یادمه تو خیلی وقت پیش شروع کردی نفیسه جان و وضعت از همه ما بهتره بگو ببینم در چه حالی
من امروز نانو و ساختمانهای آینده رو مرور کردم..........یعنی از دیروز شروع کردم با امروز که مرورشونم کردم خب بعلاوه ایستایی بردارها و برشها.................راستی یه سوال راجع به نانو یه سوال نوشته که نانو عایق های صوتی نیستند چرا؟جوابشو نداده.من فک کنم به خاطر ابعاد خیلی ریز عایق ها باشه یعنی حفره ها..شما که کتابشو دارین میشه بگین چیه؟؟[/QUOTE]
آقا سجاد من الان این پست دیدم
دقیقا همینطوریه
عایق صوتی خیلی ضعیفی هستن
اصلی ترین دلیلی که باعث می شه نانو مواد نتونه به طور مستقیم نقش عایق صوتی را انجام دهند ، تفاوت زیاد بین طول موج امواج صوتی و ابعاد مواد نانو مقیاس است . طول امواج صوتی از ابعاد نانو بزرگتر. و در ساختار بیرونی جداره ها و بدنه ساختمانی نامناسب . توجه کنین که ترکیب ساده نانو با مواد مختلف عایق صوتی مناسب ایجاد نمیکنه ولی راهکارهای مث تولید آئروژل ها با تخلخل فوق العاده کیفیت آکوستیکی نانو مواد افزایش میده وبعنوان یک عایق چند منظوره (حرارتی و صوتی ) در ساختمان کار میکنه.البته آئروژل ها در فرکانس بالا کارآمد نیستن .
پانل های صداگیر دارای سطوحی با حفره ها و خلل و فرج به نسبت بزرگتر از اموج صوتی دارند که موجب می شوند امواج صوتی در درون آنها به دام بیفته و سبب برخورد مکرر در درون حفره بشه که باعث میشه انرژی موج رفته رفته کم بشه
خب این راهکار برای شما خوبه.منم خواستم اینکارو کنم دیدم خیلی وقتمو میگیره نمیتونم مطالبمو بخونم واسه همین اولویت رو گذاشتم با خوندن هرزچندگاهیم یه تست میزنم البته از اول بهمن هر روز صبح سر ساعت 8 یه آزمونو میخوام بزنم............در ضمن من پیشنهاد کردم که اینجا مشاور خودمون باشیم و از آزمون مرکز جامع هاش منطورمه همه با هم بزنیم بیایم درصدامونو اینجا بزاریم.که به همم مشاوره بدیم.....و اونایی که درصداشون بیشتر شده راهنمایی کنن
اگر همه شرکت کنن عالی میشه