زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 504 و تافل و یه کوچولو1100 خوندم اما دریغ از یه سوال که بتونم جواب بدم
تازشم 3-4 ماهه گرامر میخونم
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه ب هر حال باید بتونی تست بزنی یا نه کنکورم ی چیزی مثل ایناست دیگه.....
جزوه ای برای سازه های مشبک فضایی دارید؟؟؟؟
ی جزوه بود ک از شریفی معمار مهندس توش 3تا کتاب خلاصه کرده نمیدونم دیدید یا ن؟؟؟؟
اون پوشش میده مشبک فضایی رم؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟
مگه میشه؟؟ من فقط ۵۰۴ رو تموم کردم اولای تافلم ولی کلی بیشتر از قبل می تونم کلمه ها رو جواب بدم. گرامراشم که آسونه معمولن. فک کنم استرس می گیری که نمی تونی جواب بدی. چند درصد می زنی مگه؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه ب هر حال باید بتونی تست بزنی یا نه کنکورم ی چیزی مثل ایناست دیگه.....
جزوه ای برای سازه های مشبک فضایی دارید؟؟؟؟
ی جزوه بود ک از شریفی معمار مهندس توش 3تا کتاب خلاصه کرده نمیدونم دیدید یا ن؟؟؟؟
اون پوشش میده مشبک فضایی رم؟؟؟؟؟
من که به جز سه تا کتاب اصلی بقیه رو همه رو از همین جزوه ها می خونم! وقتمو می ذارم رو مرور. قرار نیست که ۱۰۰ بزنی، تازه با زیاد خوندن بدون مرور فایده نداره که.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه میشه؟؟ من فقط ۵۰۴ رو تموم کردم اولای تافلم ولی کلی بیشتر از قبل می تونم کلمه ها رو جواب بدم. گرامراشم که آسونه معمولن. فک کنم استرس می گیری که نمی تونی جواب بدی. چند درصد می زنی مگه؟
از 10 تا سوال لغت 2 تا میزنم از 5 تا گرامر هم 2 تا:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
از 10 تا سوال لغت 2 تا میزنم از 5 تا گرامر هم 2 تا:(
عجیبه! مثلن واسه نمونه این آزمون مرکز ۸ تاش از ۵۰۴ بود، منم اون ۸ تا رو تونستم بزنم. دو تاش نبود نمی دونستم چی هستن. شاید باید بازم مرور کنی لغتتاتو.
گرامرم راستش نظری ندارم چون من حسی می زنم و طبق سال ها حرف زدن و شنیدن برام جا افتاده، اینطوری نیست که مثلن قواعدی و فرمولی بلد باشم، فک کنم اگه تست گرامر زیاد بزنی تا به مرور توی تست جا بیفته بهتر باشه. مخصوصن مبحث ضمایر موصولی اینا، چون بیشتر رو اینا مانورشونه. کلن ساده س گرامرش، معمولن از ۵ تا ۳ تاش آسونه، یکیش متوسطه و یکیش نکته ی خاص داره.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجیبه! مثلن واسه نمونه این آزمون مرکز ۸ تاش از ۵۰۴ بود، منم اون ۸ تا رو تونستم بزنم. دو تاش نبود نمی دونستم چی هستن. شاید باید بازم مرور کنی لغتتاتو.
گرامرم راستش نظری ندارم چون من حسی می زنم و طبق سال ها حرف زدن و شنیدن برام جا افتاده، اینطوری نیست که مثلن قواعدی و فرمولی بلد باشم، فک کنم اگه تست گرامر زیاد بزنی تا به مرور توی تست جا بیفته بهتر باشه. مخصوصن مبحث ضمایر موصولی اینا، چون بیشتر رو اینا مانورشونه. کلن ساده س گرامرش، معمولن از ۵ تا ۳ تاش آسونه، یکیش متوسطه و یکیش نکته ی خاص داره.

