان می باشد

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی هم سوالم خوب بود:razz:
الان نکتشو میگم روشن شین:D

سابقه اندیشه ساخت گنبد ترکین با باریکه تاق در آتشکده نیاسر امااین باریکه تاق ها باربر نیستند!
نخستین گنبد ترکین با باریکه تاق باربر در گنبد نظام الملک مسجد جامع اصفهان می باشد
نکته اش تو امضای من هستش

cna12

عضو جدید
مهندس دفاع کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند شدی کجایی از شمال برگشتی .....دوستان بخوانید و بیاشامید امااااااازیاده روی نکنید....

بعله دفاع کردم چه جور؟؟
موضوعم دانشکده منابع طبیعی بود . 2هفته تو گیسوم جنگلبان بودم جاتون خالی
18
راستی این کف درصدای منه تو همه ی ازمونا به نظرتون می شه باهاش ره به جایی برد........زبان:58 فن:28 تاریخ:25 درک:35 منظر:20
اینم بالاترین درصدا....................................................................................................زبان:78 فن:57 تاریخ:43 درک:60 منظر:27
منظر چیز مسخره ایه اصن حسه خوندنش نمیاد

راستی اینو قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد.......آزمون معماریا چندمه دقیقا؟؟؟هی میگن 16 17 18هم...بالاخره کدوم؟؟

mitra2470

عضو جدید
معماری-معماری معمولا صبح روز آخر یعنی جمعه است.پارسالم اینطوری بود.
.
بچه ها کسی کلید ازمون 91 رو میتونه برام بذاره؟!!!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

1_گرم وخشک

2_گرم و مرطوب

3_سرد کوهستانی

4_هیچ کدام

همیشه سمت شمالی خیابان شرقی غربی (از صبح تا غروب) در آفتاب قرار میگیرد و سمت جنوبی آن در سایه است بنابراین این نوع خیابانها نه در اقلیم گرم و نه سرد کوهستانی مناسب نمی باشد در خیابان شمالی جنوبی افتاب در طول روز متغییر عمل میکند یعنی صبح سمت غربی خیابان نیمروز کل خیابان و هنگام غروب سمت شرقی خیابان در افتاب است بتابراین همه قسمتهای خیابان افتاب میگرد و همیشه یک سمت خیابان سایه دارد که برای عبور افراد شرایط مناسبی را ایجاد میکند;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیشه سمت شمالی خیابان شرقی غربی (از صبح تا غروب) در آفتاب قرار میگیرد و سمت جنوبی آن در سایه است بنابراین این نوع خیابانها نه در اقلیم گرم و نه سرد کوهستانی مناسب نمی باشد در خیابان شمالی جنوبی افتاب در طول روز متغییر عمل میکند یعنی صبح سمت غربی خیابان نیمروز کل خیابان و هنگام غروب سمت شرقی خیابان در افتاب است بتابراین همه قسمتهای خیابان افتاب میگرد و همیشه یک سمت خیابان سایه دارد که برای عبور افراد شرایط مناسبی را ایجاد میکند;)
زدی دست و پاشم که شکوندی متناقض تر شد که!!!!!!!!!!

memare iran

عضو جدید

توضیحت درسته اما جواب سوال ندادی..تا اونا که یادمه جهت شرقی غربی معبربرا اقلیم گرم ومرطوب مناسبه

memare iran

عضو جدید
دوستان موفق وپرانرژی
من هنوز درس نخونده دارم به نظرتون بخونمشون یا دیگه فقط تست بزنم؟
مشاور مرکز پریروز گفت دیگه وقت مطلب جدید خوندن نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا