زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبحتون شیک و پیک...
هیییییییییی...ما بریم به درس برسیم...
تا این ساعت 1:10
یعنی هر کی مثل من صبح زود بیدار میشد و تا شب درس میخوند بالای 13-14 ساعت میخوند....حالا من....؟؟؟[/QUOTE

سلام ذوستان صبح زیباتون بخیر

عارفه جون نگرانی نداره ک بابا 10 ساعت هم خیلی خوبه ک شما میخونی من یکی آرزوی حتی ی 8 ساعت درس خوندن به دلم مونده انشالا تو وبقیه رتبه های خوبیو میارید

من که این هفته کامل باید برا پایانامم کار کنم دعا کنید زود تموم بشه منم بیام مثل شما ها بخونم...................

ایول عارفه یعنی صبح میری تا شش غروب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب منم دوس دارم اینجوری برم به منم بگو چیکار کنم.............................

کاری نداره...الان ک صبحونه تکمیل خوردم حاضر میشم میرم...
امروز هم خداروشکر وسط روز کاری ندارم ک بخوام انجام بدم در نتیجه یکسره اونجام...
فلاکس و .... هم بردم تنقلات و ..... ساعت 12 یه چی در حد نهار میخورم...
معمولا بین 1-2 خیلی خوابم میگیره...یه 20 مین در حد نیم چرت میزنم و دوباره میخونم تا 5:45 بعدم میام خونه...متاسفانه این کتابخونه تا 6 میتونیم باشیم...اما یه جا دیگه هست ک تا 11 بازه و روزهای تعطیل هم هست...
من دیروز موندم خوب بود...البته 2-3 ساعت وسط روز بیرون کار داشتم اما 8 ساعت رو رسیدم بخونم....
همین دیگه دیدم خوب بود دیروز گفتم بقیه روزهام جور کنم برم...من تووو کتابخونه بهتر میخونم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به معماران عزیز...
صبحتون شیک و پیک...:)
دوستان از ما به شما طبق تجربه ای ک الان کسب کردم و بهم ثابت شد درک مطلب وقتی تمرکز ندارید اصلا نزنید...بنده همین الان 3 تا درک مطلب زدم...تا سئوال 11 تمرکز داشتم تا اونجا 9 تارو درست زدم و 2 تا رو غلط ;)....بعد یه اتفاقی افتاد فکرم درگیر شد...:razz:5 تا سئوال بعدی هر 5 تا غلط:cry:
یعنی در این حد تمرکز روی درک مطلب زبان تاثیر داره....
تا الانم 1 ساعت...و تا ساعت 6 دیگه یکسره میمونم کتابخونه....دیروز ابنیه سنتی رو تموم کردم...به نظرم سئوالهای قبل درک عمومی رو اگه این کتاب خونده میشد میشد....نکات خوبی داره....فقط میمونه مرورش....
امروز بشه یه مرور میکنم و میرم سروقت مروز فیزیک 1 و فیزیک 3 رو هم ک اصلا نخوندم امروز استارتشو با جزوه پارسال خودم میزنم....
همه موفق و پیروز باشید.:)
در مورد درك مطلب منم ماه قبل فهميدم اينو اينجام نوشتم واقعاً راسته!!!! خودم كه زبانم خوبه سر جلسه حال داشته باشمة تمركز كنم خيلي خوب مي زنم ولي وقتي حال نداشته باشم در صدم ميره رو ٦٥ اينا. همون سوالايي كه غلط زدمو وقتي حالم خوب باشه راحت مي زنما. تو كنكور اصلي بهتره درك مطلب رو زماني بزنيد كه مغزتون خسته نيست
:) راستييي منم ١ ساعت. :)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ماری**/page6?p=4458815&viewfull=1#post4458815
اين تحليل آمارى ماهان از كنكور ٩٢ رو ببينين، واسه الان و استرس نگرفتن و تنظيم چى خوندن و چى حذف كردن مفيده. كار سختى نيست درصد متوسط ٥٠ و متوسط ٥٠ يعنى رتبه دو رقمى خيلييي خوب!

