من خودم تازه شرو کردم معاصرو دارم قابوسی می خونم ولی الان که این جزوه رو دیدم اینم خوب بود.نکته ای نوشته و عکسای خوبی گذاشته رنگیم هس آدم ذوق می کنه!!!!دلیلای ملتو می بینین واسه جزوه خوب انتخاب کردن!!!!ینی عااااااشق خودمم با این استدلالامجزوه معاصر کامل نیا دیگه چیه ؟؟؟واجبه خوندنش یا مستحب،؟؟؟
عارفه جون من اینو از باشگا دانلود کردم ولی یادمه اون موقه بچه ها نوشته بودن ایراد داره و اون یکی کاملتره!حالا باز خودت میدونی!!!برو بچ...یکی لطف میکنه ...هوای ما رو هم داشته باشه...بی زحمت به تفکیک لغات زبان کنکورهای سال گذشته رو میزارید...سالهاش جدا باشه میخوام یکی دارم نوشته از این سال تا این سال...بعد مصلا خواسته جدا کنه...ولی رو هر صفحه رو همون سال اول گیر کرده....من اونو نمیخوام...یکی بشر دوست داره اینو؟؟؟1 patriotic![]()
بنابر احتياط واجب اگه روخونى كنى بد نيس. روون نوشته و به تفكيك .جزوه معاصر کامل نیا دیگه چیه ؟؟؟
واجبه خوندنش یا مستحب،؟؟؟
من يه دونه دانلود كردم كه همه سالاس، از همينجا، ولى الان پيداش نكردم، بگرد تو فهرست اول تاپيك جزوه ها، اونجا بايد باشه. ضمنن patriot مى شه ميهن پرست براى انسان، patriotic مى شه ميهن پرستانه و صفته ، مثلن ًpatriotic deed.برو بچ...یکی لطف میکنه ...هوای ما رو هم داشته باشه...
بی زحمت به تفکیک لغات زبان کنکورهای سال گذشته رو میزارید...سالهاش جدا باشه میخوام یکی دارم نوشته از این سال تا این سال...بعد مصلا خواسته جدا کنه...ولی رو هر صفحه رو همون سال اول گیر کرده....من اونو نمیخوام...
یکی بشر دوست داره اینو؟؟؟1 patriotic![]()
یه دعا میکنم آمین بگین ......خدایا اون استادایی که مدرک دکترا دارن و دوست ندارن شاگرداشون دکتر بشن مدرکشونو ازشون بگیر
درک مطلب 5 آزمون به نطرم قشتنگ بزنی دستت میاد.من اولا اینجوری میکردم که مثلا هر سوالو میرفتم جوابشو میدیم و بررسیش میکردم که چی خواسته و کجا میشه پیداش کرد...........بعد یکی دوتا آزمون درصدی حساب میکردم....باید خیلی تمرکز کنی اگه تمرکز نداشته باشی به درد نمیخوره............در رابطه با سازه در معماری آقای گلابچی دمش گرم میدونه حجم کتابا زیاده خیلی کلی میده سوالارو ریز نشو......من برای ایستایی فقط بردارا و تعادل و گشتاور.پایداری ناپایداری به همراه نمودارای برش و خمش و البته از همه مهمتر خرپا خوندم........لبته خرپارو هنوز نخوندمبچه ها حالا بگید من چطور درک مطلب ام بالا ببرم مهارت ها را هم خوندم ولی بعضی اوقات نمیشه
دوستایی که توی این زمینه پیشرفت کردن لطفا بگن ما هم استفاده کنیمم
مرسی
راستی استاتیک این مباحث محاسباتی چی بخونیم دقیق و همین طور این ممان اینرسی هم بخونیم سوال ازش میاد
بچه ها یک سوال دیگه شما توی سازه در معماری چه مباحثی را حفط می کنید ،کلا به نظرتون مطالبی را که خوندیم را باید چند بار مرور کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها حالا بگید من چطور درک مطلب ام بالا ببرم مهارت ها را هم خوندم ولی بعضی اوقات نمیشه
دوستایی که توی این زمینه پیشرفت کردن لطفا بگن ما هم استفاده کنیمم
مرسی
راستی استاتیک این مباحث محاسباتی چی بخونیم دقیق و همین طور این ممان اینرسی هم بخونیم سوال ازش میاد
بچه ها یک سوال دیگه شما توی سازه در معماری چه مباحثی را حفط می کنید ،کلا به نظرتون مطالبی را که خوندیم را باید چند بار مرور کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
........مرسی خوبن.آنفولانزا گرفته بود..خدارو شکر بهترن الانخوبن كه انشالا؟ عيب نداره فردا جبران كن به جاش. علاوه بر سلامتى خودمون بايد مواظب باشيم بقيه هم مريض نشن!
فقطم كه چترم لابد!![]()
.من بین 7 تا 10 میخونم نشده تا حالا بالای 10 برسونمبچه ها یک سوال اساسی در حال حاضر روزی چند ساعت بخونیم اوکیه به نظرتون؟؟![]()
مرسی دوست خوبم خدارو شکر بهترن یه عمر اونا به ما میرسیدن حالا نوبت ماست............نه نمیخواد اون اخرای نسیم رو بخونی.درک رو خوب زدی اگه بازم کار کنی بهترم میشی.......به نظرم لغتارو مرور کن...من برعکس همه کار کردم لغتای سال 81 تا 85 رو خوندم.فک نمیکنم دیگه برسم مابقی رو بخونمانشالاه ک خوب هستن؟؟؟
و بهتر بشن خدا کمکت کنه انشالاه ک دست باباتو میگیری..
بازم ک ب سوال من جواب ندادید!!!!لغتای سال پیشو خونده بودم مرورش بکنم یا درکو بچسبم؟؟؟
بچه ها درک زبان امروز برای سال 90زدم 23درصد شدم برام کلی کاش تو کنکورم اینحور بزنم..
ی سوال دیگه تو جزوه عسگری قسمت آخر معماری،کشورهای اسلامی باید خوند؟؟؟؟؟راستی از راهنمایی هاتون ممنونم بهم تاثیر گذاشت امروز کم خوندم اما راضیم هم زبان خوندم هم سازه در معماری هم تاریخ نزدیک 7ساعت تا الان خدایا شکرت ت
وااااااااااااااااااااااای دست گلت درد نکنه ترنج جان ایشالا جبران کنم نه همینا کافیهمشاهده پیوست 186910
مشاهده پیوست 186911
اینا معماری معاصرش بود.
داش سجی اگه مبانیشم می خوای که اونم بذارم؟
سلام.
مرور کردن کتاب به چندبار خوندن نیست...ممکنه یه نفر اطلاعاتی از سازه های ساختمانی از قبل داشته باشه و با یکی دو بار خودن یه کتابی مسلطه مسلط بشه و یکی هم خیلی بیشتر از اون بخونه و متوجه نشه...
موفق باشید.
خدا قوت امیدوارم موفق باشی..من سازه در معماری رو مرور نکردم 12 به بعد میخوتم مرورش کنم شما تو چن روز مرورش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی خوزستان گرم و مرطوبه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عزیزم من خوب دارم میخونم من الان دو روز توی فصل 10سازه در معماری بودم ولی همه جملات فهمیدم فقط صفحه اخر خسته شدم از ریز خوندن که فردا اون میخونم که الکی نشه
خدا قوت امیدوارم موفق باشی..من سازه در معماری رو مرور نکردم 12 به بعد میخوتم مرورش کنم شما تو چن روز مرورش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی خوزستان گرم و مرطوبه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا قوت امیدوارم موفق باشی..من سازه در معماری رو مرور نکردم 12 به بعد میخوتم مرورش کنم شما تو چن روز مرورش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی خوزستان گرم و مرطوبه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی میگم مگه فردا تعطیل نیس پس این برو بچز کچان......................شبایی که ما نیستیم میان............شباییم که ما میخوابیم فقط آقا پلیسه و عارفه بیدارهمهندس مرور کجا بود بار اولم بود می خوندمش انشاله تموم شه با درک رفتار نیت دارم بخش های مرتبط را با هم مرور کنم ،زیاد بود این فصلش واسه این خیلی طول کشید،خوزستان هم اره گرم و مرطوبه ،میشه بگیم تقریبا نمیه بیابانی هستش ،کلا یک تابستون باشی اینجا هم گرما را حس میکنی هم شرجی را کلا گرم مرطوب توی ذهنت تثبت میشه اقا سجاد
مرسی میگم مگه فردا تعطیل نیس پس این برو بچز کچان......................شبایی که ما نیستیم میان............شباییم که ما میخوابیم فقط آقا پلیسه و عارفه بیداره
![]()
خب عارفه حتما رفته بخوابه که سحر پاشه نماز شب بخونه و درس بخونه
بقیه هم لالا یا فیلم یا بیرون ، داداش شب خوبی داشته باشی ما هم هر چند بی خوابی زده به سرمون ولی برم که الان مامی صداش در میاد شبت خوش
من مى تونم از خود كتاب عكس بگيرم واست تا شب اينا اگه مى خواى چون نخونده م هنوز كه خلاصه كنم. هوم؟؟ ولى فك نكنم ارزش خوندن داشته باشه.وااااای نگو نگو نگو...دیروز به کلا به کارهای عقب مونده ام رسیدم زود اومدم خونه کلا خیلی روز پرخوابی بود...از قدیم گفتن خواب خواب میاره...تا 8 شب خواب بودم گفتم با انرژی بشینم شب درس بخونم...1 ساعت 12 نشده...بدجور خسته بودم...باز خوابیدم تا خود ساعت 6...بیدار شدم اما روز تعطیل دیگه حیفه ک ساعت 4 بیدار بشم...خووووووووو
صبح همگی دوستان بخیر....
اگه خدا قسمت کنه....
امروز میخوام تاریخ ها رو همه رو از روز سیلابس بخونم...فقط من بخش معماری کنیسه و اونها رو ندارم...کسی هست ک داشته باشه ...چه خلاصه چ چیزی ک به درد بخوره....حالا از خود کتاب...؟؟؟؟
من مى تونم از خود كتاب عكس بگيرم واست تا شب اينا اگه مى خواى چون نخونده م هنوز كه خلاصه كنم. هوم؟؟ ولى فك نكنم ارزش خوندن داشته باشه.
من اون اسلامى رو نخوندم، ولى آبيه، خيليييييي خوب بود. بخش كنيسه ش ارزش خوندن نداره، كلش نه ها!!!!!كنيسه مال يهودياس ديگه، كلن ده صفحه س. اولش گفته كه هيچ كنيسه ى خاصى نيس كه ارزش معمارى داشته باشه!! كل نكات كنيسه اينه كه تو اصفعان و همدان بيشترن، اصفهان بيشتر. كلنم كنيسه ها اينجورين كه نور توشون مهمه يه چيزى شبيه خيشخان رو سقفشونه كه نورو مياره رو قسمت اصلى كنيسه كه تورات هست. رو به بيت المقدس هم ساخته مى شن. به شدت هم درونگرا هستن. هم مر كزى هستن هم محورى. يعنى توشون نسبت به اين جاى نور مركزين و دورش مى شينن، ولى به صورت محورى رو به غربن( بيت المقدس) قديمى ترين نشونه يهوديا تو ايران هم توى يه قبرستون يهودى به اسن اسراخاتون تو پيربكران اصفهانه كه مال زمان اشكانيه. بيرونشون هيچ نشانه يا تزيينى نداره، به جز اون نورگير بالا، اونايى كه من ديده م هم خيلى پايين تر از سطح خيابونن. هيشكى رو هم راه نمى دن توش به هييييييييچ وجه!!!!! ديگه همينائ نكاتش، حالا اگه ميخواى واست از كتاب عكس بگيرم. ( الان كه تو گفتى رفتم سه سوت خوندمشواقعا؟؟؟ارزش نداره؟؟؟آخه به نظرم مسجد و مدرسه و آب آنبار و ....نکات خوبی داشت...راستی یه بار بحث کردیم درباره این کتاب من اون سفیده معماری اسلامی ایرانی معماریان رو دارم...و اونو خوندم...اون آبیه ک شما میگفتید اون نکاتش بیشتر؟؟؟!!!....آیا؟؟اون یکی ک من خوندم ک بد نبود...داشت یه سری نکاتو اما کنیسه و اینها رو نداشت؟؟اصلا این چی چی هست؟؟؟
من اینارو دان کردم ولی باز نمیشه
واسه مرور معاصر خوبه، بعد از كتابا. ولى واجب اونقدرا هم ني!بچه ها این جزوه کامل نیا چی هست؟
واجب خوندنش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اون اسلامى رو نخوندم، ولى آبيه، خيليييييي خوب بود. بخش كنيسه ش ارزش خوندن نداره، كلش نه ها!!!!!كنيسه مال يهودياس ديگه، كلن ده صفحه س. اولش گفته كه هيچ كنيسه ى خاصى نيس كه ارزش معمارى داشته باشه!! كل نكات كنيسه اينه كه تو اصفعان و همدان بيشترن، اصفهان بيشتر. كلنم كنيسه ها اينجورين كه نور توشون مهمه يه چيزى شبيه خيشخان رو سقفشونه كه نورو مياره رو قسمت اصلى كنيسه كه تورات هست. رو به بيت المقدس هم ساخته مى شن. به شدت هم درونگرا هستن. هم مر كزى هستن هم محورى. يعنى توشون نسبت به اين جاى نور مركزين و دورش مى شينن، ولى به صورت محورى رو به غربن( بيت المقدس) قديمى ترين نشونه يهوديا تو ايران هم توى يه قبرستون يهودى به اسن اسراخاتون تو پيربكران اصفهانه كه مال زمان اشكانيه. بيرونشون هيچ نشانه يا تزيينى نداره، به جز اون نورگير بالا، اونايى كه من ديده م هم خيلى پايين تر از سطح خيابونن. هيشكى رو هم راه نمى دن توش به هييييييييچ وجه!!!!! ديگه همينائ نكاتش، حالا اگه ميخواى واست از كتاب عكس بگيرم. ( الان كه تو گفتى رفتم سه سوت خوندمش)
اين كتابه رو من خيلى راضى بودم. اگه فرصت دارى بد نيس سريع بخونى نكات تازه شو هايلايت كنى واسه خودت. كيفيت عكس و نقشه هاشم بهتر از اونه. چون اون و سبك شناسى رو خوندى خيلى وقتتو نمى گيره.![]()