زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها، اونايى كه آزموناى مركزو مى دادن، كارنامه هاشونو دارن؟ از آزمون اول تا الان؟ مى شه مهربونى كنن بذارن؟ من الان كه خونده م دارم همزمان با مرورام مى زنمشون، مي خوام درصدامو ارزيابى كنم. اگه بذارين خيلى ممنون ميشم. :redface:
هييچ آزمون دهنده ى كارنامه دارى نبوووووود در اين مملكت كه مرا يارى كند؟ آيا؟

بعد بچه ها يه سوال. شما توى آزمون واسه هر درس چقد تايم مى ذارين؟؟ اصولن مديريت زمانتون چطوريه؟ كم ميارين؟ زياد ميارين؟ من حدود ١ ساعت زياد ميارم، با زدن همه ى درسا تازه! مى ترسم پاشنه آشيلم بشه بى دقتى كنم. كسى نظرى راه حلى سراغ داره؟!؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد بچه ها يه سوال. شما توى آزمون واسه هر درس چقد تايم مى ذارين؟؟ اصولن مديريت زمانتون چطوريه؟ كم ميارين؟ زياد ميارين؟ من حدود ١ ساعت زياد ميارم، با زدن همه ى درسا تازه! مى ترسم پاشنه آشيلم بشه بى دقتى كنم. كسى نظرى راه حلى سراغ داره؟!؟
مال سال 88 خوبه؟

memare iran

عضو جدید

خیلی خوبه که وقت زیاد میاری سرعتت خوبه...من معمولا زبان آخرکار میزنم براش وقت کم میارم

shahmirzadi

عضو جدید
من تو آزمونام (چدیدم البته ) زبانو میذارم ته ، بهتر شده وضعیتم.ولی خب دیگه قندم میوفته ته کار. :| شما چطوووووو؟؟ آها. 30 تا40مین فن، 15 تا20تاریخ ، 15 تا20 مین درک ، 15 تا 20 مین منظر،باقیشم زباان که همش خسته میشم.اولا از زبان شرو میکردم دیگه واسه بقیه نا نداشتم.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم کم کم برم بخوابم با اجازه ما که امروز و دیروزمون پرید خدایا فردامون خوب خوب کنننننننننننننننننن امین
شبتون قشنگ ،انشاله همه تون خواب سوالات ارشد ببینید و فردا بیاین سوالات بزارید:biggrin:
ما رفتیم امیدوارم انشاله شما شب زنده داران خوب بخونید شب خوش

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوبه که وقت زیاد میاری سرعتت خوبه...من معمولا زبان آخرکار میزنم براش وقت کم میارم
من به ترتيب مى زنم، مثلن ايندفعه، درك عمومى ده دقيقه، منظر ٥ دقيقه! بيشترينش زبان بود نيم ساعت، كه هى هم خودمو دعوا مى كردم كه آروم.... من خيلى دقتم پايينه مى ترسم خرابكارى كنم آخر! پففففففف.... از يه طرفم مى گم خوبه يه موقع مث ٩١ وقتو كم مى كنن سوالارو زياد اونوقت من تازه اوضاعم خوب مى شه! :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو آزمونام (چدیدم البته ) زبانو میذارم ته ، بهتر شده وضعیتم.ولی خب دیگه قندم میوفته ته کار. :| شما چطوووووو؟؟ آها. 30 تا40مین فن، 15 تا20تاریخ ، 15 تا20 مین درک ، 15 تا 20 مین منظر،باقیشم زباان که همش خسته میشم.اولا از زبان شرو میکردم دیگه واسه بقیه نا نداشتم.
نمى دونم مدل تو رو ولى به نظرم زبانو نذار آخر. درك مطلب رمزش تمركزه، و چند بار خوندن. آخر ديگه نا ندارى بخونى... نمى دونما....

memare iran

عضو جدید
بچه ها من هم کم کم برم بخوابم با اجازه ما که امروز و دیروزمون پرید خدایا فردامون خوب خوب کنننننننننننننننننن امین
شبتون قشنگ ،انشاله همه تون خواب سوالات ارشد ببینید و فردا بیاین سوالات بزارید:biggrin:
ما رفتیم امیدوارم انشاله شما شب زنده داران خوب بخونید شب خوش

آخ اگه میشد خواب سوالا را ببینیم ک خیلی خوب بود...خوب بخوابی

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نظر منم اینه که زبانو آخر نبری بهتره چون انرژی و دقت نیاز داره... آخه همینجوریش زبان معمولا غلط زیاد میزنیم وای به حال اینکه بذاریم اخرو بی انرژی جواب بدیم....باز خودت میدونی...

memare iran

عضو جدید
من به ترتيب مى زنم، مثلن ايندفعه، درك عمومى ده دقيقه، منظر ٥ دقيقه! بيشترينش زبان بود نيم ساعت، كه هى هم خودمو دعوا مى كردم كه آروم.... من خيلى دقتم پايينه مى ترسم خرابكارى كنم آخر! پففففففف.... از يه طرفم مى گم خوبه يه موقع مث ٩١ وقتو كم مى كنن سوالارو زياد اونوقت من تازه اوضاعم خوب مى شه! :D
خدا نکنه وقت کم کنن...من کلا خوب تست میزنم ولی برا زبان هنوز اعتماد به نفسم پایینه میترسم زیاد وقت بزارم به بقیه ش نرسم

shahmirzadi

عضو جدید
نمى دونم مدل تو رو ولى به نظرم زبانو نذار آخر. درك مطلب رمزش تمركزه، و چند بار خوندن. آخر ديگه نا ندارى بخونى... نمى دونما....
آره.وای یه چیزای تابلویی غلط میشه تو درکمطلب جدیدن.ولی میگم شاید با تمرین بهتر شم.:| ینی این روش دیگه باهاش کنار بیام.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سزعتت خیلی خوبه ...ماشالا :) من زبانو حدودا 45 دقیقه بقیه درسا حدود 15 دیقه حالا کمتر بیشتر...آخرشم از 2 ساعت حدودا 10 دیقه وقت اضافه میارم...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سزعتت خیلی خوبه ...ماشالا :) من زبانو حدودا 45 دقیقه بقیه درسا حدود 15 دیقه حالا کمتر بیشتر...آخرشم از 2 ساعت حدودا 10 دیقه وقت اضافه میارم...
واى نه خيلى بده.....:( اعصابم خورده ازش.. سر امتحاناى قبلنمم همش زود تموم ميشد با بى دقتى! :(

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
واى نه خيلى بده.....:( اعصابم خورده ازش.. سر امتحاناى قبلنمم همش زود تموم ميشد با بى دقتى! :(

خب اگه بی دقتی میکنی که خوب نیس!! آخه چه اصراری داری که زودتر تموم کنی آخرش 15 دیقه هم اضافه بیاری خوبه میتونی بری سراغ سوالایی که شک داری اونارو بزنی ...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اگه بی دقتی میکنی که خوب نیس!! آخه چه اصراری داری که زودتر تموم کنی آخرش 15 دیقه هم اضافه بیاری خوبه میتونی بری سراغ سوالایی که شک داری اونارو بزنی ...
اصرار ندارم!!! خودش ميشه. :D به نظرم يه ربع گذشته ولى زهى خيال باطل، ٥ مين بيشتر نبوده!! حالا نه كه اونقدرام بى دقتى كنم، در حد كلن ٣-٤ تا سوال بى دقتى مى كنم.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصرار ندارم!!! خودش ميشه. :D به نظرم يه ربع گذشته ولى زهى خيال باطل، ٥ مين بيشتر نبوده!! حالا نه كه اونقدرام بى دقتى كنم، در حد كلن ٣-٤ تا سوال بى دقتى مى كنم.

3-4 تا ؟؟کلن؟؟:surprised: بابا تو اوضات خوبهههههه نگران چی هستی ؟؟؟ این 3 -4 تا هم به مرور زمان و با تمرین 0 تا میشه...البته اینطور هم هس که سر جلسه دقت آدم بیشتر میشه ...با وسواس بیشتر به سوالا جواب میده....

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جان من فردا سعي مي كنم ازمونامو برات بزارم. من ازموناي مركزو كه ساعت ٩ شروع ميشه ساعت ١٠:٤٠ تموم مي كنم ميرم. همه دوره وريام هم تعجب مي كنن :)) تا ١١:٣٠ وقت هست. كه ٥٠ مين زودتر تموم ميشه

mitra2470

عضو جدید
در گذارم بین سوالات درک به ی سوال درباره تفاوت معماری بومی و معماری سبز برخوردم !!!!!!!!!!همچین نظری دارن واقعا!!!

من:surprised:
طراح سوال:)
معماری سبز:biggrin:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    12.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
در گذارم بین سوالات درک به ی سوال درباره تفاوت معماری بومی و معماری سبز برخوردم !!!!!!!!!!همچین نظری دارن واقعا!!!

من:surprised:
طراح سوال:)
معماری سبز:biggrin:
اين كجا بوده؟!؟!؟ از منظر رنگ شناسى برخورد كرده با داستان! :D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نظر منم اینه که زبانو آخر نبری بهتره چون انرژی و دقت نیاز داره... آخه همینجوریش زبان معمولا غلط زیاد میزنیم وای به حال اینکه بذاریم اخرو بی انرژی جواب بدیم....باز خودت میدونی...
کلا چیدمان جوریه که هیچ فرقی نمیکنه.زبان و درک معماری هر دوشون نیاز به تمرکز دارن.............زبانو زود بزنی ، درک کاراییت میاد پایین و برعکس زبانو بزاری برای آخر..در ضمن درک ضریبش 3 هستش نمیشه راحت ازش رد شد....من وقتی با زبان شروع میکنم یه فشار بدی رومه اینکه بیشتر وقت رفته و من رو زبان بودم فقط درسته شاید راندمان زبانم بهتر شده باشه ولی قطعا ما بقی رو با استرس میزنم.البته من اینجوریم شما تمرین کنین ببینی با کدومش راحتترین
در ضمن سمانه اگه زود تموم میکنی که نگرانی نداره میتونی با خیال راحت بشینی سوالارو مرور کنی و اشتباهاتو جبران کنی..........همه رو میشه زود زد زبانتم که خوبه....................ولی درک رو نباید که زود بزنی دختر...........درک معماری منظورمه هاااااا

خدا نکنه وقت کم کنن...من کلا خوب تست میزنم ولی برا زبان هنوز اعتماد به نفسم پایینه میترسم زیاد وقت بزارم به بقیه ش نرسم
خوب تایم مگه نمیگیری؟؟

آره.وای یه چیزای تابلویی غلط میشه تو درکمطلب جدیدن.ولی میگم شاید با تمرین بهتر شم.:| ینی این روش دیگه باهاش کنار بیام.
.درک مطلب که با تمرین دستت میاد..........درک مطلب چی کار میکنی منظورم اینه مال مرکز خاصی یا کنکورای گذشته؟

خوبه که ده دقیقه وقت میاری منم تقریبا مث توم منتهی درک زبان خیلی وقتمو میگیره.جوری که میدونم با این جمله وقت تمومه آقا.............عزیز من بسه دیگه ننویس..............آقای محترم با توام هاااااااااااااا...............جون مادرت........خودتی...........کی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟bOOOOOOOOOOOOOOOOMB امتحانمو تموم میکنم

من که سراسری شرکت نکردم.امیدوارم شماها همتون قبول شین:smile:
مرسی دوست من کریسمس مبارک تواولین عضوی هستی با تاریخ ثبت نام 2014.که میبینم میتونی به خودت افتخار کنی و بری دوستات پزشو بدی:D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام به دوستان گل....
صبح همتون فانتزی...اینجا گرگان است و آسمونم سرخ سرخ...(معلوم نی میخواد برف بیاد تگرگ بیاد ....)
تا الان 40 مین سازه در معماری...(نمیدونم چرا فکر میکردم چند فصل کوچیک از سازه در معماری مونده...از دیروز ک نشستم سرمرور میبینم فقط 100 ص اولشو + بعضی فصلهای دیگه اش رو خوندم...در هر صورت الان 160...ببینیم چطور پیش میره....
روز خوبی برا همگی باشه;)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان گل....
صبح همتون فانتزی...اینجا گرگان است و آسمونم سرخ سرخ...(معلوم نی میخواد برف بیاد تگرگ بیاد ....)
تا الان 40 مین سازه در معماری...(نمیدونم چرا فکر میکردم چند فصل کوچیک از سازه در معماری مونده...از دیروز ک نشستم سرمرور میبینم فقط 100 ص اولشو + بعضی فصلهای دیگه اش رو خوندم...در هر صورت الان 160...ببینیم چطور پیش میره....
روز خوبی برا همگی باشه;)

سلاااااااام صبح همکی بخیر....:gol:
من تازه میخوام شروع کنم ...:redface: روز خوبی داشته باشید همگییییی....;)
من میخوام امروز منظر و معماری معاصر بخونم و مبانی سازه رو تموم کنم...:)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من زبان تافلو الان تموم کردم.504 تا درس 30 خوندم لغات کنکوراروهم از سال 81 تا 87 خوندم.به نظرتون 504 رو تموم کنم؟؟یا لغات سالای گذشته رو تا 92 بخونم یا نه همینارو بشینم مرور کنم؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من زبان تافلو الان تموم کردم.504 تا درس 30 خوندم لغات کنکوراروهم از سال 81 تا 87 خوندم.به نظرتون 504 رو تموم کنم؟؟یا لغات سالای گذشته رو تا 92 بخونم یا نه همینارو بشینم مرور کنم؟؟
من با ممرايز مى خونم كماكان كلمه ها رو و در عين حال مرورم مى شن هى واسم. تو با چى مى خونى؟ اگه با لايتنر مى خونى در حد روزى يه ساعت بد نيس ادامه بدى.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با ممرايز مى خونم كماكان كلمه ها رو و در عين حال مرورم مى شن هى واسم. تو با چى مى خونى؟ اگه با لايتنر مى خونى در حد روزى يه ساعت بد نيس ادامه بدى.
منم با jmemorize میخونم و هر روز علاوه بر لغتای جدید قبلیا رم مرور میکنم................چی رو ادامه بدم؟؟؟ کنکورارو یا 504 رو

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با jmemorize میخونم و هر روز علاوه بر لغتای جدید قبلیا رم مرور میکنم................چی رو ادامه بدم؟؟؟ کنکورارو یا 504 رو
همه رو. :D من تافلو ٥٠٤ و ١١٠٠ رو course هاشو دارم مىرم جلو، كه ٥٠٤ تمومه، تافل بيش از نصف، ١١٠٠ ولى اولاشه. لغتاى كنكورارم تو تستا ياد مى گيرم. بعد فلسفه م هم مبتنى بر شانس و احتمالاته تا يه حدى، كه به هرحال پوشش دادن هر حدى از اين كتابا ممكنه يه سوال برام بخره. در نتيجه تا هرجا برسم با آرامش ادامه شون مى دم، زحمت مرورم كه خود application ميكشه، كلن تو اون يه ساعت من باش كار مى كنم، به هرجا رسيد رسيد. اعتماد به دانسته هاى قبليمم هس، و كلن خوشحالم! از نظر احتمالات حتى ممكنه passage هايى كه ميادو قبلن يه جا خونده باشم، در نتيجه حتى درصد ١٠٠ غيرممكن نيس. به همين راحتى! زبان همينش باحاله. همه حالتى توش ممكنه، من خوبه رو مى گيرم، شما هام همينكارو كنين. :)

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه رو. :D من تافلو ٥٠٤ و ١١٠٠ رو course هاشو دارم مىرم جلو، كه ٥٠٤ تمومه، تافل بيش از نصف، ١١٠٠ ولى اولاشه. لغتاى كنكورارم تو تستا ياد مى گيرم. بعد فلسفه م هم مبتنى بر شانس و احتمالاته تا يه حدى، كه به هرحال پوشش دادن هر حدى از اين كتابا ممكنه يه سوال برام بخره. در نتيجه تا هرجا برسم با آرامش ادامه شون مى دم، زحمت مرورم كه خود application ميكشه، كلن تو اون يه ساعت من باش كار مى كنم، به هرجا رسيد رسيد. اعتماد به دانسته هاى قبليمم هس، و كلن خوشحالم! از نظر احتمالات حتى ممكنه passage هايى كه ميادو قبلن يه جا خونده باشم، در نتيجه حتى درصد ١٠٠ غيرممكن نيس. به همين راحتى! زبان همينش باحاله. همه حالتى توش ممكنه، من خوبه رو مى گيرم، شما هام همينكارو كنين. :)

من عاشقتم;) تو نبودی من زبان رو گذاشته بودم کنار:w30::w27:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا