عزیزم سوال آخری سنت آمبروجو میشه تو مجموعه پیزا که بازوی عرضی نداره و تلفیق کلاسیک و رومانسکه اگه اشتباه نکنمآخری رو میدونم 1 و 3 نی...ولی اون دو تا رو نمیدونم...خووب ضعفمونو یافتیم هفته بعد میریم سر این نقطه صعفمون![]()
عزیزم سوال آخری سنت آمبروجو میشه تو مجموعه پیزا که بازوی عرضی نداره و تلفیق کلاسیک و رومانسکه اگه اشتباه نکنمآخری رو میدونم 1 و 3 نی...ولی اون دو تا رو نمیدونم...خووب ضعفمونو یافتیم هفته بعد میریم سر این نقطه صعفمون![]()
جانمی جان نیکی اومدتو دانشكامون با سروشنيا ٢ تا درس داشتم ولي حضور غياب نمي كرد ١ بارم سره كلاسش نرفتمخيلي الان حس بد و عذاب وجدان دارم. تحليل سازه هم باهاش داشتم ولي نرفتم. وايييييي خدا من خيلي خرممممم
(((((
سجی جوجه رو آخر پائیز میشمرن برو فردا این موقع بیا روت نشد خودم میام میارمت باشگاه .........جانمی جان نیکی اومد
استقلال سرور و سالاره................................................................![]()
اولین معمار قرن 19 که تحت تاثیر عقاید جان راسکین معماری گوتیک را به عنوان سبک غالب قرن 19 بسط داد چه کسی بود؟اثر معروفش؟
1)سر چارلزبری-ساختمان جدید مجلس 2)لودوک-طراحی کاخ برایتون
3)جان نش-طراحی کاخ برایتون 4)پوگین-ساختمان جدید مجلس
3?????حالا می تونین ج بدین آیااا؟
اولین معمار قرن 19 که تحت تاثیر عقاید جان راسکین معماری گوتیک را به عنوان سبک غالب قرن 19 بسط داد چه کسی بود؟اثر معروفش؟
1)سر چارلزبری-ساختمان جدید مجلس 2)لودوک-طراحی کاخ برایتون
3)جان نش-طراحی کاخ برایتون 4)پوگین-ساختمان جدید مجلس
حالا می تونین ج بدین آیااا؟
نخستین اثر معماری باروک؟؟؟
1 سان ایوو
2 ایل جزو
3 سان پیترو
4 سان کارلو آله کوتروفونتانه
1 سان ایوو
2 ایل جزو
3 سان پیترو
منبع : اگه اشتباه نکنم متدینسئوالات من...
اولین دوره ای ک مساجد دو طیقه شدند و یا حتی نمای شماتیکی از دو طیقه رو بازکو کردند کدام دوره بودند؟؟
دوره تیموری
دومین سئوال
اوج کوفی معقلی برای چه دوره ایست؟
ایلخانی
استقلااااال استقلااااالللل استقلااااالللل. وووووههههوووووجانمی جان نیکی اومد
استقلال سرور و سالاره................................................................![]()
?????????????بزرگترین و بهترین بناهای سبک رومانسک در ......و با سبک........ساخته شده اند.
1- فرانسه-نرماندی
2- انگلستان-نرماندی
3- ایتالیا-لومباردی
4-آلمان- لومباردی
3?????
4................?
گزینه 3؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 سان ایوو
2 ایل جزو
3 سان پیترو
..............کاتدرال ها از چه زمانی وارد معماری شدند؟؟
1 گوتیک
2باروک
3 رنسانس
4رمانسک
یه سوال ناب
اقا بچه زرنگا همش تو نت پلاسن یا تنبلا؟
1-الف
2-ب
3-هر دو
4-هیچ کدام
عالللللللللیییییییییییییییییییییی بود5-اونایی که از رو لپتاب جزوه میخونن![]()
5-اونایی که از رو لپتاب جزوه میخونن![]()
سال 90 - سوال 87 درباره شهرک گرین بلت پرسیدن
این همه کتاب خوندم گرین بلت تا حالا ندیدم . میشه بگین از کدوم منبع هستش؟
سال 92 - سوال 90 لویی کان در کجا موقعیت به عمل در آوردن آرمان های شهر سازانه اش را به دست آورد ؟
اینم منبعش میدونین کجاس؟
![]()