سمانه جون من کنکور سال 90 رو زدم
میشه بعدا اگه وقت داشتی نگاه کنی ببینی کلا سوالاش سخته یا فقط برا من سخت بوده؟
مرسی

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جون من کنکور سال 90 رو زدم
میشه بعدا اگه وقت داشتی نگاه کنی ببینی کلا سوالاش سخته یا فقط برا من سخت بوده؟
مرسی
عزیزم ۹۰ رو من زدم. گرامرا و دو تا ریدینگش خیلی آسون بود، ریدینگ آخرش یه کم مشکل تر بود، لغتاشم به نسبت مشکل بودن.
اگه هم از عصر کنکاش زدی، پاسخنامه شم کلی غلط داره! مخصوصن غلط جا به جا بودن گزینه ها.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
عزیزم ۹۰ رو من زدم. گرامرا و دو تا ریدینگش خیلی آسون بود، ریدینگ آخرش یه کم مشکل تر بود، لغتاشم به نسبت مشکل بودن.
اگه هم از عصر کنکاش زدی، پاسخنامه شم کلی غلط داره! مخصوصن غلط جا به جا بودن گزینه ها.

عصر کنکاش غلط داره یعنی؟؟؟؟
چیکار کنیم پس؟؟من سر تست زدن حوصله ام سر میره ححح در ضمن3ساعت مطالعه کردم و وقتای،استراحت کم کردم میگم قابل توجه دوست عزیزمexک اینجا امدنشم جز مطالعه حساب،میکنه

ی سوال؟؟نزدیکترین سبک ب اکسپرسیونیسم کدام است؟؟ارت دکو هنرنوو دی استیل کانستراکتیویسم

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان خان با جا به جا کردن رکورد خودش با 6 ساعت اومد ولی حیف که فقط 2 ساعت دیگه میتونه بخونه .....................

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟
زبان رو با چی میخونی ....نکته تو اونه ..با جی ممورایز بخون هر روز هم مرور کن .......نکته اش تو مروره .....البته من این سوال رو از کسی که وارده پرسیدم یه مدت اینجوری بودم گفت تست کم میزنی ....اینم میتونه دلیلش باشه فقط به لغت خوندن نیست تست هم بزن

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان خان با جا به جا کردن رکورد خودش با 6 ساعت اومد ولی حیف که فقط 2 ساعت دیگه میتونه بخونه .....................

4ساعت...
خسته نباشید...;)
منم امروز عصر نمیخوام بخونم.حداکثر 7 ساعت میخونم امروز.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت چند بیدار میشی پویاخان؟؟منم آرزومه ک تا این ساعت ب 6ساعت برسونم انشالاه فردا صب زود بیدار میشمممم
منم 4ساعت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم عزیزم.اینم قسمت باروک.
مشاهده پیوست 185174

فک کنم تو خلاصه جزوه قابوسی رو دانلود کردی.اینم لینک جزوه اصلیه.چک کن ببین همینو دانلود کردی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6896845&viewfull=1#post6896845

اره چک کردم همین فایل گویا دانلود کرده بودماخه توی منیجرم بود و نگاه صفحه کردم همین بود، انگار خیلی بد شانسم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساعت چند بیدار میشی پویاخان؟؟منم آرزومه ک تا این ساعت ب 6ساعت برسونم انشالاه فردا صب زود بیدار میشمممم
منم 4ساعت
من دارم بچه های تاپیک رو به راه راست هدایت میکنم ساعت 4.5 صبح پا شدم ...........

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم بچه های تاپیک رو به راه راست هدای میکنم ساعت 4.5 صبح پا شدم ...........
پس عمرا من بتونم بیدار بشم ..من همون از 7سروع کنم برام کافیه راستی ممنون بابت جزوه سمانه جون زحمت کشیده بود پی دی اف کرده بودش دوصفحه خوندم تو سنجش از اون سوال بود مصمم شدم بخونمش

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا قبول نیست تو ساعات اینجارم جزذمطالعه حساب میکنی تازه آخه 14ساعت واقعا مغز اذیت میشه معقولانه نیست اما11ساعت تا12معقوله البته نظر منه
سه هفته بعد به 17 می رسونم...........

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم تویی بعد 10 ساعتت​
:w22:
اینم تویی

ساعت 4.5 پاشی اینطور می شی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا