زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در باره راهکارهای مرور و جمع بندی صحبت کنیم برای مدیریت زمان به بهترین نحو ممکن
هر کی هرچی راهکار بلد بگه
اول خودم : میخوام هر روز یه آزمون حل کنم این کمک میکنه دقتم توی دوران مرور بیشتر بشه
حالا شما بگین هر کی هر چی که فک میکنه مفیده
یه آزمون چی؟
کنکور؟
به نظرم بهتره موضوعی تست بزنی یعنی پس از مرور و تسلط کافی ، زبان 5 سال اخیر رو بزن.
او یکی درس ها رو همینطور.
بعد اینا
دو یا سه هفته مونده به کنکور هر روز صبح تو یه ساعت خاص تو مدت زمان خاص خودش کنکور رو شبیه سازی کنین.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست داری بزنمت بی شخصیتت کنم جلو بچه ها:w00::w00:هنوز کلی وقته.........منم مث تو تست نمیتونم زیاد بزنم...............بابا همه مث همیم هر کسی فک میکنه برای خودش متاسفه و خوب پیش نمیره.................به نطرم خوب بخون تا اون اخرا باهم تستهای مرکز رو بزنیم و تایم بگیرم..................اگه تونستی سوالای سه چهار سال اخیر کنکورو بخون..............بابا تیماج کلا بزنی رو هم ده تا منبع نخوند رتبش 31 شد....................
timaj این پست رو بخونه،تیکه پارت می کنه!!:D

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-برنده می گوید مشکل است ، اما ممکن
و بازنده می گوید ممکن است ، اما مشکل . .

-از خدا پرسیدم:خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟ خدا جواب داد : گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر.
با اعتماد زمان حالت را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو.
ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز .
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن.
زندگی شگفت انگیز است فقط اگربدانید که چطور زندگی کنید،
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای 1 نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
كوچك باش و عاشق.. كه عشق می داند آئین بزرگ كردنت را
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
فرقى نمی كند گودال آب كوچكى باشى یا دریاى بیكران...
زلال كه باشى، آسمان در توست

-زندگي را نخواهيم فهميد اگر ديگر آرزو کردن و رويا ديدن را از ياد ببريم و جرات زندگي بهتر داشتن را لب تاقچه به فراموشي بسپاريم فقط به اين خاطر که در گذشته يک يا چند تا از آرزوهايمان اجابت نشدند.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم امروز سازه در معماری را تموم کردم ای خدایا شکرت نمی دونید چه حس خوب داشتم ،من یک فیزیک2 ساخنمون تنظیم شرایط را بخونم دیگه جدید نمی خوام بخونم همین ها را مرور کنم بس که نه زیاد هم هست ؟؟؟؟؟؟
بچه ها اگه یکی بتونه سوالات هنرهای ساخت اون هم چند سال اخر مال فن و با پاسخ نامه بزاره که دمش گرم همه استفاده کنیم
بچه ها من نمی دونم که کدوم یکی از ازمونهایی که بچه ها گذاشتن خوبه یا نه مال قبلا دانلود نکردم تا الان ،شماهای که خوندیدممنون میشم لینک اونایی که ارزش وقت گذاشتن را داره بزارید برام من میخوام سعی کنم هر شب برا فن و تاریخ حداقل یک سری را بزنم اخه کتاب تست ندارم براشون ،ثواب داره راهنمایی کنید
یک چیزی که به ذهنم موقع مرور کردن رسید اینه که شما توی تاریخ چه نکاتی را حفظ می کنید درست یک سری پلان ها واقعا باید حفظ شن قبول دارم ولی من یکی وقتی پلان را بچرخونم و پلان معروفی نباشه واقعا از اون زاویه که توی کتاب بوده نباشه تشخیصش برام سخته؟؟؟؟؟؟
رفقا توی هر درس به نظرتون توی مرورها به چی دقت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من امروز 7ساعت تا الان خوندم یک ساعت هم فیلم دیدم و راضی هستم ،انشاله برم بتونم یکم معماری اسلامی مرور کنم ،شادی هم یک خورده منظر بخونم
موفق باشید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش این کتابو ب جای مبانی سازه معماران میگرفتم ....پشیمونم الانم ک بخرم وقت ندارم بخوونم امسالو من گند زدم ..براخودم متاسفم ....

نانی این چه حرفیه که میزنی ،چرا میگی از خودت راضی نیستی ؟؟؟؟
تو داری میخونی تلاشت میکنی ،به خدا اصلا به این کتاب و اون کتاب نیست ،در ضمن مگه میخوای همه درسا را 100بزنی من نمی دونم دقیقا تا الان چی خونیدی ولی در همین حد بدون اگه همینایی که خوندی را درست مرور که حتما موفق میشی،این همه نا امید نباش خدا بزرگه ،هنوز دیر نشده ،بابا یک ماه وقت هست کو تا کنکور

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در باره راهکارهای مرور و جمع بندی صحبت کنیم برای مدیریت زمان به بهترین نحو ممکن
هر کی هرچی راهکار بلد بگه
اول خودم : میخوام هر روز یه آزمون حل کنم این کمک میکنه دقتم توی دوران مرور بیشتر بشه
حالا شما بگین هر کی هر چی که فک میکنه مفیده
خب این راهکار برای شما خوبه.منم خواستم اینکارو کنم دیدم خیلی وقتمو میگیره نمیتونم مطالبمو بخونم واسه همین اولویت رو گذاشتم با خوندن هرزچندگاهیم یه تست میزنم البته از اول بهمن هر روز صبح سر ساعت 8 یه آزمونو میخوام بزنم............در ضمن من پیشنهاد کردم که اینجا مشاور خودمون باشیم و از آزمون مرکز جامع هاش منطورمه همه با هم بزنیم بیایم درصدامونو اینجا بزاریم.که به همم مشاوره بدیم.....و اونایی که درصداشون بیشتر شده راهنمایی کنن

timaj این پست رو بخونه،تیکه پارت می کنه!!:D
چرا اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تیماج دوست خوب منه فعلا درگیر درسه ولی حتما خبرش میکنم یه شب که همه جمع بودیم که بیاد راهنمایی کنه و از تجربیاتش استفاده کنیم به من که خیلی کمک کرد

من هم امروز سازه در معماری را تموم کردم ای خدایا شکرت نمی دونید چه حس خوب داشتم ،من یک فیزیک2 ساخنمون تنظیم شرایط را بخونم دیگه جدید نمی خوام بخونم همین ها را مرور کنم بس که نه زیاد هم هست ؟؟؟؟؟؟
بچه ها اگه یکی بتونه سوالات هنرهای ساخت اون هم چند سال اخر مال فن و با پاسخ نامه بزاره که دمش گرم همه استفاده کنیم
بچه ها من نمی دونم که کدوم یکی از ازمونهایی که بچه ها گذاشتن خوبه یا نه مال قبلا دانلود نکردم تا الان ،شماهای که خوندیدممنون میشم لینک اونایی که ارزش وقت گذاشتن را داره بزارید برام من میخوام سعی کنم هر شب برا فن و تاریخ حداقل یک سری را بزنم اخه کتاب تست ندارم براشون ،ثواب داره راهنمایی کنید
یک چیزی که به ذهنم موقع مرور کردن رسید اینه که شما توی تاریخ چه نکاتی را حفظ می کنید درست یک سری پلان ها واقعا باید حفظ شن قبول دارم ولی من یکی وقتی پلان را بچرخونم و پلان معروفی نباشه واقعا از اون زاویه که توی کتاب بوده نباشه تشخیصش برام سخته؟؟؟؟؟؟
رفقا توی هر درس به نظرتون توی مرورها به چی دقت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من امروز 7ساعت تا الان خوندم یک ساعت هم فیلم دیدم و راضی هستم ،انشاله برم بتونم یکم معماری اسلامی مرور کنم ،شادی هم یک خورده منظر بخونم
موفق باشید
بیا سوالا رو از اینجا دانلود کن همراه با پاسخنامهhttp://konkur.in/

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا سوالا رو از اینجا دانلود کن همراه با پاسخنامهhttp://konkur.in/[/QUOTE]

پاسخ نامه تشریحی را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مال ارشد معماری کتابش را دارم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیا سوالا رو از اینجا دانلود کن همراه با پاسخنامهhttp://konkur.in/

من مال ارشد معماری کتابش را دارم[/QUOTE]
منم مال ارشد معماری کتابشو دارم.ولی هنرهای ساخت با پاسخنامشو از از سال 86 از اینجا دان کردم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مال ارشد معماری کتابش را دارم
منم مال ارشد معماری کتابشو دارم.ولی هنرهای ساخت با پاسخنامشو از از سال 86 از اینجا دان کردم[/QUOTE]

پاسخ نامه تشریحی یا 4گزینه ای؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من توی خرپا ها و درجه معینی و پایداری و اینکه کدوم کشش و کدوم تحت فشار یک مقدار مشکل دارم کسی جزوه چیزی نداره بدرد بخور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که بشه از روش یاد گرفت خلاصه کلام کسی یک چیزی نداره که بشه با خوندنش همه سوالات خرپا را جواب داد؟؟؟؟؟؟
اگه دارید لطف بزارید ممنون میشم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من توی خرپا ها و درجه معینی و پایداری و اینکه کدوم کشش و کدوم تحت فشار یک مقدار مشکل دارم کسی جزوه چیزی نداره بدرد بخور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که بشه از روش یاد گرفت خلاصه کلام کسی یک چیزی نداره که بشه با خوندنش همه سوالات خرپا را جواب داد؟؟؟؟؟؟
اگه دارید لطف بزارید ممنون میشم
خلاصه کلام : نه!
باید یه بار خرپا رو تو سیستم ها بخونی و یبار هم تو ایستایی، من تا الان هیچ جزوه ای رو ندیدم که هردوتاشو پوشش بده.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هاهاهاها...الان نمیدونم شبتون بخیره یا صبحتون بخیر.....
ساعتم 30 مین جلو رفته بود...منم دیدم 3 گفتم پاشم درس بخونم...اما الان متوجه شدم ک ساعت 2:30....
حالا وجدان خبیسم میگه برو بخواب....
وجدان شیرفرهادمم میگه نه بیشین بخون....
:D

arefeh

کاربر ممتاز
من ک کلا نخوابیدم.........هیییییییی[/QUO
فکر میکردم فقط من همیشه تا دیر وقت بیدارم ولی نه معمار جماعت کلا خواب نداره:)
عزیزم من خوابیده بودم الان بیدار شدم...معمارها علاوه بر اینکه خواب ندارند...کلا سحر خیز هم هستن...مثل من:D

• Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااام خخخخخخخخ عجییییییجم:biggrin:
ما ک شب و روز نداریم دیگه
بریم گلی... ی چند کلوووم بدرسیم

فکر میکردم الان تنها باشم...اما ماشالله جایی رو نمیتونی پیدا کنی ک فقط یه معمار توش باشه تک و تنها...همیشه 3-4 تایی هستن....:biggrin:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من خوابیده بودم الان بیدار شدم...معمارها علاوه بر اینکه خواب ندارند...کلا سحر خیز هم هستن...مثل من:D
ساعت بیولوژیکیت رو ،سرویس کردی رفت!!!
شب رو می خوابن!!یادتون نره!!ضـــــــــــــــــــررشـــــــــــــــــــو می بینین!
از ما گفتن بود!:cool:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادمه تو خیلی وقت پیش شروع کردی نفیسه جان و وضعت از همه ما بهتره بگو ببینم در چه حالی
من امروز نانو و ساختمانهای آینده رو مرور کردم..........یعنی از دیروز شروع کردم با امروز که مرورشونم کردم خب بعلاوه ایستایی بردارها و برشها.................راستی یه سوال راجع به نانو یه سوال نوشته که نانو عایق های صوتی نیستند چرا؟جوابشو نداده.من فک کنم به خاطر ابعاد خیلی ریز عایق ها باشه یعنی حفره ها..شما که کتابشو دارین میشه بگین چیه؟؟[/QUOTE]

آقا سجاد من الان این پست دیدم
دقیقا همینطوریه
عایق صوتی خیلی ضعیفی هستن
اصلی ترین دلیلی که باعث می شه نانو مواد نتونه به طور مستقیم نقش عایق صوتی را انجام دهند ، تفاوت زیاد بین طول موج امواج صوتی و ابعاد مواد نانو مقیاس است . طول امواج صوتی از ابعاد نانو بزرگتر. و در ساختار بیرونی جداره ها و بدنه ساختمانی نامناسب . توجه کنین که ترکیب ساده نانو با مواد مختلف عایق صوتی مناسب ایجاد نمیکنه ولی راهکارهای مث تولید آئروژل ها با تخلخل فوق العاده کیفیت آکوستیکی نانو مواد افزایش میده وبعنوان یک عایق چند منظوره (حرارتی و صوتی ) در ساختمان کار میکنه.البته آئروژل ها در فرکانس بالا کارآمد نیستن .

پانل های صداگیر دارای سطوحی با حفره ها و خلل و فرج به نسبت بزرگتر از اموج صوتی دارند که موجب می شوند امواج صوتی در درون آنها به دام بیفته و سبب برخورد مکرر در درون حفره بشه که باعث میشه انرژی موج رفته رفته کم بشه

خب این راهکار برای شما خوبه.منم خواستم اینکارو کنم دیدم خیلی وقتمو میگیره نمیتونم مطالبمو بخونم واسه همین اولویت رو گذاشتم با خوندن هرزچندگاهیم یه تست میزنم البته از اول بهمن هر روز صبح سر ساعت 8 یه آزمونو میخوام بزنم............در ضمن من پیشنهاد کردم که اینجا مشاور خودمون باشیم و از آزمون مرکز جامع هاش منطورمه همه با هم بزنیم بیایم درصدامونو اینجا بزاریم.که به همم مشاوره بدیم.....و اونایی که درصداشون بیشتر شده راهنمایی کنن

اگر همه شرکت کنن عالی میشه

arefeh

کاربر ممتاز
ساعت بیولوژیکیت رو ،سرویس کردی رفت!!!
شب رو می خوابن!!یادتون نره!!ضـــــــــــــــــــررشـــــــــــــــــــو می بینین!
از ما گفتن بود!:cool:
نمیدونم عزیزم...اما همیشه این مدلیم...خودکار بیدار میشم...دست خودم ک نی:cry:چند روز اول ساعت کوک میکردم...الان دیگه بالشتم منو بیدار میکنه...ولی خوابیدم....خیالت راحت...روز تعطیل چ به زود بیدار شدن...خخخخخخخخخخخخ

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
صب بخييييييير. من كه تازه شروع كردم :) اخه ٣ ٤ بار سعي كردم از ساعت ٦ بخونم ولي ديدم تا شب خسته مي شم مي ميرم. ديييير شروع مي كنم ولي مي خونم تا شب :) حس مي كنم امروز روز خويبيههههههه. درس بخونيد كه قراره همه با هم بريم سر يك كلاس تو دانشكاه تهران بشينيم. حد اكثر شهيد بهشتي اون نشد فوقش مي ريم تربيت مدرس اونم نشد حد حد اكثر رفتيم علم و صنعت :)

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام....بابا شماها دیگه اول اول میشید:D
منم الان شروع میکنم..................................

سوال:1100 چند تا درسه؟؟
لطفا ج بدید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
صب بخييييييير. من كه تازه شروع كردم :) اخه ٣ ٤ بار سعي كردم از ساعت ٦ بخونم ولي ديدم تا شب خسته مي شم مي ميرم. ديييير شروع مي كنم ولي مي خونم تا شب :) حس مي كنم امروز روز خويبيههههههه. درس بخونيد كه قراره همه با هم بريم سر يك كلاس تو دانشكاه تهران بشينيم. حد اكثر شهيد بهشتي اون نشد فوقش مي ريم تربيت مدرس اونم نشد حد حد اكثر رفتيم علم و صنعت :)
دوست انگلیسمو من راهی میکنم ب دانشگاه تهران خودم میرم محقق اردبیلی ...دوست ب این فداکاری از کجا پیدا میکنی ؟؟!!از اون انگلیس یا از کجای دنیا ححح

arefeh

کاربر ممتاز
1% فکر کنید من دارم درس میخونم...من میدونم با شماها....امروز داداشم دیگ شله زرد داره...داریم راهیه اونجا میشیم:biggrin:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست انگلیسمو من راهی میکنم ب دانشگاه تهران خودم میرم محقق اردبیلی ...دوست ب این فداکاری از کجا پیدا میکنی ؟؟!!از اون انگلیس یا از کجای دنیا ححح
بابااااا دست شما درد نكنههه :)))) من كه مي دونم امسال دوستامون تو اينجا همه مي تركونننننن. من از الان هشدار بدم هر كي تهران قبول شد بايد شيريني بده هااااا. من كه قبول شم كفتم كه ١ ميليون مي دم به خيريه محك :) خوشحالمااااا. واي خدا كاش اين كنكور به خير تموم شه :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا