نه خب فقط بدون مهاربندی باشه که جز سازه مشبک حساب نمیشهدر مورد چی حرف می زنی؟ سازه مشبک فضایی؟
ربندی باشه ک
نه خب فقط بدون مهاربندی باشه که جز سازه مشبک حساب نمیشهدر مورد چی حرف می زنی؟ سازه مشبک فضایی؟
خرپا متقاطع می تونه مهاربندی داشته باشه یا می تونه ویرندل باشه.نه خب فقط بدون مهاربندی باشه که جز سازه مشبک حساب نمیشه
ربندی باشه ک
اگه اشتباه نکنم من تو جزوه ی منظر یا بهبهانی یا اعتضادی خوندم ایناروسال 90 - سوال 87 درباره شهرک گرین بلت پرسیدن
این همه کتاب خوندم گرین بلت تا حالا ندیدم . میشه بگین از کدوم منبع هستش؟
سال 92 - سوال 90 لویی کان در کجا موقعیت به عمل در آوردن آرمان های شهر سازانه اش را به دست آورد ؟
اینم منبعش میدونین کجاس؟
![]()
منم فردا آزمون دارم ولی کارنامه نمیدم بهم اعصابم خرد میشه بهش فک میکنم من کلا بیخال این آزمونام شدمفردا آزمونه
![]()
گرین بلت به احتمال بالا از مقالات شهرسازی اومده.سال 90 - سوال 87 درباره شهرک گرین بلت پرسیدن
این همه کتاب خوندم گرین بلت تا حالا ندیدم . میشه بگین از کدوم منبع هستش؟
سال 92 - سوال 90 لویی کان در کجا موقعیت به عمل در آوردن آرمان های شهر سازانه اش را به دست آورد ؟
اینم منبعش میدونین کجاس؟
![]()
جزوه در مورد بتن و فولاد دارید به من هم بدین تو رو خدااااااااااااااااااااااااااممنون شما خیلی اطلاعات دارید مطمن جزو نفرات برتر هستید من از اون جزوه ها بتنی،فولادی نکاکردم خوب بودن ..چندتا سوال دارم ازبتن همیشه چندتا سوال میاد؟؟واینکه میپرسن خرپا از نظر خارجی پایدار است یا ناپایدار چ جوری جواب میدیم ؟؟؟
وقابها چ جوری حلش؟؟
دوستان 120 تا لغت مهم 504 تافل و 1100 دارم میخاین بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احساس میکنم مارو سر کار میذاری همش :|احساس میکنم احساس اندکی دارم![]()
سجی این حس ها همه تو یه روز بهت الغا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/احساس میکنم احساس اندکی دارم![]()
منم با تاپیک بیشتر موافقمدوستان در تائید حرفهای سجی به جای اینکه تو امضامون باشه نکات ..... یه تایپک بزنیم و سوالارو اونجا بزاریم با جوابش که بعد 2 هفته میشه نزدیک 100 تا 200 تا اونم سوالای اساسی که تو یه نصفه روز هم میشه همه رو مرور کرد نصفه هم نه 2 ساعت اینجوری یادمون نمیمونه
یاشاااا... بزنگ زنگو خخخخخخخخ
یاشاااا... بزنگ زنگو خخخخخخخخ
کاری ندارم چه بناییه تو کف عکستم......احساساتی میشوییییییم
در قبال احساس شما احساس شعف میکماحساس میکنم مارو سر کار میذاری همش :|
احساسه دیگه منم عادت کردم همیشه حسمو بگم...منم حسااااااااااااااااااااااااسسجی این حس ها همه تو یه روز بهت الغا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
جزوه در مورد بتن و فولاد دارید به من هم بدین تو رو خداااااااااااااااااااااااااا
اره توروخدا الان هیچ کدومشون یادم نیس تازه خیلیلشم یکی ی حواب گفته یکی دیگه ی چیز دیگهدوستان در تائید حرفهای سجی به جای اینکه تو امضامون باشه نکات ..... یه تایپک بزنیم و سوالارو اونجا بزاریم با جوابش که بعد 2 هفته میشه نزدیک 100 تا 200 تا اونم سوالای اساسی که تو یه نصفه روز هم میشه همه رو مرور کرد نصفه هم نه 2 ساعت اینجوری یادمون نمیمونه
پول ندارم پس مجبورم چشم درآدجزوه های شریفی دیگه تو قسمت جزوها صفحه 56است من امروز دوتاسم خوندم پویان جون میخای پرینت بگیری یا باسیستم نگا کنی
؟؟
رفته بودیم مسافرت!!!ترک زبان نیستم
جواب ؟؟؟ چرا هیچکی سوالای منو تحویل نمیگیره آخهههههههه![]()
منم دقیقا ....فقط ب نظرت یادمون میمونه؟؟؟پول ندارم پس مجبورم چشم درآد
پس لطفا اطلاع رسانی کنیددددددددددکاری ندارم چه بناییه تو کف عکستم......احساساتی میشوییییییم
در قبال احساس شما احساس شعف میکم
احساسه دیگه منم عادت کردم همیشه حسمو بگم...منم حسااااااااااااااااااااااااس
راجع به تاپیک سوالاتت احساس خوبی دارم![]()
بدو بریم بزنیم تاپیکو
پویان میزنی یا بزنمپس لطفا اطلاع رسانی کنیدددددددددد