من 504 و تافل و یه کوچولو1100 خوندم اما دریغ از یه سوال که بتونم جواب بدم
تازشم 3-4 ماهه گرامر میخونم
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟
مگه میشه؟؟ من فقط ۵۰۴ رو تموم کردم اولای تافلم ولی کلی بیشتر از قبل می تونم کلمه ها رو جواب بدم. گرامراشم که آسونه معمولن. فک کنم استرس می گیری که نمی تونی جواب بدی. چند درصد می زنی مگه؟من 504 و تافل و یه کوچولو1100 خوندم اما دریغ از یه سوال که بتونم جواب بدم
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟
من که به جز سه تا کتاب اصلی بقیه رو همه رو از همین جزوه ها می خونم! وقتمو می ذارم رو مرور. قرار نیست که ۱۰۰ بزنی، تازه با زیاد خوندن بدون مرور فایده نداره که.اخه ب هر حال باید بتونی تست بزنی یا نه کنکورم ی چیزی مثل ایناست دیگه.....
جزوه ای برای سازه های مشبک فضایی دارید؟؟؟؟
ی جزوه بود ک از شریفی معمار مهندس توش 3تا کتاب خلاصه کرده نمیدونم دیدید یا ن؟؟؟؟
اون پوشش میده مشبک فضایی رم؟؟؟؟؟
از 10 تا سوال لغت 2 تا میزنم از 5 تا گرامر هم 2 تامگه میشه؟؟ من فقط ۵۰۴ رو تموم کردم اولای تافلم ولی کلی بیشتر از قبل می تونم کلمه ها رو جواب بدم. گرامراشم که آسونه معمولن. فک کنم استرس می گیری که نمی تونی جواب بدی. چند درصد می زنی مگه؟
عجیبه! مثلن واسه نمونه این آزمون مرکز ۸ تاش از ۵۰۴ بود، منم اون ۸ تا رو تونستم بزنم. دو تاش نبود نمی دونستم چی هستن. شاید باید بازم مرور کنی لغتتاتو.از 10 تا سوال لغت 2 تا میزنم از 5 تا گرامر هم 2 تا![]()
عجیبه! مثلن واسه نمونه این آزمون مرکز ۸ تاش از ۵۰۴ بود، منم اون ۸ تا رو تونستم بزنم. دو تاش نبود نمی دونستم چی هستن. شاید باید بازم مرور کنی لغتتاتو.
گرامرم راستش نظری ندارم چون من حسی می زنم و طبق سال ها حرف زدن و شنیدن برام جا افتاده، اینطوری نیست که مثلن قواعدی و فرمولی بلد باشم، فک کنم اگه تست گرامر زیاد بزنی تا به مرور توی تست جا بیفته بهتر باشه. مخصوصن مبحث ضمایر موصولی اینا، چون بیشتر رو اینا مانورشونه. کلن ساده س گرامرش، معمولن از ۵ تا ۳ تاش آسونه، یکیش متوسطه و یکیش نکته ی خاص داره.
عزیزم ۹۰ رو من زدم. گرامرا و دو تا ریدینگش خیلی آسون بود، ریدینگ آخرش یه کم مشکل تر بود، لغتاشم به نسبت مشکل بودن.سمانه جون من کنکور سال 90 رو زدم
میشه بعدا اگه وقت داشتی نگاه کنی ببینی کلا سوالاش سخته یا فقط برا من سخت بوده؟
مرسی
عزیزم ۹۰ رو من زدم. گرامرا و دو تا ریدینگش خیلی آسون بود، ریدینگ آخرش یه کم مشکل تر بود، لغتاشم به نسبت مشکل بودن.
اگه هم از عصر کنکاش زدی، پاسخنامه شم کلی غلط داره! مخصوصن غلط جا به جا بودن گزینه ها.
زبان رو با چی میخونی ....نکته تو اونه ..با جی ممورایز بخون هر روز هم مرور کن .......نکته اش تو مروره .....البته من این سوال رو از کسی که وارده پرسیدم یه مدت اینجوری بودم گفت تست کم میزنی ....اینم میتونه دلیلش باشه فقط به لغت خوندن نیست تست هم بزنمن 504 و تافل و یه کوچولو1100 خوندم اما دریغ از یه سوال که بتونم جواب بدم
اونم نمیتونم بزنم
به نظرتون چیکار کنم؟
پویان خان با جا به جا کردن رکورد خودش با 6 ساعت اومد ولی حیف که فقط 2 ساعت دیگه میتونه بخونه .....................
من عمرا با شما رقابت کنم....پیشنهاد میکنم کسی رقابت نکنه با ایشون چون دچار سرخوردگی و افسردگی میشه،دیدم که میگمااااااااا4 ساعت............
عایا کسی هست تا 14 ساعت بریم؟![]()
خواهش می کنم عزیزم.اینم قسمت باروک.
مشاهده پیوست 185174
فک کنم تو خلاصه جزوه قابوسی رو دانلود کردی.اینم لینک جزوه اصلیه.چک کن ببین همینو دانلود کردی
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=6896845&viewfull=1#post6896845
4 ساعت............
عایا کسی هست تا 14 ساعت بریم؟![]()
من عمرا با شما رقابت کنم....پیشنهاد میکنم کسی رقابت نکنه با ایشون چون دچار سرخوردگی و افسردگی میشه،دیدم که میگمااااااااا![]()
من دارم بچه های تاپیک رو به راه راست هدایت میکنم ساعت 4.5 صبح پا شدم ...........ساعت چند بیدار میشی پویاخان؟؟منم آرزومه ک تا این ساعت ب 6ساعت برسونم انشالاه فردا صب زود بیدار میشمممم
منم 4ساعت
همون اولش گفتم ریز میبینمت
همون اولش گفتم ریز میبینمت![]()
پس عمرا من بتونم بیدار بشم ..من همون از 7سروع کنم برام کافیه راستی ممنون بابت جزوه سمانه جون زحمت کشیده بود پی دی اف کرده بودش دوصفحه خوندم تو سنجش از اون سوال بود مصمم شدم بخونمشمن دارم بچه های تاپیک رو به راه راست هدای میکنم ساعت 4.5 صبح پا شدم ...........
این وضع شماهاست بعد 7 ساعت خوندن!
سه هفته بعد به 17 می رسونم...........آقا قبول نیست تو ساعات اینجارم جزذمطالعه حساب میکنی تازه آخه 14ساعت واقعا مغز اذیت میشه معقولانه نیست اما11ساعت تا12معقوله البته نظر منه
اینم توییاینم تویی بعد 10 ساعتت![]()
سه هفته بعد به 17 می رسونم...........