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جمله های دیشب

جمله های دیشب

-در زمین عشقی نیست که زمینت نزند ، آسمان را دریاب . . .

-مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند
اما خوشبختی دیگران همیشه در جلو دیدگان آنهاست

-
کسی باش که عمری با تو بودن ، یک لحظه ، و لحظه ای بی تو بودن ، یک عمر باشد

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ماری**/page6?p=4458815&viewfull=1#post4458815
اين تحليل آمارى ماهان از كنكور ٩٢ رو ببينين، واسه الان و استرس نگرفتن و تنظيم چى خوندن و چى حذف كردن مفيده. كار سختى نيست درصد متوسط ٥٠ و متوسط ٥٠ يعنى رتبه دو رقمى خيلييي خوب!
من ک دان کردم باز نکرد

من برای تنظیم اکوستیک ایزدی نور کنکاش وتاسیسات حیدری با سه کتاب اصلی برای فن و چندتا جزوه نانو،فصل 17ساختمانها.....

mitra2470

عضو جدید
بچه ها یکی از دوستام میخواد واسه ایستایی کتاب عصر کنکاش بخره.به نظرتون الان میتونه براش مفید باشه؟دیر نیس یعنی وقت میکنه بخونه؟
و اینکه اسم کتابش چیه ؟
ایستایی به زبان ساده و فن سزه و چند تا اسم اینجوری شنیدم نمیدونه کدومشو باید بخره!!!!!
البته تا حالا فقط درک رفتار سازه و سازه در معماری رو خونده

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی از دوستام میخواد واسه ایستایی کتاب عصر کنکاش بخره.به نظرتون الان میتونه براش مفید باشه؟دیر نیس یعنی وقت میکنه بخونه؟
و اینکه اسم کتابش چیه ؟
ایستایی به زبان ساده و فن سزه و چند تا اسم اینجوری شنیدم نمیدونه کدومشو باید بخره!!!!!

نه عزیزم دیر نیست حتما میرسه بخونه...
مجموعه طبقه بندی شده درس و کنکور
کارشناسی ارشد
ایستایی به بیانی ساده

امیر روحی زاده

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
و اینکه اسم کتابش چیه ؟
اسمش که همونه که هانی جون گفت. اصلن دیر نیس! من به پیشنهاد هانی خریدم و الان کلی راضیم و انرژی گرفتم! اصن انگار یه باری از رو دوشم برداشته شد از بس خیالم راحت شد بابت ایستایی!

راستی آخرشم یه پیوست داره، روابط تغییر شکل تیرا که واست سوال بود و من گفتم واسه عمرانیاس نوشته. :)

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحلیل سوالات ۹۲ (آپلود مجدد)

تحلیل سوالات ۹۲ (آپلود مجدد)

مشاهده پیوست Tahlil 92.pdf

بچه ها این همون تحلیل سوالای سال ۹۲ که توی تاپیک جزوه ها هم هست، واسه همین اینجا ضمیمه ش کردم، واسه اونایی که نتونستن دانلودش کنن.
اگه دقت کنین، تو همه ی درسا به جز تاریخ که مسخره سخت بود، اکثر سوالا تکراری و متوسطه. پس الکی به خودتون استرس ندین، نمی گم هم بر اساس این تحلیل چیزی رو کنار بذارین، ولی مدیریت کنین چیزایی که خوندین و نخوندین یا مرور می کنین. و اگه به چیزی نرسیدین و خیلی اهمیت نداشت حرصشو نخورین، یا اگه نرسیدین و مهمه براش یه اولویت بذارین.
:)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم برا جهان کناب مرور کنم جزوه قابوسی مرور کنم کم مونده گریه ام بگیره موندم آواره بین همه چیز

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من کتاب مبانی سازه برای معماران رو میخواستم نخونم و به همون جزوه باشگاه اکتفا کنم اما الان 3 روزه دارم میخونمش 4 تا فصل ولشو خووندم درصد فنم به شدت پیشرفت کرده،انگار اون سوالایی که مشکل داشتم جوابشون تو این کتاب بوده،پیشنهاد میکنم اگه نخوندین حتما بذاریدش تو برنامتون.مخصوصا اگه ایستایی و درک رفتار و سازه رو خونده باشید خیلی راحت میفهمید مطالبشو.
1 چیزیم در مورد زبان بگم.من پارسال زبانو آخر زدم اما امسال به هیچ عنوان این کارو نمیکنم.چون درک مطلب خیلی تمرکز میخواد،حتما به ترتیب دفترچه به سوالا جواب بدین...;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من کتاب مبانی سازه برای معماران رو میخواستم نخونم و به همون جزوه باشگاه اکتفا کنم اما الان 3 روزه دارم میخونمش 4 تا فصل ولشو خووندم درصد فنم به شدت پیشرفت کرده،انگار اون سوالایی که مشکل داشتم جوابشون تو این کتاب بوده،پیشنهاد میکنم اگه نخوندین حتما بذاریدش تو برنامتون.مخصوصا اگه ایستایی و درک رفتار و سازه رو خونده باشید خیلی راحت میفهمید مطالبشو.
1 چیزیم در مورد زبان بگم.من پارسال زبانو آخر زدم اما امسال به هیچ عنوان این کارو نمیکنم.چون درک مطلب خیلی تمرکز میخواد،حتما به ترتیب دفترچه به سوالا جواب بدین...;)

من دیگه گیج شدم چی بخونم نخونم ..برنامه ام درست نیس بخاطر اونه ..چون هیچوقت برنامه ک میریزم درست درنمیاد الان مثلا جهان میخام مرور کنم بین جزوه کتاب انقد نگاکردم سردرد گرفتم ..طراحی لرزه ای مونده عناصرم مونده درک ک محض رضای خدا تا الان براش کاری نکردم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری جهان اولاش مهمه یا بعد صدر مسیحیت ؟؟؟

فکر کنم جفتش به 1 اندازه مهم باشه....
ببین نانی منم همین مشکل تو رو دارم الانم چند تا کتاب نخونده دارم هنووووز... اما اصلا نگران نباش .آخر سیلابس مرکز چند صفحه هست که در مورد منابع گفته.واسه دروس فنی 1 جدول کشیده که عنوان مبحث و نام کتاب و صفحات اون کتاب واسه هر مبحث رو گفته.این جدول رو بذار جلوت مثلا بگو امروز میخوام خرپا بخونم ،حالا تو جدول نگاه کن گفته خرپا از صفحه 41-52 درک سازه و 89-94 سازه د معماری و...
اینجوری تو 1مدت کم میتونی کل فن رو دوره کنی و خسته هم نمیشی...
من مثلا دیروز 12 ساعت خوندم اما امروز تا الان فقط 2 ساعت...چون خسته بودم...پس وضعیت همه همینطوره اصل نگران نباش...:gol:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیگه گیج شدم چی بخونم نخونم ..برنامه ام درست نیس بخاطر اونه ..چون هیچوقت برنامه ک میریزم درست درنمیاد الان مثلا جهان میخام مرور کنم بین جزوه کتاب انقد نگاکردم سردرد گرفتم ..طراحی لرزه ای مونده عناصرم مونده درک ک محض رضای خدا تا الان براش کاری نکردم

در ضمن هر شب حتما حتما تست بزن ...تست زدن کاری به خوندن نداره.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 187550

بچه ها این همون تحلیل سوالای سال ۹۲ که توی تاپیک جزوه ها هم هست، واسه همین اینجا ضمیمه ش کردم، واسه اونایی که نتونستن دانلودش کنن.
اگه دقت کنین، تو همه ی درسا به جز تاریخ که مسخره سخت بود، اکثر سوالا تکراری و متوسطه. پس الکی به خودتون استرس ندین، نمی گم هم بر اساس این تحلیل چیزی رو کنار بذارین، ولی مدیریت کنین چیزایی که خوندین و نخوندین یا مرور می کنین. و اگه به چیزی نرسیدین و خیلی اهمیت نداشت حرصشو نخورین، یا اگه نرسیدین و مهمه براش یه اولویت بذارین.
:)
دستت درد نکنه سمانه !:redface:
تحلیلی که تو این pdf اومده:
50 درصد سوالا تکراری و مطالبیه که هر سال باید بدن.
20 % سوالات راحت و 50 % سوالات متوسط و 20 درصد سوالات سخت می باشد.
حل سوالات سال های گذشته حتما در درصد شما تاثیر می زاره.یعنی سوالی که سال قبل تو هنرهای ساخت تکنولوژی بود ، می تونه امسال تو معماری 93 فنیش بیاد.من چند تا سوال از این قبیل دیدم و مطمئنم چند سوال از هنرهای ساخت میاد اینطرف یعنی معماری.
خوندن دقیق روی سوال خیلی مهمه،چون سواله ساده رو می شه با یبار خوندن دقیق فهمید،مثل سوالای گرامر زبان و درک عمومی معماری(البته بیش از 5 یا 6 تا در کل ،انتظار بیشتر نداشته باشین.:D)
سوالای غیر استاندارد رو از اول دوست دارن و هیچ موقع آدم نمی شن!!!!:mad:پس اگه ندونستین نزننین!!!!(تجربه یک داغ دیده!سال قبل تو هر درس 3 یا 4 تاشو اینطور زدم و رتبمو حداقل 70 تا خراب کرد.:()

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه سمانه !:redface:
تحلیلی که تو این pdf اومده:
50 درصد سوالا تکراری و مطالبیه که هر سال باید بدن.
20 % سوالات راحت و 50 % سوالات متوسط و 20 درصد سوالات سخت می باشد.
حل سوالات سال های گذشته حتما در درصد شما تاثیر می زاره.یعنی سوالی که سال قبل تو هنرهای ساخت تکنولوژی بود ، می تونه امسال تو معماری 93 فنیش بیاد.من چند تا سوال از این قبیل دیدم و مطمئنم چند سوال از هنرهای ساخت میاد اینطرف یعنی معماری.
خوندن دقیق روی سوال خیلی مهمه،چون سواله ساده رو می شه با یبار خوندن دقیق فهمید،مثل سوالای گرامر زبان و درک عمومی معماری(البته بیش از 5 یا 6 تا در کل ،انتظار بیشتر نداشته باشین.:D)
سوالای غیر استاندارد رو از اول دوست دارن و هیچ موقع آدم نمی شن!!!!:mad:پس اگه ندونستین نزننین!!!!(تجربه یک داغ دیده!سال قبل تو هر درس 3 یا 4 تاشو اینطور زدم و رتبمو حداقل 70 تا خراب کرد.:()
دست سمانه درد نکنه پس با این حساب سوالای سال گذشته خیلی مهمه...........زبانم به نطرتون همین روالو داره؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست سمانه درد نکنه پس با این حساب سوالای سال گذشته خیلی مهمه...........زبانم به نطرتون همین روالو داره؟؟؟
متاسفانه زبان رو زیاد شامل نمی شه!
مثلا بخش تصویری حذف شده و یه ریدینگ اضافه شده که ممکنه این سال برگرده به همون سیستم قبل.
لغت ها رفته رفته از 504 به 450 متمایل شد و الان هم از 450 به 1100.
زبان تنها درسیه که هر سال سخت تر از دیروز:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من به احتمال زياد، ساختار زبان ديگه عوض نمى شه، چون اگه روند كلى كنكورا رو ببينين، اولين كنكورا اصلن درسا جدا نيست، درك عمومى جدا نداريم، زبان بيست تاس.... بعد هى منظم تر و تعريف شده تر شده دروس، ( بحثم هم روى خوبى يا بدى نيست اصلنا، فقط روى نظم و يونيفرم تعريف شده ى قالب كنكوره) و از سال ٩٠ توى زبان هم نظم جديدشونو تعريف كردن، كه به نظرم بهتره، چون مهم تر از دونستن اسم انگليسى مثلن ماله!!!! فهميدن يه متن تخصصى راجع به معماريه. سال ٩١ هم با سورپرايز كردن يه عده زياد به گرايشا سر و سامون مورد نظرشونو دادن، و الان ديگه يه ثباتى تعريف كردن واسش، هرچند هميشه بايد انتظار غافل گيرى رو داشت، كما اينكه توى همون كنكور پر از غافل گيرى ٩١ باز هم رتبه رتبه يكى وجود داشته، درصداى بالايى هم داشته، پس با ترس از غافل گيرى يا من مى دونم خراب مى شه جلو نريد. اين از اين.
زبان هم لغاتشو نمى شه پيش بينى كرد ولى گرامر كه مساله اى نيس، درك مطلب هم با تمرين به راحتى قابل حله، پس غولش نكنين، اصلن با فرض اينكه هيچى لغت نمى زنين برين سر زبان، درك مطلبو با تمركز بزنين حالا اگه لغات رو هم بلد بودين كه فبها!!!

جداى از داورى، برگزارى اسكيس هم كه از ٨٩ به سمت منطقى شدن رفت، كه ديگه فقط خوشگلى و راندو مهم نباشه. و ايرادات طرحو يه دست قوى نپوشونه. ( اينجا هم بگم قصد بحث راجع به نحوه كلى كنكور و اسكيسو بى عدالتى و اينا رو ندارم، صرفن تحليل شخصي مو گفتم از چيزى كه به. هرحال جلو رومونه و به قولى " همينه كه هست" و فقط مى تونيم با بالا بردن تواناييمون و كم كردن سهم شانس تلاش خودمونو كرده باشيم)

اين بود انشاى من، خدافس!

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها ما اومدیم...:D
امروز به نظر خودم اولین روزی بود ک نسبتا راضی بودم از خودم...فکر کنید کنکور داره تموم میشه تازه من دارم شروع میکنم...:biggrin:
خوب چیزهایی ک خوندم امروز اینهاست:
مرور تاسیسات مکانیکی تا ص 80
مروز فیزیک 1 تا آخر فصل 6
مروز ابنیه سنتی تا آخر بخش مساجد
کتاب معماری ایرانی بخش خانه و دژ
در مجموع 8 ساعت
ولی دیگه الان اومدم خونه بعید میدونم بخونم...:razz:
به نظرتون خوب بود واسه امروز؟؟؟؟:redface:

amoodi10

عضو جدید
بچه ها تقریبا تحلیل ماهان به نظر من دروغه مثلا معماری منظر رو اگر تمام تست های 10 سال اخیر با دقت بررسی می کردید عمرا می تونستید بالای 40 بزنید در حالی که در تحلیلشان می گویند 15 از تست ها تکراریه . من 10 سال اخیر منظر بررسی کردم تقریبا برای سال 91 درسته ولی تیپ سوالا از سال 92 عوض شده:mad:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
چرا همه ش به غافلگیری های بد فک می کنین؟!!! سوالای درک مطلب (زبان تخصصی) کنکور طراحی شهری سال 92 کپی سال 91 بوده!! یعنی هر کی پارسال سوالای سال 91 رو می خوند (حتی اگه زبان هیچی بلد نبود) زبانشو رو هوا 50 می زد!!! اینم یه نوع غافلگیری باحال بوده برا اونایی که سوالای سال قبلی شونو خوندن... شاید اصلا امسال حواس شون پرت شد دفترچه ی 92 رو آوردن برا ما همه رو 100 زدیم :biggrin: :D

بچه ها تقریبا تحلیل ماهان به نظر من دروغه مثلا معماری منظر رو اگر تمام تست های 10 سال اخیر با دقت بررسی می کردید عمرا می تونستید بالای 40 بزنید در حالی که در تحلیلشان می گویند 15 از تست ها تکراریه . من 10 سال اخیر منظر بررسی کردم تقریبا برای سال 91 درسته ولی تیپ سوالا از سال 92 عوض شدهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/mad.gif
دوست منم با نمونه سوالا 23 زده بود، دروغ که نه فک کنم اونا تعریف شون از مشابهت با ما فرق داشته باشه، مثلا ممکنه دو تا موضوع نزدیک به همو جزء مشابه ها محسوب کنن!!
من شنیدم به طور متوسط 10-15 درصد تغییر می ده درصدا رو خوندن سوالای سالای پیش که باز اونم نسبیه! مثلا کسی که در حالت عادی 20 می زنه اگه سوالا رو بخونه شاید درصدش برسه به 35 ولی اونی که از اول 40 می زنه شاید فقط 5 درصد تغییر کنه درصدش چون خودش خیلی از اون نکات تکراری رو بلده!

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز به نظر خودم اولین روزی بود ک نسبتا راضی بودم از خودم...فکر کنید کنکور داره تموم میشه تازه من دارم شروع میکنم...:biggrin:
در مجموع 8 ساعت

عالیه عزیزم :w31:برعکس منی :weirdsmiley:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همه ش به غافلگیری های بد فک می کنین؟!!! سوالای درک مطلب (زبان تخصصی) کنکور طراحی شهری سال 92 کپی سال 91 بوده!! یعنی هر کی پارسال سوالای سال 91 رو می خوند (حتی اگه زبان هیچی بلد نبود) زبانشو رو هوا 50 می زد!!! اینم یه نوع غافلگیری باحال بوده برا اونایی که سوالای سال قبلی شونو خوندن... شاید اصلا امسال حواس شون پرت شد دفترچه ی 92 رو آوردن برا ما همه رو 100 زدیم :biggrin: :D
اینا یعنی چیییی؟؟؟یعنی سوالای طراحی شهری هم یزنیم یا مثلا سجی ک میگه هنرهای ساخت؟؟؟؟اخه،من وقت ندارم چیکار کنم روشن وواضح بحرفید ..

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالای سال گذشته معماری؟؟؟یا هنرهای ساخت؟؟؟واضح بگوووو ماهم بفهمیم و استفاده کنیم از حرفاتون ..والا ما ک بیشتر تماشاچی حرفاتون شدیم ب سوالای خودمون .......پس طوری بگید حدقل استفاده کنیم

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
اینا یعنی چیییی؟؟؟یعنی سوالای طراحی شهری هم یزنیم یا مثلا سجی ک میگه هنرهای ساخت؟؟؟؟اخه،من وقت ندارم چیکار کنم روشن وواضح بحرفید ..

نه بابا، من فقط یه مثال زدم که ببینی بعضی وقتا اتفاقای خوشحال کننده هم میوفته سرجلسه... فک کن سوالای پارسالو خوندن رفتن سرجلسه یهو دیدن 15 تا سوالو پشت سر هم تکراری دادن حتی یه واوشم عوض نکردن، خب اونا حتما کلی انرژی + گرفتن برا بقیه ی تستا... البته خب اونا طراحی شهری بودن معماری فقط بلدن ضدحال بزنن ولی به هر حال به نظر من مهم نیست...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مجموع 8 ساعت
آورین عارفه.......................خوب خوندی.........

عالیه عزیزم :w31:برعکس منی :weirdsmiley:
یادمه تو خیلی وقت پیش شروع کردی نفیسه جان و وضعت از همه ما بهتره بگو ببینم در چه حالی
من امروز نانو و ساختمانهای آینده رو مرور کردم..........یعنی از دیروز شروع کردم با امروز که مرورشونم کردم خب بعلاوه ایستایی بردارها و برشها.................راستی یه سوال راجع به نانو یه سوال نوشته که نانو عایق های صوتی نیستند چرا؟جوابشو نداده.من فک کنم به خاطر ابعاد خیلی ریز عایق ها باشه یعنی حفره ها..شما که کتابشو دارین میشه بگین چیه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا