زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
برنامه ام برای فردا :
تاریخ معاصر مدرنیسم رو تموم کنم مجدد از اول مرور کنم...
سازهای کابلی رو بخش سیستم های ساختمانی رو بخونم : 2:10:eek:
تاریخ شیوه خراسانی1:25
معماری جهان هند-ژاپن و چین و آمریکا و اژه و یونان 1:10
بقیه نور رو میخونم و تمومش میکنم 1:35
طراحی لرزه ای هم 2-3 فصلشو میخونم فصل 1 -2 رو نصفه
درک رفتار و سازه در معماری هم شاید بخش سازه های چادری و کش بستی...
ابنیه سنتی هم باید کمیشو بخونم از ص 35 تا 140 زمانشم : 1:10
نظرتون چیه؟؟؟
شما هم برنامه هاتونو بگید...بزارید حس زقابت دوستانه تووو هم ایجاد کنیم...یه حس تحریک برا زیاد کردن تلاشمون...
3 هفته بیشتر نمونده ها
چقدر اینهارو میتونم بخونم...؟؟؟اونم تو 9 ساعت؟؟؟

بچه ما اومدیم....خیلی ناراحتم...امروز از برنامه ای ک ریخته بودم عقب موندم...
حس میکنم تاریخ رو پیشرفت خوبی داشتم و راحتتر تست میزنم...
اما فن الان ک دارم مرور میکنم برام یه جاهایی سئوال پیش میاد...اونهایی ک خیلی خوب خوندن...میتونن اعلام حضور کنند تا من سئوالهامو ازشون بپرسم؟؟و اینکه آسون توضیح بدن و نپیچونند...:cry:

امروز فردا باید بیشتر تلاش کنم امروز بیرون از کتابخونه هم یه 1 ساعتی کار داشتم...صبح ها هم مثل قبل نمیخونم...1 ساعت میخونم میخوابم دوباره تا 6:30:(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما فن الان ک دارم مرور میکنم برام یه جاهایی سئوال پیش میاد...اونهایی ک خیلی خوب خوندن...میتونن اعلام حضور کنند تا من سئوالهامو ازشون بپرسم؟؟و اینکه آسون توضیح بدن و نپیچونند...:cry:

امروز فردا باید بیشتر تلاش کنم امروز بیرون از کتابخونه هم یه 1 ساعتی کار داشتم...صبح ها هم مثل قبل نمیخونم...1 ساعت میخونم میخوابم دوباره تا 6:30:(
بپرس عزیزم تاج سرم.نفیسه و عارف فنشون خوبه جواب میدم ما هم این وسط یه استفاده ای میکنیم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم چند روزه که اصلا از خودم راضی نیستم...:(

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست گلت درد نکنه عزیزمی....

منم 18/5 شدم:D

:surprised:

:cry:

:(
دوستانی ک پشت سرم حرف میزنند(سجاد مستقیم و غیر مستقیم با خودتما)من راضی نیستم...اون دونیا از پل صراط پرتت میکنم پاینن...تو زندگیه دنیوتم همین کارو باهات میکنم...:D

عزیزم...کار داره...میاد حالا....

عزیزم من به ترکیب بندی جمله اش خندیدم از اینکه گفت عارفه نخندیدم بوخوداااا ناراحت نشیاااا:(

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان

بچه ها یه سوال دارم و خواهشا بگید شما تست که میزنید حدود درصداتون چنده؟
من خیلی افتضاحم:(

سلام...من چند روزه دارم تستهای هنرهای ساخت میزنم .الان سال 84 و 85 زدم توی زبان که حدود30 میشه.تنظیم و تاسیسات افتضاااااااح. فقط فن و سیسم ساختمانی بین 55-60 .مصالح هم که نخوندم اصلا:(

arefeh

کاربر ممتاز
بپرس عزیزم تاج سرم.نفیسه و عارف فنشون خوبه جواب میدم ما هم این وسط یه استفاده ای میکنیم

باشه پس میپرسم...درضمن من فقط اینج عارفه هستم...ex حق نداره اسمشو عارف بزاره...میخواست از اول با یوزر عارف بیاد....خوبه ازش متنفرما....:razz:
من رجب صداش میکنم...
اما رجب اینقدر میپوچنه آدمو ک بیشتر گیج میشیم....به رجب بگید قشنگ واضح ج بده...
ممنونم:D

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام...من چند روزه دارم تستهای هنرهای ساخت میزنم .الان سال 84 و 85 زدم توی زبان که حدود30 میشه.تنظیم و تاسیسات افتضاااااااح. فقط فن و سیسم ساختمانی بین 55-60 .مصالح هم که نخوندم اصلا:(

من که زبان نمیزنم اصلا....چون صفرم.....................ایستایی هم خوب بزنم 60 تا....مصالح هم در بهترین حالت 50 :(

arefeh

کاربر ممتاز
من که زبان نمیزنم اصلا....چون صفرم.....................ایستایی هم خوب بزنم 60 تا....مصالح هم در بهترین حالت 50 :(

الان این بده؟؟؟؟!!!!:eek:
هاهاها...ما ک پس کلا خوشحالیم....:biggrin:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:(ناراحت چرا آخه!!!
داداشم اصلا خودتو نباز
من تجربش کردم اونروز :(
تلاشتو ادامه بده...
منم ک زبانم همچین چنگی ب دل نمیزنه
اما ب روی خودمم نمیارم خخخخخ

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

ناراحت نباشید علی جان .وضعیت همه تقریبا مثل هم هست.فقط سعی کنید زبان صفر نذارید.بخدا منم زبانم صفر بود.1کم درک مطلب کار کنید حتما درست میشه...:gol:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها درک مطلبای سالای پیش رو زدم
الان درک مطلب ندارم کار کم
چیکار کنم؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناراحت نباشید علی جان .وضعیت همه تقریبا مثل هم هست.فقط سعی کنید زبان صفر نذارید.بخدا منم زبانم صفر بود.1کم درک مطلب کار کنید حتما درست میشه...:gol:
هانی راست میگه وضعیت همه مثل همه ب غیر من ن ن ن ن حححححح

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه پس میپرسم...درضمن من فقط اینج عارفه هستم...ex حق نداره اسمشو عارف بزاره...میخواست از اول با یوزر عارف بیاد....خوبه ازش متنفرما....:razz:
من رجب صداش میکنم...
وااااااای دخمل
وای خدا دلم خخخخخخخخخخ
:w15::w15::w15::w15::w15::w15:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
حان ن ن ن الان چی میگی؟؟درصداتوتو!!!!!!!!؟؟؟سجی ی ی ی ی اینا چی میگن 60،50

عزیزم هنرهای ساخت خیلی با معماری فرق داره درصدا باید 70-80 باشه....البته من هنرهای ساخت ثبت نام نکردما فقط آزموناش میدم که 1 کم فنم قوی بشه.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علیرضا داداش فرصتی نیس دیگه زبانو سعی کن بیشتر کار کنی........من یه ماه پیش درصدام همه بالای 50 بود نمیدونم چه مرگمه الان نزدیکای 40 میزنم...........

من رجب صداش میکنم...
باوشه بپرس دیگه.از بس پست میزارین آدم گیج میشه

arefeh

کاربر ممتاز
سئوال از طراحی لرزه ای ص34

سئوال از طراحی لرزه ای ص34

در مورد صلبی و سختی و سبک و سنگین وبلند و کوتاه و دوره تناوب و فرکانسشو شکل پذیری و ناپذیری و انعطاف پذیری و ناپذیری...
همه اینها رو رابطشونو با هم میخوام...
یه جا گفته ساختمان صلب باشه بهتر یه جا کفته انعطاف پذیر باشه...
من اینجور برداشت کردم ک خود سازه ساختمان باید سخت باشه و در اثر نیروی اینرسی کمتر حرکت کنه...اما مصالحی مثل بتن و شیشه اش تو اینجور سیستم در اثر اون نیرو خرد میشن پس باید از مثلا به جا دیوار برشی از قاب خمشی استفاده کنیم تا راحتتر نیرو رو توو خودش حل کنه...ولی اگر هم خواستیم از اون مصالح استفاده کنیم باید کاری کنیم ک نیرو ها رو به فیوز منتقل شه و اگه قراره آسیبی ببینه اونجاها آسیب ببینه بهتره تا سازه اصلی آسیب ببینه...اونجاهارو میشه دوباره اصلاح کرد آره؟؟؟
من قبل از اینکه این مظلب رو بخونم میگفتم ساختمان هر چی انعطاف پذیر باشه بهتر...و همینطور سبک...الان قاطی کردم:cry:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم هنرهای ساخت خیلی با معماری فرق داره درصدا باید 70-80 باشه....البته من هنرهای ساخت ثبت نام نکردما فقط آزموناش میدم که 1 کم فنم قوی بشه.

اهان من نمیدونستم مرسی هانی و ایماه جون
منم سوالای هنرساخت90،91،92میخام پرینت بگیرم اما پاسخ تشریحی نداره ب نظرت اشکال نداره میخام یکم فنم قوی بشه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفیسه جان مطمنی شهریه شبانه 300،ارشده هااااااا اینقد نمیشه
سه رقمی منظورت تا چ رقمی؟؟900سه رقمی،200سه رقمی:eek::surprised::gol:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد صلبی و سختی و سبک و سنگین وبلند و کوتاه و دوره تناوب و فرکانسشو شکل پذیری و ناپذیری و انعطاف پذیری و ناپذیری...
همه اینها رو رابطشونو با هم میخوام...
یه جا گفته ساختمان صلب باشه بهتر یه جا کفته انعطاف پذیر باشه...
من اینجور برداشت کردم ک خود سازه ساختمان باید سخت باشه و در اثر نیروی اینرسی کمتر حرکت کنه...اما مصالحی مثل بتن و شیشه اش تو اینجور سیستم در اثر اون نیرو خرد میشن پس باید از مثلا به جا دیوار برشی از قاب خمشی استفاده کنیم تا راحتتر نیرو رو توو خودش حل کنه...ولی اگر هم خواستیم از اون مصالح استفاده کنیم باید کاری کنیم ک نیرو ها رو به فیوز منتقل شه و اگه قراره آسیبی ببینه اونجاها آسیب ببینه بهتره تا سازه اصلی آسیب ببینه...اونجاهارو میشه دوباره اصلاح کرد آره؟؟؟
من قبل از اینکه این مظلب رو بخونم میگفتم ساختمان هر چی انعطاف پذیر باشه بهتر...و همینطور سبک...الان قاطی کردم:cry:
ببین سازه صلب خمش رو خوب انتقال می ده.
ارتعاش سازه صلب بیشتر از توخالیه.
اول مناطق لرزه خیز رو مشخص می کنن ، یعنی اگه لرزه خیزی کم بود همون صلب خوبه ولی اگر لرزه خیزی زیاد بود باید تمهیداتی رو پیش بینی کرد.
یعنی مهاربندی و قاب خمشی و دیوار برشی و دیوار توپر
مقاوم سازی همیشه به معنی پر کردن و صلب کردن نیست!بلکه به ساده کردن و متخلخل کردن جاهای توپر هم می گن.
بهتره که در راستای نیروهای برون صفحه ای ، دیوارها رو حفاظت کنیم.
در کل واسه سازه بلند در عمل فولادی و تکیه گاه مفصلی جواب درست می ده.یعنی صلب کردنش خیلی سخته و کنترلش هم همین طور.بتن تو زلزله خیلی ارتعاش می کنه و همه وسایل زندیگی تونو خراب می کنه ولی سالم می مونه ، ولی فولادی باید مهاربندی عمودی و افقی بشه و در آتش سوزی هم نا مقاومه.

arefeh

کاربر ممتاز
یه سئواااال....
پنجره از دوره مصر اومد تووو بناها یا از دوره مینوس؟؟یا اگه هیچ کدومه ؟؟از کجا وارد شده؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد صلبی و سختی و سبک و سنگین وبلند و کوتاه و دوره تناوب و فرکانسشو شکل پذیری و ناپذیری و انعطاف پذیری و ناپذیری...همه اینها رو رابطشونو با هم میخوام...یه جا گفته ساختمان صلب باشه بهتر یه جا کفته انعطاف پذیر باشه...من اینجور برداشت کردم ک خود سازه ساختمان باید سخت باشه و در اثر نیروی اینرسی کمتر حرکت کنه...اما مصالحی مثل بتن و شیشه اش تو اینجور سیستم در اثر اون نیرو خرد میشن پس باید از مثلا به جا دیوار برشی از قاب خمشی استفاده کنیم تا راحتتر نیرو رو توو خودش حل کنه...ولی اگر هم خواستیم از اون مصالح استفاده کنیم باید کاری کنیم ک نیرو ها رو به فیوز منتقل شه و اگه قراره آسیبی ببینه اونجاها آسیب ببینه بهتره تا سازه اصلی آسیب ببینه...اونجاهارو میشه دوباره اصلاح کرد آره؟؟؟من قبل از اینکه این مظلب رو بخونم میگفتم ساختمان هر چی انعطاف پذیر باشه بهتر...و همینطور سبک...الان قاطی کردم:cry:
:w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا