خودش رو از همه هنری تر فرض کرده و خسته تراین منم :

این سجاد

اینم سمانه :

اینم عارفه :

ترنج جون:

نانی جونم

نسترن خانم گل

یک ماه موند ه به کنکور بچه ها داغون شدن
خودش رو از همه هنری تر فرض کرده و خسته تراین منم :

این سجاد

اینم سمانه :

اینم عارفه :

ترنج جون:

نانی جونم

نسترن خانم گل

نخیییرم خخخخخودش رو از همه هنری تر فرض کرده و خسته تریک ماه موند ه به کنکور بچه ها داغون شدن

صبح همتون به خیر.......
 صبح همتون به خیر.......
سلام بالاخره ما یه بار زود بیدار شدیم.....کلا بر عکسم دیگه...روزای شهادت میرم کتابخونه.روزای تعطیل زود پا میشم.........صبحونمو نهار میخورم.نهارمو شام.....صبح همتون به خیر.......
الهام تو این عکسی که گذاشتی چرا ترنج شئونات اسلامی رو رعایت نکرده..از این به بعد بی چادر نمیاین باشگاه..........برای پسرای نامحرمم دیگه پست نمیزارین
تو رو باید تو یه لباس عروس خوشگل تصور میکردهاهاها....من بیچاره رو چی فرض کرده....بگوووووووو منو چ به درس....

موهام قرمزززززه! قبول نيييييييييس!نخیییرم خخخخ
موهاش رنگ موهام بود بخاطر این گفتم خودمم
حالا هیییی شما ب ما فخر بفرووووش

خوبه دیگههههههههههههههه...راستی این تستهایی که اخیرا گذاشتن تو تاپیک جزوه مال طباطبایی رو حتما دان کنینموهام قرمزززززه! قبول نيييييييييس!
راست میگی...یه نیگاه به ساعتم بندازید...ساعت پشتت...معلومه یا منم یا تو....من ک مشکی ام...پس خوده خودتی عزیزمنخیییرم خخخخ
موهاش رنگ موهام بود بخاطر این گفتم خودمم
حالا هیییی شما ب ما فخر بفرووووش
 )درک عمومی(خیلی باید تلاش کنم ک بتونم برسونم به 35-40....واقعا مشکل دارم...همه میگن اون سئوالات کنکور رو بزنه اما حس میکنم کافی نی...اونها رو درک میکنم وقتی پاسخنامه رو میبینم اما دوباره یه سئوال جدید ک میبینم نمیتونم....)فناوری نوین-مبانی سازه-نور قیابکلو-و بقیه تاسیسات مکانیکی و تنظیم شرایط محیطی...دوست داشتم جزئیات ارتقا دهنده هم میتونستم بخونم...
)درک عمومی(خیلی باید تلاش کنم ک بتونم برسونم به 35-40....واقعا مشکل دارم...همه میگن اون سئوالات کنکور رو بزنه اما حس میکنم کافی نی...اونها رو درک میکنم وقتی پاسخنامه رو میبینم اما دوباره یه سئوال جدید ک میبینم نمیتونم....)فناوری نوین-مبانی سازه-نور قیابکلو-و بقیه تاسیسات مکانیکی و تنظیم شرایط محیطی...دوست داشتم جزئیات ارتقا دهنده هم میتونستم بخونم...
من فقط يه چى بت مى گم، به جز منظر بقيه رو بيخيال شو كتابشونو. نهايت جزوه. ديگه به قول معروف حافظ وظيفه تو گفتن است و بس.........من یه چی بگم؟؟؟؟از بس استرس نخونده هامو دارم ک نمیتونم تمرکز کنم رو مرور...نمیدونم اما یه تصمیمی گرفتم اینکه چندتا کتاب مهمی ک باید خونده میشد و من نرسیدم میخوام این هفته ک داره میاد بخونم...آخه واقعا مهمن نمیشه ازشون گذشت...بعدش توووو هفته های بعدم میرم سروفت مرور و تست... اینهایی هم ک این هفته میخوام بخونم خوب مسلما دیرتر یادم میره چون به کنکور نزدیکتر و یه مرور کوچولو حل میشه...
اون مهم ها اینها:
منظر(اصلا نخوندم و باید خونده بشه...وگرنه 0000 میزنم)درک عمومی(خیلی باید تلاش کنم ک بتونم برسونم به 35-40....واقعا مشکل دارم...همه میگن اون سئوالات کنکور رو بزنه اما حس میکنم کافی نی...اونها رو درک میکنم وقتی پاسخنامه رو میبینم اما دوباره یه سئوال جدید ک میبینم نمیتونم....)فناوری نوین-مبانی سازه-نور قیابکلو-و بقیه تاسیسات مکانیکی و تنظیم شرایط محیطی...دوست داشتم جزئیات ارتقا دهنده هم میتونستم بخونم...
خوب من آخه دارم دق میکنم اینهارو نخوندم...واسه اینکه کلا آدم خیلی خوش شانسی نیستم از این میترسم ک امسال از اینهایی ک نخوندم سئوال بیاد...اون قبلی هارو میتونم تو تست ج بدم...چون تستی خونده بودم کتابهارو ...
حالا فکر کنم همتون میگید دختره داره اشتباه میکنه....حداقل درس عبرتی میشم برا بچه های سال بعد...مثل داستان ترنج جون
منطر به نطر من ایرانشو با این چین و ژاپن ایناشو بخون که تو یه روز جمع میشه.............خب تو اینجا نخونده ها تو گفتی من نمیتونم نظری بدم کاش خونده ها تو میگفتی..............(کلا همیشه بگو چی خوندم نگو چی نخوندممن یه چی بگم؟؟؟؟از بس استرس نخونده هامو دارم ک نمیتونم تمرکز کنم رو مرور...نمیدونم اما یه تصمیمی گرفتم اینکه چندتا کتاب مهمی ک باید خونده میشد و من نرسیدم میخوام این هفته ک داره میاد بخونم...آخه واقعا مهمن نمیشه ازشون گذشت...بعدش توووو هفته های بعدم میرم سروفت مرور و تست... اینهایی هم ک این هفته میخوام بخونم خوب مسلما دیرتر یادم میره چون به کنکور نزدیکتر و یه مرور کوچولو حل میشه...
اون مهم ها اینها:
منظر(اصلا نخوندم و باید خونده بشه...وگرنه 0000 میزنم)درک عمومی(خیلی باید تلاش کنم ک بتونم برسونم به 35-40....واقعا مشکل دارم...همه میگن اون سئوالات کنکور رو بزنه اما حس میکنم کافی نی...اونها رو درک میکنم وقتی پاسخنامه رو میبینم اما دوباره یه سئوال جدید ک میبینم نمیتونم....)فناوری نوین-مبانی سازه-نور قیابکلو-و بقیه تاسیسات مکانیکی و تنظیم شرایط محیطی...دوست داشتم جزئیات ارتقا دهنده هم میتونستم بخونم...
خوب من آخه دارم دق میکنم اینهارو نخوندم...واسه اینکه کلا آدم خیلی خوش شانسی نیستم از این میترسم ک امسال از اینهایی ک نخوندم سئوال بیاد...اون قبلی هارو میتونم تو تست ج بدم...چون تستی خونده بودم کتابهارو ...
حالا فکر کنم همتون میگید دختره داره اشتباه میکنه....حداقل درس عبرتی میشم برا بچه های سال بعد...مثل داستان ترنج جون
 سجی (ره )
 سجی (ره )سلام صب همگی بخیر شدیدا خابم میاددددددبچه ها من این سیستمهای ساختمانی آینده رو خوندم.........ولی خوشبحال شما که نخوندین میدونین چرا؟؟؟؟چون این یه دونه عکس همه مطالبشه.................اینو بخونین و یه سوال فن بزنین این دوستمون جزه های خوبی میزارن
با سجی دانلود آسان دانلود کنید #301
عزیزم درست میگی ...منم همون جزوه منظورم بود...البته کتاب رو میزارم کنارش ک یه وقت هنگ کردم بهش رجوع کنم...مثل دیکشنریمن فقط يه چى بت مى گم، به جز منظر بقيه رو بيخيال شو كتابشونو. نهايت جزوه. ديگه به قول معروف حافظ وظيفه تو گفتن است و بس.........

منطر به نطر من ایرانشو با این چین و ژاپن ایناشو بخون که تو یه روز جمع میشه.............خب تو اینجا نخونده ها تو گفتی من نمیتونم نظری بدم کاش خونده ها تو میگفتی..............(کلا همیشه بگو چی خوندم نگو چی نخوندمسجی (ره )

ترنج جون:

آخی عزیزم...خیلی خوب بود.مرسی الهام جونم
حالت خوندنشم کپ خودمه!!
سلام بالاخره ما یه بار زود بیدار شدیم.....کلا بر عکسم دیگه...روزای شهادت میرم کتابخونه.روزای تعطیل زود پا میشم.........صبحونمو نهار میخورم.نهارمو شام.....صبح همتون به خیر.......
الهام تو این عکسی که گذاشتی چرا ترنج شئونات اسلامی رو رعایت نکرده..از این به بعد بی چادر نمیاین باشگاه..........برای پسرای نامحرمم دیگه پست نمیزارین
سجی این دفه خودت برو اندرونی!!!
خوش به حالت چی کار کردی که دیگه می تونی صب زود پاشی؟؟؟
سلام صب همگی بخیر شدیدا خابم میادددددد
سجی دانلود من هرچقد تلاش کردم برای من یاز نکرد نوشت فایل خالی ب دوست عزیزت ی کمکی میکنی مثل همیشه !!ممنونم داداش سجی
با هم همدردیم نانی!!!
نانی جان من راحت دانلود کردم آخه مشکلت کجاس؟؟؟
با هر مرور گری دان کردم مینویسه فایل خالی هست اینم بگم من همش با گوشی میام اما همه حزوها اینجارو با همین گوشی دان کردم خوندمترنج جون:

آخی عزیزم...خیلی خوب بود.مرسی الهام جونم
حالت خوندنشم کپ خودمه!!
سجی این دفه خودت برو اندرونی!!!
خوش به حالت چی کار کردی که دیگه می تونی صب زود پاشی؟؟؟
با هم همدردیم نانی!!!
نانی جان من راحت دانلود کردم آخه مشکلت کجاس؟؟؟
سلام صب همگی بخیر شدیدا خابم میادددددد
سجی دانلود من هرچقد تلاش کردم برای من یاز نکرد نوشت فایل خالی ب دوست عزیزت ی کمکی میکنی مثل همیشه !!ممنونم داداش سجی

بله که میتونی بخونی..........با توجه به شناختی که ازت دارم............برای معاصر بالا نوشتم.معماری جهان یکیش کن وقت نداری عارفه.به نظرم همون مانا قابوسی خوبه که پوشش داده هر دو تاریخ روعزیزم درست میگی ...منم همون جزوه منظورم بود...البته کتاب رو میزارم کنارش ک یه وقت هنگ کردم بهش رجوع کنم...مثل دیکشنری
سجاد جان من همیشه خونده هامو کفتم دائم:
تاریخ اسلامی متدین-سبک شناسی-نسیم عسگری-معماری اسلامی ایرانی معماریان-(معماری ایرانی اونی ک سمانه جان گفت هم دارم تند تند میخونم یه 100 ص خوندم)
تاریخ جهان زارعی و ماناقابوسی تا آخر روم...بقیه اش هم میخونم تو این هفته
درک رفتار سازه-طراحی بتنی و فولادی-ساختمانها چگونه عمل میکنند-طراحی لرزه ای (تا فصل 7-اینم باید این هفته بخونم)-سازه در معماری (باید مرور بشه)-جزوه سیستم ها سروش نیا(یه بار دیگه مرور کنم)-ساختار=معمار
زبان 504 -تافل-5 هفته 1100-(گرامر این هفته میرم سرش)
فیزیک 1-فیزیک 2(نصفه)-(فیزیک 3 -4 نخوندم)
عناصر سینا شریفی هم نصفه بیشتر مونده
از همه مهمتر معاصرو یادم رفت بگم اونم باید بخونم...
اما اولویت بندیمو نیگاه کنید نظر بدید:
معاصر بانی مسعود و کامل نیا
جهان (بقیه اش)
شیوه اصفهانی موندش
فیزیک 3 جزوه میخونم
فیزیک 4 جزوه
فناوری نوین جزوه
ساختمانهای بلند جزوه
نانو جزوه
مبانی سازه جزوه
عناصر جزئیات جزوه
تاسیساتم خلاصه های پارسال
وقت اگر بشه ک عمرااااا یشه....جزئیاتم ارتقا دهنده...
به نظرتون میتونم بخونم؟؟؟اگه بخونم میدونم ک سرعتم خوبه و جوری میخونم ک تستی وار ازش رد شم...به شرط اینکه عوامل مزاحم بزارند...
عاقا من عکس رو ضمیمه کردم ولی کیفیتش خوب نشد...........شاید برنامه وینرارت مشکل داره نااااااانی
بچه ها من امروز شروع کردم از تمدن اژه ای بخونم آخه مونده.پیشنهادی ندارین؟؟؟؟جزوه ای چیزی؟؟؟ یه جزوه فوق خلاصه میخوام
 ...
...

پسر نامحرمم منظورت منم؟ برو بچهتو رو باید تو یه لباس عروس خوشگل تصور میکرد
 تو از همه نامحرم تری
 تو از همه نامحرم تری
عاقا من عکس رو ضمیمه کردم ولی کیفیتش خوب نشد...........شاید برنامه وینرارت مشکل داره نااااااانی
بچه ها من امروز شروع کردم از تمدن اژه ای بخونم آخه مونده.پیشنهادی ندارین؟؟؟؟جزوه ای چیزی؟؟؟ یه جزوه فوق خلاصه میخوام
شما که پسر نیستیپسر نامحرمم منظورت منم؟ برو بچهتو از همه نامحرم تری

من هدفم اردبیل خودمونه اما خاستید پیشتووون میام تهران ..نیست ک وفادار ب دوستام هستمحالا من بهت یه راهنمایی بکنم...
بیا همون مانا قابوسی رو بزار جلوت مطالبشو بخون اگه زارعی و بانی مسعودم داری نیگاه کن...اکثرا پوشش داده...البته بیشتر بانی رو...ولی عکسهای کتابهارو به عنوان نمونه بیشتر بخون...منم نخوندم...الان دارم سازه در معماری رو مرور میکنم...تا شب باید تموم بشه...(البته یه سری فصلهاشو بین خودمون بمونه نخوندمو الانو دارم میخونم...)الان ک ص 106 تا ببینیم میشه تا شب خوند یا نه...
متاسفانه بزارن بشینم سرکتابها زود تموم میکنم طوری ک اگه تست بزنم راحت همون موقع 50 رو میزنم...بدون مرور...اما متاسفانه نمیزارند نمیزارند....ای خداااااااااااا...زودتر فردا بشه برم کتابخونه دوباره آرامش بگیرم...دوباره انرژی بگیرم...تو آسانسور برج پتروناس....
راستی عکس ک خیلی کیفیتش پایین بود....نداری با کیفیتشو؟؟؟!!!جزئیاتم برسم ک حتما میخونم...اما جزوه اش نکاتی رو نگفته ...آخه دو ماه پیش 2 فصلشو خوندم ک میگم....
کلا خودمونیم کتاب خیلی جامع تره تا جزوه....
تشکرمم تموم شده سجاد ممنون از راهنماییت...ببینم میتونیم یه جا قبول شیم ...دانشگاه رو نابود کنیم....بچه ها بیاید هدفمون دیدنه هم تو یه دانشگاه باشه...البته اونهایی ک قرار تهران بخونن...
من اگه تهران شبانه هم قبول شم میرم...دیگه برام هیچی مهم نی...ازادم قبول شم میرم...
شوهرم مرد خوبیه اینقدر منو دوست داره ک حاضره خرجشو بده
سجیییی ی ی ی کاری بکن براما !!!اون عکس منظورمه ی سوالم ی سوال بخصوص برامن ک خیلی کاستی دارم تو بقیه دروس زبان درکشما که پسر نیستی
دیگه مردی شدی واسه خودت ببین سیبیل درآوردی
خوش به حال شوهرت که خانومی مث شوما دارهحالا من بهت یه راهنمایی بکنم...
بیا همون مانا قابوسی رو بزار جلوت مطالبشو بخون اگه زارعی و بانی مسعودم داری نیگاه کن...اکثرا پوشش داده...البته بیشتر بانی رو...ولی عکسهای کتابهارو به عنوان نمونه بیشتر بخون...منم نخوندم...الان دارم سازه در معماری رو مرور میکنم...تا شب باید تموم بشه...(البته یه سری فصلهاشو بین خودمون بمونه نخوندمو الانو دارم میخونم...)الان ک ص 106 تا ببینیم میشه تا شب خوند یا نه...
متاسفانه بزارن بشینم سرکتابها زود تموم میکنم طوری ک اگه تست بزنم راحت همون موقع 50 رو میزنم...بدون مرور...اما متاسفانه نمیزارند نمیزارند....ای خداااااااااااا...زودتر فردا بشه برم کتابخونه دوباره آرامش بگیرم...دوباره انرژی بگیرم...تو آسانسور برج پتروناس....
راستی عکس ک خیلی کیفیتش پایین بود....نداری با کیفیتشو؟؟؟!!!جزئیاتم برسم ک حتما میخونم...اما جزوه اش نکاتی رو نگفته ...آخه دو ماه پیش 2 فصلشو خوندم ک میگم....
کلا خودمونیم کتاب خیلی جامع تره تا جزوه....
تشکرمم تموم شده سجاد ممنون از راهنماییت...ببینم میتونیم یه جا قبول شیم ...دانشگاه رو نابود کنیم....بچه ها بیاید هدفمون دیدنه هم تو یه دانشگاه باشه...البته اونهایی ک قرار تهران بخونن...
من اگه تهران شبانه هم قبول شم میرم...دیگه برام هیچی مهم نی...ازادم قبول شم میرم...
شوهرم مرد خوبیه اینقدر منو دوست داره ک حاضره خرجشو بده

خوشبحال دخترا.........ما پسرا چه گناه داریم نه پویان.....پوییااااااااااااااااااان........پویان کجاست راستی برو بچز
 خوشبحال دخترا.........ما پسرا چه گناه داریم نه پویان.....پوییااااااااااااااااااان........پویان کجاست راستی برو بچزعیب نداره منم بعضی وقتها نمیکشم.ولی امروز بد نبوده تا حالا 5 ساعت خوندم......والا فک کنم براتم ایمیلشم کنم همینجوری باشه حالا وقت کردی یه جوری از نت دان کن حیفه حتما ازش سوال میاداره خیلی بی کیفیت چیکارر کنم هرعکسی هرفایلی هر پی دی افیو گوشیم باز میکنه چیکار کنم
راستی من امروز تا الان درس نخوندم خیلی خسته بی حوصله ام من دیروز اژه ای خوندم هم کتاب هم قابوسی فقط نکته هاشو آثارشو بلد باشی کافیه قابوسی کفایت میکنه
وایسا ببینم چیکار میتونم برات بکنم تا شب......اگه نشد ایمیلتو بده یا فوقش تیکه تیکش میکنم برات میزارمش (اعصاب مصاب نداریم دیگهسجیییی ی ی ی کاری بکن براما !!!اون عکس منظورمه ی سوالم ی سوال بخصوص برامن ک خیلی کاستی دارم تو بقیه دروس زبان درک
 )
)مشاهده پیوست 14.rar بیا زدم رو word......دان کن ببین میشه اگه دان کردی فقط عکسشو کپی کن تو پاینت دوباره ذخیره کن چون یه خوردش از صفحه زده بیرون ببخشید دیگه اون سیستمم به ملکوت اعلا پیوست رو اینم برنامه خاصی نداشتم که برات ردیفش کنمسجیییی ی ی ی کاری بکن براما !!!اون عکس منظورمه ی سوالم ی سوال بخصوص برامن ک خیلی کاستی دارم تو بقیه دروس زبان درک
خوش به حال شوهرت که خانومی مث شوما داره
راستش من یه جزوه از مانا دارم که ابرام برام کپی گرفت راستش کلیت جزوه خوبه ولی یه جاهاییش رو مثلا یه سوال پرسیده ج نداده.بعدش یه آرم مشکی پررنگ رو صفحه س که عصبیم میکنه اگه جایی دیگه گذاشتن بچه ها میشه لینکشو بدین؟؟؟؟ البته گفتم دیگه وقت زیاد نذارم......آخه من جهان بانی مسعودو خوندم که اونم باید مرور بشه.دو سبک های اصفهانی و آذری هم هنوز نخوندم.............جزوه کامل نیام مونده...........واای خدا منو بکش............از همه مهمتر هنوز خر پا و پایداری و نامعینی و گرامرمم مونده.عارفه حالا که فک میکنم شرایط من بحرانی تره........کاش منم یه شوهر پولدار داشتم منو میفرستاد آزادخوشبحال دخترا.........ما پسرا چه گناه داریم نه پویان.....پوییااااااااااااااااااان........پویان کجاست راستی برو بچز
واه اقا سجاد چه خبره بابا تو امید تایپکی کجا اوضاع ات خرابه بشین درست و مشتی تا هفته اینده تاریخ ها را بخون تموم کن به نظرت طراح سوال اینقدر نامرده که همه سوالات ریزو سخت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا به نظرت چند تا سوال میاد بده از تفاوت کاشی یا چفد فلان مقبره داخلش چی بوده یا مثلا کاخ صد ستون چند تا پله میخوره یا بیاد زاویه کاخ های تخت جمشید را نسبت به هم بخوادیا....................بابا اگه همه سوالها این طور بده خیالت راحت هیچ کس نمی تونه همه را جواب بده ،این قدر به تاریخ بیچاره گیر نده،یادمه خودت میگفتی بچه ها بتونیم یک سوم یا نصف خونده هامون جواب بدیم مشکل حله قبولیم حالا فک کنم لازمه به خودت اینها را گفت حالا اگه میخوای 100بزنی اون یک حرف دیگه است والا من خودم بانی مسعود ندارم کتابش ولی میگن خیلی هم مهمه چون حالم بد بود می دونستم نم یرسم بخونم همونایی را که دارم میخونم برا مرور ها هم واسه دور اخر فقط قابوسی و عسگری را میخونم ،متدین وکامل نیا و.....همه حذف بابا ادم یک تاریخ میخونه 100برا چیته هر کدوم به یک روش گفتن ،گیر نده مهندس البته این نظر من به هر حال صلاح مملکت خویش سجاد خان داند
هی اقا سجاد همون خوش به حال تو که پسری ،بابا اونی هم که خرج دانشگاه ازاد را برات بده بعدش صب تا شب باید بری سر کار و پول خرج زندگی اش کنی همچین هم خوش به حال ما دخترا بیچاره نیست