تَرْك يا تَرَك؟سوال:آیا ترک های موجود در گنبد آتشکده نیاسر نقش سازه ای دارد؟
1-بله
2-خیر
3-نمیدانم
4-
![]()

تَرْك يا تَرَك؟سوال:آیا ترک های موجود در گنبد آتشکده نیاسر نقش سازه ای دارد؟
1-بله
2-خیر
3-نمیدانم
4-
![]()
تَرْك يا تَرَك؟![]()
سوال:آیا ترک های موجود در گنبد آتشکده نیاسر نقش سازه ای دارد؟
1-بله
2-خیر
3-نمیدانم
4-
![]()
گنبد ترکین دیگه منظورش که نقش سازه ای داره ...سوال:آیا ترک های موجود در گنبد آتشکده نیاسر نقش سازه ای دارد؟
1-بله
2-خیر
3-نمیدانم
4-
![]()
اینم تقدیم به دوستان گلم تحلیل از خودم با توجه به خونده هام و تجربه ....منم پایم.پویان جان همه میگن درکتون خوبه میشه ماها رو هم راهنمایی خیر بکنین![]()
این سوال بارها و بارها پرسیده شده ...براسا قیابک ج بدیم یا کسماییبچه ها یه سوال قدیمی ولی دارای تناقض و این یکی اپدیت شده اوناست
جهت شرقی غربی در معابر کدام اقلیم مناسب است؟
1_گرم وخشک
2_گرم و مرطوب
3_سرد کوهستانی
4_هیچ کدام
هر دوبچه ها من دارم معماری جهان میخونم ب نظرت فوکوس،کنم ب کتاب یا جزوه قابوسی؟؟؟؟
جهت ابنیه رو می گم!بچه ها یه سوال قدیمی ولی دارای تناقض و این یکی اپدیت شده اوناست
1_گرم وخشک
2_گرم و مرطوب
3_سرد کوهستانی
4_هیچ کدام
بزار منم یه توضیح توپ بدم تو سرد و کوهستانی درسته که نور گرفتن اولویته ولی تابش آفتاب تو معابر شمالی جنوبی باعث سریعتر ذوب شدن میشه که الان تو شهر های ما تبدیل به به معذل(معزل(معضل))شده خودت که دیگه تو یه شهر سردو برفی هستی چرا میگی قیابک میگه شرقی غربی ولی من میگم غلط گفته ......البته اگه یه تبصره بزاریم واسش میشه گفت که معابر اصلی شمالی جنوبی و معابر فرعی شرقی غربی ولی بازهم مشکل دارهدر واقع تو همشون !
بزار بهت یه توضیح توپ بدم!
تو ایران اکثر بناها مستطیلی هستند،واسه گرم و مرطوب و مرطوب معتدل کشیدگی شرقی خربی جهت استفاده از نسیم دریا است.
تو سرد و خشک هم جهت بهره وری از نور خورشید و در گرم و خشک واسه ایجاد سایه.
ابنیه رو گفتم!معبر رو نه!بزار منم یه توضیح توپ بدم تو سرد و کوهستانی درسته که نور گرفتن اولویته ولی تابش آفتاب تو معابر شمالی جنوبی باعث سریعتر ذوب شدن میشه که الان تو شهر های ما تبدیل به به معذل(معزل(معضل))شده خودت که دیگه تو یه شهر سردو برفی هستی چرا میگی قیابک میگه شرقی غربی ولی من میگم غلط گفته ......البته اگه یه تبصره بزاریم واسش میشه گفت که معابر اصلی شمالی جنوبی و معابر فرعی شرقی غربی ولی بازهم مشکل داره
حرفت درسته!ولی لایک هام تموم شده!بزار منم یه توضیح توپ بدم تو سرد و کوهستانی درسته که نور گرفتن اولویته ولی تابش آفتاب تو معابر شمالی جنوبی باعث سریعتر ذوب شدن میشه که الان تو شهر های ما تبدیل به به معذل(معزل(معضل))شده خودت که دیگه تو یه شهر سردو برفی هستی چرا میگی قیابک میگه شرقی غربی ولی من میگم غلط گفته ......البته اگه یه تبصره بزاریم واسش میشه گفت که معابر اصلی شمالی جنوبی و معابر فرعی شرقی غربی ولی بازهم مشکل داره
تا اونجایی که می دونم گنبد ترکین و ترمبه پتکانه از رازی اومده . ولی شاید نقش سازه ای داره.گنبد سوال تو هم هیچ کدوم از ایناست.
آخه تو بکی از آثار خوارزمشاهیان بود که تو نماش طاق داشت و من از استادمون پرسیدم چیه ، گفت دیوار سنگین و بلنده و اون طاق ها نقش سازه ای دارن.پس فک کنم ترک های سوال تو هم سازه ای باشه!
سوال قحطی بود ندا؟
خوب معبر که باشه ابنیه هم با اون ساخته میشه دیگهابنیه رو گفتم!معبر رو نه!
نکته اش تو امضای من هستشخیلی هم سوالم خوب بود
الان نکتشو میگم روشن شین
سابقه اندیشه ساخت گنبد ترکین با باریکه تاق در آتشکده نیاسر امااین باریکه تاق ها باربر نیستند!
نخستین گنبد ترکین با باریکه تاق باربر در گنبد نظام الملک مسجد جامع اصفهان می باشد
نکته اش تو امضای من هستش
مهندس دفاع کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند شدی کجایی از شمال برگشتی .....دوستان بخوانید و بیاشامید امااااااازیاده روی نکنید....
بچه ها یه سوال قدیمی ولی دارای تناقض و این یکی اپدیت شده اوناست
1_گرم وخشک
2_گرم و مرطوب
3_سرد کوهستانی
4_هیچ کدام
زدی دست و پاشم که شکوندی متناقض تر شد که!!!!!!!!!!همیشه سمت شمالی خیابان شرقی غربی (از صبح تا غروب) در آفتاب قرار میگیرد و سمت جنوبی آن در سایه است بنابراین این نوع خیابانها نه در اقلیم گرم و نه سرد کوهستانی مناسب نمی باشد در خیابان شمالی جنوبی افتاب در طول روز متغییر عمل میکند یعنی صبح سمت غربی خیابان نیمروز کل خیابان و هنگام غروب سمت شرقی خیابان در افتاب است بتابراین همه قسمتهای خیابان افتاب میگرد و همیشه یک سمت خیابان سایه دارد که برای عبور افراد شرایط مناسبی را ایجاد میکند![]()
همیشه سمت شمالی خیابان شرقی غربی (از صبح تا غروب) در آفتاب قرار میگیرد و سمت جنوبی آن در سایه است بنابراین این نوع خیابانها نه در اقلیم گرم و نه سرد کوهستانی مناسب نمی باشد در خیابان شمالی جنوبی افتاب در طول روز متغییر عمل میکند یعنی صبح سمت غربی خیابان نیمروز کل خیابان و هنگام غروب سمت شرقی خیابان در افتاب است بتابراین همه قسمتهای خیابان افتاب میگرد و همیشه یک سمت خیابان سایه دارد که برای عبور افراد شرایط مناسبی را ایجاد میکند![]()
توضیحت درسته اما جواب سوال ندادی..تا اونا که یادمه جهت شرقی غربی معبربرا اقلیم گرم ومرطوب مناسبه
خوب من حیا کردم جواب رو بگم![]()
خط اول رو خوب بخونی مشخصه این یه جور سوال درکی بود![]()
زدی دست و پاشم که شکوندی متناقض تر شد که!!!!!!!!!!