نانی جان...عزیزم؟؟ همین 3 هفته زیادیت کرده؟؟؟ اون چند ماه گذشت ک دگ گلم... آخرای کاریمااااا..... هرچی حوصلت میشه بخون...اما بخوناره زور
بچه ها بی انگیزه شدم از بس درس میخونم چشام چال افتاده آخرشم نمیدونم چی میسه انگیزه ای برای فردا ندارم
خب؟
نانی جان...عزیزم؟؟ همین 3 هفته زیادیت کرده؟؟؟ اون چند ماه گذشت ک دگ گلم... آخرای کاریمااااا..... هرچی حوصلت میشه بخون...اما بخوناره زور
بچه ها بی انگیزه شدم از بس درس میخونم چشام چال افتاده آخرشم نمیدونم چی میسه انگیزه ای برای فردا ندارم
ممنون،عالی بودنپاسخ سری اول تو تاپیک نکات مهم من
سوالات سری دوم
1-تالار صد ستون در كدام يك از بناهاي زير قرار دارد؟
1) كاخ پاسارگاد 2) كاخ تخت جمشيد 3) معبد آناهيتا 4) كاخ بيشابور
2- كدام يك از بناهاي زير جزو معماري ساساني محسوب م يشوند؟
1 و 2 ( 1) آتشكده نياسر 2) كاخ خسرو 3) كاخ تترا 4
3-كدام گزينه ترتيب شيوه هاي معماري اسلامي ايران را به درستي نشان مي دهد؟
1) خراساني، رازي، اصفهاني، آذري 2) خراساني، رازي، آذري، اصفهاني
3) رازي، خراساني، آذري، اصفهاني 4) رازي، خراساني، اصفهاني، آذري
4 - مسجد كبود تبريز به چه نامي مشهور است و دليل آن چيست؟
1) فيروزه اسلام – به دليل كاش يكاريهاي معرق لاجوردي آن
2) فيروزه اسلام – به دليل اهميت معماري آن در معماري اسلامي
3) مسجد جهانشاه – ساخته شدن توسط ابوالمظفر جهانشاه
2 و 3 (4
5 - در مسجد جامع اصفهان، كدام گنبد به نظام گنبد نظام الملك مشهور است و در چه قرني ساخته شده است؟
1) گنبد شمالي – هفتم 2) گنبد شمالي – پنجم
3) گنبد جنوبي – هفتم 4) گنبد جنوبي – پنجم
6- يكي شدن ساختار با تزئينات در معماري اسلامي و ساخت مدارس از خصوصيات كدام دوره معماري ايران مي باشند؟
1) تيموري 2) ايلخاني 3) سلجوقي 4) صفوي
7- مساجد قرون اوليه بعد از اسلام چه الگويي دارند؟و از چه بنايي الهام گرفت هاند؟
1) چهار ايواني- خانه پيامبر 2) شبستاني – خانه پيامبر
3) چهار ايواني- كاخ آشور 4) شبستاني – كاخ آشور
8- شيوه نيارش ايوان مداين و آتشكده نياسر به ترتيب چگونه بوده است؟
1) طاق چهاربخشي – طاق گهواره اي 2) طاق چهاربخشي – طاق رومي و ضربي
3) طاق آهنگ – طاق گهواره اي 4) طاق آهنگ – طاق رومي و ضربي
9- قديمي ترين پوشش گنبدي در كدام بنا ديده شده است؟
1) طاق بستان 2) فيروز آباد 3) سروستان 4) بيشابور
10 - از عنصر ايوان اولين بار در چه دور ه اي استفاده شده است؟
1) هخامنشي 2) ساساني 3) اشكاني 4) ساماني
11- مسجد جامع يزد و گنبد سلطانيه متعلق به كدام شيوه هاي معماري ايراني م يباشند؟
1) آذري – رازي 2) آذري – آذري 3) رازي – رازي 4) رازي – اصفهاني
12- باني دروازه ايشتار چه كسي بوده است؟
1) كوروش 2) بخت النصر 3) حمورابي 4) داريوش
13- بازار وكيل شيراز و قصر خورشيد به ترتيب متعلق به چه دور ههايي م يباشند؟
1) زنديه – صفويه 2) زنديه – افشاريه 3) زنديه – زنديه 4) صفويه – افشاريه
نه دیگه اونا جز ایوان محسوب نمیشن برای اولین بار ایوان با سه عنصر باربر از رمان اشکانیانه شک نکنبچه ها راجبه ایوان... ی چیزی ذهنمو درگیر کرده برجور
میگیم ک اولین بار در دوره ی اشکانی و در کل میگیم یادگاریست از اشکانیان
خب؟
اما ... نقشه های تخت جمشیدو ببینید... کاخ ها همه ایوان دارن... حتی پاسارگاد.. ایوان دارن رو ب باغ.. منتهی اون ایوانها ستوندار هستن (ستاوند)
اونارو نمیشه ب عنوان اولین محسوب کرد؟ یا من قاطی کردم الان؟
نه ... جدا شک دارم آخهنه دیگه اونا جز ایوان محسوب نمیشن برای اولین بار ایوان با سه عنصر باربر از رمان اشکانیانه شک نکن
منم همینطور فکر می کنم ، به احتمال بالا ماله هخامنشیانه.نه ... جدا شک دارم آخه
مطمئنم ی جایی اینو خوندم اما منبعش یادم نیس.. کلافه شدم اصن
میگم ک ... اگه یادم اومد منبعشو خیالم راحت میشه ک میشه بهش استناد کرد یا نهمنم همینطور فکر می کنم ، به احتمال بالا ماله هخامنشیانه.
من که تو منابعی که خوندم همه ایوانو مال پارتها میدونن..............تو متدین هم چند جا اشاره کرده.خودت که میکی ستاوند...ستاوند و ایوان که یکی نی دختر خوب..تو که تاریخ رو 67 میزنی بعیده ازتمیگم ک ... اگه یادم اومد منبعشو خیالم راحت میشه ک میشه بهش استناد کرد یا نه
حالا با جواب فرزاد هم میشه مطمئن شد
آقا تکلیف مارو روشن کنین.فرزاد.عارف...........رجب........خورزو خان کدومش بالاخرهمیگم ک ... اگه یادم اومد منبعشو خیالم راحت میشه ک میشه بهش استناد کرد یا نه
حالا با جواب فرزاد هم میشه مطمئن شد
بیچاره بغض کرده بود نمیتونس حرف بزنه انقد که این مسی خوبه ولی امسال واقعا بهتر از مسی بود
آقا یه روزمونم که سر داربی میره................استقلالیا لایک کنن که پرچممون بالاسبیچاره بغض کرده بود نمیتونس حرف بزنه انقد که این مسی خوبه ولی امسال واقعا بهتر از مسی بود
همین الان 90 رو ببین چرجم ما توی کره ی ماه داره دیده میشه سجی یه کاری نکن بعد جمعه روت نشه بیایآقا یه روزمونم که سر داربی میره................استقلالیا لایک کنن که پرچممون بالاس
از گنبد پشت سرت خجالت بکش مردهمین الان 90 رو ببین چرجم ما توی کره ی ماه داره دیده میشه سجی یه کاری نکن بعد جمعه روت نشه بیای
من که تو منابعی که خوندم همه ایوانو مال پارتها میدونن..............تو متدین هم چند جا اشاره کرده.خودت که میکی ستاوند...ستاوند و ایوان که یکی نی دختر خوب..تو که تاریخ رو 67 میزنی بعیده ازت
فرزاد هم طراح سوالا بود......آقا تکلیف مارو روشن کنین.فرزاد.عارف...........رجب........خورزو خان کدومش بالاخره![]()
.بچه ها میدونم امسالم حتما سوال راجع به معابرم میاد و ضربمون میکنه..شما راجع به معابر تو اقلیم گرم و سرد به چه نتیجه ای رسیدین...فقط این قیابکلو تک میزنه.......عالم و آدم میگن سرد معابرش شمالی جنوبی
اگه اومد چی بزنیم؟؟؟
یادم نیس چی بودبدم میاد ازش
فقط تو 18 قدم خودشو میندازه زمین ک بلکه پنالت بگیره یکی ب گلای زدش اضافه شه

فک کنم 1یکی اینو ج بده ک من مخم امشب قاطی پاتی کرده
مشاهده پیوست 189728
واقعا ظراحش مرض داشته برا 4 تا شم وسطی خراسانی آورده و تیموری و صفوی هم جفتشون رنگی ان..ولی من گزینه 2 رو انتخاب میکنم برای جسیم بودن ایلخانی و رنگی بودن تیمورییکی اینو ج بده ک من مخم امشب قاطی پاتی کرده
مشاهده پیوست 189728
نه بابا اکثر منابع میگن سرد شمالی جنوبی قیابک میگه شرقی غربی
میگم شکل اولیش ممکنه هخامنشی باشه و شکل تثبیت شدش اشکانی
خو بذار مطمئن شم
فرزاد هم طراح سوالا بود......
سرد میشه شرقی غربی ... اما قیابکلو میگه اقلیم سرد شمال جنوبی ب شرطی ک خونه ها شرقی غربی نمیدونم باشه یا نباشه...یادم نیس چی بود
رونالدو رو می گم!چی شده؟؟
سبک شناسی ص 62 رو بخون
پاسارگاد

منم خودم گفتم 1 .... مرکز جوابشو زده 4 :|فک کنم 1
خو آره قاطی کردمواقعا ظراحش مرض داشته برا 4 تا شم وسطی خراسانی آورده و تیموری و صفوی هم جفتشون رنگی ان..ولی من گزینه 2 رو انتخاب میکنم برای جسیم بودن ایلخانی و رنگی بودن تیموری
نه بابا اکثر منابع میگن سرد شمالی جنوبی قیابک میگه شرقی غربی
صفوی رنگاش بیشتره!این مرکز چی می گه؟منم خودم گفتم 1 .... مرکز جوابشو زده 4 :|
آخه تیمور بدبخت رنگش کجا بوده
خو آره قاطی کردم
اما از دوستم ک پرسیدم میگه ی شرط داره ک متناقض با بقیه گفته

...........................مهمترین عامل در طراحی اتاقهای یک هتل چه می باشد؟
1-استفاده از پلان تیپ
2-ایجاد دید مناسب به بیرون?
3-استفاده از دویارهای خیس مشترک بین سرویسها
4-توجه به استقلال صوتی بین اتاقها
هتلش چند ستاره هستش عاقا؟ خخخخخمهمترین عامل در طراحی اتاقهای یک هتل چه می باشد؟
1-استفاده از پلان تیپ
2-ایجاد دید مناسب به بیرون
3-استفاده از دویارهای خیس مشترک بین سرویسها
4-توجه به استقلال صوتی بین اتاقها

سجاد فاررسی بوگووهمچنین حضور رنگ را در تزئینات گچبری بهطور گسترده و متنوع میتوان دید. شیوهای که در معماری ایلخانی بهوفور بهچشم میخورد. تا اینکه در دوره تیموری به گونهای بلوغ در نقوش اسلیمی و ختایی و گل و گیاه و جانوران ختم میشود. سعید فلاح فر.از مقاله تاریخ رنگ و نقاشی در معماری ایران..............