خوش به حال شوهرت که خانومی مث شوما داره

راستش من یه جزوه از مانا دارم که ابرام برام کپی گرفت راستش کلیت جزوه خوبه ولی یه جاهاییش رو مثلا یه سوال پرسیده ج نداده.بعدش یه آرم مشکی پررنگ رو صفحه س که عصبیم میکنه اگه جایی دیگه گذاشتن بچه ها میشه لینکشو بدین؟؟؟؟ البته گفتم دیگه وقت زیاد نذارم......آخه من جهان بانی مسعودو خوندم که اونم باید مرور بشه.دو سبک های اصفهانی و آذری هم هنوز نخوندم.............جزوه کامل نیام مونده...........واای خدا منو بکش............از همه مهمتر هنوز خر پا و پایداری و نامعینی و گرامرمم مونده.عارفه حالا که فک میکنم شرایط من بحرانی تره........کاش منم یه شوهر پولدار داشتم منو میفرستاد آزاد

خوشبحال دخترا.........ما پسرا چه گناه داریم نه پویان.....پوییااااااااااااااااااان........پویان کجاست راستی برو بچز
 واه اقا سجاد چه خبره بابا تو امید تایپکی کجا اوضاع ات خرابه بشین درست و مشتی تا هفته اینده تاریخ ها را بخون تموم کن به نظرت طراح سوال اینقدر نامرده که همه سوالات ریزو سخت بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا به نظرت چند تا سوال میاد بده از تفاوت کاشی یا چفد فلان مقبره داخلش چی بوده یا مثلا کاخ صد ستون چند تا پله میخوره یا بیاد زاویه کاخ های تخت جمشید را نسبت به هم بخوادیا....................بابا اگه همه سوالها این طور بده خیالت راحت هیچ کس نمی تونه همه را جواب بده ،این قدر به تاریخ بیچاره گیر نده،یادمه خودت میگفتی بچه ها بتونیم یک سوم یا نصف خونده هامون جواب بدیم مشکل حله قبولیم حالا فک کنم لازمه به خودت اینها را گفت حالا اگه میخوای 100بزنی اون یک حرف دیگه است والا من خودم بانی مسعود ندارم کتابش ولی میگن خیلی هم مهمه چون حالم بد بود می دونستم نم یرسم بخونم همونایی را که دارم میخونم برا مرور ها هم واسه دور اخر فقط قابوسی و عسگری را میخونم ،متدین وکامل نیا و.....همه حذف بابا ادم یک تاریخ میخونه 100برا چیته هر کدوم به یک روش گفتن ،گیر نده مهندس البته این نظر  من  به هر حال صلاح مملکت خویش سجاد خان داند 
هی اقا سجاد همون خوش به حال تو که پسری ،بابا اونی هم که خرج دانشگاه ازاد را برات بده بعدش صب تا شب باید بری سر کار و پول خرج زندگی اش کنی همچین هم خوش به حال ما دخترا بیچاره نیست