زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از همه مهمتر...بچه های من رمز این باشگاه رو یادم رفته آخه save شده این سایت...از این میترسم یه وقتی یه اتفاقی بیوفته و این بپره....آقا مدیر یا نسترن جون میدونند ک من باید چه کار کنم؟؟؟آخه همه سایتها یه جا دارند ک اگه pass رو فراموش کرده باشی میزنی ایمیلتو میدی برای pass میل میکنه؟؟؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

بچه ها جاتون خالی رفتم تو هوا زیرصفر نشستم بستنی خوردم نمیدونین چه صفایی داشت جای همگی خالی
اصا یه وضعی:biggrin:

امام صادق(علیه السلام)
کُلُّ ذی‌صَناعَةٍ مُضطَرًّ اِلی ثَلاثِ خِصالٍ یَحْتلِبُ بِها الْکَسْبَ: و هُوَ اَن یَکُونَ حاذِقاً بِعِلْمٍ مُؤَدّیاً لِلْاَمانَةِ فیهِ، مُسْتَمیلاً لِمَنِ اسْتَعْمَلَهُ
هر اهل فنی برای موفقیت در کسب و کار خود (که کارش بگیرد) به سه مطلب نیازمند است:
تخصص و باهوشی در فن و حرفه مورد نظر.
- امین باشد و در کار و مال مردم، امانت و درستی را حفظ کند.
- با کارفرما و صاحب کار، خوش‌برخورد و خوش‌قلب باشد.

-شاید نشود به گذشته بازگشت و یک آغاز زیبا ساخت ولی می شود هم اکنون آغاز کرد و یک پایان زیبا ساخت

-ماموریت شمادر زندگی بی مشکل زیستن نیست بلکه با انگیزه زیستن است

ترنج

عضو جدید
جزوه معاصر کامل نیا دیگه چیه ؟؟؟واجبه خوندنش یا مستحب،؟؟؟
من خودم تازه شرو کردم معاصرو دارم قابوسی می خونم ولی الان که این جزوه رو دیدم اینم خوب بود.نکته ای نوشته و عکسای خوبی گذاشته رنگیم هس آدم ذوق می کنه!!!!دلیلای ملتو می بینین واسه جزوه خوب انتخاب کردن!!!!ینی عااااااشق خودمم با این استدلالام:D
برو بچ...یکی لطف میکنه ...هوای ما رو هم داشته باشه...بی زحمت به تفکیک لغات زبان کنکورهای سال گذشته رو میزارید...سالهاش جدا باشه میخوام یکی دارم نوشته از این سال تا این سال...بعد مصلا خواسته جدا کنه...ولی رو هر صفحه رو همون سال اول گیر کرده....من اونو نمیخوام...یکی بشر دوست داره اینو؟؟؟1 patriotic:redface:
عارفه جون من اینو از باشگا دانلود کردم ولی یادمه اون موقه بچه ها نوشته بودن ایراد داره و اون یکی کاملتره!حالا باز خودت میدونی!!!:smile:مشاهده پیوست Zaban.rar

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه معاصر کامل نیا دیگه چیه ؟؟؟
واجبه خوندنش یا مستحب،؟؟؟
بنابر احتياط واجب اگه روخونى كنى بد نيس. روون نوشته و به تفكيك . :)
برو بچ...یکی لطف میکنه ...هوای ما رو هم داشته باشه...
بی زحمت به تفکیک لغات زبان کنکورهای سال گذشته رو میزارید...سالهاش جدا باشه میخوام یکی دارم نوشته از این سال تا این سال...بعد مصلا خواسته جدا کنه...ولی رو هر صفحه رو همون سال اول گیر کرده....من اونو نمیخوام...
یکی بشر دوست داره اینو؟؟؟1 patriotic:redface:
من يه دونه دانلود كردم كه همه سالاس، از همينجا، ولى الان پيداش نكردم، بگرد تو فهرست اول تاپيك جزوه ها، اونجا بايد باشه. ضمنن patriot مى شه ميهن پرست براى انسان، patriotic مى شه ميهن پرستانه و صفته ، مثلن ًpatriotic deed.
/ asghar is patriot .
:D بشردوست philanthropist. يا humanitarian :D

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دعا میکنم آمین بگین ......خدایا اون استادایی که مدرک دکترا دارن و دوست ندارن شاگرداشون دکتر بشن مدرکشونو ازشون بگیر

امینننننننننننن الهی هرچی دکتر نامرده از زمین محو کن................. امین
الهی هرچی استاده که فک میکنه خیلی بلده و یا فک میکنه جواب دانشجو را دادن از وقت علمیش کم میکنه را نابود کن ،چون قابل عاقبت بخیر شدن و هدایت نیستن......... امین

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها حالا بگید من چطور درک مطلب ام بالا ببرم مهارت ها را هم خوندم ولی بعضی اوقات نمیشه
دوستایی که توی این زمینه پیشرفت کردن لطفا بگن ما هم استفاده کنیمم
مرسی
راستی استاتیک این مباحث محاسباتی چی بخونیم دقیق و همین طور این ممان اینرسی هم بخونیم سوال ازش میاد
بچه ها یک سوال دیگه شما توی سازه در معماری چه مباحثی را حفط می کنید ،کلا به نظرتون مطالبی را که خوندیم را باید چند بار مرور کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها حالا بگید من چطور درک مطلب ام بالا ببرم مهارت ها را هم خوندم ولی بعضی اوقات نمیشه
مرسی
راستی استاتیک این مباحث محاسباتی چی بخونیم دقیق و همین طور این ممان اینرسی هم بخونیم سوال ازش میاد
بچه ها یک سوال دیگه شما توی سازه در معماری چه مباحثی را حفط می کنید ،کلا به نظرتون مطالبی را که خوندیم را باید چند بار مرور کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درک مطلب 5 آزمون به نطرم قشتنگ بزنی دستت میاد.من اولا اینجوری میکردم که مثلا هر سوالو میرفتم جوابشو میدیم و بررسیش میکردم که چی خواسته و کجا میشه پیداش کرد...........بعد یکی دوتا آزمون درصدی حساب میکردم....باید خیلی تمرکز کنی اگه تمرکز نداشته باشی به درد نمیخوره............در رابطه با سازه در معماری آقای گلابچی دمش گرم میدونه حجم کتابا زیاده خیلی کلی میده سوالارو ریز نشو......من برای ایستایی فقط بردارا و تعادل و گشتاور.پایداری ناپایداری به همراه نمودارای برش و خمش و البته از همه مهمتر خرپا خوندم........لبته خرپارو هنوز نخوندم

mahmoudz

کاربر فعال
مرسی

سلام.
مرور کردن کتاب به چندبار خوندن نیست...ممکنه یه نفر اطلاعاتی از سازه های ساختمانی از قبل داشته باشه و با یکی دو بار خودن یه کتابی مسلطه مسلط بشه و یکی هم خیلی بیشتر از اون بخونه و متوجه نشه...
موفق باشید.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبن كه انشالا؟ عيب نداره فردا جبران كن به جاش. علاوه بر سلامتى خودمون بايد مواظب باشيم بقيه هم مريض نشن!

فقطم كه چترم لابد!:razz:
........مرسی خوبن.آنفولانزا گرفته بود..خدارو شکر بهترن الان
آهان یادم رفت منطرشم خوشگله:smile:

بچه ها یک سوال اساسی در حال حاضر روزی چند ساعت بخونیم اوکیه به نظرتون؟؟:w20:
.من بین 7 تا 10 میخونم نشده تا حالا بالای 10 برسونم

انشالاه ک خوب هستن؟؟؟
و بهتر بشن خدا کمکت کنه انشالاه ک دست باباتو میگیری..
بازم ک ب سوال من جواب ندادید!!!!لغتای سال پیشو خونده بودم مرورش بکنم یا درکو بچسبم؟؟؟
بچه ها درک زبان امروز برای سال 90زدم 23درصد شدم برام کلی کاش تو کنکورم اینحور بزنم..
ی سوال دیگه تو جزوه عسگری قسمت آخر معماری،کشورهای اسلامی باید خوند؟؟؟؟؟راستی از راهنمایی هاتون ممنونم بهم تاثیر گذاشت امروز کم خوندم اما راضیم هم زبان خوندم هم سازه در معماری هم تاریخ نزدیک 7ساعت تا الان خدایا شکرت ت
مرسی دوست خوبم خدارو شکر بهترن یه عمر اونا به ما میرسیدن حالا نوبت ماست............نه نمیخواد اون اخرای نسیم رو بخونی.درک رو خوب زدی اگه بازم کار کنی بهترم میشی.......به نظرم لغتارو مرور کن...من برعکس همه کار کردم لغتای سال 81 تا 85 رو خوندم.فک نمیکنم دیگه برسم مابقی رو بخونم

مشاهده پیوست 186910
مشاهده پیوست 186911

اینا معماری معاصرش بود.
داش سجی اگه مبانیشم می خوای که اونم بذارم؟
وااااااااااااااااااااااای دست گلت درد نکنه ترنج جان ایشالا جبران کنم نه همینا کافیه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
مرور کردن کتاب به چندبار خوندن نیست...ممکنه یه نفر اطلاعاتی از سازه های ساختمانی از قبل داشته باشه و با یکی دو بار خودن یه کتابی مسلطه مسلط بشه و یکی هم خیلی بیشتر از اون بخونه و متوجه نشه...
موفق باشید.

عزیزم من خوب دارم میخونم من الان دو روز توی فصل 10سازه در معماری بودم ولی همه جملات فهمیدم فقط صفحه اخر خسته شدم از ریز خوندن که فردا اون میخونم که الکی نشه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیزی میگم مردونه نخندین : من استرس که ندارم هیچ کلا بیخیالم.....................باور کنین تنها جایی که استرس ج میده همین امتحانای دوران تحصیله...................یکی بهم بگه چیکار کنم جدی بشم.............
برای مرور هم هیچ نگران نباشین اگه مطلبی رو یادتون رفته امتحان تشریحی که نیس..تو تستاها یادتون میاد......

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم من خوب دارم میخونم من الان دو روز توی فصل 10سازه در معماری بودم ولی همه جملات فهمیدم فقط صفحه اخر خسته شدم از ریز خوندن که فردا اون میخونم که الکی نشه
خدا قوت امیدوارم موفق باشی..من سازه در معماری رو مرور نکردم 12 به بعد میخوتم مرورش کنم شما تو چن روز مرورش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی خوزستان گرم و مرطوبه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا قوت امیدوارم موفق باشی..من سازه در معماری رو مرور نکردم 12 به بعد میخوتم مرورش کنم شما تو چن روز مرورش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی خوزستان گرم و مرطوبه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهندس مرور کجا بود بار اولم بود می خوندمش انشاله تموم شه با درک رفتار نیت دارم بخش های مرتبط را با هم مرور کنم ،زیاد بود این فصلش واسه این خیلی طول کشید،خوزستان هم اره گرم و مرطوبه ،میشه بگیم تقریبا نمیه بیابانی هستش ،کلا یک تابستون باشی اینجا هم گرما را حس میکنی هم شرجی را کلا گرم مرطوب توی ذهنت تثبت میشه اقا سجاد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهندس مرور کجا بود بار اولم بود می خوندمش انشاله تموم شه با درک رفتار نیت دارم بخش های مرتبط را با هم مرور کنم ،زیاد بود این فصلش واسه این خیلی طول کشید،خوزستان هم اره گرم و مرطوبه ،میشه بگیم تقریبا نمیه بیابانی هستش ،کلا یک تابستون باشی اینجا هم گرما را حس میکنی هم شرجی را کلا گرم مرطوب توی ذهنت تثبت میشه اقا سجاد

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی میگم مگه فردا تعطیل نیس پس این برو بچز کچان......................شبایی که ما نیستیم میان............شباییم که ما میخوابیم فقط آقا پلیسه و عارفه بیداره
:smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی میگم مگه فردا تعطیل نیس پس این برو بچز کچان......................شبایی که ما نیستیم میان............شباییم که ما میخوابیم فقط آقا پلیسه و عارفه بیداره
:smile:

خب عارفه حتما رفته بخوابه که سحر پاشه نماز شب بخونه و درس بخونه :biggrin:
بقیه هم لالا یا فیلم یا بیرون ، داداش شب خوبی داشته باشی ما هم هر چند بی خوابی زده به سرمون ولی برم که الان مامی صداش در میاد شبت خوش

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
خب عارفه حتما رفته بخوابه که سحر پاشه نماز شب بخونه و درس بخونه :biggrin:
بقیه هم لالا یا فیلم یا بیرون ، داداش شب خوبی داشته باشی ما هم هر چند بی خوابی زده به سرمون ولی برم که الان مامی صداش در میاد شبت خوش

وااااای نگو نگو نگو...دیروز به کلا به کارهای عقب مونده ام رسیدم زود اومدم خونه کلا خیلی روز پرخوابی بود...از قدیم گفتن خواب خواب میاره...تا 8 شب خواب بودم گفتم با انرژی بشینم شب درس بخونم...1 ساعت 12 نشده...بدجور خسته بودم...باز خوابیدم تا خود ساعت 6...بیدار شدم اما روز تعطیل دیگه حیفه ک ساعت 4 بیدار بشم...خووووووووو
صبح همگی دوستان بخیر....
اگه خدا قسمت کنه....
امروز میخوام تاریخ ها رو همه رو از روز سیلابس بخونم...فقط من بخش معماری کنیسه و اونها رو ندارم...کسی هست ک داشته باشه ...چه خلاصه چ چیزی ک به درد بخوره....حالا از خود کتاب...؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااای نگو نگو نگو...دیروز به کلا به کارهای عقب مونده ام رسیدم زود اومدم خونه کلا خیلی روز پرخوابی بود...از قدیم گفتن خواب خواب میاره...تا 8 شب خواب بودم گفتم با انرژی بشینم شب درس بخونم...1 ساعت 12 نشده...بدجور خسته بودم...باز خوابیدم تا خود ساعت 6...بیدار شدم اما روز تعطیل دیگه حیفه ک ساعت 4 بیدار بشم...خووووووووو
صبح همگی دوستان بخیر....
اگه خدا قسمت کنه....
امروز میخوام تاریخ ها رو همه رو از روز سیلابس بخونم...فقط من بخش معماری کنیسه و اونها رو ندارم...کسی هست ک داشته باشه ...چه خلاصه چ چیزی ک به درد بخوره....حالا از خود کتاب...؟؟؟؟
من مى تونم از خود كتاب عكس بگيرم واست تا شب اينا اگه مى خواى چون نخونده م هنوز كه خلاصه كنم. هوم؟؟ ولى فك نكنم ارزش خوندن داشته باشه.

arefeh

کاربر ممتاز
من مى تونم از خود كتاب عكس بگيرم واست تا شب اينا اگه مى خواى چون نخونده م هنوز كه خلاصه كنم. هوم؟؟ ولى فك نكنم ارزش خوندن داشته باشه.

واقعا؟؟؟ارزش نداره؟؟؟:eek:آخه به نظرم مسجد و مدرسه و آب آنبار و ....نکات خوبی داشت...راستی یه بار بحث کردیم درباره این کتاب من اون سفیده معماری اسلامی ایرانی معماریان رو دارم...و اونو خوندم...اون آبیه ک شما میگفتید اون نکاتش بیشتر؟؟؟!!!....آیا؟؟اون یکی ک من خوندم ک بد نبود...داشت یه سری نکاتو اما کنیسه و اینها رو نداشت؟؟اصلا این چی چی هست؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا؟؟؟ارزش نداره؟؟؟:eek:آخه به نظرم مسجد و مدرسه و آب آنبار و ....نکات خوبی داشت...راستی یه بار بحث کردیم درباره این کتاب من اون سفیده معماری اسلامی ایرانی معماریان رو دارم...و اونو خوندم...اون آبیه ک شما میگفتید اون نکاتش بیشتر؟؟؟!!!....آیا؟؟اون یکی ک من خوندم ک بد نبود...داشت یه سری نکاتو اما کنیسه و اینها رو نداشت؟؟اصلا این چی چی هست؟؟؟
من اون اسلامى رو نخوندم، ولى آبيه، خيليييييي خوب بود. بخش كنيسه ش ارزش خوندن نداره، كلش نه ها!!!!!كنيسه مال يهودياس ديگه، كلن ده صفحه س. اولش گفته كه هيچ كنيسه ى خاصى نيس كه ارزش معمارى داشته باشه!! كل نكات كنيسه اينه كه تو اصفعان و همدان بيشترن، اصفهان بيشتر. كلنم كنيسه ها اينجورين كه نور توشون مهمه يه چيزى شبيه خيشخان رو سقفشونه كه نورو مياره رو قسمت اصلى كنيسه كه تورات هست. رو به بيت المقدس هم ساخته مى شن. به شدت هم درونگرا هستن. هم مر كزى هستن هم محورى. يعنى توشون نسبت به اين جاى نور مركزين و دورش مى شينن، ولى به صورت محورى رو به غربن( بيت المقدس) قديمى ترين نشونه يهوديا تو ايران هم توى يه قبرستون يهودى به اسن اسراخاتون تو پيربكران اصفهانه كه مال زمان اشكانيه. بيرونشون هيچ نشانه يا تزيينى نداره، به جز اون نورگير بالا، اونايى كه من ديده م هم خيلى پايين تر از سطح خيابونن. هيشكى رو هم راه نمى دن توش به هييييييييچ وجه!!!!! ديگه همينائ نكاتش، حالا اگه ميخواى واست از كتاب عكس بگيرم. ( الان كه تو گفتى رفتم سه سوت خوندمش :D)
اين كتابه رو من خيلى راضى بودم. اگه فرصت دارى بد نيس سريع بخونى نكات تازه شو هايلايت كنى واسه خودت. كيفيت عكس و نقشه هاشم بهتر از اونه. چون اون و سبك شناسى رو خوندى خيلى وقتتو نمى گيره. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry: من اینارو دان کردم ولی باز نمیشه

برامنم اولش باز نکرد بعد با file commonderبازش کردم من از این مشکلا زیاد دارم ححح
من ب گفته و شما دوستان سازه درمعماری کلی میخونم م م اما همش میترسم نکنه سوال ریز بدن !!؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این جزوه کامل نیا چی هست؟
واجب خوندنش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
من اون اسلامى رو نخوندم، ولى آبيه، خيليييييي خوب بود. بخش كنيسه ش ارزش خوندن نداره، كلش نه ها!!!!!كنيسه مال يهودياس ديگه، كلن ده صفحه س. اولش گفته كه هيچ كنيسه ى خاصى نيس كه ارزش معمارى داشته باشه!! كل نكات كنيسه اينه كه تو اصفعان و همدان بيشترن، اصفهان بيشتر. كلنم كنيسه ها اينجورين كه نور توشون مهمه يه چيزى شبيه خيشخان رو سقفشونه كه نورو مياره رو قسمت اصلى كنيسه كه تورات هست. رو به بيت المقدس هم ساخته مى شن. به شدت هم درونگرا هستن. هم مر كزى هستن هم محورى. يعنى توشون نسبت به اين جاى نور مركزين و دورش مى شينن، ولى به صورت محورى رو به غربن( بيت المقدس) قديمى ترين نشونه يهوديا تو ايران هم توى يه قبرستون يهودى به اسن اسراخاتون تو پيربكران اصفهانه كه مال زمان اشكانيه. بيرونشون هيچ نشانه يا تزيينى نداره، به جز اون نورگير بالا، اونايى كه من ديده م هم خيلى پايين تر از سطح خيابونن. هيشكى رو هم راه نمى دن توش به هييييييييچ وجه!!!!! ديگه همينائ نكاتش، حالا اگه ميخواى واست از كتاب عكس بگيرم. ( الان كه تو گفتى رفتم سه سوت خوندمش :D)
اين كتابه رو من خيلى راضى بودم. اگه فرصت دارى بد نيس سريع بخونى نكات تازه شو هايلايت كنى واسه خودت. كيفيت عكس و نقشه هاشم بهتر از اونه. چون اون و سبك شناسى رو خوندى خيلى وقتتو نمى گيره. :)

مرسی عزیزم لطف کردی پس باید بخرم...نمی دونم چقدر وقت داشته باشم ...تا آخر این هفته ک در پیش دارم ببینم تا کجا پیش میرم اگه هفته خوبی داشتم اونم میخرم...حالا قیمتش چنده اونوقت؟؟؟:eek:
درضمن کتاب زبان درک مطلب سنجش و دانش رو کسی نداره؟؟کتاب خوبیه برای درک مطلب؟؟؟من یه چند صفحه اش رو تو نت گذاشته بودن دان کردم دیدم تو فهرست تک تک مهارت هارو مثل اینکه با مثال توضیح داده اگه خوبه برم بگیرم اونو تمرین کنم...البته الانم دیشب یه دونه درک زدم اما بد بود...از 9 تا سئوال 4 تا درست 4 تا غلط...
یکی از آزمونهای پارسه هم 10 تا تست اولشو همینجوری تفریحی زدم 7 تا درست 2 تا غلط...گاهی خیلی خوب میزنم گاهی خیلی بد...مشکل کجاست؟؟؟میشه منو راهنمایی کنید؟؟:razz:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من امروز دیر بیدارشدم اما بکوب خوندم تا الان 3.30،
ی سوال دارم من اینقد خودمو برای درک رفتار سازه درمعماری میکشم میانگین ازش چندتا سوال میاد تو کنکور؟؟
و اینکه منم مشکل عارفه رو دارم ی بار درک زبان خوب میزنم ی بار بد،،چیکار کنم میشه راهنماایی کنید؟؟و بنظرتون وقت گذاشتن برای گرامر زبان ارزش داره ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا