زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معماری اسلام میخونم یکم ک میگذره حس،میکنم فراموش میکنم الان بار 3ک از اول دارم معماری اسلامی سبک شناسی میخونم با جزوه نسیم ب خودم تعریف میکنم اما نمیدونم چیکار کنم ک از یاد نره مرورای من آنقد طول میکشه ک نمیتونم هرروز مرور کنم !!!
درضمن6.30ساعت

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من معماری اسلام میخونم یکم ک میگذره حس،میکنم فراموش میکنم الان بار 3ک از اول دارم معماری اسلامی سبک شناسی میخونم با جزوه نسیم ب خودم تعریف میکنم اما نمیدونم چیکار کنم ک از یاد نره مرورای من آنقد طول میکشه ک نمیتونم هرروز مرور کنم !!!
درضمن6.30ساعت

منم مثل تو ام...اما تست ک بزنی میبینی فراموش نکردی...کسل شدم رفت...همش تو چرتم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درضمن6.30ساعت
تاریخ که میخونی اینجوری بخون که مثلا اولین چهار طاقی قبل ز اسلام چی بوده بعد از اسلام چی هست روی ترین ها زیاد وقت بزار .........
نحوه ی سوال دادن تو تاریخ هم عوض شده نمیان یه چیزی بپرسن که حفظ کرده باشی بیشتر شده مقایسه ای بین دوره های مختلف میخان یه چیزی بگیری از این مطالب اونم اینه بعضی اتفاق هست مثل نیارش تو دوره های مختلف با این که تغییر میکنه ولی بن مایه اش یه چیز ثابته برمیگرده به یه سری اصول میان مثلن این روند رو میپرسن ببینن واقعا متوجه اصل مطلب شدی یا نه ........

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ که میخونی اینجوری بخون که مثلا اولین چهار طاقی قبل ز اسلام چی بوده بعد از اسلام چی هست روی ترین ها زیاد وقت بزار .........
نحوه ی سوال دادن تو تاریخ هم عوض شده نمیان یه چیزی بپرسن که حفظ کرده باشی بیشتر شده مقایسه ای بین دوره های مختلف میخان یه چیزی بگیری از این مطالب اونم اینه بعضی اتفاق هست مثل نیارش تو دوره های مختلف با این که تغییر میکنه ولی بن مایه اش یه چیز ثابته برمیگرده به یه سری اصول میان مثلن این روند رو میپرسن ببینن واقعا متوجه اصل مطلب شدی یا نه ........
مرسی تقریبا طوری میخونم ک انگار ب یکی بخام توضیح بدم اونطوری حفظ میکنم ،

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مثل تو ام...اما تست ک بزنی میبینی فراموش نکردی...کسل شدم رفت...همش تو چرتم

اما من خابیدم بیدار شدم بهتر شدم تونستم بخونم ی درسی بخون دوست داری اخه همش تاریخ خوندی شتید بخاطر اونه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مثل تو ام...اما تست ک بزنی میبینی فراموش نکردی...کسل شدم رفت...همش تو چرتم[/QUOTE

عارفه عزیزم برو بخواب که این خوندنه ارزش نداره ، برو استراحت کن مطلبی را که الان دو ساعت براش وقت میزاری بخونی بعد خواب نیم ساعته خوندیش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم چون این چند روز سویت خودم مث یخچال شده مجبور شدم بیام پیش اینها بخونم اینجا هم که قربونش برم وقتی میان خونه انگار نمی تون یک لحظه ساکت شن من هم کلا یک خظ 20 دقیقه خوندم اخرش نفهمیدم چی میگه یک خطش من هم با کسر اینها 5ساعت خوندم زبان خوندم یک مقدار و سازه در معماری حالا هم بریم سر وقت تاریخ من که فک نکنم امشب جون مرور داشته باشم برم ببینم این قبادیان چی میگه تازه میخوام شروع اش کنم
ما بریم ببینم میزارن به 8 برسیم یا نه

arefeh

کاربر ممتاز
گفتم امروز تاریخ رو ببندم بره...آخه تا یه چی اینجوری نصف و نیمه دیگه رو درسهای دیگه تمرکز پیدا نمیکنم...دست خودم نیس....ولی رفتم میوه شستم خوردم ...بهتر شدم...میرم بعد فیلم کوزی گونی میشینم میخونم....:redface:

arefeh

کاربر ممتاز
اما من خابیدم بیدار شدم بهتر شدم تونستم بخونم ی درسی بخون دوست داری اخه همش تاریخ خوندی شتید بخاطر اونه

عزیزم این فایلی ک شما داری هم اسم مونا جون ول ول میزنه رو جزوه....؟؟؟خوب این نوشته های زیرشو ک نمیتونم بخونم؟؟؟!!!!:cry:کمرنگشو کسی نداره؟؟؟
میخوام الان پیرینت بگیرم اما.....

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-همه افرادبالقوه برنده هستند.افرادی که احساس خوبی در مورد خود دارند نتایج خوبی می آفرینند.

-آنگاه که تصمیم بگیریدشرنوشتتان را به دست شرایط محیط نسپارید خودتان آن را رقم بزنید همان لحظه زندگیتان را برای همیشه دگرگون خواهد شد

- انسان ، هر زمان از پیشامد آینده درباره ی خود اندیشید و از آن ، بیم هراس در خاطرش نشاند،آن خطر ،زودتر او را تعقیب می کند. ابن سینا

امروز من ازتون میخوام بم انرژی بدین انرژیم ته کشیده واقعا..

بعضی وقتا حس میکنم اینجا اومدنم بی فایده اس و بیشتر افسرده تون میکنم..حلال کنید

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم این فایلی ک شما داری هم اسم مونا جون ول ول میزنه رو جزوه....؟؟؟خوب این نوشته های زیرشو ک نمیتونم بخونم؟؟؟!!!!:cry:کمرنگشو کسی نداره؟؟؟
میخوام الان پیرینت بگیرم اما.....

ب ی جایی بده ک دستگاه پرینترش خراب باشه اونطوری کمرنگ میشه این بهترین راه حل.وای کوزنی گونی اما چون میدونم آنقد طولش میدن این فیلمای ترکیه رو قید همشو زدم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
-همه افرادبالقوه برنده هستند.افرادی که احساس خوبی در مورد خود دارند نتایج خوبی می آفرینند.

-آنگاه که تصمیم بگیریدشرنوشتتان را به دست شرایط محیط نسپارید خودتان آن را رقم بزنید همان لحظه زندگیتان را برای همیشه دگرگون خواهد شد

- انسان ، هر زمان از پیشامد آینده درباره ی خود اندیشید و از آن ، بیم هراس در خاطرش نشاند،آن خطر ،زودتر او را تعقیب می کند. ابن سینا

امروز من ازتون میخوام بم انرژی بدین انرژیم ته کشیده واقعا..

چرا عزیزم؟؟؟نباید ته بکشه تو حامی امید بخش این همه آدمی تو باشگاه اگه براتو ته بکشه برای همه هم اثر میذاره .من مطمنم خدا طوری ک تو اینجا امید انرژی میدی سرزندگیت و کنکورت ک بخشی ازشه طوری کمکت میکنه ک حسش میکنی دیگه بی انرژی نبینیمت

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 6 ساعت خوندم امروز .عصر رفتم 1 سر بیرون.چند تا کتابم خریدم که دیگه از فردا با انرژی مضاعف شروع کنم....همگی خسته نباشییییییییید..;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم امروز تاریخ رو ببندم بره...آخه تا یه چی اینجوری نصف و نیمه دیگه رو درسهای دیگه تمرکز پیدا نمیکنم...دست خودم نیس....ولی رفتم میوه شستم خوردم ...بهتر شدم...میرم بعد فیلم کوزی گونی میشینم میخونم....:redface:

عارفه مگه تو فیلم هم میبینی والا من دیشب 5دقیقه وایسادم پیش مامانم چشمم به فیلم افتاد عذاب وجدان گرفتم ،ولی انشاله ارشد بدم یک 250 یا 300گیگ فیلم دارم که ندیدم میشینم میبیم ای خدا کی میرسه اون روز خوشحال و شاد و خندون بشینیم پای فیلم:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه مگه تو فیلم هم میبینی والا من دیشب 5دقیقه وایسادم پیش مامانم چشمم به فیلم افتاد عذاب وجدان گرفتم ،ولی انشاله ارشد بدم یک 250 یا 300گیگ فیلم دارم که ندیدم میشینم میبیم ای خدا کی میرسه اون روز خوشحال و شاد و خندون بشینیم پای فیلم:cry:

من خودمو نمیخوام بکشم ک اگه خدایی نکرده قبول نشدم نگم حیف این همه از فیلم و تفریح زدم..آخرش چی شد....تازه 1 ساعت چیزی از آدم کم نمیکنه....اونم موقع شام خوردن...
در ضمن من 8:30

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دلم نیومد این نذارم ببخشید میخواستم تک تک واسه همتون بذارم ولی وقت نمیکنم برای همین اینجا میذارم همه بخونن ..
شبا وقتی که بیداری .. خدا هم با تو بیداره
تا وقتی که نخوابی تو .. ازت چش ور نمیداره
خدا می‌بینه حالت رو .. خدا میدونه حست رو
از اون بالا میاد پایین .. خدا می‌گیره دسِت رو
خدا میدونه تو قلبت .. چه اندازه تو غم داری
خدا میدونه تو دنیا .. چه چیزی رو تو کم داری
خدا نزدیک قلب توست .. با یک آغوش وا کرده
نذار پلک‌هاتو روی هم .. اگه قلبت پره درده
خدا رو میشه حسش کرد .. توی هر حالی که باشی
فقط باید تو با یادش .. توی هر لحظه همراشی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودمو نمیخوام بکشم ک اگه خدایی نکرده قبول نشدم نگم حیف این همه از فیلم و تفریح زدم..آخرش چی شد....تازه 1 ساعت چیزی از آدم کم نمیکنه....اونم موقع شام خوردن...
در ضمن من 8:30

نه بابا من هم خودکشی نمی کنم اخه من مبحث سر درد و حال بد شدن هم دارم ، دور از جونت وقتی شروع شه باید در تاریکی مطلق به دیدار اجدامون بریم ، راستش من برنامه باشگاه رفتن با خاله ام کنسل کردم ،ولی اگه مشکلی پیش نیاد و اینها هم بزارن بخونم میخوام یکم بخونم شاید بعد اربعین با بقیه برم استخر ، کلا از تیپ و همه چیز افتادیم ،من برای اولین بار و اخرین بار میخونم ،دیگه بقیه اش با خدا ، ولی امیدوارم رحمت خدا شامل حالم شه چون اگه قبول نشم مجبورم شوهر کنم :cry::cry::cry:

arefeh

کاربر ممتاز
ب ی جایی بده ک دستگاه پرینترش خراب باشه اونطوری کمرنگ میشه این بهترین راه حل.وای کوزنی گونی اما چون میدونم آنقد طولش میدن این فیلمای ترکیه رو قید همشو زدم

عزیزم...یه جا ترنج سرفصل جزوه مانا قابوسی رو گذاشت ک توش در باره نئوکلاسیک و ... بود...مگه جزوه مانا جزوه جهان نی؟؟؟برا معاصرم جزون داره؟؟من یه لینک 38 مگ ازش یافتم اما دان نشد...همونه؟

mitra2470

عضو جدید
من عمرا با شما رقابت کنم....پیشنهاد میکنم کسی رقابت نکنه با ایشون چون دچار سرخوردگی و افسردگی میشه،دیدم که میگمااااااااا:w47:

دقیقا مث من....الان این باغ برینی که توصیف میکنه(14 ساعت و 17 ساعتو ...البته مفید)برای ما دست نایافتینه دیگه 9:30 خودمم به چشمم نمیاد:d
من داداشم قلم چی میره توی این مصاحبه با برتر ها نفر 1 نوشته بود من روزی 17 ساعت میخوندم:eek:هرچی 2 تایی محاسبات کردیم نفهمیدم چطوری:w20:

arefeh

کاربر ممتاز
نه بابا من هم خودکشی نمی کنم اخه من مبحث سر درد و حال بد شدن هم دارم ، دور از جونت وقتی شروع شه باید در تاریکی مطلق به دیدار اجدامون بریم ، راستش من برنامه باشگاه رفتن با خاله ام کنسل کردم ،ولی اگه مشکلی پیش نیاد و اینها هم بزارن بخونم میخوام یکم بخونم شاید بعد اربعین با بقیه برم استخر ، کلا از تیپ و همه چیز افتادیم ،من برای اولین بار و اخرین بار میخونم ،دیگه بقیه اش با خدا ، ولی امیدوارم رحمت خدا شامل حالم شه چون اگه قبول نشم مجبورم شوهر کنم :cry::cry::cry:

اااااااااااااا......شوووووووووووووووووووهههههههههههههههههههههههههههههر....باباااااااااااااااااااااااااا...باز خوبهههههه...ما قبول نشیم میریم تو خط فروش ترشی...بالاخره زندگی خرج داره.........
عزیزم ایشالله ک قبولی

arefeh

کاربر ممتاز
دقیقا مث من....الان این باغ برینی که توصیف میکنه(14 ساعت و 17 ساعتو ...البته مفید)برای ما دست نایافتینه دیگه 9:30 خودمم به چشمم نمیاد:d
من داداشم قلم چی میره توی این مصاحبه با برتر ها نفر 1 نوشته بود من روزی 17 ساعت میخوندم:eek:هرچی 2 تایی محاسبات کردیم نفهمیدم چطوری:w20:

بابا زبان نصرت استفاده میکرده...میشده 17 ساعت:razz:

shahmirzadi

عضو جدید
عزیزم...یه جا ترنج سرفصل جزوه مانا قابوسی رو گذاشت ک توش در باره نئوکلاسیک و ... بود...مگه جزوه مانا جزوه جهان نی؟؟؟برا معاصرم جزون داره؟؟من یه لینک 38 مگ ازش یافتم اما دان نشد...همونه؟

اری 40مگه.مانا اولاش جهانه 120 ثفه اخرش معاصر

arefeh

کاربر ممتاز
زبان نصرت ديگه چيه؟!؟ :w15:

از این زبانها ک تو خواب یاد میگرفتن...7 ساعتشو اونجوری میخونده...بقیه اش هم 10 ساعته عادیه خودمونو...من پارسال ک بیکار بودم تا 11 آخرش بود...17 ساعت...مگر یه چی مواد پواد و شادی آور میزنند ک میتونند...ک اگه از اونها من بزنم به جا درس میرم تو شنگولی و کلی سرخوش میشدم....
بچه ها رفاقتی در حق ما بکنید(البته چاکر همتونم)این جزوه مانا قابوسی رو بزارید شاید بشه رفت سمت این معاصر کوفتیییی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا